Találatok a következő kifejezésre: Mi az kisajak (14 db)

Úgy érzem mintha a kisajkam ki lenne dörzsölve, de viszket is. Kicsit mintha meg lenne duzzadva. Fáj ha hozzáérek. /Egyszerű mosakodáskor/ Nem heves szex eredménye sőt semmilyen szexé, de akkor nem tudom mi az oka. Volt vkinek már ilyen panasza?

Legjobb válasz: Nem lehet,hogy valamilyen fertõzés?Akkor szokott a szeméremtesti viszketés jelentkezni.Lehet attól is fertõzésed,hogy suliban,munkahelyeden vécén voltál,vagy netán ,ha uszodában.

Nem lehet, hogy valamilyen fertõzés?Akkor szokott a szeméremtesti viszketés jelentkezni.Lehet attól is fertõzésed, hogy suliban, munkahelyeden vécén voltál, vagy netán , ha uszodában.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ilyen helyeket szerencsésen kerültem mostanában. Am meg nem rég voltam dokinál felírt egy csomó mindent mert akkor tényleg volt gombás fertõzésem de elhasználtam rendszeresen mindent szval nem tudom mi lehet, de nagyon kellemetlen h mindig van vmi bajom:S Köszi a választ:)
Ez tökre gombának tûnik. Kenegethetnéd még egy kis Canestennel, vagy Pimafucort lehet, hogy jobb lenne, de az vényköteles.
A kérdező hozzászólása: Köszi, már egy jó ideje kenegetem de mindig elõjön újra és újra...
Nekem nincs .
Sziasztok! Az elõzõ hozzászólás is tõlem érkezett. Ma jártam a nõgyógyásznál, aki megnyugtatott, hogy ezek valóban faggyúmirigyek, és teljesen normális, hogy ott vannak. Remélem ezzel sikerül másokat is megnyugtatnom, akik erre a fórumra tévednek :)
Faggyúmirigyek.Van akinek látszik, van akinek nem. Ha megfigyelitek a ciklusotok során is változnak. Természetes. A pasiknál is van akinek van, másnak meg nincs. Ez van.
Nekem van :) szerintem az nem betegseg...es termeszetes, mert nem faj, nem viszket es nem is zavar!vagy teged igen? :) de azert enis szeretnek erre egy pontos valszt kapni ;)
nekem is van... és igazából én sem tudom miért meg h mi ez, mire funkcionál :D
nekem sincs, és érdekelne, miért le lepontozva az elsõ válaszoló..? biztos vagyok benne, hogy sem õt, sem pedig engem nem érdekel, ha lepontoznak, csak nem értem miért nevetségesek vagytok -kattekop-
A kérdező hozzászólása: Nem Én pontoztam le!
nekem a kisajkakat fedik be ijen fehérkis pontocskák vagyis változó van ami nagyonpici de van ami nagyobb csak nem tudom mi az és engem nagyon zavar
A kisajkaimon nekem is vannak ilyen fehér folt-szerûségek, kicsit domborúak is, ha megtapintom... Megörültem a válaszoknak, majd észrevettem, hogy kronológiailag fordítva olvastam... A 10.27-i válaszolótól kérdezném, hogy megtudtad azóta, ez mitõl lehet? Én is nõgyógyászhoz készülök, de mire oda eljutok az még odébb lesz....
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen.
nekemisvan ! én erre azthittem hogy hüvelygomba mert olyan furcsa és ijesztõ hogy látszik..szoval krémet is használtam rá de nemtett semmit. de mostmár megnyugodtam :DDD..de elégsokvan még ott felül is meg oldalt is szoval ezért ijedtem meg .. orvos mondta hogy van egy kis hüvelyváladék lerakódásom és az viszket néha.

Mi az a kisajak?

Legjobb válasz: A nõi nemi szerv része, a nagyajkak "alatt" van.

A nõi nemi szerv része, a nagyajkak "alatt" van.
Magyarul:vannak a nagy szemérem ajkak, és a kis szemérem ajkak.Így érted?? :) )
A kisajak öleli körül a hüvelyt, a húgykivezetõt, és a hasad felé a kisajkak találkozásánál van a csikló. Mindezt úgymond védik, betakarják a nagyajkak.

Szóval. Segítség kéne. Nem tudom mi ez? 14 éves vagyok és egy ideje az egyik kisajkam megnyúlt. Olvastam errõl, hogy az nem baj csak ha fáj. Nos hát nekem nem fáj csak a végén ilyen recés/rojtos és sötétebb és nagyon félek, hogy mi ez?

A kéréseim,hogy ne mondjátok,hogy menjek orvoshoz csak ha tapasztaltatok,vagy ismerõseitek tapasztaltak ilyet azt írjátok le.és könyörgöm ne ijesszetek meg jobban mint amennyire most meg vagyok ijedve.kérlek adjatok tanácsokat,ötleteket.

Legjobb válasz: Azt pedig csak orvos tudja megmondani, hogy valami probléma okozza vagy sem. Mást nem tud senki mondani, mert távdiagnózist nem lehet felálllítani. De eleve nem értem, miért vagy ennyire kétségbeesve attól, hogy elmenj orvoshoz?!?!??!

Azt pedig csak orvos tudja megmondani, hogy valami probléma okozza vagy sem. Mást nem tud senki mondani, mert távdiagnózist nem lehet felálllítani. De eleve nem értem, miért vagy ennyire kétségbeesve attól, hogy elmenj orvoshoz?!?!??!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, bár még mindig elég...csúnyának látom, de igazán segítettek a kommentek.köszönöm:)
Teljesen normális jelenség amit leírtál és nem kóros.
Neked ilyen, nekem nem, nekem baba puncim van, viszont mással nem vagyok megelégedve, teljesen jogosan, szívesen cserélnék veled, hogy ilyen rejtett "hibám" legyen.
Semmilyen páros szervünk nem teljesen szimmetrikus, szóval ez se. Ettõl függetlenül még nyúlhat a másik is, de nem biztos hogy fog. Ne foglalkozz vele. Ha a pasi már izgatott, akkor a te nemi szerved a leggyönyörûbb neki a világon, és az ilyen kis specialitásait inkább szeretni fogja... :)
A kérdező hozzászólása: De akkor is zavar, hogy csak az egyik ilyen..:/ úgy értem örökre így marad?
Nincsen semmi bajod. Hidd el, hogy az enyémnél biztosan nem rojtosabb és sötétebb a kisajkad! :) Normális variáció. Sok nõnél felgyûlik azon a részen a pigment, azért sötét. Férfiaknál is így van egyébként (a szerszám vagy a golyók környékén lehet sötétebb). A rojtosság meg, hát ilyen a formája, aztán kész. :)
A kérdező hozzászólása: Csak hát azért félek az orvostól mert félek hogy valami nagy baj van. ÉS lehet hogy ez kínos meg szõrnyû, de anyukámnak sem tudom hogy mondjam el ezt moost...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Nem azért, négyes, de a nõk nemi szerveinek a formája a nemi érés során szokott változni. Kérdezõ, a leírt forma (egyik végén recésebb/rojtosabb és sötétebb) teljesen normális, de a saját érdekedben légy szíves próbálj több bizalommal állni az orvoshoz. Nem bánt, nem is borzasztó, és a felnõtt nõ életének része, hogy idõnként, minimum évente egyszer, nõgyógyászhoz megy. Elõbb vagy utóbb neked is kell majd. Nyugodtan el lehet menni orvoshoz bármikor, ha bizonytalan vagy, vagy ha kérdésed van, és el KELL menni az orvoshoz mindig, amikor valami rendellenességet érzel.
ma 18:09-es: nem az a gond, hogy ILYEN, hanem hogy MEGVÁLTOZOTT. Ezért mindenképpen el kellene menni orvoshoz, mert ugyan nagy valószínüséggel ártalmatlan dologról van szó, de lehet komolyabb baj is.
szerintem elüszkösödött :'(
Nos, hát ilyenre sikerült a kisajkad. Ha zavar és bizonytalan vagy, hogy gond van-e, akkor menj dokihoz. Hidd el, nem tudsz te nekik olyant mondani, mutatni, amit még nem láttak. Légy bizalommal.
Egyáltalán nem betegség ez, teljesen normális dologról van szó.
Képet linkelj, hogy tudjuk, mire gondolsz!
A kérdező hozzászólása: 14:40 Nekem ez NEM PITIÁNER ÜGY. Biztos, hogy neked is vannak proglémáid, amik foglalkoztatnak, ami szerintem szóra se érdemes. Én tanácsot kértem, nem oltogatást. Önbizalmam van, csak nem verdesi az eget!! Azt írtam, hogy ez a dolog zavar és tennék ellene ha lehetne. És elvileg lehet, mert biztos nem én vagyok az egyetlen!!!
Figyelj, akinek nem tetszik, az nem is fog nyalni. Ha ott van, és észreveszi, akkor abbahagyja a nyalást, megdug és soha többé nem keres. Ennyi. Akit meg nem zavar, az meg csinálja.
kedves, azt hiszed az arcod két fele egyforma? Nem. Egyáltalán nem szimmetrikusak, csak nem tudsz róla. Mi a fenének foglalkozol olyan pitiáner ügyekkel, ami az életben egy pasit sem fog zavarni? Ne röhögtess már, eléggé padlón lehet az önbizamlad. Semmit sem tudsz ellene tenni, amikor meg egy pasi vesz ott kezelésbe, nyakamat rá, hogy tutira nem fogja érdekelni, mi merre mekkora.
Nem értem ezt a sok önbizalom hiányos lányt!Agyon problémázzátok állandóan a témát.(kb. 1000 és egy ilyen kérdés volt már)Nekem se teljesen egyforma, de eszembe nem jut ekkora ökörség.
Nem zavarja értsd meg!!!444!!négy!! Csinálja? igen Mondta, hogy nem szereti? Nem Bonyolult az élet.
A kérdező hozzászólása: Képet nem linkelek.... szex közben tényleg nem zavar, de ha orálisan elégít ki, attól tartok hogy ez õt zavarja... és emiatt zavar engem is..
elhiszed, h szex közben ezt a fene sem nézi???:D
Nekem nem ilyen, nekem "normális", de ahány nõ annyi féle. Sok pasinak tetszik, soknak nem. Én ismerek ilyet is, olyat is.
Miért, úgyse tudjuk kicsoda, nem pináról ismerjük fel az embereke. Képet! :D
Miért akarsz tenni ellene? Fogadd el, aki szeret, úgyis így tetszel neki ahogy vagy. üdv
Miért?Nem ciki az!Sõt!:D
:D majd valószinu képet linkel a puncijáról :D
na figyi:) ez nem egy szembetûnõ hiba. tényleg komolyan mondom, hogy aki elõtt le mersz vetkõzni, mert felteszem nem cseréled õket 2 óránként az minden bizonnyal szeret és csak arra vágyik, hogy kielégítsen. ez nem olyan jellegû dolog amin lehet változtatni, ha zavar, akkor vállalnak ilyen irányú plasztikai mûtéteket, bár a fene sem akar oda egy varratot:S szerintem. a párodat szerintem totál hidegen hagyja, hogy nme egyforma a kettõ. az emberi testnek vannak hibái. amúgy szeretném felhívni a figyelmed arra, hoyg az emberek a másik hibáit szeretik igazán;)

Mitõl lehet az, hogy az egyik kisajak sokkal nagyobb mint a másik?

Az egyik kisajak meg van nyúlva míg a másik kisebb. Szerintetek mitõl lehet? Baj?

Legjobb válasz: Nem baj, genetikai adottság.

Nem baj, genetikai adottság.

A hüvelybemenetnél az egyik kisajak piros, duzzadt és nagyon viszket. Fiatal vagyok, kínos lenne anyukámat elhurcolni nõgyógyászhoz. Mi a probléma, illetve a megoldás?

Általában néha eltûnik, néha elõjön.

Legjobb válasz: Ezt pedig orvosnak kellene megmutatni, mert sok oka lehet. Anyukád nem feltétlen kell ahhoz, hogy elmenj, de ha szükséges, akkor sem kinos, ö is szokott idönként oda menni. NEm írtad, hogy hány éves vagy, de szerintem már nem vagy annyira fiatal, hogy ne tudj egyedül elmenni.

Ezt pedig orvosnak kellene megmutatni, mert sok oka lehet. Anyukád nem feltétlen kell ahhoz, hogy elmenj, de ha szükséges, akkor sem kinos, ö is szokott idönként oda menni. NEm írtad, hogy hány éves vagy, de szerintem már nem vagy annyira fiatal, hogy ne tudj egyedül elmenni.
Szia, mi lett veled? elmúlt?
Szólj anyukádnak és vegyetek gyógyszertárban Canesten combit. Ha gombád van (ez a valószínû..), akkor 3-4 nap alatt elmúlik tõle, de ha esetleg nem, akkor el kellene mennetek egy közeli városban lévõ gyereknõgyógyászatra.
A kérdező hozzászólása: Szinte falu, suliorvos nélkül... :')
Nem tudom, hol élsz, de nagyobb városokban mindenhol van. A neten keress rá, valószínüleg megtalálod a megfelelöt. Ha nem, akkor bármilyen nögyógyászati rendelöt felhívsz, ott tudnak felvilágosítást adni. (vagy megkérdezed az iskolaorvost)
A kérdező hozzászólása: Es hol talalok olyat? Keressek ra neten?
Kérj idöpontot és lehetöleg gyermeknögyógyászhoz menj, ök direkt egész fiatalokra vannak szakosodva.
Akkor nyugodtan mehetsz egyesül is, nem kell szülöi kiséret.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok...
A kérdező hozzászólása: Canesten, vagy mi a csudi, szerintem van is itthon, kipróbálom, de nem vagyok benne biztos. :P

Kilógnak a kisajkaim, de szeretnék gyantáztatni. Ciki így kozmetikushoz menni? Mi van ha véletlen azt is megtépi?

Legjobb válasz: Jujj nekem megtépte egyszer azóta nem járok de hónapokig kezelgettem ecsetelõ kenõcs kence fájt nagyon csiklomhoz közel így a szexet se élveztem honapokig azóta marad a borotva a r...ot jol megtépném és még elkezdte mondani hogy ez az én anatómiam miatt van stb semmi bocs.. És ki is fizettette

Jujj nekem megtépte egyszer azóta nem járok de hónapokig kezelgettem ecsetelõ kenõcs kence fájt nagyon csiklomhoz közel így a szexet se élveztem honapokig azóta marad a borotva a r...ot jol megtépném és még elkezdte mondani hogy ez az én anatómiam miatt van stb semmi bocs.. És ki is fizettette
elsõt hagyd figyelmenkívül, évek óta gyantáztatok ilyen még nem történt, ha nem full csupaszt akarsz akkor a bugyid se kell levenni, menj tangában az megvédi a féltett testrészedet.
Nyugodtan menj, nem ciki és a kozmetikus is figyel azért.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) csak nekem tényleg eléggé kilógnak.. ezért félek picit
Nekem is kilóg az egyik. Pár napja voltam elõször intim gyantázáson, és nem lett semmi baja. Egy kozmetikusnak figyelnie kell ezekre. Ha normális helyre mész, ez nem fordulhat elõ. Ha mégis menj el máshoz, mert nem lehet ez probléma egy jól képzett kozmetikusnál!

Az EGYIK kisajkam megvan nagyobbodva és ez nagyon zavar. Mit tudnék ezzel csinálni? (fiúk titeket zavarna? )

Legjobb válasz: Létezik kisajakplasztika. Ott segíthetnek a bajodon. Engem nem zavarna.

Létezik kisajakplasztika. Ott segíthetnek a bajodon. Engem nem zavarna.
15 évesen még nekem is felemás volt, . mert felváltva nõt a kettõ. Várjál még.
xard le nem zavarja a pasikat
Nekem is ugyanilyenem van:)
4. Essy, gratulálok, 16 éves vagy, de azt írod, "mindenki, akivel csináltam". ribizlibokor hajtása vagy. kíváncsi vagyok, egy gyereket hogyan tudnál felnevelni úgy, hogy a pároddal biztosítod is neki az egészséges családi környezetet is, és nem váltogatod évente az apját.
Majd pont ez fog zavarni egy pasit, mikor néhány év múlva majd a combjaid között lesz a feje... :D Ez senkit nem érdekel, a tulajt kivéve... Olyan mint a mellméret...
ez nem zavar senkit :) legalább egyedi :)
Nekem tetszik az ilyesmi
Nekem is ez van..A fiukat kulonosebb kepen nem zavarta ezt onan gondolom hogy mindenki akivel csinaltam masogdszor is akart..Ne aggodj sok mindenkinek vannak ien bajai es olyan puncia mint a pornofilmekben keves embernek van..mert ekkor le be az amit az #1-#3-ac mondottt az ajakplasztika ami szerintem folosleges mivel a fiuk nem punci utan itelnek meg;) 16/L
Akkor várj 18 éves korodig. Most mégis mit vártál? Azt mondom a patikában lehet kapni receptnélküli krémet amivel ha kenegeted egyforma lesz a kettõ? Elmondtam mi a megoldás ha téged ez zavar. Illetve elmondtam, hogy engem mint férfit ez nem zavarna. Pont
A kérdező hozzászólása: 15évesen még nem akarok plasztikáztatni.....
örülnék annak is ha látnék pínát élõben is nem csak videóba :D szal én nem akadnék fenn ezen :DDD F19
Javaslom, hogy csak olyannal fekudj le, akit nem zavar.
Szerintem nem. 17/F
Szerintem ez csak téged zavar, a srácok ezzel nem igazán foglalkoznak!
Ne rinyálj! Mire eljuttok odáig addigra ez baromian nem fogja érdekelni a srácot. Ha mégis akkor tedd lapátra!
A punci az punci! Mindet szeretem
Igazuk van a többieknek nem számít hogy néz ik :) A tiéd szerintem kifejezetten szép lehet :) A nagy ajkak nagyobbak a kicsitõl, szerintem ez teljesen normális :)
szerintem a pasi nem ezt fogja nézni, vagyis nem nagyon fogja érdekelni, hogy milyen az alakja. õ örülni fog csak...
Utolsó: ott a pont! Aki ez alapján rangsorol be lányokat, az dugja inkább a fa odvába!
Egyáltalán nem zavaró és nincs is olyan nõ, akinek tökéletesen szimmetrikus puncija van.
Biztos nem gáz... a punci az punci! :)
nem.. 19/F
Nyugi, tényleg rohadtul nem érdekel innen senkit sem, hogy milyen a puncid.
hidd el nem fogja a pasi tolómérõvel méregetni ha oda jut inkább simogatni nyalni falni fogja te mint egész vagy neki és nem mint kis-nagyajak
Sari? o.O en mondtam hogy ez nem szamiiit!! Hulxe vagy -.- ne agyalj mar ezen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!