Találatok a következő kifejezésre: Mi az kérdés amit (302 db)

Ezzel az erõvel strandon is teherbe eshetnénk! Ha CSAK a vízbe ment az elõváladék, akkor nem lehet baj!
Ha "összejön" , szinte biztos hogy gyöngyhalász lesz!
A Katus? Ebbõl nem lesz probléma. A Katiról le lehet szállni, velem van.
lehetnek következményei.Lábgombát kapsz.
Matus Katus Akatus
A kérdező hozzászólása: opppsz, "aktus" akart lenni, elnézést...tanulság: gépeljek hajnali fél1-kor sötétben :D
Nagyon kicsi az esélye, h terhes vagy. 0, 0000001% :D
strand más, mert ott klór van a vízben, az biza megöli a spermákat, a víz viszont nem. De az elõváladéktól ily módon kb 0, 0000001% esélye van a teherbeesésnek...
Hogy érted, hogy együtt "andalog"?Ha úgy, ahogy én gondolom, akkor maximum "akatus" lehet a következménye. :D Baszunk? Béla
A katus nélkül nehéz. Attól függ ha gec!ben fürdesz, akkor fentebb megy az a % amit a többiek írkáltak... Kleopátra is n!gger gec!ben fürdött... nem tudtátok? http://kep.csakcsajoknak.hu:8080/pict/kep/cikkgaleria/kicsi/..

Hölgyek! Mi a "-Szerinted melyik ruhámat vegyem fel? " kérdés elhangzásának az oka? A mátkám csak ritkán bújik abba a ruhába amit ajánlok, vagy amelyiket én praktikusnak találok. Akkor minek a kérdés?

Legjobb válasz: Ez egy plátói kérdés. =D (nem kell rá válaszolni) Vagy ha mégis szeretnél: "Amiben jól érzed magad." "Amihez kedved van." stb =)

Ez egy plátói kérdés. =D (nem kell rá válaszolni) Vagy ha mégis szeretnél: "Amiben jól érzed magad." "Amihez kedved van." stb =)
A "Nekem mindenben csodás vagy" mondat elég praktikus, s majd úgyis õ dönti el:)
hangosan gondolkodik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mondtam már efféle megkerülõs válaszokat neki."-Téged nem is érdekel, akár szakadtan is mehetnék az utcán!" volt a válasz!:D Kis Hárpia tud lenni néha!
Azért kérdezi, hogy tudjon veszekedni. Én is gyakran kaptam ezt a szitut. Aztán jól összekaptam vele hogy úgysem azt veszi fel amit mondok. 2 nap mosoly szünet, azóta nem kérdez ilyen sületlenségeket.
A kérdező hozzászólása: Veszekedés azért nincs belõle!

Mi volt a legcikibb/legfurcsább kérdés, amit feltettél a dokidnak a terhesség, szülés alatt? Volt olyan kérdés, amit nem mertél feltenni? Volt olyan kérdés, amin esetleg nevetett az orvosod?

Legjobb válasz: Bocsi az offért, nekem egyik ismerõsöm védõnõként tanul és õ azt mondta, hogy ha férfi végzi el, neki is "védõnõ" megnevezés kerül a diplomájába. :D

Bocsi az offért, nekem egyik ismerõsöm védõnõként tanul és õ azt mondta, hogy ha férfi végzi el, neki is "védõnõ" megnevezés kerül a diplomájába. :D
Bármit kérdeztem, sosem nevetett. Talán emiatt nem volt sosem olyan érzésem, hogy hülyeséget vagy cikis dolgot kérdeznék. Sógornõmtõl már kérdeztem ilyet, babavárás kapcsán, (én a világ legidiótább kérdésének éreztem, de mint kiderült nem az), miszerint: kell-e itatni vízzel az újszülötteket? (Abból indultam ki, ha én szomjas leszek, õ miért ne lehetne?) A védõnõmtõl tervezem majd megkérdezni, hogy ennek a foglalkozásnak/hivatásnak mi a férfi megfelelõje? (Csak ezt tényleg cikinek érzem, és még nem volt képem hozzá.)
Az elsõnél kérdeztem meg, hogy ilyenkor a méh ugye növekszik, de hogyan, úgy értem úgy ahogy van, hogy a méh tetején "marad" a petevezeték-petefészek, vagy mint egy rosszul gyártott lufi, hogy van hogy nem egyenletesen lehet felfújni? Életem leghülyébb kérdése volt, de érdekelt :-D A doki persze sík hülyének nézett... bár tényleg nem csodálkozom... :-D


Itt a gy. I. k. -en lelehet törölni azt a kérdést, amit mi írtunk? Úgy értem, h kérdeztem valamit, és azt ki lehet törölni?

Legjobb válasz: A használati útmutatóban minden le van írva, csak el kéne olvasni. Törölhetem-e az általam feltett kérdéseket? Az általad feltett kérdéseket nem törölheted. A Saját kérdéseid listából a kérdést eltávolíthatod a sor végén található X ikon megnyomásával. Hogyan tudom törölni a regisztrációmat? ... A kérdéseid és a válaszaid nem törlõdnek, hiszen ezekhez már mások is hozzáadtak dolgokat (kérdéseidhez válaszokat írtak, válaszaidra reagáltak, vagy válaszaidat értékelték). ...

A használati útmutatóban minden le van írva, csak el kéne olvasni. Törölhetem-e az általam feltett kérdéseket? Az általad feltett kérdéseket nem törölheted. A Saját kérdéseid listából a kérdést eltávolíthatod a sor végén található X ikon megnyomásával. Hogyan tudom törölni a regisztrációmat? ... A kérdéseid és a válaszaid nem törlõdnek, hiszen ezekhez már mások is hozzáadtak dolgokat (kérdéseidhez válaszokat írtak, válaszaidra reagáltak, vagy válaszaidat értékelték). ...

Megnéztem idegen szavak gyűjteményében a presztízs szó jelentését! Ezeket a szavakat írta: tekintély, befolyás, hatalom! Amikor mi azt mondjuk pl "Presztízs kérdés ez"! Akkor, hogy is van ez?

Legjobb válasz: Én inkább úgy értelmezném, hogy ez egy olyan kérdés, ami olyan fontossággal bír az illetõnek, ami a hírnevét befolyásolja. Tehát én hírnév-kérdésnek értelmezem.

Én inkább úgy értelmezném, hogy ez egy olyan kérdés, ami olyan fontossággal bír az illetõnek, ami a hírnevét befolyásolja. Tehát én hírnév-kérdésnek értelmezem.
hatalmi kérdés
A kérdező hozzászólása: igen erre mondjuk gondoltam én is .. köszi :)

Mi volt az eddigi legblődebb kérdés, amivel itt találkoztatok?

Legjobb válasz: "Mi volt az eddigi legblõdebb kérdés, amivel itt találkoztatok?"

"Mi volt az eddigi legblõdebb kérdés, amivel itt találkoztatok?"
"a kutyám kielégített a nyelvével, lehetek terhes?" volt egy pasi, akinek a fenekébe ragadt a fából készült mûpéló egyik szálkája. xDD "normális, ha hatalmas nõi bugyikban végzek kielégítést? lehet valami bajom? meleg vagyok?" :'D azokat is szeretem, amikor egy csaj, aki képeket akar feltenni magáról, "linkel" a számítógépe személyes dokumentumjaiból. :D
a szamomra legblodebbet en irtam:D
minden, amiben benne van a "ciki" és a "gáz "jelzõ!
"a kutyám kielégített a nyelvével, lehetek terhes?" volt egy pasi, akinek a fenekébe ragadt a fából készült mûpéló egyik szálkája. xDD "normális, ha hatalmas nõi bugyikban végzek kielégítést? lehet valami bajom? meleg vagyok?" :'D azokat is szeretem, amikor egy csaj, aki képeket akar feltenni magáról, "linkel" a számítógépe személyes dokumentumjaiból. :D Ne csessz ki XD

Szerintetek mikor fog elfogyni az összes létezõ kérdés (amit ki lehetne írni ide)?

Legjobb válasz: szerintem soha, mert egy kérdést vagy 20-szor is ki szoktak írni, és mert az emberek eléggé találékonyak ahhoz, hogy bármilyen kérdést kitaláljanak :))

szerintem soha, mert egy kérdést vagy 20-szor is ki szoktak írni, és mert az emberek eléggé találékonyak ahhoz, hogy bármilyen kérdést kitaláljanak :) )
soha ;o bármit meg lehet kérdezni, végtelen kombináció létezik.
nézd csak meg a szerelem-szex kategóriát:D évek óta ugyanaz az egy tucat kérdés sablona pörög minden nap:D a legjellemzõbbek, amik kb óránként elõfordulnak: -"tetszik és ezt õ is tudja, mit csináljak?" -"tetszik, de ezt õ nem tudja, mit csináljak?" -"megdugtak, szûz vagyok még?" -"nem dugtak meg, szûz vagyok még?" -"megdugtak, lehetek-e terhes?" -"nem dugtak meg, lehetek-e terhes?" -"ronda vagyok, sosem lesz csajom! (?) " -"a tök átlagos vagy helyes pasik miért rondázzák le magukat?" egyszerûen nem lehet megunni...:D
Már elfogytak.

Mik azok a kérdések amiket a tudatalattim megtud válaszolni tudatos álmodás során?

Írnátok példákat?Köszi

Legjobb válasz: Szinte bármit, ez még akkor is mûködik ha vki nem tudatosan álmodik, csak este felteszi a kérdést a megfelelõ módon. Reggelre gyakran megjön a válasz ha a lélek elég érett ahhoz. De bizonyos kérdéseket nem a tudatalatti válaszol meg, hanem a tudatfeletti, azaz a felsõbb én.

Szinte bármit, ez még akkor is mûködik ha vki nem tudatosan álmodik, csak este felteszi a kérdést a megfelelõ módon. Reggelre gyakran megjön a válasz ha a lélek elég érett ahhoz. De bizonyos kérdéseket nem a tudatalatti válaszol meg, hanem a tudatfeletti, azaz a felsõbb én.
Szeretem az ilyen "ha a lélek elég érett ahhoz" feltételeket. Mint az aranycsinálók: ha nem gondolsz közben az egyszarvúra...
Miquel: mi a baj szóösszetétellel? Ha a lélek elég érett valamihez. Ez egyszerû, de te bonyolítanád. Vegyünk pszichológiai példát: egy traumát sok esetben nem tud feldolgozni az agy, sõt emlékezni sem szokott a traumára néhány esetben, ezért elzárja "saját maga elõl" akár évtizedekre. A tudatalattiról ezek szerint semmit sem tudsz. Akkor minek szólsz hozzá? Javaslom az olvasást, ha már az érzéseid sem mûködnek emberi módon, legalább az agyad próbáld táplálni picit.
21meg21
41+1
A válasz: 42. Hogy mi a kérdés? Erre is a válasz 42. Mindenre!
A kérdés sosem derült ki,
A kérdező hozzászólása: Akkor fogalmazzuk meg Mi a kérdést. Egyébként a kérdéshez-ha valaki nem tudná-, meg kell nézni a "Galaxis útikalauz stopposoknak" c. filmet.
A kérdező hozzászólása: De ebbe nincs benne a létezés minden bölcsessége. Mi a kérdés?
hány éves a kapitány?

Mi a véleményed, amikor a kérdésedre válaszolók egy része azt hiszi azért tetted fel a kérdést mert abban a helyzetben vagy, hogy azt megkérdezd?

Miként viseled a kérdésedre való válaszolás helyett a személyeskedést?

Legjobb válasz: Akkor úgy gondolom, helytelenül tettem fel a kérdést.

Akkor úgy gondolom, helytelenül tettem fel a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Miért kellene magadat hibáztatni akkor, amikor azon a felületen vagyunk ahol lehet bátran kérdezni? Nagyon sok kérdés fakad a mindennapi életünkbõl valamint a közvetlen környezetünkbõl is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!