Találatok a következő kifejezésre: Mi az kompatibilis (92 db)

Mi az a videovezérlő (VGA-kompatibilis)? és ezt honnan tudom letölteni?

portocom leptopom van windows xp op.rendszerrrel

Legjobb válasz: nah szoval nálad az a helyzet hogy ninxcs megfelelö videodriver a épeden vagyis van egy vga kompatibilis vga vezérlö ami csak arra jó hogy épp láss valamit ami jó csak épp nem tudod kihasznáélnia videokari teljesítményét meg kéne tudakolnod milyen vga kari van a gépedbe ha nem megy akkor tegyél fel everest diagnosztizálot az kiirja milyen van bennt sõt még az oldalra is elvisz ahonét le lehet tölteni a drivert

nah szoval nálad az a helyzet hogy ninxcs megfelelö videodriver a épeden vagyis van egy vga kompatibilis vga vezérlö ami csak arra jó hogy épp láss valamit ami jó csak épp nem tudod kihasznáélnia videokari teljesítményét meg kéne tudakolnod milyen vga kari van a gépedbe ha nem megy akkor tegyél fel everest diagnosztizálot az kiirja milyen van bennt sõt még az oldalra is elvisz ahonét le lehet tölteni a drivert
vezérlõpult -> (klasszikus nézetben) rendszer -> hardver -> eszközkezelõ -> videokártyák. itt lesz a videokártyád neve, ehhez kell drivert (illesztõprogramot, videovezérlõt) letöltened (google: <videokártya neve> driver)
A kérdező hozzászólása: az everest sem és az eszközkezelõ sem mondja meg hogy mien típusú csak úgy irja ki mindegyik hogy egyéb eszközök: videovezérlõ (VGA-kompatibilis)és elõtte van egy sárga kérdõjel léccy segítsetek
Mi a fenéért nekünk kell könyörögni, hogy leírjátok a típusát? Hogy a fenébe vártok így bármilyen értelmes segítséget?
A kérdező hozzászólása: Saitek Ps 1000 Gamepad


A kérdező hozzászólása: Nem nem azért megoldottam azért mert a windows 2003-ban kell futtatni.
ezt nekem is csinálja, valaszínû azért mert törlõdtek a Smiley-k képei, és igy nem találja ezért fekete a háttér.
Ugyan az mint az LGA1155.
A kérdező hozzászólása: és az FC mit jelképez benne?

Mi az a Twain kompatibilis eszköz?

Van egy HP LaseJet M1005 MFP nyomtató/scanner-em. Korábban jól működött, aztán a géppel lett valami, a lényeg, hogy újra kell telepítenem a nyomtatót. Meg is tettem, de nem tudok scannelni, mert az írja ki, hogy "Nincs telepítve Twain kompatibilis eszköz. Telepítsen egyet és próbálja újra." Nem vágom, hogy mit kellene akkor most tennem. Ha esetleg valaki tudna segíteni megoldani a problémámat nagyon jó lenne, mert kellene scannelnem.

Legjobb válasz: Szia. http://h40089.www4.hp.com/digitalis-kepalkotas/szoszedet.htm : "Twain A különbözõ szoftverek és eszközök, például lapolvasók és digitális fényképezõgépek közötti adatátvitelt lehetõvé tevõ szabványos felület." Tehát telepitsd fel a multifunkciós eszközhöz adott CD-ról a Scanner driverét. (Nem ugyanaz mint a nyomtató driver) Sok sikert. Üdv.

Szia. http://h40089.www4.hp.com/digitalis-kepalkotas/szoszedet.htm : "Twain A különbözõ szoftverek és eszközök, például lapolvasók és digitális fényképezõgépek közötti adatátvitelt lehetõvé tevõ szabványos felület." Tehát telepitsd fel a multifunkciós eszközhöz adott CD-ról a Scanner driverét. (Nem ugyanaz mint a nyomtató driver) Sok sikert. Üdv.

A nokia 500-ra mikor lessz kompatibilis az Angry Birds?

Legjobb válasz: Amikor kijön a Belle frissítés amiben benne lesz alapból az Angry Birds:) és mától már frissithetõ a telefon Belle-re

Amikor kijön a Belle frissítés amiben benne lesz alapból az Angry Birds:) és mától már frissithetõ a telefon Belle-re
A kérdező hozzászólása: És t-mobilos-ra engedi letölteni?a bellét
Õk még elvileg nem adták ki ha jól tudom:S

Opel Astra H-hoz használhatok e G Astráról lekerült lemezfelnit. Mi az a ET szám? Úgy tudom ez miatt nem "kompatibilisek".

Legjobb válasz: Ha a lyukszám és az osztókör megegyezik nyugodtan tehetsz. Az ET szám valami olyasmit jelent, hogy mekkora a távolság az agyon felfekvõ felület középvonala és a gumi középvonala között, pontos definíciót nem tudok. Magyarul mennyire áll ki a kocsi alól. Szóval emiatt tehetsz, max hülyén áll.

Ha a lyukszám és az osztókör megegyezik nyugodtan tehetsz. Az ET szám valami olyasmit jelent, hogy mekkora a távolság az agyon felfekvõ felület középvonala és a gumi középvonala között, pontos definíciót nem tudok. Magyarul mennyire áll ki a kocsi alól. Szóval emiatt tehetsz, max hülyén áll.
Astra G-hez és H-hoz is 4-4 méretû felni létezik. Az ET szám nagyon fontos tényezõ! Hasonlítsd össze a gyári felniét és amit fel szeretnél rakni. Maximum (+-)1-2 mm(szám)ET eltérés megengedett. Nagyobb eltérésnél a futómû állapotát és saját biztonságodat veszélyezteted!
Csapágyakat megeszi ha nem a gyári van rajta. Én nem tenném rá.

Mi az a kompatibilis dekóder és hogyan kéne beszerezni?

ha DVD-t rakok be, azt írja ki a gép h nemlehet lejátszani, mert nincs kompatibilis dekóder. Ez valami külön cucc, kis kütyü amit a gépbe bele kell szerelni? Vagy egy program amit le lehet tölteni? És mit kell csinálni hogy legyen?

Letöltöttem a NOVA3- at a galaxy s3-amra de az azt írja ki h nem kompatibilis vele. Pedig mindenhol mutogatják h játszanak vele ezen a telón. Vki tudja h mit kéne csiálnom h működjön?

Legjobb válasz: Nos.. Mit ír ki pontosabban? Mert ha nem kompatibilis, akkor azt letöltés elõtt jelzi, esetleg nemis látod meg. Ha utólag, akkor írd le pontosan, hogy mit írt ki.

Nos.. Mit ír ki pontosabban? Mert ha nem kompatibilis, akkor azt letöltés elõtt jelzi, esetleg nemis látod meg. Ha utólag, akkor írd le pontosan, hogy mit írt ki.
Biztos valami olyan verziót szedtél le ami nem s3ra lett csinálva.
A kérdező hozzászólása: ezt: your device is not compatible with this game. please request a refund. rendesen telepíti meg bejön a gameloft logo aztán bejön a nova3 képe és ezt irja ki. már több verzióval is próbálkoztam de mindig ugyanez. tudtok vmt ajánlani hogy honnan kéném leszedni vagy mit kénék beállítani?
Vásárold meg, és akkor nincs gond vele. De, ha warezolni akarsz, akkor annyit kell tenned, hogy hd kijelzõs verziót kell keresned..
A kérdező hozzászólása: köszi:) ha vki tud ilyet légyszi irjon;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!