Találatok a következő kifejezésre: Mi az mélyhámlasztás (2 db)

Mi az a mélyhámlasztás?

Legjobb válasz: Nem tudjátok, hogy körübelül mennyibe kerül?

Nem tudjátok, hogy körübelül mennyibe kerül?
A KÉMIAI HÁMLASZTÁS EGY OLYAN BEAVATKOZÁS, AMELLYEL A BÕR EGY KÉMIAI OLDAT HATÁSÁRA KISIMÍTHATÓ. A BÕR ELÖSZÖR FELHÓLYAGOSODIK, MAJD LEHÁMLIK. AZ ÚJONNAN KÉPZÕDÕ BÕR SIMÁBB ÉS RÁNCMENTESEBB LESZ.  NON-INVAZÍV BEAVATKOZÁS, AMELY SERKENTI A BÕRSEJTEK MEGÚJULÁSÁT ÉS TISZTÁBB, SIMÁBB BÕRT EREDMÉNYEZ. EGY KÉMIAI EREDETÛ KÉSZÍTMÉNY SEGÍTSÉGÉVEL A BÕR KÜLSÕ, SÉRÜLT RÉTEGÉT ELTÁVOLÍTJA.  ELTÉRÕ MÉLYSÉGÛ, RONCSOLÁSI HATÁSÚ KÜLÖNBÖZI SAVAS ÉS BÁZISOS KÉSZÍTMÉNYEK LÉTEZNEK. A PENETRÁCIÓ SZINTJE (FELSZÍNI, KÖZEPES, VAGY MÉLY), A DESTRUKCIÓ ÉS A GYULLADÁS HATÁROZZA MEG A PEELING HATÉKONYSÁGÁT.  A PEELINGEKKEL FOLYTATOTT ELJÁRÁS ELLENÕRIZHETÕ, SZABÁLYOZHATÓ SORRENDBEN ÉS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TÖRTÉNIK.  A KÉMIAI PEELINGEKET AZ EGÉSZ TESTEN, DE KÜLÖNÖSEN AZ ARCON, NYAKON, MELLKASON, HÁTON, KAROKON, LÁBAKON LEHET EREDMÉNYESEN HASZNÁLNI.
Ez tulajdonképpen egy bõrfiatalító program, mely a régi, elhalt bõrréteg leszedésével elõsegíti az új sejtek képzõdését.
ÉN MA VOLTAM ILYENEN:) szeplõk, pattanások ellen:) és már most látszik a változás, teljesen uj bört kaptam tölle, mostmár hetente fogok járni, csak elég drága:s

Most voltam mélyhámlasztáson, és most nagyon hámlik az arcom! Mit tudok vele csinálni?

Legjobb válasz: Semmit. Ki kell bírni míg elmúlik. Nem kellemes látvány. :)

Semmit. Ki kell bírni míg elmúlik. Nem kellemes látvány. :)
Semmit, sõt, nem is szabad csinálni vele semmit.
Ez így normális, le kell hámlania a bõröd felsõ rétegeinek. Ez változó kinél mennyi idõt vesz igénybe, de egy hétig biztosan hámlani fog. A kozmetikus biztosan ellátott a megfelelõ instrukciókkal, ilyenkor nem szabad arcot mosni és egy speciális krémmel kell kenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!