Találatok a következő kifejezésre: Mi az legkisebb (62 db)

Vatera. Hogy múködik ez? Van egy termék, a legkisebb ajánlható ár 130 ft. Ám a jelenlegi ajánlat 120 ft. Licitlépcső mondjuk 5 forint. Mi az a legkisebb ár, amit ilyenkor ajánlhatok?

Ha van egy termék és a legkisebb ajánlható ár 10 forint, én ajánlhatok érte mondjuk 8 forintot? Ez esetben ha rajtam kívül más nem licitál, enyém lesz a termék?

Legjobb válasz: Ajánlani lehet 125 Ft-ot, de nem érdemes, mert, ha a legkisebb a 130 Ft, addig nem adja be érvényes licitálásnak, amíg azt el nem éri az összeg. A licitlépcsõt felül lehet írni bármekkora összeggel, csak nagyobb legyen.

Ajánlani lehet 125 Ft-ot, de nem érdemes, mert, ha a legkisebb a 130 Ft, addig nem adja be érvényes licitálásnak, amíg azt el nem éri az összeg. A licitlépcsõt felül lehet írni bármekkora összeggel, csak nagyobb legyen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

A legkisebb fiunkról kiderült, hogy meleg, amit elfogadunk, de teljesen kizár minket az életéből. Hogyan tudnánk ezen változtatni?

Három fiunk van, 20, 18 és 17 évesek. A legnagyobbal és a középsővel nagyon jó a viszonyunk, a középsőnek ismerjük a haverjait, gyakran vannak nálunk, van, hogy buli előtt itt gyűjtik össze a társaságot, a haverjai szerint állítólag jó fejek meg fiatalos felfogásúak vagyunk. Volt, hogy egy haverjának mi segítettünk egy családi problémát megoldani. Meg hát így kb. tudunk mindenről, kikkel van, hol, mindent elmesél, ismertük a barátnőit is (volt egy pár...). A legnagyobb nem él ilyen nagy társasági életet, de neki is ismerjük a barátait, meg a barátnőjét is bemutatta elég hamar, sok mindent megbeszélünk, szóval vele is elég jó a kapcsolatunk. A legkisebb ebből a szempontból mindig más volt, eljárkál ő is bulizni, de sosem mesél semmit, úgy kell belőle kihúzni mindent harapófogóval. Eddig úgy voltunk vele, hogy rendben, nem baj, ilyen fajta, vannak ilyen kamaszok. Viszont vagy 3 hónapja elég csúnyán összeveszett a középső meg a legkisebb (nekik az utóbbi időben sajnos nem túl jó a kapcsolatuk egymással), és elmondta nekünk a középső, hogy a legkisebb meleg. Meg is kérdeztük tőle, hogy ez igaz-e, annyit mondott, hogy igen, de ő erről nem akar beszélni. Nyilván nem örülünk a dolognak, de elfogadjuk, ezt meg is mondtuk neki, hogy nem kell tartania semmitől, viszont ahányszor kérdezünk valamit ezzel kapcsolatban, mindig az a válasz, hogy ő erről nem akar beszélni, ez neki kellemetlen, meg semmi közünk hozzá. És azóta ahányszor elmegy bulizni, vagy egy haverjához, mindig azon aggódunk, hogy hol van, kikkel, mit csinálhat, ez mindkettőnket nagyon zavar, pláne, hogy a másik két fiúnknál nem ezt szoktuk meg. Nem mintha ellenőrizgetni akarnánk, csak azért jó lenne tudni, mégis milyen emberekkel tölti az idejét! Eltiltani viszont nem szeretnénk, mert nem az a könnyen barátkozós típus, és nem akarjuk eltiltani a barátaitól, csak aggódunk érte. Azt is tudjuk, hogy már vagy fél éve együtt van egy 22 éves fiúval, de ez minden, pedig azért szeretnénk tudni, hogy mégis kiféle miféle! Meg erről az egész meleg világról sem tudunk semmit, csak annyit, hogy nem olyan, mint a TV-ben, de fogalmunk sincs róla, hogy mégis akkor milyen. És annyi minden rosszat hall az ember, hogy aggódunk érte. Õ viszont nem akar beszélni róla. Szerintetek mit tehetnénk ebben a helyzetben? Erőltessük a dolgot, hogy meséljen el mindent, vagy hagyjuk, adjunk neki időt, hátha megváltozik? És ha nem változik meg? Hogyan érhetnénk el, hogy minket is belevonjon az életébe? 42/F és 42/N

Legjobb válasz: A helyetekben semmiképpen nem eröltetném, egyelöre valószinüleg elég problémája van a témával (ahogy írod, a középsö "beköpte", ezért valózsinüleg ö elítéli a kisebbet), hagyjátok, hogy saját maga döntse el, hogy mikor fog erröl beszélni. Minél kevesebbet eröltetitek, annál könnyebb neki beleszokni a gondolatba, hogy elfogadjátok öt így, ahogy van. Az meg, hogy nem ismeritek a partnerét - nem mindenki, akár heretó, akár sem - szereti rövid idö után bemutatni a másikat a családnak. Föként, hogy már most gondolkodtok, hogy ki és milyen valaki lehet. Meg az sem kizárt, hogy a másiknál vagy nem tudnak róla a szülei, vagy negativan állnak hozzá. Az egyetlen lehetöség, hogy nyiltabb legyen veletek, ha meghagyjátok neki a lehetöséget, hogy akkor és úgy vonjon be benneteket a bizalmába, amikor és ahogy neki megfelel. 56N

A helyetekben semmiképpen nem eröltetném, egyelöre valószinüleg elég problémája van a témával (ahogy írod, a középsö "beköpte", ezért valózsinüleg ö elítéli a kisebbet), hagyjátok, hogy saját maga döntse el, hogy mikor fog erröl beszélni. Minél kevesebbet eröltetitek, annál könnyebb neki beleszokni a gondolatba, hogy elfogadjátok öt így, ahogy van. Az meg, hogy nem ismeritek a partnerét - nem mindenki, akár heretó, akár sem - szereti rövid idö után bemutatni a másikat a családnak. Föként, hogy már most gondolkodtok, hogy ki és milyen valaki lehet. Meg az sem kizárt, hogy a másiknál vagy nem tudnak róla a szülei, vagy negativan állnak hozzá. Az egyetlen lehetöség, hogy nyiltabb legyen veletek, ha meghagyjátok neki a lehetöséget, hogy akkor és úgy vonjon be benneteket a bizalmába, amikor és ahogy neki megfelel. 56N
Lehet azért zárt ki benneteket, mert bár ti elfogadtátok, de õ még nem tudta elfogadni önmagát, fél a reakcióktól, fél õszinte lenni, mert fél a megbélyegzésektõl, gúnyolódásoktól! 20/F meleg
Semmiképpen se erõltessétek, annál jobban be fog zárni elõttetek. Ha azt látja, hogy nem csináltok belõle ügyet, elõbb-utóbb beavat. Tudom, hogy nem könnyû, de bíznotok kell benne.
Szerintem adjatok egy kis idõt neki. Nem elég h meleg de kamasz is. Szerintem ha tul jut ezen az idõszakon, akkor meg fog nyílni nektek szépen fokozatosan.
Nyugodjatok meg, semmi extra úgymond, nincs abban a meleg világba. :) legyetek vele türelmesek, neki sem könnyû. Ne telepedjetek rá, ne faggassátok, vegyétek ezt természetesnek és érezze, hogy számíthattok rá. Ne akarjátok megváltoztatni és ne hányjátok SOHA ezt a szemére. Minden oké lesz.
*számithat rátok
Szóról szóra azt gondolom, amit a #7. (40/F)
Egy 17 éves fiú már van annyira érett és megbízható, hogy vigyáz magára.Egyébként késõbb tuti, hogy megnyílik felétek, ha látja, hogy nem vagytok erõszakosak.Kérdezhetni kérdezhettek, de errõl a "harapófogós" témáról szálljatok le, ez nagyon idegesítõ lehet.Úgy gondolhatja szerintem, hogy azért faggatjátok ennyire, mert õ a homoszexuális, ráadásul õ a legkisebb is.Ha most kellemetlen neki beszélni errõl az egészrõl, akkor hagyd.Azért kellemetlen neki ez az egész, mert a testvére mondta el és nem õ.Jó hülye volt, hogy megbízott szegény a testvérében.Az a gyerek elég megbízhatatlan.Amellett nem biztos, hogy mindig igazat mond, én inkább a középsõ gyereknek néznék utána.Itt valami bûzlik, elég unszimpatikus is lett így leírás alapján..eljátssza az anyuci pici fiát, közben meg a testvérének a legnagyobb titkát is elpofázza..hát én nem is tudom, nem szimpatikus ez a fiad. Ebben a helyzetben egyenlõre hallgatni kell, meg egy kicsit igazságot tenni a két testvér között és most a kisebbnek is kell kedvezni, mert úgy néz ki, hogy a középsõnél valamit elronthattatok.Ne haragudj, hogy ezt írom, nem bántásból, de azt a gyereket kell helyrerakni. Amit nagyon boldogan látok, hogy elfogadtátok, hogy homoszexuális a legkisebb.Ez nagyon becsülendõ dolog a részetekrõl. Nos a meleg világ tényleg nem olyan, mint a tévében.Néhány homoszex fiú normálisabb, mint a heterók.Õk nem bántják egymást, érzelmesebbek, többet jelent nekik az érzelem, mint a testi vágy.Persze a testi vágyak is nagy szerepet játszanak az életükben.Azért tudok errõl ennyit, mert én meg biszexuális lány vagyok, és a nõknél is ez a helyzet.Én azonban nem merném elmondani anyának, hogy mi a helyzet velem.Õ nagyon konzervatív, úgyhogy a fiaidnak szerencséje van veled meg az apjukkal..:) Most mondjam, hogy bárcsak te lehetnél az anyám?:O 17/L
Tök jófejek vagytok :) . Majd megnyílik a kissrác is, pláne ha érzékeli hogy semmi bajotok nincs a melegségével, ez a viselkedésbõl is biztos lejön, de tehettek néha ilyen elszólásokat amibõl látszik hogy támogatjátok a dolgot. (pl. egy melegekrõl szóló hír kapcsán) Nem kell faggatni, de ha pl. a középsõ fiútól megkérdezitek hogy van meg a barátnõjével ugyanolyan(!) természetesen a legkisebbtõl is meg lehet kérdezni hogy jól megvan-e a barátjával. Én is örülnék ha így viszonyultak volna a szüleim a dologhoz. Van pár ilyen könyv, ajánlok egyet: Fischer Eszter - Melega a gyerekem? címû könyv (ha kell e-mailben át is tudom küldeni), sok dolgot olvashattok még pl. a melegvagyok.hu-n, vagy van ilyen "meleg szemmel" címû videóblog a youtube-on ami érdekes lehet. Sok sikert!

Mi az a legkisebb "bűntett", amiért már nem adnak erkölcsi bizonyítványt?

Legjobb válasz: Nem az a lényeg, hogy mit csinálsz, hanem az, hogy milyen büntetést kapsz érte. Csak a szabadságvesztés büntetés szerepel az erkölcsiben, a törvényben meghatározott ideig.

Nem az a lényeg, hogy mit csinálsz, hanem az, hogy milyen büntetést kapsz érte. Csak a szabadságvesztés büntetés szerepel az erkölcsiben, a törvényben meghatározott ideig.
Nem a "nem" maradt ki, hanem valószínûleg "büntetett elõéletût" akart írni a válaszoló az elején, csak elírta.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, így már teljesen világos!
Attól függ, milyen erkölcsit kérnek, hogy mire kell. A sima "polgári" priusz csak a fentebb írt büntetéseket tartalmazza meghatározott ideig. Rendõrnek, bírónak, ügyésznek természetesen a teljesen feddhetetlen elõéletû személy mehet, de ilyenkor az erkölcsit a nyilvántartásból lekérik, ahol szerepel minden büntetés. Ugyanúgy szerepelnek benne az elítélések, mint abban az erkölcsi bizonyítványban, amit a gyanúsítottakra a hatóságok kérnek le a büntetõeljárás során. Õk a törvényi mentesítés után is látják valamennyi bejegyzést.
Ha valaki rendõr vagy biztonsági õr vagy ilyesmi akar lenni, akkor is csak erkölcsit kérnek????
erkölcsi bizonyítványt adnak, csak éppen rajta lesz a büntetett elõélet... "Büntetlen elõéletûnek tekintendõ az a személy, akivel szemben a bíróság szabadságvesztés büntetést szabott ki (ide értve a végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést is) és a Büntetõ Törvénykönyvben meghatározott mentesítési idõ még nem telt el." forrás: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/okmany20050822/..
Jól benéztem, bocsánat! (második)
ezt én se vágom. sztem is kimaradt a nem. "Büntetlen elõéletûnek tekintendõ az a személy, akivel szemben a bíróság szabadságvesztés büntetést szabott ki (ide értve a végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést is) és a Büntetõ Törvénykönyvben meghatározott mentesítési idõ még nem telt el." az a BÜNTETLEN, akivel szemben KISZABTAK szabadságvesztést???
Korrekt válasz volt, nem maradt ki a "nem" szócska!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Azt hiszem, kimaradt egy "nem" szócska a válaszodból, de értem így is. Tehát ha pl. lopok a boltból, az még nincs rajta az erkölcsi bizonyítványomon? (Nem azért kérdezem, mert ilyesmire készülök, még mielõtt valaki azt hinné..)
A bolti lopásos megjegyzéssel kapcsolatban annyit azért érdemes megjegyezni/tudni, hogy szabálysértési értékre (amivel jelenleg az illetékes önkormányzat szabálysértési hatósága foglalkozik, tehát nem rendõrség) üzletszerûen esetleg folytatólagosan elkövetett lopás kapásból felminõsül vétségnek ami már rendõrségi hatáskör és így akár bírósági ítélet is lehet a vége, aminek kapcsán visszaesõ elkövetõ esetén a bíróság akár felfüggesztett vagy ténylegesen letöltendõ szabadságvesztésre is ítélheti a delikvenst és így már is gáz lehet egy erkölcsi bizonyítványt kikérésekor...

500 ezerből lehet esküvő? Vagy mi az a legkisebb összeg amiből lehetne?

30 fő max, olcsó kaja, sütni a nagyi fog. Templomi esküvő nem kell, cvsak polgári. Mennyi a legolcsóbb ruha?

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy hol tartod. Városban vagy falun. A mi esküvõnk 3 éve volt falun, 400 000 Ft-ba került. 100 személyes volt. Nekünk is csak polgári volt. Én 38 000 Ft-ért vettem a menyasszonyi ruhámat.

Az attól függ, hogy hol tartod. Városban vagy falun. A mi esküvõnk 3 éve volt falun, 400 000 Ft-ba került. 100 személyes volt. Nekünk is csak polgári volt. Én 38 000 Ft-ért vettem a menyasszonyi ruhámat.
hét ez hihetetlen. mi nem hasznos azon, h meg tudok csinálni 6 kilóból 1 esküvõt? utána kell járni a dolgoknak, nem esküvõszervezõre, meg dekorosra, meg hülyeségre költeni az erre szánt pénzt. ennyi. jó pontozgatást!
Hát amin lehet spórólni kell. Meghívõ, dísz, szalvéta, süti ezeket othon is lehet készíteni ha valaki ügyesebb. Smink, fodrász lehet ügyes barátnõvel is vagy rokon aki fényképez. Lehet a võfély barát, rokon.
Ez iszonyat sok mindentõl függ. Ruhát is találni 20 ezertõl csillagos égig.. Templom valahol ingyen van, van ahol elkértek 20 ezret. Polgári nálunk asszem 15 ezer volt. Legolcsóbb ruha kérdésed meg: nézz meg honlapokat, mert nem mindegy, tetszik-e neked a legolcsóbb.
lehet, mi bp mellett 60 fõset csinálunk 600.000bõl, vendégeknek szállással, stb..
Az se mindegy, hogy Tihanyban vagy Mátraszelén..
Általánosan 10-12 ezer/fõvel érdemes számolni - persze minél nagyobb az esküvõ, annál kevesebb az egy fõre jutó arány. Szerintem 30 fõre 500 ezerbõl már nagyon jó kis esküvõt lehet csinálni, de az a kérdés, hogy mit szeretnétek? Elegánsat vagy egyszerût, fog-e a násznép mulatozni... Szóval lehet 30 fõre milliós nagyságrendbõl is esküvõt csinálni (kastélyban, hintóval, élõvirág-dekorációval), meg egy családias étteremben 200 ezerbõl is kihozható (ruhával együtt természetesen).
ja, és a mennyasszonynak szívesen ajánlom ezt a szalont, nagyon szép, különleges ruháik vannak, olcsón: http://feherszalon.hu/category/akcios/
simán! mi 750.000bõl hoztuk ki, de több mint 100an voltak! így csak a terembérlés 120e volt. ruhát, ha egyszerû, elegánst szeretnétek, amit még esetleg késõbb is horhattok, akkor lehet a Garay téren venni 30-40e körül. én varrattam, így 70e volt, férjem öltönye 35e. kaja, ha étteremben lesz kb.10e/fõ, ha party szervíz, akkor olcsóbb is lehet. nagyon ajánlom a Hermina Éttermet! nekünk õk szállítottak, nagyon finomat, korrekt áron.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Simán. Nemrég volt egy kérdés, hogy 200 ezerbõl lehet-e tartani 30 fõs esküvõt. Ott azt válaszoltam, hogy csak szûken. Erre totál lepontoztak, hogy túlzásokba esek, simán meg lesz még 150000-bõl is. Menyasszonyi ruha: Én kifutó modellt vettem meg tavaly (nem béreltem) 27000 ft. volt. Engem nem zavart, hogy kifutó, nem volt ráírva. 20 fõs esküvõnk volt, szerényen, de ebben azért volt menyasszonyi csokor, kitûzõ a tanuknak, autódísz. Zene ingyen volt az étteremben. Kicsivel 200000 ft fölött költöttünk, ha mindent beleszámolok. Fodrász, kozmetikus, cipõ. Võlegénynek már volt ruhája.
A kérdező hozzászólása: És a bérlés?
Mármint minek a bérlése?
Jézusom , olyan árakat írnak egyesek....:D 60 fõ 600.000-bõl...Én is valami hasonlót tervezek , csak 80 fõt és ha lehet akkor 500.000-ból :) Amit lehet azon kell is spórolni...példélul szerintem felesleges monogramos szalvéta, a sima is épp ugy megteszi a szájtörlésre, az ültetõkártyát ki tudjátok otthon nyomtatni...meghívót is lehet csinálni otthon szépeket, ha kreatív vagy...A díszeket se kell túlzásba vinni...Mi amit lehet saját magunk csinálunk :) Van aki azt írta 10.000/fõ a kaja...Mit esztek?? Homárt??Mert akkor el is hiszem. Én amit kinéztem menüt az 4000/ fõ és húsleves van benne 5 féle húsi körettel és éjfélkor töltött káposzta.Szerintem ennyi elég is .És szerintem felesleges 5000/fõ korlátlan italfogyasztás is .Mert csak gondoljunk bele én mondjuk megiszok 1, 5 liter ásványvizet az a minõségi is 150 Ft ( nagykerben még lehet olcsóbb is) meg mondjuk megiszok még 2 pohár õszi lét , egy pohár bort...akkor se jön ki többre a fogyasztásom egész napra 2000 Ft-nál többe. Jobban jártok ha az italokat magatok veszitek meg vagy az elfogyasztott mennyiséget fizetitek ki.Nem lerészegedni mennek az emberek hanem ünnepelni.Ha meg részegedni akarnak azt tegyék meg otthon.Pia nélkül is lehet bulizni :) Szerintem

Mi az a legkisebb gépigény amin lehet még filmet nézni?

Legjobb válasz: Egy régi nokián is lehetett filmet nézni... (Csak hát nem a legjobb minõségben.)

Egy régi nokián is lehetett filmet nézni... (Csak hát nem a legjobb minõségben.)
Gyakorlatilag már bármilyen processzor+AMD vagy nVidia gpu megteszi. AMD oldalon bármelyik integrált gpu jó a célra.
5000 forintos gépen is lehet filmet nézni csak max avit. dvd-hez meg hd-hoz azért kevés lesz.

Mikor a legkisebb és mikor a legnagyobb a forgalom az M0-áson?

(Napszak, hét napja)

Legjobb válasz: én gyakran megyek éjjel 2-3 között, és akkor egy szál autó nincs végig

én gyakran megyek éjjel 2-3 között, és akkor egy szál autó nincs végig
Hétköznap éjjel szinte semmi forgalom. A reggeli és a kora délutáni órák erõsek, talán a péntek délután a legkeményebb. No és ne legyen baleset se rajta se az M5-ön mert az katasztrófa, fél nap araszolás a menekülõ útvonalak híján.

Egy kicsi házi stúdióhoz, ahol zömében szinkronhangok felvétele lesz, mik az alapvető, el nem hagyható felszerelések (esetleg márka, típus), mi az a legkisebb ár, amiből be lehet rendezni?

Legjobb válasz: Nem vagyok szakértõ de viszonylag "jártas" vagyok ilyen téren és a tapasztalatok alapján kb. 400-500 ezer Ft.-ból már kilehet hozni egy alapfelszereltségû de jól szóló kis házi studiót!

Nem vagyok szakértõ de viszonylag "jártas" vagyok ilyen téren és a tapasztalatok alapján kb. 400-500 ezer Ft.-ból már kilehet hozni egy alapfelszereltségû de jól szóló kis házi studiót!
A kérdező hozzászólása: Részleteket is tudnál írni, mi hol mennyiért kb.? A terv persze hosszútávú, de indulni is kell valahonnan. Privátban is írhatsz, ezen a címen mindig elérhetõ vagyok: [email protected]
A hardver része nem olcsó, az talán meg is lenne fél millióból. A software-t lehet legálisan, lehet nem, de akkor nagyobb a kockázat. Ha legálisan, akkor az szintén fél millió. Alapnak az Adobe és a Sony termékeit ajánlom. A Sony-nak vannak kifejezetten erre a célra fejlesztett eszközei - sajnos nem olcsók. Aztán kellenek még mikrofonok - na azokból se érdemes vacakot venni. Szóval, nem rossz az ötlet, de kezdetben sokat kell rá költeni. Kell egy jó üzletkötõ is, aki felkutatja a lehetõségeket, mert sok az eszkimó és kevés a fóka.
A kérdező hozzászólása: Az ötlet alapja már akkor megszületett, amikor elkezdtem beszélni, a szüleim csak elkezdték az esti mesét, én folytattam, ez mostanra célzott kivitelezési tervig jutott, csak azért kérdezek, mert nem mozgok olyan körökben, akik ezt árban és típusban is tudják hardver szinten is, és nem mindegy, hogy ugyanaz más helyeken mennyibe kerül. A szoftvereket ismerem, az nem érdekes, ezt a részt jól tanították, és abból fel tudtam készülni tervben, a hardver a kérdéses, mert abból viszont mint a tenger, és ha kitértek volna se fért volna bele a tanulmányi idõszakba mind, így csak nagy általánosságban kerültek szóba a mi szakunkon, az meg nem elegendõ egy konkrét kivitelezéshez.
Az elsõ válaszoló vagyok. Azért írtam az idézõjeles jártasságot mert én énekléssel foglalkozom és sokat járok studiókba és csak innen-onnan tudom h kb. mennyi így összességében :) konkrétumokat sajna nem tudok :S
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ!

Mi az a legkisebb dolog amivel felizgathatok egy fiut?

Legjobb válasz: egy nagyon pici pornókép ;) egyeseknél már elég egy ismerõs illat is, egy vadabb parfüm, ha van mihez kötni

egy nagyon pici pornókép ;) egyeseknél már elég egy ismerõs illat is, egy vadabb parfüm, ha van mihez kötni
Hát...Farmeren keresztül megmarkolod a golyóit.:)
Nyúlj be a nadrágjába, és simogasd.Ezt minden pasi imádja.A kezét pedig vezesd a te nacidba.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:)
Mondjuk egy nagyon visszafogott simogatás a combján.. akár.. vagy egy puszi a füle köré, izgató puszi :)
Bocs' - új kapcsolatnál nekem is furcsa lenne kicsit. Csak akkor gondolom így, ha már régebb óta együtt jártok.
Nyalogasd a fülét csókolódzás közben keveredj oda, a szuszogástól megzavarodik!!
Na hát az utolsó tipp nem tudom melyik pasinak tetszene, de nekem ha az újsütetü barátnõm kivillantaná a melleit, csak úgy hipp-hopp, hát nem tudom mit gondolnék. :D Amúgy az sem mindegy, hogy hol akarod felizgatni, nyilvános helyen, vagy otthon?
Ha éppen nincs mással elfoglalva (pl. séta közben, ha megálltok) öleld át, és csókold meg a nyakát, oldalról :-) Vagy, ha egy kicsit merészebb vagy, egy pillanatra mutasd meg a melled :-) De ez csak úgy megy, ha olyan ruhát veszel, amit hirtelen lehet lerántani, és gyorsan visszatenni... és ezt ne egy forgalmas úton kövesd el (volt már, aki így okozott balesetet).
A kérdező hozzászólása: cselekedet, szó...pl. hol símítsam meg vagy vmi ilyesmi...
Konkrétan: a csiklód, vagy a bimbód. Kicsit bõvebben: nem elég világos a kérdésed. Milyen jellegû dologra gondoltál? Látvány? Cselekedet? Ajándék? Szó?
sztem is masztizz elötte az az én pasimnak is bejön:)
Hát ez változó, a kezdõket azzal is, ha kicsit hiányosan öltözöl, vagy megérinted õket bizonyos helyeken. Attól függ, milyen ez a fiu.
egy szexi ruha, átlátszó, selytelmes, anélkül hogy megfogna, már ettõl föláll nekik
masztizz elõtte... :)
szerintem a legkissebb dolog a csiklod aranyom!! :) )))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!