Találatok a következő kifejezésre: Mi az kérdés (2222 db)

Mik azok a Kiemelt Kérdések és hogyan lehet oda "bekerülni"?

Legjobb válasz: "Ha nem érkezik válasz a kérdésedre, lehetõséged van a kérdés kiemelésére, a kérdés oldalán a Kérdés kiemelése linkre kattinva. Ekkor a kérdésed a kategóriájának kiemelt kérdései közé kerül, a kérdéslista elejére. Kérdést akkor emelhetsz ki, ha már eltelt 36 óra a kiírása óta, és legalább 24 óra eltelt az utolsó válasz óta, nincsen legalább 3 kiemelt kérdésed már, és az adott kategóriából még egyáltalán nincs kiemelt kérdésed. Egy kérdést többször is kiemelhetsz, de két kiemelés között egy hétnek kell eltelnie."

"Ha nem érkezik válasz a kérdésedre, lehetõséged van a kérdés kiemelésére, a kérdés oldalán a Kérdés kiemelése linkre kattinva. Ekkor a kérdésed a kategóriájának kiemelt kérdései közé kerül, a kérdéslista elejére. Kérdést akkor emelhetsz ki, ha már eltelt 36 óra a kiírása óta, és legalább 24 óra eltelt az utolsó válasz óta, nincsen legalább 3 kiemelt kérdésed már, és az adott kategóriából még egyáltalán nincs kiemelt kérdésed. Egy kérdést többször is kiemelhetsz, de két kiemelés között egy hétnek kell eltelnie."
hasonlóan mint ez a kérdés....hülyeségeket kell kérdezeni XD
A kérdező hozzászólása: ahha..magyarul a népszerû kérdések v mi?xd
A kérdező hozzászólása: tenkju veri macs:d ment a zöld :)

Infó dolgozatra kéne: mi az a színkódolás, hogyan működik? Mivel óránként csak 1 kérdést lehet feltenni 1be kérdezek mi az a harmat? Milyen kajáktól lesz több gyomorsav?

Legjobb válasz: "Ne kérdezz több különbözõ dolgot egy kérdésben. Akkor írj ki inkább több kérdést!" Mikor feltetted ezt a kérdést,kérdéseket elkellett volna olvasnod ami fölötte van írva. Am azthiszem RGB kódolásra gondolsz. Ja és a harmat hajnalban leszáll.

"Ne kérdezz több különbözõ dolgot egy kérdésben. Akkor írj ki inkább több kérdést!" Mikor feltetted ezt a kérdést, kérdéseket elkellett volna olvasnod ami fölötte van írva. Am azthiszem RGB kódolásra gondolsz. Ja és a harmat hajnalban leszáll.
Meghosszabbítja a szöveggel a kérdést, h eltudja küldeni.
Csinálj egy egyszavú kérdést és meglátod :)
A kérdező hozzászólása: Óh, értem:) Köszönöm a felvilágosítást!


Hölgyek! Mi a "-Szerinted melyik ruhámat vegyem fel? " kérdés elhangzásának az oka? A mátkám csak ritkán bújik abba a ruhába amit ajánlok, vagy amelyiket én praktikusnak találok. Akkor minek a kérdés?

Legjobb válasz: Ez egy plátói kérdés. =D (nem kell rá válaszolni) Vagy ha mégis szeretnél: "Amiben jól érzed magad." "Amihez kedved van." stb =)

Ez egy plátói kérdés. =D (nem kell rá válaszolni) Vagy ha mégis szeretnél: "Amiben jól érzed magad." "Amihez kedved van." stb =)
A "Nekem mindenben csodás vagy" mondat elég praktikus, s majd úgyis õ dönti el:)
hangosan gondolkodik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mondtam már efféle megkerülõs válaszokat neki."-Téged nem is érdekel, akár szakadtan is mehetnék az utcán!" volt a válasz!:D Kis Hárpia tud lenni néha!
Azért kérdezi, hogy tudjon veszekedni. Én is gyakran kaptam ezt a szitut. Aztán jól összekaptam vele hogy úgysem azt veszi fel amit mondok. 2 nap mosoly szünet, azóta nem kérdez ilyen sületlenségeket.
A kérdező hozzászólása: Veszekedés azért nincs belõle!

Sims3 (pets) :1. kérdés: Hogyan lehet élettapasztalat pontokat (lifetime wish) szerezni? Milyen tevékenységgel lehet a legtöbbet? 2. kérdés: Mik azok a kihívás pontok? (challange points) Hogy lehet szerezni, és mire jók?

Angolul játszom,(xboxon), és ezt a két dolgot nem értem. A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: 1.Mikor megcsinálod a Simeket kilehet választani hogy mi legyen az "életének a kihívása"(nem tudom jobban kifejezni most)Tehát kiválasztottad és ha eléred azt akkor kapod.Legjobban a Szívtipróval(10 szerelmi kapcsolatod lesz)ez 35.000 pontot ad.Lehet még azt is csinálni szintén 35.000 pontért hogy elvállalsz egy munkát eléred az 5."ranglétrát" és felmondasz és ezt megcsinálod 4szer. 2.A kihívás pontok az nagy segítséget nyújt az egész játékban mert ha van kihívás pontod tudsz venni karmát stb.Azt sajnos nem tudom hogyan kell szerezni.:S Remélem segítettem.

1.Mikor megcsinálod a Simeket kilehet választani hogy mi legyen az "életének a kihívása"(nem tudom jobban kifejezni most)Tehát kiválasztottad és ha eléred azt akkor kapod.Legjobban a Szívtipróval(10 szerelmi kapcsolatod lesz)ez 35.000 pontot ad.Lehet még azt is csinálni szintén 35.000 pontért hogy elvállalsz egy munkát eléred az 5."ranglétrát" és felmondasz és ezt megcsinálod 4szer. 2.A kihívás pontok az nagy segítséget nyújt az egész játékban mert ha van kihívás pontod tudsz venni karmát stb.Azt sajnos nem tudom hogyan kell szerezni.:S Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: köszike

Mi az a kérdés, amire szerinted, ha vki nem tud válaszolni, az műveletlen? Konkrét kérdés érdekelne.

Legjobb válasz: Mûvelt de milyen téren!? Lehet az a mûvészetek vagy tudományok világa. Nagyon nehéz ilyen kérdést találni, mert nincs örök érvényû szerintem. Bár talán a Himnusz illetve Szózat íróját aki nem tudja, az mondható mûveletlennek.

Mûvelt de milyen téren!? Lehet az a mûvészetek vagy tudományok világa. Nagyon nehéz ilyen kérdést találni, mert nincs örök érvényû szerintem. Bár talán a Himnusz illetve Szózat íróját aki nem tudja, az mondható mûveletlennek.
Egyetlen kérdés alapján senkit nem lehet mûveletlennek nevezni. A legmûveltebb ember sem tud minden kérdésre válaszolni, a mûveletlen pedig alig valamire.
De, szerintem egyetlen kérdés alapján is lehet valakit mûveletlennek titulálni. Tõlem egyszer egy (érettségizett!) barátom megkérdezte, hol van Róma. Ebbõl szerintem rögtön kiderül, hogy 0 a tudása történelembõl, irodalomból, földrajzból. Ez mondjuk elég gáz. :S
Én a mûveltséget úgy szoktam tesztelni, hogy megkérem, sorolja fel az ókori világ hét csodáját :D 3 az átlagos, aki 4-5öt tud az már mûvelt! :D 5nél többet eddig senki sem tudott.
Érdekes kérdés. Én humán beállítottságú vagyok, sokat olvasok, háromnál többet tudok az ókori világ hét csodájából, viszont a természettudományokhoz teljesen hülye vagyok. A férjem évente olvas el egy könyvet, az is jórészt fizikai tárgyú, szerintem egy világcsodát sem tudna mondani, ugyanakkor keni-vágja az elektronikát és a számítástechnikát. Nem mondanám "mûveletlennek" pusztán azért, mert mert más az érdeklõdési körünk.
A kérdező hozzászólása: Akármilyen területrõl jöhet.

Kérdésem:Mi az az ASK FM? És mire jó, mire lehet használni?

Legjobb válasz: Ha megnyitod az oldalt, véletlenszerû profilokat listáz és te is meg tudod nézni, egyértelmûen látszik mire jó. Kérdéseket lehet feltenni egymásnak, akár névtelenül is. Ezzel pedig zaklatni, alázni, fenyegetni lehet másokat, nehogy valaki népszerûbb legyen a neten mint te.

Ha megnyitod az oldalt, véletlenszerû profilokat listáz és te is meg tudod nézni, egyértelmûen látszik mire jó. Kérdéseket lehet feltenni egymásnak, akár névtelenül is. Ezzel pedig zaklatni, alázni, fenyegetni lehet másokat, nehogy valaki népszerûbb legyen a neten mint te.

Mik azok a kérdések amiket a tudatalattim megtud válaszolni tudatos álmodás során?

Írnátok példákat?Köszi

Legjobb válasz: Szinte bármit, ez még akkor is mûködik ha vki nem tudatosan álmodik, csak este felteszi a kérdést a megfelelõ módon. Reggelre gyakran megjön a válasz ha a lélek elég érett ahhoz. De bizonyos kérdéseket nem a tudatalatti válaszol meg, hanem a tudatfeletti, azaz a felsõbb én.

Szinte bármit, ez még akkor is mûködik ha vki nem tudatosan álmodik, csak este felteszi a kérdést a megfelelõ módon. Reggelre gyakran megjön a válasz ha a lélek elég érett ahhoz. De bizonyos kérdéseket nem a tudatalatti válaszol meg, hanem a tudatfeletti, azaz a felsõbb én.
Szeretem az ilyen "ha a lélek elég érett ahhoz" feltételeket. Mint az aranycsinálók: ha nem gondolsz közben az egyszarvúra...
Miquel: mi a baj szóösszetétellel? Ha a lélek elég érett valamihez. Ez egyszerû, de te bonyolítanád. Vegyünk pszichológiai példát: egy traumát sok esetben nem tud feldolgozni az agy, sõt emlékezni sem szokott a traumára néhány esetben, ezért elzárja "saját maga elõl" akár évtizedekre. A tudatalattiról ezek szerint semmit sem tudsz. Akkor minek szólsz hozzá? Javaslom az olvasást, ha már az érzéseid sem mûködnek emberi módon, legalább az agyad próbáld táplálni picit.
21meg21
41+1
A válasz: 42. Hogy mi a kérdés? Erre is a válasz 42. Mindenre!
A kérdés sosem derült ki,
A kérdező hozzászólása: Akkor fogalmazzuk meg Mi a kérdést. Egyébként a kérdéshez-ha valaki nem tudná-, meg kell nézni a "Galaxis útikalauz stopposoknak" c. filmet.
A kérdező hozzászólása: De ebbe nincs benne a létezés minden bölcsessége. Mi a kérdés?
hány éves a kapitány?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!