Találatok a következő kifejezésre: Mi az kicsit már (289 db)

Fiúk! Ti szeretitek ha pl. kicsimnek hívnak? Mi az ami már túlzás?

Olyan szívesen hívnám így a barátomat, de félek, hogy a pasik ezt nem szeretik :D Van olyan becenév, amit már nem t?rtök?

Legjobb válasz: Ez tetszik kicsim édesem szivem de ami már tul nyálas az már nem. ezekkel semmi probléma.

Ez tetszik kicsim édesem szivem de ami már tul nyálas az már nem. ezekkel semmi probléma.
A kicsim még nem nyálas, én szeretem. :) A nyuszikám és társai már igen, azt nem. :D 27/F
Társaságban nem biztos hogy örülnék neki, egyébként nem zavarna egyáltalán :)
Az volt a túlzás, amikor elvárta a fordítottját. Amúgy szerintem szólíthatod nyugodtan bárminek, aminek szeretnéd. :) 21/F
kicsimmel semmi probléma ... de ilyen nyulambulam, nyuszikám, mackókapitány ... ilyeneket már ne :D
a miszter kisfarkúval már gondok vannak
egyik ismerõsöm a pasiját nyuszifülnek hívta én nagyon gáznak tartom lány létemre :D
Én szeretném, de nem hív így senki...Nincs ki így hívjon.
Hát engem biztos nem hív így csaj -.-'' Egyébként is hányok a sok becézgetéstõl... F17
A kérdező hozzászólása: Ja igen, ez a baj, hogy én sem szeretem az ilyen nyálas dolgokat, és nem tudom ez már nyálas-e vagy sem :D
Engem m hívtak így és imádtam, de sajna vége már nem lehetek a kicsi-je pedig rajongtam érte, annyira aranyos csaj volt, és úgy hiányzik de úgy :( F
ûkis egyszálbél tinitakony srácoknál biztos nyerõ, de egy nagy kemény fickónak ez elég röhelyesen hangzik. Ezt a nõknek szokták mondani. Mond inkább a drága vagy kedves szavakat, az nyerõbb nálam.
Mi a võlegényemmel ha belelendülünk, hihetetlen jelzõkkel tudjuk illetni a másikat, a kicsim az még semmi :D Pedig Õ már 29 éves, és amúgy nem egy nyáladzós férfi, csak kettesben néha ellágyulunk a sok szeretettõl, van ez így :)
[link] ez már sok
Nekem olyankor SZINTE bármi belefér. :) 19/L
örülnék ha bármilyen szeretkezésben részem lenne így 20 évesen végre, nemhogy még ilyen elvárásaim legyenek
Bármi belefér 2- ees?
Az elõzõ kérdést Chuck Norris írta Úgyhogy!!!
A kérdező hozzászólása: Akinek olyan unalmas az élete hogy itt éli ki magát úgy hogy baromságokat válaszol az menjen hangyát szedni és csináljon hangyafarmot-.-

Lányok! Mi az ideális farokméret számotokra? Mi az ami már túl nagy és mi az, ami túl kicsi? Van ilyen egyáltalán?

Egyébként semmi gond a méreteimmel.:)

Legjobb válasz: az alsó sort saját megnyugtatásodra írtad? :D

az alsó sort saját megnyugtatásodra írtad? :D
18 felett nekem már túl nagy..az már felesleges, egy 20 centis nem élvezetesebb mint egy 15-ös. 12 alatt már elég kicsinek mondható..túl kicsinek, de ezek csak az én tapasztalataim. szóval 12-18as intervallumban a hossza teljesen mindegy..lényeg, hogy tudjon az illetõ mit kezdeni vele, mert sajnos találkoztam már olyannal, akinek nagy volt 20 feletti, egyrészt az már elég kellemtlen tud lenni hevesebb pillanatokban, másrészt csak fûrészelt rajtam az illetõ gyakorlatilag 3 percig ..
túl kicsi: 10 centi alatt , túl nagy 20 tól felfelé de ez egyértelmû szerintem.
A kérdező hozzászólása: Az alsó sort a félreértések elkerülése végett írtam.:) Egyébként azért kérdeztem ezt, mert ma ezen veszekedtünk. Én és, aki velem egyet értett az nagyjából úgy gondoltuk, mint amit írtatok is. A másik brigád pedig akármit mutattunk állította, hogy minnél nagyobb annál jobb. Hiába mutattam sok választ errõl az oldalról hasonló kérdésekbõl, meg hogy a hüvely hossza tudományosan bizonyítva több oldal szerint is 7-12 cm közt van.
"minél nagyobb annál jobb?"- ennek a brigádnak gratulálok. tudod ez az az eset, amikor nagy a szája valamirõl, de ha tényleg odaküldenél neki egy 30 centis néger ipsét, hogy tessék itt van, akkor sírva menekülne onnan...
*mármint nem az ipse 30 centis, hanem a kukija :DDD
legyen hosszú és legyen vastag xD, hát ami úgy jó az a 20-22 cm...


Párom részegen jött haza, soha nem bántotta a gyerekeket, de ennek ellenére négy éves kislányom fél tőle. Az apja már alszik de a kicsi nem mer bejönni a szobába. Mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Azt lehet tenni, hogy többet nem ismétlõdik meg, a papa meg holnap azt mondja a kicsinek, hogy beteg volt de már jól van és játszik vele egy két órát és akkor helyreáll a bizalom, amit nem kéne újból eljátszani.

Azt lehet tenni, hogy többet nem ismétlõdik meg, a papa meg holnap azt mondja a kicsinek, hogy beteg volt de már jól van és játszik vele egy két órát és akkor helyreáll a bizalom, amit nem kéne újból eljátszani.
Dehogynem félhet a részegségtõl. Én is voltam négyéves, volt részeges apám, aki soha nem bántott senkit, de ha büdös volt (borszaga volt), akkor furcsán viselkedett, néha elaludt játék közben, hangosabban örült a focimeccs közben. Józanon csendesebben játszottunk, válaszolt a kérdéseimre, nem vigyorgott, mint egy idióta. Persze akkor fogalmam sem volt, hogy mi van, csak hogy nem szerettem, ha túl vidám.
Ez rendszeres? Mert akkor nem csodálom. Gondolom néha szólsz neki valamit, amire õ elküld melegebb éghajlatra. A gyerek érzi a feszültséget. A részeg emberek pedig büsödek is és gusztustalanok. Persze más, ha csak buli volt, és néha fordul elõ, és megint más, ha alkoholista az illetõ.
Büdös van, mert apa pia szagú. Az én apám sose ivott, de az apósom igen, és bár egyszer se bántotta a férjemet, a férjem és a sógorom is félt tõle. Egyszerûen azért, mert a gyerek érzi, hogy valami nem oké. Büdös, furcsán viselkedik, stb. Apának nem kéne ennyit innia.
Ha nem rendszeres, nem kell ezt felfújni. Amikor kicsi voltam, én is megijedtem, amikor apum egyszer lerészegedett egy otthoni buliban, nem tudtam vele mit kezdeni, féltem, hogy valami baja van, természetes dolog. Másnap megnyugtattak, hogy semmi baja, és kész, ennyi. Egy gyerek akkor kezd el valamitõl félni, ha a szülei is felfújnak valamit. Elesik a gyerek, semmi baja, de anyuka megrémül, ettõl a gyerek is és ordítani kezd. Egyszerûen nem kell ügyet csinálni belõle.
Annyiból a férj védelmére lennék, hogy Õ is ember még ha családosként megiszik valamit, vagy többet. Az véleményem szerint nem ártott egy gyereknek se. Annak idején amikor anyuék voltak kicsik disznó vágáskor nem tudták mire vélni miért ordítozik meg botladozik az addig normális szomszéd, és nagyapa miért kéri délután és még este is a lavort... a gyerekek jól szórakoztak és hozzáteszem nem voltak még 10 évesek sem. Egy ennyi éves gyereknek kialakult képe van a körülötte lévõ dolgokról, és míg nem találkozott azelõtt olyannal mint most, ezért természetes hogy szokatlan ezt meg kell mondani neki hogy ilyen elõ fordulhat vele is ha nagy lesz, csúnya szokás de a mértéket ismerni kell 21/F
Szerintem a 2. jo otlet. Nyugtassd le a kislanyt, tegyetek be egy filmet kozosen, vagy meselj neki es mondd, hogy apa faradt, ideges, szomoru stb, de holnapra kutya baja sem lesz. A paroddal viszont NAGYON KOMOLYAN BESZELGESS EL, ne tortenjen ilyen tobbet, mert akkor kint alszik!
Aztán minek a kislánynak bemenni abba a szobába? Menjen a sajátjába, azt aludjon!
Akkor miért, mert egy kis részegségtõl biztos, hogy nem.
Az én apukám nem hogy nem bántott senkit, de még csak különösebben furcsán sem viselkedett, és tényleg nagyon elvétve jött haza italosan, de még így is rossz érzésem volt, amikor ennyi idõsen olyan állapotban láttam. Nem olvastam végig az összes választ, de amit az elején írt valaki, hogy másnap üljön le a kicsivel, és beszélgessenek, magyarázza el, mi történt, meg játsszanak egy jót, az szerintem nagyon jó ötlet.
A kérdező hozzászólása: Nyomorék kötekedõk válasza nem érdekel!!!
Az addig rendben is van, hogy tizenhat éves kora óta a családdal foglalkozik, de mit csinált addig? Nem járt iskolába?
Kérdezõ, ha 5 éves korában is be fog pisilni, vidd orvoshoz a gyereket.
20-as, szerintem a kérdezõ inkább a családdal foglalkozik 16 éves kora óta, nem a nyelvtannal....
A kérdező hozzászólása: "Kedves" utolsó válaszoló te nem tudsz olvasni??? Írtam, hogy miért alszik velünk a gyerek és azt is, hogy van testvére. Elõbb olvasni kellene és csak azután hülyeségeket írosgatni!
1. Miért iszik a férjed? 2. Miért ijesztgeted a gyerekedet? Egyetlen gyerek sem fél apukától, csak mert büdös, HACSAK nem kapott elõtte egy kis agymosást valamelyik "jóakaratú" felnõttõl. Mondjuk tõled. Négy és fél évesen nem számít egygyreeknek a szeszszag, HACSAK nem köti hozzá valamelyik "kedves" felnõtt a megfelelõ negatív jelzõket. ETTÕL fél a gyerek, nem a szeszszagtól, önmagában. BESZÉLGETNI, beszélgetni, beszélgetni! A problémákat meg kell beszéni egymással, mindig és mindenkor! Nem a GYK-ra rohanni, nem panaszkodni, nem anyukához rohanni és fõleg nem a gyerek nyakába varrni bármit is. Egy négy és fél éves gyereknek önálló, saját szobája kéne, hogy legyen, ha van elég hely. Nem anyukával alszik, nem apukával - mert az ugye, hazavágja a szülõk szexuális életét (az együttalvást erõltetõ anyukák mindig erre is játszanak) és elõbb-utóbb a kapcsolat borul. Csak hogy tudd: nem minden esetben kapod meg a gyereket automatikusan, ha válni akarsz. Sõt. Van testvére a gyereknek? Ha még nincs, hát legyen, de gyorsan.
Javaslom vegyél egy helyesírási szótárt! A mélyen szó pontos j-vel írva nagyon durva hiba.
A kérdező hozzászólása: Nem iszik rendszeresen a párom. A kislány nagyon méjen elalszik és bepisil ha nem keltjük fel éjszaka pisilni, a tesói ezért nem szeretik ha velük egyszobában alszik. A szexet akkor oldjuk meg ha a kicsi nincs ott.
Szegény gyerek... Az apja iszik, a nõvérei kizárják, az anyjának meg mindez teljesen természetes.
A kérdező hozzászólása: Pedig tényleg nem bántotta. Miután hazajött egybõl lefeküdt, a kicsi azt állítja azért nem mer bejönni a szobába mert büdös van.
A kérdező hozzászólása: De nem mer bemenni a szobába a kicsi. Azt mondja büdös van bent, nyissam ki az ablakot?
Annyiból a férj védelmére lennék, hogy Õ is ember még ha családosként megiszik valamit, vagy többet. Az véleményem szerint nem ártott egy gyereknek se. Annak idején amikor anyuék voltak kicsik disznó vágáskor nem tudták mire vélni miért ordítozik meg botladozik az addig normális szomszéd, és nagyapa miért kéri délután és még este is a lavort... a gyerekek jól szórakoztak és hozzáteszem nem voltak még 10 évesek sem. Egy ennyi éves gyereknek kialakult képe van a körülötte lévõ dolgokról, és míg nem találkozott azelõtt olyannal mint most, ezért természetes hogy szokatlan ezt meg kell mondani neki hogy ilyen elõ fordulhat vele is ha nagy lesz, csúnya szokás de a mértéket ismerni kell 21/F
Nincs külön szobája? miért kellene bemennie az apjához? Amúgy hiába szellõztetsz, a szag a párodból jön, nem fog elmúlni, bár egy ideig segíthet.
A kérdező hozzászólása: Velünk alszik mert a nõvérei nem engedik a szobájukba. Akkor keltsem fel a páromat, hogy zuhanyozzon le, vagy mi legyen?
Hiába zuhanyozik le a szag belülrõl jön!!! Vidd be a testvéreihez aludjanak ma együtt!
Ne keltsd fel! Nem segít itt a zuhany sem, mert a gyomrából jön az alkoholszag. Mi az hogy a nõvérei nem engedik be? Elég gyenge akaratú nõszemély lehetsz már ne is haragudj!
azt nem írtad meg, hogy máskor is iszik-e. akkor mélyebb problémák vannak. pl, hogy veletek alszik? mikor szexeltél vele utoljára? nem engem érdekel, magadnak válaszold meg... nagyobb bajok vannak itt, mint egy kis büdös
De ti honnan tudjatok hogy 16 evesen lett gyereke??? Vegigolvastam a 3oldal, de onnan nem derult ki....

Az a helyzet hogy 2 eve hazasok vagyunk es mar havonta 2-3 alkalommal vagyunk egyutt, meg nincs gyerek es en egy kicsit tobbre vagyom. Szerintetek mi az oka, vagy hogy tudnam egy kicsit megvaditani?

es ott vannak meg a kifogasai,hogy vagy tul jol lakott estere vagy pedig tul faradt

Legjobb válasz: Kényeztesd el egy kicsit és ha kifogással jön akkor ne hagyd magad csak mond neki hogy nem kell csinálnod semmit aztán ugyis belemerül amugy L vagy F vagy?

Kényeztesd el egy kicsit és ha kifogással jön akkor ne hagyd magad csak mond neki hogy nem kell csinálnod semmit aztán ugyis belemerül amugy L vagy F vagy?
Havi 2-3 alkalom? Hát ha egy fiatal felnõttnél havi 3szor jön elõ a szexuális vágy, ott komoly gondok vannak a libidóval...komoly nem egészséges. Elõtte milyen volt a kapcsolat? Szerintem nem beszélgettek eleget, nem ez a baj? Beszélnetek kell errõl mihamarabb!

Melyik típusú lányok jönnek inkább be? A vékony (nem túl vékony), de épphogy semmi fölösleg sincs rajta, ha fogyna már túl vékony lenne, vagy az akin van mit fogni (kicsi has stb, de kicsi)?

Melyikkel jobb együtt lenni, szexelni?

Legjobb válasz: Nekem inkább a vastagabb lányok jönnek be. Szeretem ha van mibe kapaszkodni :) Bár egy vékony lány is lehet szép, és kívánatos. 20/f

Nekem inkább a vastagabb lányok jönnek be. Szeretem ha van mibe kapaszkodni :) Bár egy vékony lány is lehet szép, és kívánatos. 20/f
Én mindig is a vékony, alacsony, aranyos lányokhoz vonzódtam, remélem egy nap találok olyan lányt, aki jellemre is igazán szeretnivaló nem csak a külseje alapján. 22/F
legyen jo alakja, formás, ugymondanám inkább. legyen jo ránézni.
mutass képet a két kategóriádra...
Alapvetõen nem ettõl függ, de mivel rajtam sem lóg a háj, ezért csajon sem szivesen látnám.
na! vele szerintem semmi gond! :) ennyi plussz ami neki van egy simán belefér...de több nem!
inkább a vékony, de popsija legyen :)
a második verzió, bár én 90 kiló vagyok, szóval gyökérül néznék ki egy 50 kilós nõvel :)
Basszus a második képen lévõ csaj sokkal jobban bejön :D Azthiszem tévedtem :D De ez annyira csalóka... A második csaj sokkal helyesebb :D Plusz az a kis poci tök aranyos :D Na jó, legyen a második! :D 21F
A kérdező hozzászólása: Na megvan: ilyen, vagy egy árnyalattal ducibb. de hasonló http://www.bravoerotica.com/alluring-vixens/chrissy/pool-tim..
Igazából mind kettõ mert egyik sem egy véglet kategória. De ha nagyon kell választani akkor a vékony. 21F
szerintem ezek közül igazából mind a 2. mert vékony de nem gebe! a másik meg van egy pici hasa ami igazából csak amolyan úszógumi kicsi úszogumi féle... szóval ez mind a kettõ jó :)
A kérdező hozzászólása: másikra így hirtelen nem találok, de picit vastagabb mondjuk olyan has, meg hasonlók, ami ha pl homorít, akkor már nem is tûnik plusznak, ha így érthetõ
A kérdező hozzászólása: vékony típus: http://data.whicdn.com/images/20455154/8cd9abfc000272824e635..
A kérdező hozzászólása: Nem lógó háj, írtam, kicsi has. Mert vannak a tipikusan vékony csajok, és azok, akik PICIT teltebbek
Akin van mit fogni az sokkal jobb :)
második. :)

Már legalább fél éve folyásom van. Úgy kb. hónap elején egy kicsit véres. Számíthatok arra, hogy esetleg megjön? És ha igen akkor vannak előjelei ugye? És mik az előjelek?

Legjobb válasz: Azaz igazság, hogy már elég rég volt nálam az elsõ, nem nagyon emlékszem rá, hogy mik voltak az elõjelek. Általánosságban tudom mondani, hogy a hasfájás, görcsölgetés, nálam még a fejfájás és mellérzékenység elõzi meg a havit. A korodból ítélve már készülhetsz rá. A barátnõmnek 10 évesen jött meg az elsõ, nekem 12 évesen. Szerintem legyen mindig nálad egy betét, ha pont suliban vagy nem otthon jönne meg. Arra is számíthatsz, hogy ha megjön az elsõ, nem biztos, hogy utána minden hónapban lesz. Nálam pont fél év maradt ki. Az elsõ egy-két évben még rendszertelenül mensizhetsz. Innentõl kezdve (majd ha megjön) remélem tudod, hogy teherbe eshetsz! Amúgyis fiatal vagy még nagyon a nemi élethez, várjál vele. Elõzõ voltam.

Azaz igazság, hogy már elég rég volt nálam az elsõ, nem nagyon emlékszem rá, hogy mik voltak az elõjelek. Általánosságban tudom mondani, hogy a hasfájás, görcsölgetés, nálam még a fejfájás és mellérzékenység elõzi meg a havit. A korodból ítélve már készülhetsz rá. A barátnõmnek 10 évesen jött meg az elsõ, nekem 12 évesen. Szerintem legyen mindig nálad egy betét, ha pont suliban vagy nem otthon jönne meg. Arra is számíthatsz, hogy ha megjön az elsõ, nem biztos, hogy utána minden hónapban lesz. Nálam pont fél év maradt ki. Az elsõ egy-két évben még rendszertelenül mensizhetsz. Innentõl kezdve (majd ha megjön) remélem tudod, hogy teherbe eshetsz! Amúgyis fiatal vagy még nagyon a nemi élethez, várjál vele. Elõzõ voltam.
Örülök, hogy segíthettem. Boldog Karácsonyt! Azért jó lenne, ha tudnál anyukáddal ilyenekrõl beszélgetni. Az is lehet, hogy csak a kérdéseid várja és örülne neki, ha Tõle szeretnéd megtudni a válaszokat. A kamaszkorban rengeteg kérdésed fog még lenni, azért kellene a kapcsolatotokban ezt lerendezni. Tudom, vannak olyan anyukák, akikkel tényleg nem lehet, sajnos az enyém is ilyen volt. De egy próbát megér, hogy leülj Vele és feltedd a kérdéseid. Sok sikert!
egyáltalán nem biztos, hogy lesz elõjele.nekem pl. pont nyaraltunk és 1. reggel felkeltem elmentem pisilni és véreset pisiltem, szerencsére semmi nem lett olyan.De teljesen elõjel nélkül jött meg:( na mind1.szerintem is számíts rá...anyuddal meg próbálj leülni, beszélgetni, kérdezd meg, hogy neki melyik betét vált be stb., hogy felkészült legyél.Hiszen sosem tudhatod, lehet hogy pont az iskolában fog megjönni.és ha úgy érzed, hogy meg fog jönni monnd el anyukáddal, és tegyél a táskádba betétet, hogyha megjön akkor beteszed és kész:)
A kérdésre már válaszoltak én más miatt szólok hozzá Ha még nem beszélt veled errõl az anyukád, akkor nyugodtan kérdezz rá, végre rájön h már nem vagy kicsi ez fontos. Neveld mag anyut h foglalkozzon a "szexuális" életeddel :) ami most még a menzinél tart
Mennyi idõs vagy? Igen, számíthatsz rá. Anyukád esetleg nem tudod megkérdezni? Mégiscsak inkább Tõle kellene tanácsokat kérned...szerintem.
A kérdező hozzászólása: 12 éves leszek májusban, de ez mindenkinél más nem?Amúgy Anyum nem nagyon beszélsz velem errõl.Amúgy ennek mik az elõjeleik?
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi!
A kérdező hozzászólása: Okés köszi, Neked is Boldog Karáconyt!:d
Nem minden esetben vannak elõjelei. Nekem például az elsõ elõtt sem és azóta sincs semmi. Nem görcsölök, nem fáj a hasam, még csak rosszul sem érzem magam.
Nem kicsi, a nõd pinája volt túl nagy, mint egy barlang.
mindezt megkérdezni 16 évesen. ohh. még elõtted az élet, nemár.
nekem 5 centi és nem panaszkodom mindig van sikítás mikor elõveszem....
az lemaradt hogy a húgycsõnyílás 5 centi rajta....
Még nõhet. De amúgy én a kicsit jobb szeretem, mert a nagy fáj ha belém hatol :(
Mondtak bármit is a csajok, vagy csak te gondoltad, hogy kicsi... Mert, ha nekik jó, akkor onnantól nincs gond.
A kérdező hozzászólása: ezt nem értem gec XD ilyen kérdésre h válaszolnak de ha fel teszek vagy 20 kérdés ami tudományos vagy tényleg érdekes vagy valami arra meg nem
A kérdező hozzászólása: jó hát igen én ilyen tomboló társasságban vagyok ahol ribik és páwákal vok körülvéve és ott csak ez a téma kivéve amikor nem :D
na linkelj akkor valami "tudományost", és válaszolok:P
Banki lekötés.
A kérdező hozzászólása: (:
Fizesd ki akkor elsõnek a tartozásaid, hiteleid... -.-" Láma. Félévben gondolkodni nem lehet. Ja de. Vegyél Apple Részvényt. Már be buktad azt is. azt fél évvel ezelõtt kellet volna. simán 200ezret nyertél volna.
Szerintem a befektetési arany a legjobb megoldás.Én is aranyba fektettem a pénzemet.Évszázadokra visszamenõleg kiszámítható és megbízható befektetési forma.Kb évi 30%-ot kamatozik.Szerintem fél év alatt is jó hozamra számíthatsz.ha érdekel, megadom a tanácsadóm elérhetõségét.
Te nem vagy jól. Az arany éppen zuhan. Tán meg kéne várni az esés végét. Az arany már pont ugyanolyan makrancos befektetés, mint bármi más. nagyokat lehet vele zakózni, nem jó rövidtávon. Figyeljétek csak a dolláromat a betétben, jó az. http://aranyinvest.com/index.php/catalog/category/view/id/61
:D Ha már ilyen jó tanácsokat adnak mint brazil részvény arany stb akkor szerintem tedd meg a következõ reál meccset a reálra. most kétszer x-tek kell majd nekik nagyon a gyõzelem:D:D:D
Az arany mindig is össze-vissza ugrált, de éves távlatokban mindig nõtt az értéke. Az aranynak van egy jó tulajdonsága a banki lekötésekkel szemben: ha nem egy tömbben veszi az ember, hanem kisebb kiszerelésekben, akkor ha hirtelen pénzre van szüksége, nem kell az egészet visszaváltani, a többi ugyanúgy hozza a hozamot. 1900-ban egy dollár 1, 5 gramm aranyat ért. Most durván 54 dollár ér 1 gramm aranyat. Ez kb. 80szoros növekedést jelent. Ezek után az én számomra az arany a legbiztosabb befektetés.Lehet erre azt mondani, hogy ez csak reklámszöveg, de engem meggyõzött. Aki pedig nem szeretne aranyba fektetni, az fektessen valami jó hozamú exkluzív részvényalapba, ami 15-20%-os éves hozamot produkál. http://charts.kitco.com/KitcoCharts/index.jsp?Symbol=GOLD&Cu..
csak jelezném hogy az én tippem volt eddig a nyerõ:D a reál 5:1re nyert:D:D:D:D:D
Ma 242, - ért váltónál el lehet adni a dollárunkat, amit 222.- ért vettünk márciusban. Ez 9%. Ilyen, amikor két valuta szembe mozog egymással. Meg kell ezt tanulnunk.
Hát figyu, a dollár 252 -rõl jött vissza 222 -re ha forintban nézzük és hullámzik, de nem igazán változott, ha euróban nézzük. Oké, hogy volt 70 cent, ahhoz erõs, de volt 78 cent, ahhoz gyenge. A forintban nem hiszek. A dollár euró harcban fél év távlatában erõsen a dollárra teszek. Majd visszanézzük, hogy szeptemberben árfolyam változás + fél év betéti kamat mit hozott? Hajrá dodo :)
Nekem a gyenge dollár tûnt fel, elég sokat erõsödött az utóbbi idõben :D
A kérdező hozzászólása: semelyik banknál sem adnak rá+5% )):
én úgytudom ha lekötöd adnak rá 5%-ot vagy többet is, itt van pl.: ez https://www.kh.hu/publish/kh/hu/lakossag/termekek_szolgaltat..
De az csak 9, 5% EBKM, mi pedig 10, 25% EBKM-rõl beszélünk.
A kérdező hozzászólása: igen ):
Én tanácsadó vagyok, tudok Neked olyat konstrukciót ajánlani, ami akkor jön szóba, ha 4-5 évig nincs szükséged a tõkére és nem is teszel már hozzá. Itt együtt kialakítunk egy portfóliót különbözõ befektetésekkel és azt együtt vagy Te vagy én menedzseljük. Ha szándékodban áll továbbra is havi szinten takarékoskodni, azt egy másik konstrukcióval tudom megoldani.
A tanácsadó vagyok. Ha konkrétan nézzük, akkor: kínai és brazil részvényalap, mert óriási fejlõdés áll elõttük magyar állampapír, mert kell az államnak a pénz, megnõttek a hozamok (sok láma pont fordítva van bekötve és elad, mert jaj baj van) dollár (betétbe helyezve), mert a forint most erõs, a dollár most gyenge és keresztbe ez pont jó lesz pár hét múlva olajat shortolnám, mert iszonyú túlértékelt, ha (reméljük) Obama nem indítja el a háborút, akkor nem tartható magasan az ára a spekulatõrök által már Luxus iparban dolgozó cégek részvényeibe fektetõ alap, mert tollasodik nagyon egy réteg Kínávan, Indiában stb. Távolkeleti cégekbe fektetõ alap, mert Kambodzsa, Vietnam lesz az új feltörekvõ régió
A kérdező hozzászólása: Tanácsadó: Az elsõ írásodban az hogy "ha 4-5 évig nincs szükséged a tõkére "már nem jó nekem.Fél évre kel és utána +60-70ezerrel több kel hogy legyen, mert elleszek maradva 3-hónap múlva szinte minden számlával és akkor betudom fizetni.A második írásodban meg egy kicsit megrökönyödtem ahogy írtad hogy kínai, brazil, magyar(magyar????Forint???az szép lenne:) meg ilyesmik.Én ezekhez nem értek de tudom hogy mennyien vesztettek sokat mert pl lement a ft ára.De azért köszi a tanácsot.
Tehát ha jól értem, most valami para miatt fél évben tudsz gondolkodni. El leszel addigra maradva bizonyos számlákkal, amiket jó lenne kifizetni a fél év hozamából. De a tõke megmarad. A forint ára lemegy, az vicces megfogalmazás :)
Kérem jegyzõkönyvbe venni, hogy ma ismét bevásároltam dollárból, 235, -ös áron.

A legjobb barátnőmmel pár napja kicsit megváltozott a viszonyunk. Vajon mi lehet az oka? Már nem járunk el bulizni, nem csinálunk nagyon semmit. Nincs kedve eljönni sehova. Mi lehet a gond? Velem van a hiba?

Legjobb válasz: Ebbõl nem sok derül ki. Te hívod,és nem megy sehova? Szerintem a legtisztább,ha megkérded tõle,és már a reakciójából leszûrheted,hogy mi van.

Ebbõl nem sok derül ki. Te hívod, és nem megy sehova? Szerintem a legtisztább, ha megkérded tõle, és már a reakciójából leszûrheted, hogy mi van.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy megunt vagy valami ilyesmi? Ha én nem megyek el mondjuk egy "csajos" talira, akkor nem nagyon könyörög..szóval nem értem..
A kérdező hozzászólása: A múlt héten észrevettem, hogy megváltozott alig beszél már velem.. írjak neki most egy sms-t, hogy mi volt a baja a suliban?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!