Találatok a következő kifejezésre: Mi az közti (241 db)

Mi az __ÖSSZEFÜGGÉS__ a chemtrail és a HAARP program között? [mi a hasonlóság köztük? Mi a különbség köztük? ]

Legjobb válasz: Az, hogy mindkettõ kitaláció. Na ide azokkal a piros kezekkel. :D

Az, hogy mindkettõ kitaláció. Na ide azokkal a piros kezekkel. :D
Mindkettõt értetlen barmok találátk ki létezõ dolgok miatt.
Hármas válaszoló vagyok. A logikai bukfencet így magyarázzák, hogy egyes elméletek szerint, amelyik emberek nem halnak ki, a népirtás következtében, õket az eugenika által butítják el annyira, hogy õk legyenek a rabszolgái a háttérhatalomnak. Ne lázongjanak és higgyék azt, nekik ez így jó.
A kérdező hozzászólása: hasonlóságok: -mindkettõ összeesküvés-elmélet -mindkettõt a "háttérhatalom" irányítja
9# Teljesen egyetértek !
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A HAARP központtal az ionoszférát kutatják valahol Alaszkában, noha mostanában vonták meg a támogatást a projecthez. Idõjárás módosító fegyverekkel elméletileg kísérleteztek (pl. esõt csinálni, vagy szárazságot, de persze nem földrengést vagy a hõmérsékletet variálni), de az eredményekrõl senki se tud, mivel az ilyesmi szigorúan classified. A chemtrail meg egy nagy marhaság, már csak azért is, mivel a 10 kilométer magasban kiszórt méreg a szél miatt össze-vissza fog terjedni, akár az országhatárokat átlépve, nem lehet leszûkíteni egy célterületre. Ha pedig nem tudják szabályozni, hogy hova juttatják, akkor az bizony egy szar fegyver. Nem is beszélve arról, hogyha valahova mérgeket juttatnak, akkor azt felismernék millió meg egy helyen, a mezõgazdászok, a környezetmérnökök, az ilyen-olyan kutatóintézetek, mindnek feltûnne, hogy X területen Z anyag koncentrációja az elméletileg lehetséges mennyiség ezerszerese. Aztán a chemtraillel kijuttatott anyagokból következõ betegségek is feltûnõek lennének, pláne, ha A kontinens felett permeteznek, B felett nem, hogy ugye kivédjék a saját országukban az össze-vissza terjengõ méreg problémáját. Nem is beszélve arról, hogy egy ilyen összeesküvés ezer meg ezer ponton elvérezne, mert kellenének hozzá pilóták, technikusok, vegyészeti szakemberek, orvosok, környezetmérnökök, logisztikai szakemberek, (nem lenne egyszerû szállítani ennyi mérget úgy, hogy senkinek ne tûnjön fel) és valahol valaki tuti borítaná a bilit.
Akkor nyomorékok vagytok, hogy ilyeneket elhisztek... :D Szégyen.
Hármas jól leírta. Na nem mintha nem lenne értelmesebb ivóvizet mérgezni, ha tényleg kiakarnának minket irtani, mert az kevésbé feltûnõbb. Amúgy vicces, mert valamelyik összeesküvés elméletnek ellent mond ez az egész kiírtásosdni, mert ha nagy rész meghalna az emberiség, akkor kikkel tartsák fent fent magukat? Nem lennének munkások, nem lennének vásárlók, nem menne senki bankba pénzt ki-be tenni. Logikai fail. Egyébként ezt nézzétek meg, én szétröhögtem az agyam: [link] :DD George Adamski
A kérdező hozzászólása: #5: Kedves Annácska! Szerintem, te arra értetted, hogy igazad van, hogy a köztisztviselõ "beismerte", hogy idõjárásmódosításra használják a HAARP program alaszkai létesítményét, az IRI-t. Nem arra használják, tehát nincs igazad. Nem is nyertél éppen ezért :) Felesleges volt a "gyõzelmi mámorod" :)
az összeesküvõs oldalak szerint nagyok minden lehet a két dolog között. de ha a másik oldalt is meghallgatjuk, mert így tisztességes döntés hozni, akkor a tudósok azt mondják, hogy kitaláció az a sok minden amit pl a HAARP hoz fûznek, az eredeti kiindulási mûködési elve után!(ionszféra vizsgálat)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az összeesküvés elméletekben hívõk, azt mondják, hogy a chemtrail a repülõgépekbõl kiáramló mérges gáz, vagy vegyi anyag, amit akkor látunk csíkokban ha az égre nézünk, ezzel akarják az embereket mérgezni. A HAARP pedig egy olyan létesítmény, amit az idõjárás befolyásolására használnak, és mesterségesen csinálnak földrengéseket, viharokat, hóesést, sõt még mind controlt is, mert ezzel is az embereket akarják butítani pusztítani. Mert szerintük a háttérhatalomnak az a célja, hogy mindenkit kiirtson a földön. Ez az összefüggés. Az illuminati, szabadkõmûvesek, háttérhatalom stb témában találsz róla infót. Én személy szerint érintõlegesen olvastam a témáról, mert körülöttem mindenki ezt szajkózta, az én véleményem az, hogy semmi értelme ezen gondolkozni, úgy sem tudnánk ellene tenni semmit még ha így is lenne.
Én zöldet adtam... Kérdezõ, ha lenne egy csöpp kis eszed, te is tudnád, hogy kitaláció.
Youtube videó bizonyítéknak. Ilyen baromat. Mind a kettõ akkora egy baromság, csak a megvezethetõ, tudatlan hülyék hisznek ebben.
várd meg mig szakitanak aztán probálkozz... de addig tarts a kapcsolatott vele. nehogy elhidegülj, bár mire szakitanak már ugyis elfogsz :D
Ha te kellenél neki, veled lenne! Legyen ennyi önbecsülésed, hogy ezt belátod.
A kérdező hozzászólása: De én szeretném ha több lenne köztünk mit haverság!!
A kérdező hozzászólása: Akkor mit csináljak??
Az osztálytársaddal gurul és rád is hajt? Lehet hogy kérdésre kérdéssel válaszolni gáz dolog, de ha nála megcsinálja, akkor szerinted nálad nem fogja? Egy ilyen kis r.bi miatt akarsz összeveszni az osztálytársaddal? Ráadásul nem szabad senkivel sem kezdeni akivel egy suliba jársz. Sok ember járt már emiatt rosszul
Hagyd a fenébe. Jön jobb!!!!!:)
hát ha ilyet mond, akkor az a fiú a saját életével sincs tisztában...
alakítsd a dolgokon. ha "bejön" , akkor tegyél róla , hogy tudja . kezeld úgy , mint a pasidat vagy mint leendõ pasidat. ha nem "jön be" , akkor mond meg neki, hogy viszlát és ennyi volt .
*alakíts
Utolsoval ertek egyet.
Helyzet függõ, én ilyesmit akkor mondtam amikor nagyon tetszett egy lány és volt is köztünk valami, de nem akartam elsietni a dolgot, olyan váratlanul jött az egész, és nem akartam túl hamar beleszeretni aztán pofára esni...végül pont ez történt. :D F20


Angolosok, mikor használjuk az EACH és mikor az EVERY kifejezést? Mi a nagy különbség köztük?

Ugyanez a kérdésem a MANY, MACH, SOME és ANY esetében...

Legjobb válasz: Each és every között szerintem nagyjából semmi különbség nincs. Many-t megszámlálható fõnevekkel, much-ot pedig nem megszámlálhatókkal használunk. Some-ot kijelentõ mondatban, any-t pedig kérdõben és tagadóban. Someone és somebody ugyanaz. Nobody és noone ugyanaz.

Each és every között szerintem nagyjából semmi különbség nincs. Many-t megszámlálható fõnevekkel, much-ot pedig nem megszámlálhatókkal használunk. Some-ot kijelentõ mondatban, any-t pedig kérdõben és tagadóban. Someone és somebody ugyanaz. Nobody és noone ugyanaz.
Még annyit tennék hozzá, (nyelvvizsgán szeretik kérdezni nyelvtani teszteknél)hogy EACH után többesszámba tesszük a fõnevet, viszont EVERY -nél nem.
2! Ha javasolhatom, ne menj nyelvvizsgázni ... A kérdezõnek itt egy link. http://www.sulinet.hu/nyelvek/?p=content&id=165 Each: minden egyes, every: minden, hát ember legyen a talpán, aki meg tudja magyarázni a különbséget.
a speed az metamfetamin
http://hu.wikipedia.org/wiki/Amfetamin Rögtön az elején választ kapsz a kérdésedre:)
hát erre már sose fog fény derülni... xD
Amfetamin = Speed (mint disco drog) Metamfetamin = Meth (az a kristályos szar, pipábol kenik, de a meth inkáb az usában terjedt el) MDMA = ecstasy, na ez a király cumó! :D
húúú...nem jó helyen kapisgáltok :) persze errõl nem ti tehettek...sajnos sok minden máshogy jön át Európába a köztudatba, mint ahogy az USA-ban van, ezért sok a keveredés..azt jól leírtátok, hogy az amfetamin gyûjtõkifejezés, és ide tartozik egy csomó anyag (mdma; spuri stb.) na most a speed az USA-ban, valóban a Meth egyik neve, de itt Európában (legalábbis nálunk, és a szomszédainknál) a speed az a cumó, ami spuriként van becézve, szerintem -ebben nem vagyok biztos- maga az amfetamin, vagy kvázi annak "legprimitivebb" megnyilvánulása a spuri, vagy speed..és és föld különbség van a Meth-Amphetamin és a Speed között...utóbbi csak nem hagy aludni, nem vagy fáradt, de igazából nem ad az ég világon semmit...a Methrõl meg annyi film van, és napjainkra a legkeményebb drog lett az USA-ban...nagyon brutál függõséget alakít ki, és már olyan minimális mennyiségnél fenáll sok veszély (pl: a parás haluzások stb), hogy nem érdemes vele szarozni...kb. mintha összekevernéd a legerõsebb Speedet meg vmi. hallucinogént, de mondjuk nem feltétlenül LSD-mert a látottak/hallottak alapján nem feltétlenül pozitív...sok a para a methnél...-...ja és amúgy az árukban is jócskán feltûnik a különbség...a meth kb. 5ször drágább a speednél...na ennyit tudtam róla, béke !
Az amfetamin egy összefoglaló név. Maga az amfetamin is egy amfetaminszármazék. A speed a metamfetamin Az extasy az MDMA (metilén-dioxi metamfetamin)
Az amfetamin egy vegyület. A metamfetamin=metilamfetamin, tehát egy amfetamin származék.
A speed metamfetamin. Az extasy amfetamin.
A kérdező hozzászólása: "tudományos nevén az amfetamin." Ezt írja a speed-rõl. http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kiae/0/15857/1 A wikipedia pedig metamfetaminnak írja. Akkor most MELYIK? Nem vagyok hülye. Rákerestem a neten. nem véletlen ez a kérdés? Az amfetaminok közé tartozik a metamfetamin? Vagy mi??
http://www.talktofrank.com/drug/speed kicsit késve? :D itt mindent leírnak. VILÁGOSAN.

Tv2 - Frizbi Hajdú Péterrel. Bagi-Nacsa páros a vendég. Mi történt köztük? Mi volt ez az incidens amit megemlítettek? (Valami börtönről volt szó. )

Legjobb válasz: Pár éve leszerzõdtek egy közös mûsorba, a két humorista azonban lemondta a szereplést, mivel nem tartották elég felkészültnek a mûsort (rövid forgatókönyv, stb.) és ezért nem érezték magukhoz méltónak a szereplést. Ezek után Hajdú beperelte õket 52 millió forintra a szerzõdésszegés miatt és kártérítést követelt az elbukott pénz miatt. Bagi-Nacsa viszont azzal védekezett, hogy a stáb nem tartotta be a szerzõdésben foglaltakat és ezért merte megtenni, hogy nem ment el a forgatásokra. Vagy nem nyerték meg, vagy még tart a per, nah, én azt már nem tudom...

Pár éve leszerzõdtek egy közös mûsorba, a két humorista azonban lemondta a szereplést, mivel nem tartották elég felkészültnek a mûsort (rövid forgatókönyv, stb.) és ezért nem érezték magukhoz méltónak a szereplést. Ezek után Hajdú beperelte õket 52 millió forintra a szerzõdésszegés miatt és kártérítést követelt az elbukott pénz miatt. Bagi-Nacsa viszont azzal védekezett, hogy a stáb nem tartotta be a szerzõdésben foglaltakat és ezért merte megtenni, hogy nem ment el a forgatásokra. Vagy nem nyerték meg, vagy még tart a per, nah, én azt már nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Mindenesetre én megnézem.

Mi az Alktományos Monarchia és az Elnöki Rendszer közti különbségek, hasonlóságok? Melyik mi pontosan?

Legjobb válasz: Alkotmányos monarchia: * Az uralkodó jogai az alkotmány által korlátozottak, és egyben az egyének jogai az alkotmányban vannak rögzítve. * A király uralkodik, de nem kormányoz.: Az uralkodó , aki gyakorlatilag semmilyen módon nem vesz részt a kormányzásban (az uralkodó uralkodik, a kormány kormányoz), szerepe lényegében formális, protokolláris. köztársasági elnök (köztársaság), itt megkülönböztetünk ún. elnöki (prezidentális) rendszereket, amelyekben az elnök egyben a kormány vezetõje is (például az USA), de ha nem, akkor is kiterjedt hatáskörrel rendelkezik (Franciaország, Oroszország), illetve parlamentáris rendszereket, amelyekben a kormányzás egyértelmûen a miniszterelnök feladata és felelõssége, az elnök hatásköre lényegesen kisebb (Magyarország, Németország, Olaszország stb.)

Alkotmányos monarchia: * Az uralkodó jogai az alkotmány által korlátozottak, és egyben az egyének jogai az alkotmányban vannak rögzítve. * A király uralkodik, de nem kormányoz.: Az uralkodó , aki gyakorlatilag semmilyen módon nem vesz részt a kormányzásban (az uralkodó uralkodik, a kormány kormányoz), szerepe lényegében formális, protokolláris. köztársasági elnök (köztársaság), itt megkülönböztetünk ún. elnöki (prezidentális) rendszereket, amelyekben az elnök egyben a kormány vezetõje is (például az USA), de ha nem, akkor is kiterjedt hatáskörrel rendelkezik (Franciaország, Oroszország), illetve parlamentáris rendszereket, amelyekben a kormányzás egyértelmûen a miniszterelnök feladata és felelõssége, az elnök hatásköre lényegesen kisebb (Magyarország, Németország, Olaszország stb.)
nem teljeskörû a válasz - de röviden egy példa: alkotmányos monarchia: Nagy-Britannia király - urakodó ugyanakkor van parlament is elnöki rendszer: USA

Mi az a mükénéi és krétai kultúra, mi a különbség köztük?

Legjobb válasz: A mükénéi az õsi pelaszg kultúra folytatása, míg a krétai egészen egyedülálló, bikatiszteletre épülõ mûveltség. Mindkettõ ismerte az írást, fémmegmunkálást, palotákat építettek, hajóztak, kereskedtek. A különbségek közül mi érdekel? Mûvészet, hadsereg, hajók?

A mükénéi az õsi pelaszg kultúra folytatása, míg a krétai egészen egyedülálló, bikatiszteletre épülõ mûveltség. Mindkettõ ismerte az írást, fémmegmunkálást, palotákat építettek, hajóztak, kereskedtek. A különbségek közül mi érdekel? Mûvészet, hadsereg, hajók?

Mi az a CoDeeN (proxy)? Miben más mint egy "sima" proxy? Vagy milyen proxyk vannak és mi a különbség köztük?

Legjobb válasz: általános célú proxy. Princeton hotzák létre. ugyanaz mint a sima proxy. csak ennek ez a neve,címe hogy codeen. enyi.

általános célú proxy. Princeton hotzák létre. ugyanaz mint a sima proxy. csak ennek ez a neve, címe hogy codeen. enyi.

Mi az a HVGA és a WVGA érintő panel az okostelókon? És mi a különbség köztük?

Legjobb válasz: A HVGA az 320x480,a WVGA pedig 480x800-as felbontást jelent. Bõvebben: http://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_display_resolution

A HVGA az 320x480, a WVGA pedig 480x800-as felbontást jelent. Bõvebben: http://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_display_resolution


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!