Találatok a következő kifejezésre: Mi az kérdés amit nagyon (29 db)

Egy kérdés ami nagyon sok embert érint! Mit tegyen az ember, ha munkanélküli, a munkanélküli ellátást már nem kapja, és a munkaügy már nem fizet TB-t sem neki? Ha nincs jövedelme, miből fizesse ki a TB-t? Vagy ilyenkor mi a teendő?

Legjobb válasz: Bérpótló juttatást igényelhetsz az Önkormányzattól ha lejárt a munkanélkülid. Ennek az összege 28500 forint,de el kell fogadnod bármilyen közfoglalkoztatást amit felajánlanak képzettségtõl függetlenül. Általában 4 órás közfoglalkoztatás van az idén havi 32 ezerért. Így lesz biztosításod,de elismerem hogy nagyon nehéz az ilyen helyzetbe került emberek élete. Kívánom hogy minél elõbb találj munkát.

Bérpótló juttatást igényelhetsz az Önkormányzattól ha lejárt a munkanélkülid. Ennek az összege 28500 forint, de el kell fogadnod bármilyen közfoglalkoztatást amit felajánlanak képzettségtõl függetlenül. Általában 4 órás közfoglalkoztatás van az idén havi 32 ezerért. Így lesz biztosításod, de elismerem hogy nagyon nehéz az ilyen helyzetbe került emberek élete. Kívánom hogy minél elõbb találj munkát.
havi 5100Ft-ért lehet jogosultságod orvosi ellátásra. ha ez sem megy, akkor így jártál.
Az égadta világon semmit sem tudsz tenni.Az önkormányzattól igényelheted, az aktivkorú szoc.segélyt, de az most nagyon megvan szigoritva.Csak az esetben lehetsz biztositott, ha valamilyen ellátásban részesülsz.
intenzíven keress állást! akkor elõbb-utóbb lesz! addig is kérd az Önkormányzat segítségét! - állják addig a TB-t - de csak attól a naptól kezdve, amikor beadod. (és amig nem volt Tb- fizetés adósságként van elkönyvelve, akkor is , ha nem voltál orvosnál egyszer sem...ez a gonosz szabály 3 éve )
Szerintem hacmár semmi sem segít, akkor netezés helyett menj el dolgozni, az is egy megoldás...

Van olyan kérdés, ami nagyon foglalkoztat, de biztos hogy nem fogtok kapni rá (őszinte) választ? Ha igen, mi az?

Legjobb válasz: Mire gondolsz pontosan témakörileg? :) A miért nem hív, miért nem keres is egy olyan téma, ami ebbe tartozhat, vagy a mi értelme az életnek, meddig fogok élni..

Mire gondolsz pontosan témakörileg? :) A miért nem hív, miért nem keres is egy olyan téma, ami ebbe tartozhat, vagy a mi értelme az életnek, meddig fogok élni..
Vajon szerethet-e engem valaki õszintén, úgy mint én másokat?
Az, hogy nekem miért kellett megszületnem. Sajnos, már nincs senki, aki választ adhatna rá.
mit gondol rólam a párom, a család? és anyám miért hanyagolt el? Muszáj leszek rákérdezni ez utóbbira, mert már pszichológushoz járok, és fontos lenne ezt feltárni, mert csak akkor nyugszom meg. De nins erõm:(
Régóta töprenkedem a kérdésen és a válaszokon is. Szerintetek mi az, ami igazán számít? az igazság vagy a hit? ha valaki azzal a tudattal hal meg, hogy a házastársa megcsalta? ..pedig nem... Vagy jobb, hogy azt hiszi, hogy hû volt hozzá ....pedig nem erre nincs õszinte válasz, mert csak õszinte válasz van:)
Miért nem szeret? Pedig olyan tökéletes vagyok... najó ez nem igaz. Akkor következõ kérdés; Miért egy másik embert szeret helyettem??? Pont õt?!
Igen. Apámtól megkérdezném, hogy szeretett-e valaha, igazán. Sajnos erre nem biztos, hogy õszinte választ kapnék.
én is apámtól kérdeznék. mégpedig azt, hogy miért csapta be anyámat, és miért hagyott ott engem? egy 27 éves embertõl több felelõsséget vártam volna...

Mi volt az eddigi kérdés az oldalon amin nagyon röhögtél?

Legjobb válasz: egy csaj írta ki, az volt, hogy elkapott valami fertõzést ott lenn, és jót akart, így hát lemosta domestossal...és csodálkozott hogy csíp meg minden, tanácsot kért hogy mit tegyen...sokan azt tanácsolták neki hogy igya is meg a hípot xD

egy csaj írta ki, az volt, hogy elkapott valami fertõzést ott lenn, és jót akart, így hát lemosta domestossal...és csodálkozott hogy csíp meg minden, tanácsot kért hogy mit tegyen...sokan azt tanácsolták neki hogy igya is meg a hípot xD
Az hogy a fiúknak van-e szûzhártyájuk? Darth Vader
22:20 Úristen elsõ nagyon nagy Darth Vader
A kérdező hozzászólása: lol ez nagy XD
A kérdező hozzászólása: ó te jó ég XDD
A kérdező hozzászólása: ez komoly?XD linket tudsz adni?:D
nekem a tescoban randios a kedvencem(Y) válaszolos csaj
jhaj a domestososra én is emléxem xDDD
én általában nem a kérdéseken hanem a válaszokon szoktam röhögni. :D
A kérdező hozzászólása: a tescos tényleg jó :D én is a válaszokon de ahol vicces a válasz az általában így vagy úgy de röhejes a kérdés:D
Az hogy tangába lehet e fingani?

Mi az a kérdés amit nagyon vársz életedben?

Legjobb válasz: Komolyan boldog vagy?

Komolyan boldog vagy?
meséljen milyen a világ leggazdagabb legszebb legokosabb és legtökéletesebb világban élõ emberének egy napja, ??:D
Hogy van benned ennyi lelkierõ? Már megint fogytál, ugye?:D Hogy csinálod hogy mindig ilyen gyönyörû vagy? Nah és hogy van a lányod?
"Szeretsz te is?"
-Hozzám jössz feleségül? (de közben a barátom elöttem térdeljen). Beszélgettünk errõl. és lassan esedékes a dolog:D:D:D
Temessünk, vagy hamvasszunk?
Te mit szeretnél? Én már ennek is örülnénk!Mert akkor látnám hogy valakit az én véleményem is érdekel! :(
Anyu, 2-est kaptam kémiából, ugye nem haragszol? Mi a titkod, hogy vagy ilyen gyönyörû?
hm.... 1.:Leszel a barátnõm? 2.:Hozzám jösz feleségül? 3.:Mi lenne a kívánságod? ÉS van egy ami nem mondtam...csak az h megcsókoljon..háááááá....
Leszel a gyermekeim annya? Boldog vagy velem? Ugye soha nem hagysz el?!
jobban vagy már, ugye? :) hozzám jössz feleségül? és hogy van a baba?
Es mi a 3. kivansagod?(by jotunder;)
EZ VOLT AZ!!! KÖSZI! ERRE VÁRTAM MÁR ÉVEK ÓTA!!! :D
Én a fõnökömtõl várom ezt a kérdést: Miért szereted annyira a munkád, mit vársz a jövõtöl?
A kérdező hozzászólása: kedves 7.válaszadó! Komolyan boldog vagy ??? :)
Mióta látod a jövõt?
Fõnök, így jó lesz?
elköltötted már azt a 10 milliárdot amit nyertél a lottón? :)
babát vársz? 5 éve várok erre a kérdésre.remélem már nem kell sokáig.hátha sikerül!!!
Leszel a barátnõm? Szeretlek . *mondjuk ez nem kérdés :D*

Lehet, hülye kérdés lesz, de felteszem hátha valaki választ ad rá. Szőke hajam és mivel a festék nagyon tönkre vágta így vissza akarom festeni az eredetire ami barna. De én azt hallottam, hogy ha nagy szín változás történik a baba nem ismer meg?

Vagy megijed?? Ez így lehetséges?? Mert ezért nem merem vissza festeni :/ Nem szeretném ha a kislányom nem ismerne meg vagy megijedne t?lem ...

Legjobb válasz: Elvileg egész biztos meglepödik, de max. fél óra alatt megszokja, hogy most ilyen lettél. Én hátközépi érö hajat vágattam le rövidre, elöször csak nézett, elkezdett pityeregni, de amikor megszólaltam, akkor rájött, hogy mégis én vagyok.

Elvileg egész biztos meglepödik, de max. fél óra alatt megszokja, hogy most ilyen lettél. Én hátközépi érö hajat vágattam le rövidre, elöször csak nézett, elkezdett pityeregni, de amikor megszólaltam, akkor rájött, hogy mégis én vagyok.
Nem hülye kérdés. Ha nagyon megváltozol, akkor megijedhet. Persze ez függ a babád korától, hogy mennyire fogad el újdonságokat, és mennyire nagy a változás. Valószínû, hogy egy szõke hosszú hajú anyuka után nehezen fogadna egy fekete rövid hajút. Melírozás?
Én sötét szokébol lettem fekete ... Nem volt semmi probléma ! Tegyél fel valamilyen arcpakolást és közelíti fele úgy hogy közbe kedvesen beszélsz hozzá! Ha úgy nem kap frászt akkor nem lesz gond a hajszinváltás ! Úgy kaptam ezt a tippet , meg is csináltam ! Õk szerintem még inkább a hangra figyelnek jobban .... Szerintem ! Ja és légyszi ne pontozzatok le , én csak leírtam hogy nálam hogy volt nem azt hogy hogyan kéne csinálni :)
Én nagyobb ovis gyereket ismerek , hogy az Õ anyukája szõke , és napokig sírt, komoly trauma volt. Úgyhogy szerintem a kicsiket is megviseli legfeljebb nem tudja kifejezni. az enyém meg szép lassan lenõ :( , :) ez hasznos is lehet, fokozatos :) ))) el kéne jutni fodrászhoz.
A kérdező hozzászólása: Haha XD valahogy megoldom :P Köszii a segitséget :)
Ha tudsz szerezni 1 parókát hordd azt egy pár napig utánna fesd be a hajad amikor már megszokta! :)
A kérdező hozzászólása: 4 Hónapos a pici. Barna lennék mert azaz eredeti a hossza megmaradna! de ha ilyen könnyen megszokja akkor lehet bevállalom !:) Köszönöm a válaszokat! :)
Hosszú hajam levágattam kleosra. Nem zavarta meg. Ha 1 hétre elnentünk a Mamihoz, utánna nem ismerte meg az apját.
Mennyi idõs a baba? Nálunk mikor apuka levágatta a hosszú haját, kb. 6 hónapos lehetett, elõször nagyon furcsán nézett rá, majdnem elsírta magát, csak a hangjáról ismerte meg. De nagyon csodálkozott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ :) Nem pontozunk le!:) Jelentem fogtam magam és befestettem a hajamat :D SEMMI :D megjött a szemüvegem :D csak leakarta a kapni a fejemrõl , de ennyi :) Lehet ha anyáról van szó akkor tök mindegy milyen a haja :D

Szép napot.22 éves kismama vagyok, most 35 hetes, első kisbaba. Minden kérdés bennem van, igaz a védőnő is segít, de nagyon szeretnék tudni mindent. Pl hogy mik azok a kelengyék amikre szükségem van elsőre?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen.Igen figyel az orvos,msot pl szöget kell almába tennem és azt megenni.Mert nem emelkedik sehogy sem.Emiatt lehet hogy császár elsz,pedig ugyan annyi vért veszítek ott is majdnem mint szülésnél,gondolom én.A Máv korházba fogok szûlni, a 6ik kerületben,és akkor rákérdek ott is hogy miket kell pontosan vinnem.Azt mondta a védõnõ is hogy kiirja receptre,akkor az elején azokat kell használnom.Feje alá is textil pelus kell majd ugye?Anyuék itt vannak segítenek amjd,meg párom is de mégis félek.Akkor a hason alvás ami ajnálott vagy az oldalán kitámasztva.Ezt nem tudtam,mert anyu mesélte hogy én háton voltam altatva.És már ahogy ahazvisszük egybõl kiságyba kell akkor altatni hogy szokja.A lélegeztetõ,ami a kisbabádnál volt,az jó ölelt,bekell szereznünk 1et.Cumit már ilyen picin is adhatunk neki?vagy nem lesz rá szüksége?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Igen figyel az orvos, msot pl szöget kell almába tennem és azt megenni.Mert nem emelkedik sehogy sem.Emiatt lehet hogy császár elsz, pedig ugyan annyi vért veszítek ott is majdnem mint szülésnél, gondolom én.A Máv korházba fogok szûlni, a 6ik kerületben, és akkor rákérdek ott is hogy miket kell pontosan vinnem.Azt mondta a védõnõ is hogy kiirja receptre, akkor az elején azokat kell használnom.Feje alá is textil pelus kell majd ugye?Anyuék itt vannak segítenek amjd, meg párom is de mégis félek.Akkor a hason alvás ami ajnálott vagy az oldalán kitámasztva.Ezt nem tudtam, mert anyu mesélte hogy én háton voltam altatva.És már ahogy ahazvisszük egybõl kiságyba kell akkor altatni hogy szokja.A lélegeztetõ, ami a kisbabádnál volt, az jó ölelt, bekell szereznünk 1et.Cumit már ilyen picin is adhatunk neki?vagy nem lesz rá szüksége?
Elsõ vagyok. A MÁV-ba szültem én is:-) Ott akkor azokat kell vinni, amiket írtam. Hú, ez a szöges alma elég érdekes. Egyél sóskát, spenótot, céklát, májat hátha segít az is. Bár régebben szültem, de ha van kérdésed a kórházzal kapcsolatban, kérdezzél és ha tudok válaszolok.
Az elsõ vagyok megint. A kórházba belenyomták a szájába a közös cumit, gondolom sírt és így egyszerûbb volt. Kislányom szerette, most két éves múlt, és alváshoz még kell Neki, meg a foga miatt is rágja. Az altatásba még most is megoszlanak a vélemények. Van aki azt mondja, háton kell, van aki azt, hogy hason. Nekem ezt mondták, így alszik el általában a mai napig is.
A kérdező hozzászólása: Nekem is, meg babának is..meg kórházba mit kell vinni.Tudom hogy pelus, meg krémek kellenek, fürdetõ, köldökre betadine, persze a védõnõ is segít, de örülnék minden válasznak, hozzászolásnak.Hogy van ez a hason altatás?Meg elég vérszegény avgyok meg vas hiányos, szedtem rá gyógyszert amit kiirtak de nem emelkedett..ez mennyire lesz majd baj szülésnél?
Szia! A kórházba pelenka és popsitörlõ kell vinni, ruhát, köldökápolót és popsikrémet adnak, de ez kórházanként eltér, erre kérdezz rá ott, ahol szülsz. Magadnak betétet vigyél, hálóinget, tisztálkodószereket. Amikor megszületik a kicsi, a gyerekorvos receptre kiír popsikrémet, fertõtlenítõt a köldökre, fürdetõt. Mindenképp vegyél: - legalább 20 db textilpelenkát, - bodykat (rövid-és hosszú ujjut) - zoknikat, kis sapkát, - esetleg kesztyût a kezére, hogy ne vakarja magát. Két éve szültem, nekem azt mondták a kórházba, hogy vagy hason, vagy oldalt altassam. Az elejétõl kezdve hason aludt a kislányom, de 13 hós koráig benn volt az ágyába légzésfigyelõ, nagyon hasznos. A vérképedre gondolom figyel az orvos, én szülés után lettem vérszegény, kb. 1 hónap alatt helyrejöttem, de azért ha lehet, meg kellene elõzni. Nem tudom, hogy konkrétan mire vagy még kiváncsi, kérdezz.
Uhh de durva, közös cumi? Akkor úgy érzem jól gondoltam hogy elviszek egy kis cumit neki, inkább azt adják a szájába. Bár én amúgyis baba mama szobában leszek, nem szívesen bízom másokra a picit. Amúgy 20éves és 34hetes vagyok, kelengyelistát kaptam a védõnõtõl, meg lesz ilyen felkészítõtanfolyam amin szintén segítenek, bár nyáron nem indul és kicsit félek hogy már nem tudok elmenni rá. Nekem nem lesz semmi segítségem de bízom az anyai ösztönökben :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hasznos inmformációt.Közös cumi?az jó, akkor viszek én is magammal majd 1et.A Máv kórházban van ilyen felkészítõ tanfolyam szerûség, oda elmegyek majd párommal, mert neki is rengeteg kérdése van.Akkor nagyjából ezek a dolgok kellenek, és az altatásról is megoszlika vélemény, kicsit félek még:-) de remélem minden rendben lesz és az anyai ösztönben bízom én is.Gratulálok a 34 hetes anyukának, sok sikert kívánok:-) Válaszolva az elözõ kérdésre, igen a doki figyeli a vérképemet, és írt rá sok vasat meg vérsejt növelõt, de nem tudjuk nagyon nõvelni.Beszélt vérátömlesztésrõl, de remélem nem elsz rá szükség.Meg remélem nem gyengülök le nagyon szülés után, hogy tudjak már a babával foglalkozni.Remélem tejem is lesz bõven, melleim nagyon nem nõttek, meg még nincs elõtej, meg pecsételés, de azt mondták hogy nem mindig szokott jelentkezni.Gratulálok az anyukáknak és biztos lesz még kérdésem, vagy fog eszembe jutni, sõt lehet hogy majd a párom kérdéseit is felteszem itt.
Szia! A vasadra ami szerintem sokkal hasznosabb én extrém vashiányra Hipp Natalt ittam kifejezetten terheseknek és szoptatós mamáknak csinálták.Rá van írva h a napi 107% vas adagot tartalmazza a Dm-be Rossmann-ba lehet inkább kapni és gyógyszertárba 2 üveg van a dobozba és én 2400ért vettem kb természetes anyagok vannak csak benne semmi mesterséges..próbáld ki az íze sem rossz... Remélem tudtam segíteni Szia!
A kérdező hozzászólása: Szép napot Mindenkinek:) Köszönöm a segítséget, csütörtökön megszületett gyönyörûséges kislányom Zita Adrienn, 3500 grammal 58 cm-el:) Egészséges tökéletes kisbaba:) Már itthon vagyunk ismerkedünk, szokjuk a sírást, de áldott egy jó csöppség, sokat alszik, hason háton oldalt, szopizik ügyesen, csuklik nagyokat:) Nagyon mozgékony, egyik oldalról a másikra átfordítja a kis fejecskéjét, felhúzza, imádnivaló:) További sok siksert és szerencsét mindenkinek, és sok egészséget:)

Találós kérdés. Mi az ami a kislánynak nagy de a nagy lánynak kicsi?

Egyik ismerősöm tette fel és màr 2 éve nem jövök rá a megfejtésre. pls segítsetek :)

Legjobb válasz: Én tudom de nem engedte beírni az automata trágárságszûrõ xD

A családapa fizetése, sajnos, én már csak tudom! :)
Én tudom de nem engedte beírni az automata trágárságszûrõ xD
Kérdezd meg. Én sem tudok rájönni XD
A mai tiniket elnézve az IQ.
Neveeeeee :D És miért görbe a banán?
És mi az ami Arnold Schwarzeneggernek hosszú, Brad Pittnek rövid, Madonnának nincs, a pápának meg van, de nem használja? :-)
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs nem mondja meg.:)
nemtudom szerintem a bugyi xd de passz :D
Pfuuu. Nem tudom. Plüssmaci?
5# vezetéknnév :D

Ikerpárok! Mik azok a kérdések, amit az ikerséggel kapcsolatban feltesznek nektek és már nagyon utáljátok?

Magyarul: mit ne kérdezgessen az ember az ikrekt?l? Mi az ami illetlen és utálják?

Legjobb válasz: "Melyikõtök született hamarabb?" "Jé, neked van egy anyajegy a szemed alatt, hogyhogy a tesódnak nincs?" "Ti nagyon hasonlítotok" vagy "Nem is hasonlítotok annyira" "Miért nem hordtok egyforma ruhákat? Az tök buli lenne.." "Olyanok vagytok mint az Olsen ikrek" Na, én ezeket utálom! :)

"Melyikõtök született hamarabb?" "Jé, neked van egy anyajegy a szemed alatt, hogyhogy a tesódnak nincs?" "Ti nagyon hasonlítotok" vagy "Nem is hasonlítotok annyira" "Miért nem hordtok egyforma ruhákat? Az tök buli lenne.." "Olyanok vagytok mint az Olsen ikrek" Na, én ezeket utálom! :)
Szerintem ez a legrosszabb: "Milyen ikernek lenni?" Hát mégis milyen lenne.. Ugyanolyan, mintha "sima" testvérem lenne, csak épp velem egykorú.
elsõvel sokban értek egyet fõleg abban, melyikünk született hamarabb.Nem mindegy? Meg amikor: Ki kicsoda? ami még szerintem illetlen, de nem kérdés: hogy azzal viccelõdnek, hogy ikrek vagyunk és csak úgy tekintenek ránk , mint "az ikrek".
Vagy ez: "Mik azok a kérdések, amit az ikerséggel kapcsolatban feltesznek nektek és már nagyon utáljátok?"
"Ugyanolyan, mintha "sima" testvérem lenne, csak épp velem egykorú." Ezt honnan veszed? Pont az a vicces/hülye ebben a kérdésben hogy nem lehet viszonyítási alap. Nem lehet 20 éves korodtól ikertestvéred, hogy megváltozzon a státuszod.
Ez csak az én véleményem... Akik felteszik ezt a kérdést, arra számítanak, hogy nagyon érdekes dolgokat fogok mondani, de egyszerûen nem tudok rá válaszolni. Annak lehet viszonyítási alapja, akinek van ikertestvére és öccse/húga/nõvére/bátyja is.

Valaki tud mondani egy oldalt ami valos adatokat tartalmaz a zsidouldozesrol (pl. hanyan haltak meg, tenyleg voltak e munkataborok, mit dolgoztak) mert en nagyon eltulzottnak talalom ezt az egesz zsido kerdest?

Legjobb válasz: Ja, hogy akkor most azt a propaganda mûvet akarod népszerûsíteni? Tudod, valami elsõsorban nem attól meggyõzõ, mert hiteles, hanem mert ÉN könnyebben elfogadom a magam nézõpontjából.

Ja, hogy akkor most azt a propaganda mûvet akarod népszerûsíteni? Tudod, valami elsõsorban nem attól meggyõzõ, mert hiteles, hanem mert ÉN könnyebben elfogadom a magam nézõpontjából.
Én is túlzónak tartottam, hogy az ország fele mentálisan sérült de az ilyen kérdések után rá kell jönnöm, hogy mégse.
Most Te vagy nagyon naív vagy, vagy csak provokálni akarsz.
... és ide is beírhatnád, mert pl. engem is érdekelne. Egyébként itt pl. biztos találsz sok érdekességet: http://hu.metapedia.org/wiki/Kezd%C5%91lap
Akkor miért nem a nagytudású barátaidat kérdezed meg a hiteles információrókról?
Nézd, ha az igazságot akarod tudni elmondom neked, a nácik üldözték a zsidókat mint a birodalom ellenségeit, munkatáborokban zárták õket ahol a többségükkel végzett az éhezés, tífusz járvány, embertelen bánásmód, vagy egyéb betegségek esetleg orvosi kísérletek. Ha most az érdekel léteztek -e gázkamrák és használták -e ezeket: Igen, gázkamrás kivégzések voltak, épültek gázkamrák és ezeket ki is próbálták, mindössze a tömeges elgázosítás mítosza nem valós, valamint hogy ezekbõl az áldozatokból használati tárgyak készültek. A holttesteket hamvasztották a hamut pedig a folyókba hordták. Ennyi.
11:36 "Ez van, mindenre van erv es ellenerv, Igy soha nem tudjuk mar meg az igazsagot." Persze, az örökmozgó meg a Föld lapossága ügyében sem tudjuk meg soha az igazságot, mert mindkét oldalnak vannak érvei... idióta.
Nem akarjátok már leszékletelni ezt a témát? Ha megtörtént úgy van , jól tették. Ha nem az már gond. Majd ne jöjjön senki azzal : "ha te is ott lettél volna..." Nem érdekel nekem ez a nézõpontom:)
ma 11:32 A szokásos lemez. Csak "kételkedsz", aztán hirtelen "eszedbe jut" valami, "rájössz" valamire, amit mondjuk Zündelnél vagy a kurucinfón olvastál. És "elkezdesz kételkedni", pontosabban Leuchter, Cole vagy valamelyik másik okostóni dogmáit szajkózni. Minden holotagadó ezt csinálja, olyan végtelenül unalmasak ezek a módszerek...
A kérdező hozzászólása: Hat koszi, csak ennyit akartam.Ez van, mindenre van erv es ellenerv, Igy soha nem tudjuk mar meg az igazsagot.De legalabb megint megvan a haverokkal a hetvegi vitatema:) .Megegyszer koszi mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: Koszi utolso!NEM vagyok holokauszttagado!!!Anyukam volt auschwitzba, es meg az idegenvezeto sem azt mondta amit ok vartak.Mindenesetre benezek az oldalakra amit irtal.
ma 11:04 Érdekes google-d lehet, hogy a "66 kérdést és választ" megtalálta, a részletes cáfolatát nem: http://www.nizkor.org/features/qar/qar00.html
Összefoglaló: http://www.nizkor.org/ Pár könyv: http://ldn-knigi.lib.ru/Judaic-D.htm Nürnbergi jegyzõkönyvek: http://www.loc.gov/rr/frd/Military_Law/Nuremberg_trials.html De ha már elõre elhatároztad, hogy mindenképpen holokauszttagadó leszel, akkor ezen semennyi olvasás nem fog változtatni, szóval kár is az idõdet olvasásra pocsékolni.
A kérdező hozzászólása: Ugy tudom ez nem egy vitaforum.En csak olvasgatni akartam es a hozzaalasomtol fuggetlenul, igenis engem erdekelne a valosag is.Nem ertem ez miert baj?
A kérdező hozzászólása: Nem akartam propagandat nepszerusiteni, en csak velemenyeket akartam hallani.Nem ertem egyesek miert mindig csak kotozkodni tudnak itt.
A kérdező hozzászólása: Pont azert, mert mindenkinek mas a velemenye:) Mint ahogy itt is.
A kérdező hozzászólása: Olvastam egy olyat, hogy 66 kerdes es valasz a holokausztrol.Nekem az sokkal meggyozobbnek tunt.Legalabbis elgondolkodtatott.Csak be kell irni a google keresobe.
A kérdező hozzászólása: Ok.Ami a Wiki-n van azt olvastam sok massal egyutt, de sokan a barati koromben is ugy velik, hogy a Wiki nem tartalmaz 100%-ig valos adatokat.
minden relatív azt hiszel amit akarsz, nem foglak tudni meggyõzni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!