Találatok a következő kifejezésre: Mi az kifogó (15 db)

Mit csináljak a cicámmal pici még, és nem mindig al alomba kakil hanem a növényeim földjére amitől már az őrületbe kerget? . Mit csináljak kifog pusztulni szegény növényem és ezt nem akarom.

Vettem már távoltartó sprét nem igazán be, vettem olyan növényt is aminek a szaggától irtoznak és lecsipkedtem szimokat és a növényem földjére tettem egy ideig be is vált, de most megin elkezdte kaparni a földet

Legjobb válasz: Úgy értelmezem hogy nincs arra lehetõség hogy ne legyenek egy helyiségben? Ha így van, akkor azt tudod csinálni hogy mondjuk alufóliával lehúzod a földes részét a cserépnek, annak nem szeretik a cicák a zörgését, nem szeretnek rajta lépkedni. Ami nekem még kiscicánál nagyon beválik az a 2 oldalú ragasztószalag. Ha azt akarom hogy valahová ne menjen fel, akkor ott beragasztózok néhány sávot és amikor beleragad a mancsa akkor azt sem tudja merre meneküljön onnan. Megcsinálhatod hogy a cserép 2 széle közé kihúzol 2 oldalú ragasztó csíkokat, és tuti hogy nem fog akarni ott lebzselni, mert a mancsuk fixáltságát nem csípik, plusz úgy már oda sem fér majd a cserépbe :). Ezt nem kell örökre így hagyni, csak amíg megtanulja hogy ez negatív következménnyel jár, aztán eltávolíthatod majd a csíkokat.

Úgy értelmezem hogy nincs arra lehetõség hogy ne legyenek egy helyiségben? Ha így van, akkor azt tudod csinálni hogy mondjuk alufóliával lehúzod a földes részét a cserépnek, annak nem szeretik a cicák a zörgését, nem szeretnek rajta lépkedni. Ami nekem még kiscicánál nagyon beválik az a 2 oldalú ragasztószalag. Ha azt akarom hogy valahová ne menjen fel, akkor ott beragasztózok néhány sávot és amikor beleragad a mancsa akkor azt sem tudja merre meneküljön onnan. Megcsinálhatod hogy a cserép 2 széle közé kihúzol 2 oldalú ragasztó csíkokat, és tuti hogy nem fog akarni ott lebzselni, mert a mancsuk fixáltságát nem csípik, plusz úgy már oda sem fér majd a cserépbe :) . Ezt nem kell örökre így hagyni, csak amíg megtanulja hogy ez negatív következménnyel jár, aztán eltávolíthatod majd a csíkokat.
???? Alufóliát imádja az összes cica akiket ismerek. Apró miszlikekbe tépik, és minden. Én tanácsolnám, h tedd magasra a növényeidet. Illetve esetleg ha aföldre nagyobb köveket tennél, h ne látsszon a föld. A macska ösztönösen rá fog szarni a földre. Bár ezt tudnod kellett volna. Ahogy azt is h a szobanövény, kiscica párosítás nem nagyon szokott bejönni. Általában kiscica-szobanövény 5-0 felállásban a szobanövény feladja a küzdelmet. És most nemcsak kakiról beszélek...
Nem minden macska egyforma, én azt írtam amit érdemes kipróbálni mert nekem használt, semmiféle 200% garanciát nem vállaltam hogy a kérdezõnél is így lesz. Mellesleg nekem nincs egy légtérben a növénnyel a cica, mert nagyon játékosak a macskáim és a növény nemigen élné túl a dolgot. Az én macskám (a nagyobbik) nem szereti az alufóliát, csak ha galacsinná van gyûrve, amúgy nem tûri a talpa alatt. Ettõl még 91039742984238746 másik macska tûrheti.
Nekem is csinálta ezt a macska. Teljes virágföldcsere egy két tasli, elzavarás, mikor közeledett a virághoz. Többször beletettem az alomba, hogy tudja az való a wc-zésre és megtanulta. A citromot nem szeretik, tegyél a virág köré citromkarikákat.
A kérdező hozzászólása: Hû Köszönöm a válaszokat , elöszõr is a növény hamarabb volt mint a kis cica , 2 pedig nem tudtuk hogy lesz cicánk mivel ez a kis cica ki lett dobva az utcára és mi befogadtuk elöszõr úgy volt hogy oda adjuk valakinek de annyira megszeretük hogy megtartottuk , fõleg a kislányom imádja. Kipróbálom mindegyik lehetõséget és majd meglátjuk , rágni nem rágja a növényt. :)
A kérdező hozzászólása: Mgasra pedig nem tudom feltenni mivel ez Pálma fa , és elég nagy :) .
Persze tudom, hogy megy ez a cicákkal, akik az utcán utánad erednek :) Csak mondtam, h érdemes arra is felkészülni, h esetleg a növény fog veszteni. De azért drukkolok. Ha nagyobb lesz már nem lesznek akkora veszélyben a dolgok. 2 éves korukra lenyugszanak a cicák.

Mi az a kifogó? Mire való? Hogy néz ki?

A kelengyelistákon már hetek óta látom, és próbálok rájönni.

Legjobb válasz: Olyan törölközõ, aminek az egyik sarkán kis "csuklya" van, rá lehet húzni a baba fejére. :)

Olyan törölközõ, aminek az egyik sarkán kis "csuklya" van, rá lehet húzni a baba fejére. :)
Én írtam a Bippát. Nem reklámozom, nem fûzõdik hozzá semmi érdekem, de tényleg az egyik legolcsóbb baba bolt. Itt vettük meg a matracot, a pelenkázó lapot, meg egy csomó apróságot. 10 db tetra pelus 2300, -Ft, ennél mindenhol csak drágább volt.
A kérdező hozzászólása: Igen, Pesten. Tudom is, hol van a Bippa, köszönöm :-)
Pesten lakom, köszi! Pont itt terveztünk babakocsit venni :)
Nem tudom, merre laksz, de Pesten a legolcsóbbat én a Bippa Kft-nél vettem. Ott kettõ volt 2300.-Ft. A textilpelenka (Tetra) kifogót azért ajánlják a védõnõk és a csecsemõsök, mert nem dörzsöl, gyorsabban szárazra tudod vele törölni. A csukjás frottír kapucnis törölközõk sokkal keményebbek, vastagabbak, és jobban dörzsölnek is. Sokan úgy használják, hogy alulra a törölközõ, rá a kifogó.
A kérdező hozzászólása: Ó szuper! Olyat (kapucnis törölközõt) már vettem! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
20, 25 és 30 évvel ezelõtt textilkifogó volt. Aztán jött divatba a csuklyás törölközõ:) De tulajdonképpen teljesen mindegy. A kifogó azért kifogó, hogy azzal fogd ki a gyereket a kádból. Ha erre a célra egy konyharuhát használsz, akkor az is kifogó:)
ezelõtt 18 éve a kifogó a csuklyás volt !mostanság vette át a szerepét a textilpelenkás......
Persze mindkettõ ugyanazt a célt szolgálja, de gondolom a kérdezõ tisztában volt vele mi a törölközõ, ezért kérdezett rá a kifogóra. És "hivatalosan" a kifogó az amit írtam. A csuklyás meg "hivatalosan" törölközõ:)
hát szerintem mindkettõ az!
A kis csuklyás törölközõ nem a kifogó, az elsõ válaszoló téved:) A kifogó olyan mint egy textilpelenka, csak jóval nagyobb. És arra való, hogy a gyereket "kifogjuk" vele a vízbõl.:)
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon úgy látom, hogy olcsóbb általában, mint a többi. Rendesen szétnéztem. Ráadásul nincs is túl messze tõlünk (Kispest). Nagyon szépen köszi a segítségeteket. A babakocsit is ott nézem most már.

Szerintetek mi az oka, annak, hogy kifognak bizonyos diákokat a többiek? Kb minden iskolában, már esetleg óvodától kezdve, de még egyetemen is elõfordulhat.

Ezek az emberek kicsit másabbak talán,pl renkívûl okosakvagy félénkebbek vagy esetleg picit bizarrok.Nem értem ez miért jó,meg nem is gondolnám hogy a gyerekek ennyire gonoszak tudnak lenni és arra nem gondolnak,hogy milyen lelki sérüléseket okozhatnak az adott személynek a késõbbiekben :S

Legjobb válasz: Pl. engem. Mindenhol ez megy. Falkába tömörülve játszanak egy emberrel és ha már immunis vagy ellenáll akkor keresnek egy fokkal érzékenyebbet/gyengébbet.

Pl. engem. Mindenhol ez megy. Falkába tömörülve játszanak egy emberrel és ha már immunis vagy ellenáll akkor keresnek egy fokkal érzékenyebbet/gyengébbet.
Egyik ismerõsömet azért zaklatták általánosban, mert ducibb volt az átlagnál.
Hát ez ilyen, szimpla emberi természet.
Én gizda voltam, önbizalom hiányos, ronda, szemüveges, gyenge is mellette okos... :D
Az elsõnek igaza van.Hasonló szituba voltam.Aztán harmadikba jött egy csaj aki, , gyengébb" nálam is , és vele folytatták.Utána a szemembe mondták röhögve, hogy az a csaj nálam is hülyébb.Én jobb vagyok.Nem mindig igaz az az állítás, hogy azzal lehet ezt megcsinálni, aki hagyja.Kicsit elavult is ez a nézet.Ha valakit kiszúrnak, és erõsen nyomulnak arra a valakire, akkor annak , , vége". Az elõbb-utóbb úgy is meghúzza magát, és , még csinálja is amit mondanak a többiek.
valahogy mindenhol minden csoportban kialakul egy hierarchia, vagy mi lesznek a hangvivõk, lesznek akiknek ezer barátjuk van, és lesznek a csendesek, meg csicskák. ez mindenhol mindig így oszlik meg.
részben egyet értek, részben nem.Valahol azt a célt is szolgálja a verbális és nem verbális agresszió, hogy a közösségben nem illõ személyt eltávolítsák.Tanárok is szoktak ilyen célból kikezdeni egyes tanulókkal.Anno engem a tanárom sûrûn bántott az osztállyal együtt.Volt mikor célozgatott is, hogy jobb lenne elmennem és hogyan lehet annyira kilógni a sorból mint én. Azért változott a világ.El kell fogadni a másságot.A rút kiskacsa története , és a csordaszellem kissé lejárt lemez.Szerintem , ha valakit ki akarnak dúrni, azt ki is fogják.Ha nagyon uralni akarnak valakit, azt fogják.Egy embernek kevés az esélye egy osztállyal szemben.Velem is megtörtént ez, pedig általában megtudom védeni magamat.Férfiaknak sem engedtem, hogy elnyomjanak.Szóval a csordaszellem, az csordaszellem. Azt lehet bántani , aki hagyja szöveg nem mindig igaz.Ezt megmondta nekem egy pszihológus is.Ez az iskolai agresszió kicsit más kategória , mint egyéb.
A kérdező hozzászólása: Velem is ez volt általánosban nem voltam vékony meg kitûnõ tanuló voltam, plusz orvos családból (itt az irigységre gondolok)származok szóval elég sokan szivattak.Amikor átkerültem a második gimimbe ott is kifogtak, hogy új voltam meg kedves meg minden, nagyon rossz volt :( és még mindig szarabbnak érzem magam emiatt a többiektõl
Azért, mert õk egy kicsit mások. Én is ilyen "áldozat" vagyok.
Õ nem a Hcg-t fogja vizsgálni a véredben, ugyhogy abból nem derül ki.
Mûtét elõtti kivizsgáláshoz nem kérnek HCG hormon vizsgálatot.Õ kémia vizsgálatokat, alvadást fog kérni, szóval olyan vizsgálatokat, ami a mûtét miatt fontos.
Szia! Külön kell kérned a terhességi vizsgálatot az orvostól. Érdemes utána járni, ugyanis a mûtéi érzéstelenítés módját ez is befolyásolja. Nem tolakodni szeretnék, de miért altatásban végzik a mûtétet?
A kérdező hozzászólása: koszonom a válaszokat.tehát ha addig nem jonne meg csinálok egy terhességi tesztet.a harmadik válaszolonak nem érzem tolakodásnak kérdésedet a mutétet szerettem volna érzéstelenitéssel csináltatni de azt mondták nem lehetséges.novemberbe volt egy kézfejtorésem amit csavarokkal tudtak csak osszerakni most azt veszik ki.

Mi az esély hogy holnap az orvos már látni fog valamit? Kifog írni már táppénzre? A munkahelyem elég ártalamas.

Csináltam három különböz? tesztet és mindegyik pozitív lett.Egy hetet késik a menstruáciom.Egy hete voltam orvosnál de még nem látott semmit.Holnap megyek.És minden nap fáj a hasam mintha megakarna jönni,de mégse.Remélem már nem leszek beteg.Amennyit tudok annyit pihenek.

Legjobb válasz: Ha a doki nem is lát semmit, elküld vérvételre, ami kimutatja, ha terhes vagy. Innentõl kezdve táppénzre mehetsz, javaslatot fog rá adni. Én is így voltam, végig táppénzen, mert nem tudtak más munkakörben elhelyezni.

Ha a doki nem is lát semmit, elküld vérvételre, ami kimutatja, ha terhes vagy. Innentõl kezdve táppénzre mehetsz, javaslatot fog rá adni. Én is így voltam, végig táppénzen, mert nem tudtak más munkakörben elhelyezni.
Hát az az igazság, hogy a 12. hétig mivel elég nagy a rizikó, csak akkor fog kiírni, ha veszélyeztett terhes vagy (én az vagyok, már a 9. héttõl betegszabin vagyok :-S ) Az 5-6. héten már meg tudják állapítani a korai terhességet, általában csak a petezsák látszik ekkor még, a magzat nem. Az majd a 8-9. hét körül. Remélem minden rendben lesz! Vigyázz magatokra!
Ha veszélyes a munkahelyed rögtön táppénzre javasol.Én éjszakai mûszakban is dolgoztam, ezért rögtön kiírt, neki abból semmi kára nem származik.
Én 7 hetes voltam mikor mentem dokihoz.Egybõl látta, hogy van szívhang.Mondtam a dokinak, hogy olyan munkahelyem van, ahol emelgetnem kell.És azonnal szó nélkül kiírt.Már másnap nem is mentem dolgozni.
Én 5 hét 3 naposan (a nem várt után 2 héttel) voltam és már látszódott a petezsákban a magzat is. Ha szólsz, h. ártalmas a munkahelyed, ki fog írni. Pihenj sokat, boldog babavárást!

Mi az a kifogó?

Legjobb válasz: Pelenka anyagból készült törölközõ, vastagabb, mint egy textilpelus, vagy a nedvszívóképessége. Én eleinte ezt használtam, kicsit gyengédebb a bõrhöz, mint a frottír.

Pelenka anyagból készült törölközõ, vastagabb, mint egy textilpelus, vagy a nedvszívóképessége. Én eleinte ezt használtam, kicsit gyengédebb a bõrhöz, mint a frottír.
lehet, hogy valaki a törülközöre gondolt, amikor kiveszi a babát a kádból.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :-) Bocs, nem írtam oda, hogy van egy listám, amin a kapucnis frottír törölközõ, és a pelenka anyagú fürdõlepedõ=kifogó is szerepel. Nem igazán értem, miért kell mindkettõ?
Semmit sem muszáj!a kifogót picikhez használják -újszülöttekhez, de sztem próbál ki egy ilyet is meg egy olyat is.Mi is így vettünk, hogy tudjuk cserélgetni.A kifogó is olyan 1000ft körül van a kapucnis is olyan 1500szval kikell tapasztalni..
Én úgy használtam amikor még újszülött volt, hogy a törölközõre tettem a kifogót, és arra a babát, úgy csavartam törölközõbe, úgy törölgettem.

Most mi legyen? 8 év után most csaltam meg először a barátomat, és lehet, hogy terhes vagyok. Azt mondja ő válalná a babát, de végig kifogja bírni? !

Ne ítéljetek el,mert én sok mindenben kiálltam a barátom mellett,de már besokalltam.Tudom,hogy nem ez volt a megoldás,és utálom is magamat érte.El?ször is a kapcsolatunk legelején kihúztam sújos anyagi gondokból,aztán közösen vettünk 3 kocsit amiket összetört.a legutólsónál teljesen saját magát is.Ennél a balesetnél totál ? volt a hibás,mert ittas volt.Én ezt is megbocsájtottam.Már 8 éve együtt vagyunk,de érezelmet csak én adok t?le szinte semmit nem kapok vissza.Ha beteg vagyok az sem nagyon érdekli,azt mondja menjek dokihoz mert ? nem tud segíteni.Tavaly volt egy komoly pszichés betegsége,és még mindig gyógyszeres kezelés alatt áll,de már azért jobban van.Többször el akart ekkor küldeni,de én kitartottam,mert szeretem.És most itt van a lakásunk,nagyon sok kölcsönnel,és szeretetet nem kapok.Ezért tettem meg!Pedig eddig azt hittem én erre soha nem leszek képes.Tavaly már többször elakartam hagyni,de soha nem tudtam megtenni,mert ilyenkor belegondolok,hogy mi lesz vele.Mit fog enni,mib?l fog megélni,mi lesz a lakással?Ezért remélem nem leszek terhes,mert ezt már nem fogom kibírni.Magamnál még mindig jobban féltem ?t.

Legjobb válasz: közoktatás/speciális tanfolyamok közé tartozik, az tuti, mert ez egy speciális eset. Vagy is még sem ez a tipikus nem merem elhagyni, félek a magánytol címü sztori. Azt gondolom hogy ti tipikusan azok vagytok akik már régóta nem kellen hogy együtt legyetek. Ez hogy félsz elhagyni, nekem is megvolt. rettegtem mi lesz a férjemmel ha elhagyom stb.. mi lett vele? egy hét után új barátnöje lett és boldogan élik életüket. pedig pont azt gondoltam amit te. de ez talán azért van mert én féltem kilépni a kapcsoltabol és ezt inkább rá vetittettem. szóval hagyd el a csudába és ha tényleg terhes vagy közöld az igazi apával.

közoktatás/speciális tanfolyamok közé tartozik, az tuti, mert ez egy speciális eset. Vagy is még sem ez a tipikus nem merem elhagyni, félek a magánytol címü sztori. Azt gondolom hogy ti tipikusan azok vagytok akik már régóta nem kellen hogy együtt legyetek. Ez hogy félsz elhagyni, nekem is megvolt. rettegtem mi lesz a férjemmel ha elhagyom stb.. mi lett vele? egy hét után új barátnöje lett és boldogan élik életüket. pedig pont azt gondoltam amit te. de ez talán azért van mert én féltem kilépni a kapcsoltabol és ezt inkább rá vetittettem. szóval hagyd el a csudába és ha tényleg terhes vagy közöld az igazi apával.
Ahogy olvastam a történeted, nekem az volt az elsõ gondolatom, hogy: te két gyereket szeretnél egy egyedül nevelni? Mert szerintem a párod sem különb, mint egy gyerek. Tehát itt nem arról van szó, hogy Õ vállalja-e a gyereket, hanem TE vállalsz-e mellé mégegyet?
Emellett a pasi mellett boldog sosem leszel.A gyerekednek meg nem lesz apja, mert az ilyen az alkalmatlan annak. :( Hajrá!
Alkalmatlan, felelõtlen gyermeteg elmével rendelkezõ a párod a leírtak alapán. Egy gyermek mellé nem elég a 100% teljesítmény se, nemhogy a linkeskedés. Amennyiben benned ezek a dolgok "vihart" kavarnak nem tudod a helyükön kezelni a tényeket akkor még te is bõven éretlen vagy, mind érzelmileg mind gyakorlatilag. HA ROSSZ IRÁNYBA HALADSZ NE SEBESSÉGET VÁLTS HANEM IRÁNYT! Sok sikert.
Szerintem itt nem ez lenne a kérdés, hanem hogy mért maradsz vele?
Mit tegyél most? Holnap menj el orvoshoz!
Ennyi eszed van, meg is érdemled!Mentél volna el orvoshoz .
A kérdező hozzászólása: Fel oraja tortent !Holnap elmegyek!Azert kicsit kedvesebben is lehetne valaszolni gondoltam valakivel tortent hasonlo

Apám azt mondja hogy ne vegyek BMV t mert hátsókerék meghajtásos és télen kifogok vele farolni. Nagyon szeretnék egy BMW t! Mit ajánlotok mit tegyek?

Legjobb válasz: Istenem, kérdés ez? Vedd meg a BMW-t, ha az kell. Nem értem ezt a hátsókerék-rinyát. Pár évtizeddel ezelõtt még majdnem minden autó hátsókerekes volt, nem volt téli gumi, aztán valahogy mégis közlekedtek. Nekem is hátul kapar a gép, ABS-en kívül semmi elektronika nincs benne, és még sem volt semmi probléma télen. Sõt, kicsit gyakorolsz, a hóban viszonylag kockázat nélkül, kis sebességgel tudsz driftelgetni, ami hatalmas élmény (de ne forgalomban csináld!) Viszont egy garnitúra rendes téli gumit tényleg nem lehet elspórolni!

Istenem, kérdés ez? Vedd meg a BMW-t, ha az kell. Nem értem ezt a hátsókerék-rinyát. Pár évtizeddel ezelõtt még majdnem minden autó hátsókerekes volt, nem volt téli gumi, aztán valahogy mégis közlekedtek. Nekem is hátul kapar a gép, ABS-en kívül semmi elektronika nincs benne, és még sem volt semmi probléma télen. Sõt, kicsit gyakorolsz, a hóban viszonylag kockázat nélkül, kis sebességgel tudsz driftelgetni, ami hatalmas élmény (de ne forgalomban csináld!) Viszont egy garnitúra rendes téli gumit tényleg nem lehet elspórolni!
Ha a pénzed megvan rá, vegyél egyet, és tanulj meg vele télen közlkedni. Aki béna, az elsõkerekes autóval is megpörög télen. Aki tud(ja) vezetni, az meg még élvezi is, ha csúszik egy kicsit :)
Vegyél egyet - ideje magadtól dönts. :o)
Mindegyik bicikli hátsó kerék meghajtásos. :D Esetleg néhány elektromos tesz ez alól kivételt.
Veszel 1.6-ost, és azt mondod neki, hogy azzal lehetetlen kifarolni még télen is. Egyébként ha leesik az elsõ hó, kimész egy elhagyatott parkolóba, és megtanulod visszahozni az autót csúszásból, és legalább nem fogsz elkezdeni sipákolni ha mégis megcsúszik. Ennyi az egész. Nem kell vadállat módjára közlekedni vele, és nem csúszik meg.
Az elsõkerék meghajtásúak is kitõrnek, ha kicsit több gázt adsz nekik csúszós úton. Sõt az elsõkerék meghajtás esetén télen sokkal óvatosabban kell bánni a motorfékkel mint egy hátsó meghajtásúval. Saját példa: legelsõ autóm hátsókerék meghajtású volt, soha nem volt vele gondom télen, csak óvatosabban kellett bánni a gázpedállal. Utána egy elsõkerék hajtásút vettem, akkor már öt éve vezettem, nem számítottam éppen amatõrnek, mégis az elsõ hó leesése után egy keresztezõdés elõtt úgy megpördültem vele mint egy búgócsiga, mert nem a kellõ óvatossággal motorfékeztem. Téli vezetés szempontjából ami az egyiknél elõny az a másiknál hátrány és fordítva. Mindkét meghajtásnak megvannak a sajátosságai, elõnyei, hátrányai, csak meg kell tanulni a megfelelõ vezetési stílust, akkor nem lesz probléma. Én is, néhány elõttem válaszolóval egyetértve azt javasolnám, télen menj el egy elhagyatott nagy üres területre (parkoló) és ott gyakorolj, ismerd meg a gép manõverezhetõségi paramétereit, én is ezt csinálom minden télen amikor leesik az elsõ hó, egyrészt nem árt mindíg újra gyakorolni a téli vezetési stílust, hogy átálj a nyáriról, másrészt meg jó "buli" számomra még így 24 év után is. (teherautóval) :)
Én külön örülnék egy hátsókerekesnek. Télen iszonyatos feelingje van amikor a hajnalban egy elhagyott úton driftelgetsz. :D
Nekem is már 12 éve van hátsókerekes autóm. Eddig soha semmi problémám nem volt vele amiatt, hogy a hátsót hajtja. Igaz nem is szoktam állatkodni vele.

Póthajam van, de annyira huzza az eredeti hajamaat, hogy kifog potyogni azt mondta a fodrász, mivel h már jön ki a hajhagyma is . V micsoda. Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve h kipotyog a hajam.

még nincs 1 honapja h felrakattam a hajamat...nem szeretném ha megkopaszodnék:(nagyon nem:(:(...kérlek adjatok vmi tanácsot...:S

Legjobb válasz: nem lenne jó esetleg levágni???

nem lenne jó esetleg levágni???
Vetesd le a póthajat, ha nem bírod.
Vetesd le, mert nem póthajad lesz, hanem parókád!!!
Gratulálok a fodrászodnak, hogy ilyen vastag tincseket tett fel...Nekem is póthajam van és semmi gondom vele!Vetesd le mindenképp!Nem mindegy, hogy egy tincs 0, 5 gr vagy 1 gr!
Nekem is póthajam van. De neked mivel van feltéve? hõilesztéssel? Hairdreams?
nekem egyáltalán nem húzza az eredetit. volt most egy amikor rakattam még hozzá ami nagyon kényelmetlen volt. egy kicsi tincsre tett rá a csaj egy bumszli keratint, és csúnya is volt, kilátszott meg húzta nagyon. kiszedtem órán:D...amugy nem tépte ki az eredeti hajam, és nem is kellett nekem az oda. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!