Találatok a következő kifejezésre: Mi az méret (6673 db)

nagyon sok félét..ha esetleg emlékszel a nevére vagy a doboz színére írj privit...xxx shopban dolgozom x)
gondolom amivel kissé elérzésteleníti a makkot, és késõbb megy el a párod... magyarul tovább bírja
Nos, ha szexeltek, illene ilyen szintû bizalomnak lenni, hogy elmondja, fõleg, ha neked is közöd van hozzá. Mit mondott amikor rákérdeztél?

18hós és nem mutat a képekre, ha kérdezem. Nektek? Nem mutatja, hogy cicam, kutya. Tudja hogy mi az mert élőben ismeri őket, akkor muatja is. A tárgyakra is rámutat, a hozd ide ezt, vidd oda azt is megy.

csak a képeket nem akarja felismerni.ez baj?

Legjobb válasz: Az én kisfiam is pont ilyen, jövõ hónap elején lesz 18 hónapos. Minden testrészét tudja már mutatni, kutyát, cicát is, de könyvben nem. És õ sem áll meg egy pillanatra sem... A múltkor pl. lapozgattunk egy könyvet, mutattam neki az állatokat, volt ott egy zebra, kérdeztem tõle hogy hol a zebra, felállt és odahozta a plüss zebráját. Nem igazán kötik le a könyvek, ahhoz egy helyben kellene ülni, és az nem megy :)))

Az én kisfiam is pont ilyen, jövõ hónap elején lesz 18 hónapos. Minden testrészét tudja már mutatni, kutyát, cicát is, de könyvben nem. És õ sem áll meg egy pillanatra sem... A múltkor pl. lapozgattunk egy könyvet, mutattam neki az állatokat, volt ott egy zebra, kérdeztem tõle hogy hol a zebra, felállt és odahozta a plüss zebráját. Nem igazán kötik le a könyvek, ahhoz egy helyben kellene ülni, és az nem megy :) ))
Szerintem ilyesmirõl a gyerekorvost kérdezd. Ha tartja a kezét, lábát, vagy tárgyakra mutat, akkor egyértelmû, hogy érti, szóval max a képeket nem úgy ismeri fel, erre viszont nehéz valamit mondani, hogy baj-e vagy sem. Próbáld meg esetleg gyakorolni, mi pl saját képeit szoktuk neki mutatni, és egy idõ után felismerte, hogy ott van :) De nagy és egyszerû képeket mutass neki, szoktunk pl olyat, hogy a pancsoló könyvben (ott nagyon vastagok a körvonalak), hol vannak a gyerekek, és megkeresi azt a részt, ahol látszódnak emberi fejek. De ezt nem magától csinálja, hanem sokszor "olvastuk együtt", és mindig mutogattuk, mi hol van. Esetleg a kedvenc tárgyait fényképezd le, és azt mutogasd végig képen, ahhoz mit szól.
Az enyém még csak 1 éves de már látom, hogy Õ is ilyen lesz. A könyvben nem érdekli a cica viszont ha mondom, hogy cica akkor megy az ajtóhoz mert ott szokott ülni. Meg a másik, hogy 3 perc után otthagy könyvestül mert nem köti le.
Nekem most lesz 18 hós a fiam, és mostanában kezdte (kb. 1 hónapja) mutatni. Mondjuk a cica és a kutya megy, de amúgy minden más állat, neki vau-vau. Már-már direkt csinálja, mert csak nevet és egyfolytában csak hajtogatja, hogy vau-vau, amikor én a képen lévõ állat nevét mondom:-) Viszont olyan is van, hogy kérdezem, de a világért sem mutatna rá semmire. Szerintem nem mindig köti le. Kérdésre mutatja, hogy hol a feje(okos feje), stb. Ilyenkor körbe megyünk, hol az övé, ill. mindenkié, aki a közelébe van. Kérdezd meg a gyerekorvost, védõnõt. Szerintem elég, ha két évesen tudja ezeket.
Enyém ugyanilyen:) De õ már 2 éves és fiú. Mindent megért, odahoz, dugja a kezét, lábát, mossa a pocit, a macinak is mindenét végigtörölgeti (mintha fürdetné) de ha én kérem vagy kérdezem tõle akkor könyvben tuti nem mutatja meg. Nem tudom miért van ez, de szerintem ez így önmagában biztos nem baj. Az én fiam is egy örökmozgó ha nem alszik épp, akkor meg nem áll egész nap. Olyan hogy ölembe ülve mesét "olvasunk" kb. 5 percre ha van.
kisfiam 14 hós és ugyanilyen:) akkor még ilyen marad egy darabig ahogy olvasom a többi hozzászólást:) kisfiamnak is mutatom a könyvbe a macit és kérdezem hogy hol van õ inkább odahozza a maciját:) mesét nem tudok neki olvasni mert kiveszi a könyvet a kezembõl fél perc alatt átforgatja és megy is tovább:) most kapott egy alátétet az asztalra nagy állatok vannak rajta arról tanuljuk a csigát kukacot meg ilyeneket. a csigát már megmutatja:) nagyon sokmindent megért és kb két hete mindenre óóóóóó-zik, szinte egész nap és mutogat mindenre:)


Mi a szellem? Úgy kérdezünk rá, hogy "Mi az? ", de nem lehet tárgy, mert nem tudom megfogni. Élõlény nem lehet, mert már halott és gondolat sem lehet, mert lehet látni vagy tárgyakat mozgat.

Legjobb válasz:
A szellemek olyak mint az angyalok.Vagy más megközelitésbõl nézve a szellem lehetne inkább maga az angyal. Van jó pár történet mikor pl.karambol vagy bármilyen más balaeset.Néhányan azt állitják,hogy valami megmentette õket.Felvételek is készültek az utakon.Egyes videókon szellemnre hasonlitó lény menti meg,másikon pedig egy angyal. Bár a szellemek azok az emberi lelkek ebben a világban,nem zárható ki hogy akár az angyalok is lehetnek. Igen legtöbb esetben a sima "szellem" szót csak úgy kérdezzük hogy "Mi az?",de ha valami hozzátartozónk szellemét véljük felfedezni arra már inkább úgy kérdezünk hogy "Ki?",mivel tudjuk hogy kirõl van szó. Az én elméletem az angyalok és szellemek egy és ugyan az-dologról kétes és nem is biztos hogy van ennek valami értelme.De ha megnézzük az angyalok is más sikon vannak és a szellemek is. De a szellemet még nevezzük kisértetnek is. Nem olyan nehéz találkozni velük.Csak egy nagyon öreg házat esetleg egy kastélyt/várat kell célkeresztbe venned,1-2 éjszakát ott töltened és voala. Pl.vannak/voltak személyek akik nagyon kötõdtek egy adott tárgyhoz,épülethez,személyhez.Ezek a személyek általában haláluk után,tovább maradnak velük.Vagy akkor is itt maradnak,ha valami elintézetlen dolguk volt ebben a világban.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A szellemek olyak mint az angyalok.Vagy más megközelitésbõl nézve a szellem lehetne inkább maga az angyal. Van jó pár történet mikor pl.karambol vagy bármilyen más balaeset.Néhányan azt állitják, hogy valami megmentette õket.Felvételek is készültek az utakon.Egyes videókon szellemnre hasonlitó lény menti meg, másikon pedig egy angyal. Bár a szellemek azok az emberi lelkek ebben a világban, nem zárható ki hogy akár az angyalok is lehetnek. Igen legtöbb esetben a sima "szellem" szót csak úgy kérdezzük hogy "Mi az?", de ha valami hozzátartozónk szellemét véljük felfedezni arra már inkább úgy kérdezünk hogy "Ki?", mivel tudjuk hogy kirõl van szó. Az én elméletem az angyalok és szellemek egy és ugyan az-dologról kétes és nem is biztos hogy van ennek valami értelme.De ha megnézzük az angyalok is más sikon vannak és a szellemek is. De a szellemet még nevezzük kisértetnek is. Nem olyan nehéz találkozni velük.Csak egy nagyon öreg házat esetleg egy kastélyt/várat kell célkeresztbe venned, 1-2 éjszakát ott töltened és voala. Pl.vannak/voltak személyek akik nagyon kötõdtek egy adott tárgyhoz, épülethez, személyhez.Ezek a személyek általában haláluk után, tovább maradnak velük.Vagy akkor is itt maradnak, ha valami elintézetlen dolguk volt ebben a világban.
A szellemek az alsó asztrálon helyezkednek el, az angyalok pedig a felsõbõl származnak, aki(k) melléd vannak rendelve az életed során. A szellem emberekbõl marad hátra ha nem lép tovább, az angyalok pedig isten elvakult szolgái.
"Nem olyan nehéz találkozni velük.Csak egy nagyon öreg házat esetleg egy kastélyt/várat kell célkeresztbe venned, 1-2 éjszakát ott töltened és voala." Ja persze, tele vagyunk kísértetkastéllyal, ahol szellemek tûkön ülve várják hogy jól ijesztgessenek. Ha egy kastélyt vagy régi házat lebontanak akkor türelmesen arrébb állnak. A modern emberek meg nem szoktak kísérteni, ezért sosincs tömeges kísértetcsata a Széna téren a kitörés emlékére, meg a kossuth téren az 56-os sortûz miatt, de egyéb világháborús katonai tömegsírokban sem alakul ki csapatszellem. A csirkevágóhíd mellett viszont vigyázni kell, mert a csirkék szellemei hatalmas rajokban szaladgálnak, de mozdulni sem lehet tõlük mert évente több milliót ölnek le.
Utolsó!!Aki nagyon akar az úgyis talál 1-2 jó helyet. Nem tudom olvass utánna, vagy amit akarsz, de a világon nem 1 iylen hely van.Ha meg csak valakit ki akarsz javitani, akkor menj máshová. Mindenkinek más a véleménye, meg ilyen dolgokra amúgy sem lehet biztos választ adni.Mégegyszer..ha továbbra is okoskodni akarsz nyugodtan mehetsz máshová.
Mi a szellem? Amikor egy szellem megjelenik akkor félelmet kelt , nemhiába.Hiszen démon és téged vesz célba.Imádsággal Jézus nevében elûzhetõ. Éppen tegnap volt egy ilyen tapasztalatom.Jézus nevében ûztem ki a szobából.Csapkodta az ajtót.Remélem sikerült elûznöm és nem jön vissza.Nehéz velük , de Jézus nevében el lehet õket ûzni , mert nem szeretik a nevét.Felmérgesednek és elmennek.
"Mi az"-zal nem csak tárgyakra kérdezünk rá.
a vizet és a levegõt sem tudod megfogni mégis tárgynak vesszük
5. válaszoló -Szent Mihály Arkangyal segítségét kérd. õ elõzi a rossz entitásokat

Miben vigyem sétálni a 7 hetes fiamat, ha 10 fok körüli hömérséklet van, ti mit adtok rá? Ha bevásárloközpontba mentek (tesco, árkád) mibe öltöztetitek mert az én fiam nem fázos, miben nem lenne melege mit adjak rá?

Legjobb válasz: szia, Rétegesen öltöztesd. Gyalog mentek odáig, vagy autóval? Mert, ha gyalog, akkor ugye huzamosabb ideig van a hideg levegõn, jobban be kell bugyolálni. Bady, harisnya, pulóver, overál, sapka, esetleg kis kesztyû a kezecskékre, takaró amivel, majd a babakocsiban betakarod. Ha autóval mentek akkor nem kell vastagon öltöztetni, mert az autóban is meleg van meg a bevásárlóban is. Akkor elég egy naci, vékonyabb pulóver, kabátka. Ha overálban viszed, azt mindenképp le kell venni róla az üzletben, hogy ne melegedjen rá... Ennyi röviden, de biztos ír még más is...:))

szia, Rétegesen öltöztesd. Gyalog mentek odáig, vagy autóval? Mert, ha gyalog, akkor ugye huzamosabb ideig van a hideg levegõn, jobban be kell bugyolálni. Bady, harisnya, pulóver, overál, sapka, esetleg kis kesztyû a kezecskékre, takaró amivel, majd a babakocsiban betakarod. Ha autóval mentek akkor nem kell vastagon öltöztetni, mert az autóban is meleg van meg a bevásárlóban is. Akkor elég egy naci, vékonyabb pulóver, kabátka. Ha overálban viszed, azt mindenképp le kell venni róla az üzletben, hogy ne melegedjen rá... Ennyi röviden, de biztos ír még más is...:) )

Mért mondják hogy a one x jobb mint a samsung galaxy s 3 mikor az s3 sokkal jobb?

lehet h túlárazott de akkor is jobb

Legjobb válasz: Mi jobb benne? A Hardware az talán egy hanygaf*sznyit jobb, mert Exynos vagy mi az isten de 1. a Tegra jobban kihasználja a procit 2. ilyen 4 magos miazisteneknél nem azt kell nézni hogy hú ez kevesebb nanométerbõl van csinálva meg ilyen baromságok. HTC sokkal jobb - Sense felület ami kb. 3x megeszi reggelire a Samsung Touch Wiz felületét (igen, tudom hogy az SIII-ban már nem ez a neve) - Jobb anyaghasználat és összerakás -Sokkal jobb és szebb kijelzõ (HOX=SLCD2 :P SGS3=Pentile Matrix WTFH?! -Meg márkája maga a márka hogy HTC jobbá teszi mert a HTC prémium kategória (nem, nem vagyok fanboy). Erre a Samsungtól mit kapunk egy 4magos telefonba,ronda kinézetet, gyengécske anyaghasználatot, semmit sem fejlõdött kamerát és egy béna kijelzõt. Ugyanúgy mint az S2-nél is volt, akkoriban az volt a legerõsebb hardware, sõt még annál is erõsebb talán, egy ilyen ócska, optimalizálatlan rendszerrel.

Mi jobb benne? A Hardware az talán egy hanygaf*sznyit jobb, mert Exynos vagy mi az isten de 1. a Tegra jobban kihasználja a procit 2. ilyen 4 magos miazisteneknél nem azt kell nézni hogy hú ez kevesebb nanométerbõl van csinálva meg ilyen baromságok. HTC sokkal jobb - Sense felület ami kb. 3x megeszi reggelire a Samsung Touch Wiz felületét (igen, tudom hogy az SIII-ban már nem ez a neve) - Jobb anyaghasználat és összerakás -Sokkal jobb és szebb kijelzõ (HOX=SLCD2 :P SGS3=Pentile Matrix WTFH?! -Meg márkája maga a márka hogy HTC jobbá teszi mert a HTC prémium kategória (nem, nem vagyok fanboy). Erre a Samsungtól mit kapunk egy 4magos telefonba, ronda kinézetet, gyengécske anyaghasználatot, semmit sem fejlõdött kamerát és egy béna kijelzõt. Ugyanúgy mint az S2-nél is volt, akkoriban az volt a legerõsebb hardware, sõt még annál is erõsebb talán, egy ilyen ócska, optimalizálatlan rendszerrel.
Igen. A Sense 4.0 szaggat.... a Desire C-n. De nem az One X-en.... One X-en legalább vannak exkluzív játékok, nem úgy mint SGSIII-on.
Azért mondják, mert az úgy is van. A 2. már elmondta.
Pont azért mert túlárazott és így vigasztalják magukat az emberek.(mármint akik azt modnják hogy a One x jobb)
A kérdező hozzászólása: aha itt olvastam
Igen? És ezt a hülyeséget ugye itt GYK-n olvastad ha jól sejtem. -.-"""
A kérdező hozzászólása: De a sense 4.0 szaggat és a nagyobb teljesítményû tegra játékoknál(pl shadowgun) a home gomb megnyomásakor várni kell vagy 5 másodpercet, mire betölt. Internetnél meg ha két ujjal folyamatosam közelítek-távolítok, lefagy kb 2 másodpercre és újra megnyitja az ablakot.
#2-vel egyetértek, csak ismételni tudom. Ráadásul nem csak hogy jobb, de még olcsóbb is.
Amúgy meg gondolj csak vissza a NVIDIA (a HOX GPU-ját gyártja) k*rvajó játékokkal reklámozta a telefont, a Samsung meg szaros Benchmark tesztekkel. -.-"
azert mert nincs ra penzuk.;) amugy semmivel nem jobb. tudom mert sgs3-am van.

22+4 hetes kismama vagyok, 1, 74 m magas, es idaig hiztam 11 kg. Nagyon megijedtem mikor raalltam a merlegre. Nagyon nagy az etvagyam. Miket ehetek, mert fogykurazni sem akarok a kisbaba miatt?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a délutáni és az esti evést áld meg! Fogyókúrázni abszolút nem szabad max. orvos amit elõír, de az nem a Te esetedben van. Én sok plusszal kezdtem mert hormonkezeléssel lettem terhes (80-ról lettem 104 kg) de eddig 5 kiló van csak rajtam most 22 hetes vagyok Én is. 2-3 órától már nem eszek semmit. Ez hat valamennyire. Lelassult az anyagcseréd neked is? Attól is lehet hízni nagyon!!! Ja meg mivel hashajtót nem lehet szedni így ami engem meghajt az a meleg vagy jéghideg kakaó azt iszok 2 naponta mert amúgy nem megyek 8-10 napig wc-re.

Szia! Szerintem a délutáni és az esti evést áld meg! Fogyókúrázni abszolút nem szabad max. orvos amit elõír, de az nem a Te esetedben van. Én sok plusszal kezdtem mert hormonkezeléssel lettem terhes (80-ról lettem 104 kg) de eddig 5 kiló van csak rajtam most 22 hetes vagyok Én is. 2-3 órától már nem eszek semmit. Ez hat valamennyire. Lelassult az anyagcseréd neked is? Attól is lehet hízni nagyon!!! Ja meg mivel hashajtót nem lehet szedni így ami engem meghajt az a meleg vagy jéghideg kakaó azt iszok 2 naponta mert amúgy nem megyek 8-10 napig wc-re.
Egyél ami jólesik. Csak az édességgel bánj csínnyán. Van aki 25kg-ot is hízik és semmi baja sem neki sem a kicsinek nem lesz. 36km/16kg+
Szia 24 hetesen + 8 nál járok nekem azt tanácsolták naponta 5x kicsiket enni mint a cukrosoknál 7-10-13-16-19 órakkor ennni de ésszel sok vitamint zöldség gyümölcs csirkemell barnarizs graham kenyér stb...Enni muszály az nem jó ha 2-3 utánn nem eszel mert éhezik a baba is..:-((Ésszel egyél okosan zöldség mehet sok és a pipimell is.. Én 3 hete egy dkg ot sem hiztam ennek köszönhetõen egy próbát megér!Sok sikert ja és nem éhezem...ha édességre vágyom étcsoki 2-3 kocka de csak a 70% os vagytöbb mert az igazi csoki.Nekem a kakao megfogta a gyomrom anno nem tudtam wc re menni tõle...nem iszom csak tejcsit és eszem jogit kefirt szoval csak egészséges kaját uku szalonna kolbi ilyesmi de ha kivánod edd meg de ne sokat és ne mindig mértékletesség!Sok sikert!
Én az elsõnél 20-at híztam, a szülésnél lement belõle 10. A másik 10 fél éven belül és nem fogyóztam! Most 13 hetesen, már rajtam volt 4, 5 kg, pedig keveset ettem és kenyeret tésztát egyátalán nem. Szerencsére elromlott a mérleg és nem tudom mennyi vagyok.
Elsõvel 20at hiztam, másodikkal 30at.9 napja szültem, és már rámjön a farmerom. ja, és én csak 156cm vagyok, 50kg kezdtem, 80nal szültem.és azt ettem, amit kivántam.ha hizogatsz, inkább arra figyelj, hogy ne vizesedj, a vérnyomásod rendbe legyen, tehát a sóbol is fogj vissza egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a hozzaszolasokat! Jo babavarast mindenkinek!
Igen, mindenképpen menj orvoshoz, mert lehet más is a háttérben. Sajnálom ami történt.
Endokrinológushoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen

Most tényleg megverték a börtönben Szita Bence gyilkosait? Mert olyat is hallottam, hogy ezek a férgek 1 személyes cellákban vannak. Mi az igaz?

Legjobb válasz: Én úgy tudom csak a férfiakat verték meg mert õk kerültek több személyesbe. A nõ került egyszemélyes cellába. De egyébként igazából mindegy mert ha kiengedik õket onnan az emberek közé, akár az õrök is odavihetik, nem mindenrõl számolnak be, kitudja mi zajlik valójában odabent.

Én úgy tudom csak a férfiakat verték meg mert õk kerültek több személyesbe. A nõ került egyszemélyes cellába. De egyébként igazából mindegy mert ha kiengedik õket onnan az emberek közé, akár az õrök is odavihetik, nem mindenrõl számolnak be, kitudja mi zajlik valójában odabent.

Nem fizet az albérlőm. Papírt sem irtunk semmiről . Sőt be fenyegetett, mit csinálhatok, mert félek ha kirakom nagyobb kárt csinál az ingatlanban?

Elvehetem pl a cd, vagy Tv-jét az albérleti pénz fejében , s ha ki fizeti vissza adom ? mert akkor ő is feljelenthet lopásért ?

Legjobb válasz: Velem is elõfordult. Én a következõt tettem, mikor már két havival lógott akkor eldöntöttem lelakta a kauciót. reggel odamentem, és mondtam délután költözés lesz háromra itt az autó akár tetszik akár nem, délutánra leszerveztem egy teherautót, és egy hétre béreltem egy raktárat két bátyámmal, és nyolc haverral odamentünk cuccosát fel a kocsira és gó a raktárba.a raktár kulcsait odaadtam és szóltam egy hétre ki van fizetve soha többet viszlát mehet amerre akar. Persze nem engedtem senkit bejelentkezni mert akkor nem teheted így ki mert a bérlõt védi inkább a törvény hiába nem fizet....Ha nincs bejelentkezve akkor bejelentheted mint illegális lakásfoglalót és kiteszik a rendõrök, fõleg ha az albérleti díjat kézbe adta és nincs nyoma simán letagadhatod. Nem fer de az sem fer hogy nem fizet és még õ fenyegetõzik.

Velem is elõfordult. Én a következõt tettem, mikor már két havival lógott akkor eldöntöttem lelakta a kauciót. reggel odamentem, és mondtam délután költözés lesz háromra itt az autó akár tetszik akár nem, délutánra leszerveztem egy teherautót, és egy hétre béreltem egy raktárat két bátyámmal, és nyolc haverral odamentünk cuccosát fel a kocsira és gó a raktárba.a raktár kulcsait odaadtam és szóltam egy hétre ki van fizetve soha többet viszlát mehet amerre akar. Persze nem engedtem senkit bejelentkezni mert akkor nem teheted így ki mert a bérlõt védi inkább a törvény hiába nem fizet....Ha nincs bejelentkezve akkor bejelentheted mint illegális lakásfoglalót és kiteszik a rendõrök, fõleg ha az albérleti díjat kézbe adta és nincs nyoma simán letagadhatod. Nem fer de az sem fer hogy nem fizet és még õ fenyegetõzik.
Semmit nem vehetsz el, ehhez nincs jogosultságog . Ilyen miatt még te kerülnél bajba .Ilyen esetben ha azt mondaná az albérlõd , hogy elloptad tõle , és feljelent, mivel bizonyitanád nem igy volt.Önkényesen eltulajdonítani más tulajdonát, lopásnak minõsül .Tereld hivatalos útra, és majd akkor kirakják .Nem mondom hogy rakjad ki a holmiját, mert igy is Te járhatsz rosszabbul .
hát ha nincs bejelentve jelentsd fel te
2. jól csinálta.Nekem is volt ilyen gondom .Nálam még a közüzemi számlákat sem fizették õk maguk léptek le egy éjszaka tudták hogy nem lesz víz villany.Én gyorsan kifizettem a tartozásokat hogy ne kössenek ki semmit(kb 8 éve két nap alatt 90 ezret kellett kifizetnem) soha többet nem adtam ki a házat.
Bíróság elõtt nem áll meg a színlelt szívességi lakáshasználat. Ugyanaz a szitu, mintha rendes szerzõdése lenne. Ha "akciózol" téged fognak rabosítani, ha megsérted a birtokvédelmi jogát. 1. Nem tudtad, hogy mindez elkerülhetõ 2. Tudtad de sajnáltál rá 30 ezret. Egy jó bérlõ kicsenget legalább egy millát, mielõtt tovább áll. Egy "ügyes" aki kihasznál, az ugyanennyi kárt okoz kb. Utólag nem tudok segíteni, de ha legközelebb 100 % -os megoldás kell, az megoldható. Nem az a megoldás, hogy többet nem adom ki.
Azonnali zárcsere, és kilakoltatás!!! Több százezer forintos közmû tartozást is felhalmozhat! A legcélszerûbb, ha a zárcserére már sok erõs férfival érkezel akik gyorsan kiteszik a cuccaikat és õket is! Ne halogasd a dolgot! Nagyon ráfázhatsz!
Tény, jogilag erõsen kifogásolható, hogy bemész a lakásba, de az sem járja, hogy nem fizet a lakó. Ha nincs papírod, a bírósági út nem lesz járható. Szerintem is marad az, hogy bemész a lakásba, és pár nagyobb fickóval kipakoltatod a cuccait a bérlõnek. Esetleg ha a te neveden vannak a közmû számlák kikapcsoltathatod a villanyt (a fûtés most ugye nem fontos), a vizet... legalább nem csinál nagyobb számlát és vlsz így elhúz. Én egyébként ezt már hamar megléptem volna, aztán ha esetleg ez sem segít 2 hét és mennek a srácok pakolni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!