Találatok a következő kifejezésre: Mi az legkisebb dolog (6 db)

Mi az a legkisebb dolog amivel felizgathatok egy fiut?

Legjobb válasz: egy nagyon pici pornókép ;) egyeseknél már elég egy ismerõs illat is, egy vadabb parfüm, ha van mihez kötni

egy nagyon pici pornókép ;) egyeseknél már elég egy ismerõs illat is, egy vadabb parfüm, ha van mihez kötni
Hát...Farmeren keresztül megmarkolod a golyóit.:)
Nyúlj be a nadrágjába, és simogasd.Ezt minden pasi imádja.A kezét pedig vezesd a te nacidba.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:)
Mondjuk egy nagyon visszafogott simogatás a combján.. akár.. vagy egy puszi a füle köré, izgató puszi :)
Bocs' - új kapcsolatnál nekem is furcsa lenne kicsit. Csak akkor gondolom így, ha már régebb óta együtt jártok.
Nyalogasd a fülét csókolódzás közben keveredj oda, a szuszogástól megzavarodik!!
Na hát az utolsó tipp nem tudom melyik pasinak tetszene, de nekem ha az újsütetü barátnõm kivillantaná a melleit, csak úgy hipp-hopp, hát nem tudom mit gondolnék. :D Amúgy az sem mindegy, hogy hol akarod felizgatni, nyilvános helyen, vagy otthon?
Ha éppen nincs mással elfoglalva (pl. séta közben, ha megálltok) öleld át, és csókold meg a nyakát, oldalról :-) Vagy, ha egy kicsit merészebb vagy, egy pillanatra mutasd meg a melled :-) De ez csak úgy megy, ha olyan ruhát veszel, amit hirtelen lehet lerántani, és gyorsan visszatenni... és ezt ne egy forgalmas úton kövesd el (volt már, aki így okozott balesetet).
A kérdező hozzászólása: cselekedet, szó...pl. hol símítsam meg vagy vmi ilyesmi...
Konkrétan: a csiklód, vagy a bimbód. Kicsit bõvebben: nem elég világos a kérdésed. Milyen jellegû dologra gondoltál? Látvány? Cselekedet? Ajándék? Szó?
sztem is masztizz elötte az az én pasimnak is bejön:)
Hát ez változó, a kezdõket azzal is, ha kicsit hiányosan öltözöl, vagy megérinted õket bizonyos helyeken. Attól függ, milyen ez a fiu.
egy szexi ruha, átlátszó, selytelmes, anélkül hogy megfogna, már ettõl föláll nekik
masztizz elõtte... :)
szerintem a legkissebb dolog a csiklod aranyom!! :) )))

Mi az a legkisebb dolog, amitől már megrendülne a bizalmad a másikban?

Pl. nem tartaná be amit ígért, megütött, megcsalt, hazugságon kaptad, nem állna ki melletted, nem védene meg. Ilyenekre gondolok.

Legjobb válasz: ha hazugságon kapnám. Bár ez is a hazugság erösségén mulik. Ha csak letagadja hogy õ ette meg a fagyiamt az nem para de ha nem tud választ adni arra, hogy miért nem láttam napok óta akkor lehet gyanus lenne. :)

ha hazugságon kapnám. Bár ez is a hazugság erösségén mulik. Ha csak letagadja hogy õ ette meg a fagyiamt az nem para de ha nem tud választ adni arra, hogy miért nem láttam napok óta akkor lehet gyanus lenne. :)
Hazugság hülyenek nézés, megcsalásnál már végképp
kis hazugság, nem rá jellemzõ viselkedés stb.
Amiket felsoroltál.

Mi az a legkisebb dolog ami mar fajtalankodasnak itelendo?

Probalkoztam google-en rakeresni de semmi ertelmeset nem lattam, minden csak nagyon durva helyzetekre mutat ra.. de arra semmi, hogy lenyegeben mi az a legkisebb dolog ami mar annak szamit... teszem azt hogy egy 18evet betoltott ember megcsokol egy majdnem 14evest az annak szamit e, mert ha igen akkor azt meg a torveny bunteti is.. ez elegge abszurd :D

Legjobb válasz: elég akkor ezen gondolkozni,ha feljelentés van a dologból. az esetek 99%ban meg nincs.

elég akkor ezen gondolkozni, ha feljelentés van a dologból. az esetek 99%ban meg nincs.
A kérdező hozzászólása: igaz, de azert igy melyen belegondolva meg egy jol megfogalmazott uzenet is fajtalankodasnak tunhet.. ami azert mar eleg durva :D
pl állat pornó
Vagy várjál, nem olvastam el rendesen a kérdést. Ember - Ember között gondolod? Hát, igazából nehéz megmondani, hogy hol van vége a becsület sértésnek és hol kezdõdik a fajtalankodás. Ilyen enyhén perverz dolgokra kell gondolni, azt valahol ott van a határ
a csók nem az. vagyis ha megcsókolód a száját. a fajtalankodást a szopatásra/szopásra értik büntetõjogi értelemben. szóval ha a szájával megérinti a péniszed, herédet egy gyermekkorú, akkor követsz el fajtalankodást.

Fiúk! Mi az a legkisebb dolog, amit tennie kell egy lánynak, hogy felizguljatok?

mármint nem csak a szexben, hanem amúgy is, amit izgatónak találtok (pl. ha megsimítja az arcotokat, vagy valami, ami nem számít még szexnek, vagy el?játéknak, vagy ilyesminek)

Legjobb válasz: ha jó a csaj tetszik, akkor elég ha miniszoknyában van, és leül mellém és szinte látszik a tangája és ha arra gondolok már attól felállhat :)

Simuljon hozzám, és csókoljon meg. Annál kisebbre nem izgulok.
ha jó a csaj tetszik, akkor elég ha miniszoknyában van, és leül mellém és szinte látszik a tangája és ha arra gondolok már attól felállhat :)
Egy mély szemkontaktus.
volt már olyan h mondtam a csajnak, hogy mág üljünk egy kicsit és szívjunk el egy szálat aztán hozok valami italt mert ciki lett volna úgy felállni...
Erogén zónák érintése! Fül, fülcimpa, nyak, ajkak megnyalása, csókolgatása.
Lélegezzen.
#9. még ha elkezd markolászni sem indulsz be. nem hinném..
szerintem rúgd szépen meg a lába közit..:D kiváltképpen izgalmi állapotba fogod hozni.
Ha meghúzza a kocsim oldalát egy harakiritõrrel, eléggé izgatott leszek.
ha megmarkolja a lábam közét
Tizes, nem tudom, mert még senki nem markolászott, de az lehet, hogy zavarna.
pedig igazán jó dolog lánynak fiúnak egyaránt
Egészségetekre. Én nem tudom elképzelni, hogy az nekem jó legyen. 39F
itt nem azt értem hogy oda megy egy vadidegen csaj egy sráchoz és elkezdi markolászni... hanem a csaj a barátjánk és nem izomból , hogy szerencsétlennek csak por maradjon belõle hanem finoman.

Lányok! Mi az a a legkisebb dolog amire felizgultok?

Legjobb válasz: Lehet, hogy hülyén hangzik, de a westendes masszirózós fotelekre :D

Lehet, hogy hülyén hangzik, de a westendes masszirózós fotelekre :D
Ha elmegy mellettem egy srác az utcán, annyira benedvesedek, hogy csíkot húzok hazáig magam után.
ha véletlen hozzáérek a nunihoz :)
fenekemet* xDD
ha a feneemet markolássza.. :D
a baktériumok
Egy érzéki csók..annyi is elég. (persze a megfelelõ embertõl, aki a párom). 21/L
ha szeretsz valakit eleg ha ra gondolsz:P pillantas, erintes, maga a gondolat , a latvany , barmi
Egy szó, egy gondolat, egy pillantás...
Egy érzéki csók a nyakamra.
ha a szexre gondolok.
ha hátulról átölel, a derekamat fogja vagy ha szerelmes a srác és rámnéz az olyan leírhatatlan érzés, el lehet tõle olvadni és azt akarod h a tiéd legyen:D

Mi volt az a legkisebb dolog, amiért beléd kötött egy rendőr és megbüntetett?

Legjobb válasz: Sok unatkozó rendõr! Miért nem inkább a valóban veszélyt okozókat és a bûnözõket hajtják fel szabadidejükben?!

A kérdező hozzászólása: Sok unatkozó rendõr! Miért nem inkább a valóban veszélyt okozókat és a bûnözõket hajtják fel szabadidejükben?!
Azt is bírom, amikor unalmukban a bicikliseket szondáztatják és ellenõrzik a lámpáját meg büntetnek a mellény miatt, meg ha nem száll le róla a zebrán hanem átgurul, áá, tiszta kabaré komolyan mondom.
30-as táblánál 50-el mentem, a 30-as táblát pedig úgy benõtte egy fa, hogy nemhogy a táblát, de még a tartórudat se láttam az út szélén. Így a megengedett 50el mentem, de a rendõr direkt erre a lombos 30-as táblára ment és sorra büntetett mindenkit.
A kérdező hozzászólása: Uhh.. És ez nem került a jogsidba? Mert ugye több, mint 50%-kal lépted túl a megengedettet :S
Boszniában autópálya után kirakták a mobil 70-es táblát úgy, hogy még satufékkel se volt esélyed lelassítani, aztán szépen bemérnek, kifejezetten a külföldi autókra mentek rá.
Pár napja lejárt az elsõsegélydobozom szavatossága, csak ebbe tudott belekötni.10 rugó.
Madárlesen voltam az erdõben leparkolva. Nem vicc. Nem értették mit keresek ott. Kipakoltatták a kocsit, jól kikérdeztek, aztán tovább álltak. 2. A benyakútról hajtottam ki, és nem azonnal kapcsoltam fel a távolsági pilácsot lakot területen kívül, õk meg ott parkoltak, és utánam jöttek megbüntetni.
A kérdező hozzászólása: Én stoptáblánál nem álltam meg, hanem csak lelassítottam körülnézni, mint a macisajtnál szokás. 10 rugó.
Azért nem a komoly bûnözõkre mennek, mert ide vannak kihelyezve, hogy ezt csinálják?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!