Találatok a következő kifejezésre: Mi az korrigált kreditindex Hogy (2 db)

Mi az a kreditindex és a korrigált kreditindex? Mit mutat, hogy számolják, mire jó?

Tudom, hogy benne van a tanulmányi- és vizsgaszabályzatban, de nem értem.

Legjobb válasz: az egyik a szakon elõírt félévi kreditmennyiségével osztja az elért kreditjeid. A másik pedig azzal a kreditszámmal,amennyit felvettél. ez egy hasonló kérdésre adott válasz volt itt az oldalon,én csak bemásoltam:-)

az egyik a szakon elõírt félévi kreditmennyiségével osztja az elért kreditjeid. A másik pedig azzal a kreditszámmal, amennyit felvettél. ez egy hasonló kérdésre adott válasz volt itt az oldalon, én csak bemásoltam:-)
Na szóval. ennek csak az ösztöndíj szempontjából van jelentõsége... (lehet másból is, de Te az ösztöndíjadon fogod megérezni...) Ez úgy van, minél több felvett és teljesített kredited van, annál jobb lesz az átlagod. Még asszem 3 éve kiszámoltuk, ha valaki felvesz és teljesít 50 kreditet és mindre 2-est kap, akkor is 5ös körüli lesz az átlaga. Ellenben felveszel kevés kreditet, mindet 5össel teljesíted sem lesz 5-ös átlagod... Tudom szemétség, de ez van. S ha valamit nem teljesítesz ez húzza az átlagod a mélybe. Pl: nekem volt 8 felvett tárgyam elõzõ félévben, ebbõl 5öt 5ösre teljesítettem, 3at nem teljesítettem és 0.88 lett az átlagom... Hülye gyerek Te meg szakadj meg... Na mindegy... szóval kb ennyi. A tanulmányi tájékoztatóban meg van egy képlet abba helyettesíts be, mint anno fizika vagy matek órán és megkapod az eredményt...

Mi az a korrigált kreditindex? Hogy számolják ki és miben más mint a kreditindex?

Legjobb válasz: ha jól tudom, az egyik a szakon elõírt félévi kreditmennyiségével osztja az elért krediteid. A másik pedig azzal a kreditszámmal,amennyit felvettél. De persze megint más,ha csúsztál vmelyik tárggyal,de ezen a téren nem vagyok tisztában nagyon. Remélem azért vmennyire hasznosat írtam:)

ha jól tudom, az egyik a szakon elõírt félévi kreditmennyiségével osztja az elért krediteid. A másik pedig azzal a kreditszámmal, amennyit felvettél. De persze megint más, ha csúsztál vmelyik tárggyal, de ezen a téren nem vagyok tisztában nagyon. Remélem azért vmennyire hasznosat írtam:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!