Találatok a következő kifejezésre: Mi az korcsolya (4 db)

Mi az "ugráló korcsolya" neve, és hol lehet olyat beszerezni?

Most olyat kerdezek hogy legszivessebben elbujnek az asztal ala,sajnos nem tudom a nevet ,ha tudjatok mire gondolok fogyokuras adasba lattam a tv be ,ugralni lehet es fogyasz allitolag.Hol lehet olyat beszerezni es mennyibe kerul?

Legjobb válasz: Szerintem erre gondolsz: KANGOO. Sajnos azt nem tudom, hol lehet beszerezni.

Szerintem erre gondolsz: KANGOO. Sajnos azt nem tudom, hol lehet beszerezni.
Ird be akármelyik keresõbe(pl.:GOOGLE), hogy kangoo!
kangoo http://www.kangoo.hu. Ha jól emlékszem a XIII. kerületben van a mintaboltjuk.

A korcsolyám éléről lejött egy réteg oldalt! Nem tudtok tippeket adni, hogy mit lehetne tenni? Le kenni esetleg valamivel? Rozsdásodik is az a terület.

Legjobb válasz: Sajnos ha már ennyire tönkrement akkor érdemes venni egy másikat. Hiába kenned be, az csak elfedi a hibát. Ráadásul balesetveszélyes is lehet. Milyen korcsolya?

Sajnos ha már ennyire tönkrement akkor érdemes venni egy másikat. Hiába kenned be, az csak elfedi a hibát. Ráadásul balesetveszélyes is lehet. Milyen korcsolya?
A kérdező hozzászólása: roches, de oldalt van csak hiba, alul ahol mész rajta nincs baj
A kérdező hozzászólása: és csak az egyik korcsolya egyik oldala
Szerintem felesleges elfedni. Mert ha pl. lefested, akkor nagyon nehéz lesz éleztetni. De jó lenne ha elvinnéd személyesen valakihez aki ért hozzá (mondjuk ha tudsz valakit aki élez korikat). Arra figyelj, hogy amikor lejössz a jégrõl, töröld meg a pengét+korit jó alaposan, mert ha nem akkor még könnyebben rozsdásodhat. Ha pedig van rá lehetõséged, akkor vegyél egy másikat, mert lehet, hogy nem zavar a korcsolyázásban, de nekem akkor sem tûnik túl biztonságosnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!!!

Mit gondoltok róla, miért volt ennyire nõies ruhában az a fiú, aki megnyerte a mûkorcsolya egyénit a mostani téli olimpián?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: [link] [link] Nem õ az egyetlen..a legtöbb férfi mûkorcsolyázó "nõiesebb" ruhát szokott viselni a fellépéshez. Talán mert ezek egyedibbek, feltûnõek, jobban illenek az elõadásukhoz.

[link] [link] Nem õ az egyetlen..a legtöbb férfi mûkorcsolyázó "nõiesebb" ruhát szokott viselni a fellépéshez. Talán mert ezek egyedibbek, feltûnõek, jobban illenek az elõadásukhoz.
Abszolút nem férfias, de ez a sport tényleg ilyen. :D
A kerdesedre had valaszoljak kerdessel! Te mit gondolsz az esti hiradoban, a rendorszovivo nok miert vannak ennyire ferfias ruhaba?
Tetszik a ruha, a kis színes csillogó strasszok és jól állt Yuzuru Hanyu-n. De csak azért állt rajta jól ment nagyon vékony alkat és valahogy illik a személyiségéhez. Vannak férfias mûkocsolyázók, õk nagyon más vonalat képviselnek, más alkatúak is. Pl. Alexei Yagudin aki 2002-ben volt olimpiai bajnok, õ ilyen férfias és rajta sosem állt volna jól egy olyan ruha mint Hanyun.


A Városligeti Mûjégpálya korcsolyakölcsönzésnél mit jelent az hogy korcsolya letét?

Legjobb válasz: A letét azt jelenti, hogy ki kell fizetni, és ha visszaviszed a dolgot hibátlanul, akkor visszakapod az összeget.

A letét azt jelenti, hogy ki kell fizetni, és ha visszaviszed a dolgot hibátlanul, akkor visszakapod az összeget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!