Találatok a következő kifejezésre: Mi az jele ha (270 db)

Annak a jele, h tetszik Neked az Illetõ. :)

Mi a jele ha valami baktérium megtelepszik vagy szaporodik a makkomon? Egy párszor a barátnőm seggébe hatoltam s utána hallottam az E Coli baktériumról. Arra vagyok kíváncsi milyen formában jelentkezhet ez vagy bármelyik másik fajta!

Legjobb válasz: az e.coli nem okoz súlyos tüneteket. EZ nem olyan mint a gomba hogy pöttyös és piros lesz a makk. Szinte minden 2. nõ hüvelyében megtalálható vkinek panaszt okoz pl viszketést de vki észre se veszi. Egyébként gumit kell használni és utána nem szabad a másik helyre bedugni. Egyébként vannak oylan bacik pl a szifilisnél hogy begyullad fekélyesedik, stb na az már súlyosabb . HA esetleg gennyedzik a hugycsövednél na akkor is meg kell nézetni. Ha akadozik a vizeleted akkor lehet hogy a prosztatádba jutott vmi baci. Általában a nõnél okoznak problémát ezeke a baktériumok, a férfi sokszor csak hordozó

az e.coli nem okoz súlyos tüneteket. EZ nem olyan mint a gomba hogy pöttyös és piros lesz a makk. Szinte minden 2. nõ hüvelyében megtalálható vkinek panaszt okoz pl viszketést de vki észre se veszi. Egyébként gumit kell használni és utána nem szabad a másik helyre bedugni. Egyébként vannak oylan bacik pl a szifilisnél hogy begyullad fekélyesedik, stb na az már súlyosabb . HA esetleg gennyedzik a hugycsövednél na akkor is meg kell nézetni. Ha akadozik a vizeleted akkor lehet hogy a prosztatádba jutott vmi baci. Általában a nõnél okoznak problémát ezeke a baktériumok, a férfi sokszor csak hordozó
Az E-coli baktérium az emésztõcsatorna normál flórájához tartozik. Ha a hüvelyben van, az kóros. Ha az anális szex után megtisztálkodsz, nem hiszem, hogy fertõzést szedsz össze a colitól. Gond akkor van, ha a húgycsöveden át fertõzést okoz. Ilyenkor ég a pisilés, piros-érzékeny és gyulladt lehet a húgycsõnyílás, sokszor kell pisilned, de keveset. Ha a makkodon telepszik meg valamilyen baci, okozhat fájdalmat, kipirosodást, esetleg hámlást, nyálkahártya fellazulást.

Honnan tudhatom, vagy mik a jelei ha a pasim még mindig érez az exe iránt, vagy akar tőle valamit?

Legjobb válasz: Tartja vele a kapcsolatot, személyesen találkoznak, felhívja, vagy sms-t ír, áradozva beszél róla, vagy gyakran szóba hozza, hogy vele milyen jó volt, milyen közös programokon vettek részt, mit hogyan csinált az ex, fényképet tart róla a tárcájában, stb.....

Tartja vele a kapcsolatot, személyesen találkoznak, felhívja, vagy sms-t ír, áradozva beszél róla, vagy gyakran szóba hozza, hogy vele milyen jó volt, milyen közös programokon vettek részt, mit hogyan csinált az ex, fényképet tart róla a tárcájában, stb.....
Ha találkoznak néha és téged nem hívnak szerintem csak akkor lehet baj.

Mi a jele ha jön a foga? Honnan tudom, hogy az fáj?

Napközben többször ébredt úgy az elmúlt 2-3 napban,hogy hangosan sírt.Pedig ezel?tt ez nem volt jellemz?,általában csak halk kis motyogással jelez és ha nincs válasz,akkor kezd sírni,de nem ennyire!!!! Ez már lehet a foga?Mit tegyek,hogy segítsek neki? Ja és 4 hónapos volt tegnapel?tt.

Legjobb válasz: Szerintem ez még nem a fogak miatt van. Egy 4 hónapos kisbaba már elég sokmindent felfog a világból. Ha felébred és nincs körülötte senki, hívja a megszokott társat, az anyukáját. Ha a foga miatt sírna, akkor nem csak ébredéskor sírna, hanem akár mély alvásból is felébredne rövid idõ után vagy játék közben keserves sírásba kezdene és nehéz lenne megnyugtatni. Különben se minden gyereket visel meg a fogzás! Nekem 4 gyerekem van és olyan szerencsések vagyunk, hogy egyiknél se volt gond a fogzáskor, minden különösebb tünet nélkül bújtak a fogaik. Sokan néhány hónaposan már minden nyûgösséget, sírást a fogzásnak tulajdonítanak, aztán a fogacskák csak a baba 1 éves kora körül bújnak ki. Nem mondom, hogy nem lehet kellemetlen a piciknek, de nem mindegyiknek az.

Szerintem ez még nem a fogak miatt van. Egy 4 hónapos kisbaba már elég sokmindent felfog a világból. Ha felébred és nincs körülötte senki, hívja a megszokott társat, az anyukáját. Ha a foga miatt sírna, akkor nem csak ébredéskor sírna, hanem akár mély alvásból is felébredne rövid idõ után vagy játék közben keserves sírásba kezdene és nehéz lenne megnyugtatni. Különben se minden gyereket visel meg a fogzás! Nekem 4 gyerekem van és olyan szerencsések vagyunk, hogy egyiknél se volt gond a fogzáskor, minden különösebb tünet nélkül bújtak a fogaik. Sokan néhány hónaposan már minden nyûgösséget, sírást a fogzásnak tulajdonítanak, aztán a fogacskák csak a baba 1 éves kora körül bújnak ki. Nem mondom, hogy nem lehet kellemetlen a piciknek, de nem mindegyiknek az.
Ha a foga jön, duzzadt és kifehéredik az ínye. Ha finoman az ujjaddal megnézed, érzed. Az én két lányomnál enyhe hõemelkedéssel és hasmenéssel jött az új fog. Bár szerintem még pici a fogzáshoz, de nem lehetetlen. Ha nem lesz nyugodtabb, nyugodtan hívd fel a védõnõt, vagy vidd el a gyerekorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Hát persze, hogy a fogzással hozzák/hozzuk összefüggésbe, hiszen fogalmam sincs milyen lesz az amikor attól sír.Minden tapasztaltabb anyukától azt lehet hallani, hogy 3 hónapos korig hasfájás, 4 hónapos kor után fogfájás a nagy sírások oka.És mire megtanulja az ember a hasfájás jeleit, addigra vége, és itt egy újabb sírásfajta, aminek nem tudom a jelentését... Hát ezért gondoltam, hogy a fog lehet a ludas.És ha az ilyet produkál, akkor szeretnék neki segíteni valami fájdalomcsillapítóval.Tegnap pl. az ebéd utáni alvásnál aludt fél órát, aztán jött a sírás, megnyugtattam, elaludt, max. 15 perc múlva újra, és aztán mégegyszer. Azt hittem a szívem szakad meg, olyan keserves sírással ébredt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot, megfogadom, ha holnap is lesz sírás, jöhet a fájdalomcsillapítás.Ha ezek után is lesz, akkor valószínûleg mégse az a baj, és irány a doki biztos ami biztos.
Szia! Szerintem lehet fog.Amúgy a babámnak az elsõ foga mikor jött nem is volt megduzzadva az inye. Vegyél DOLOGÉL-T azzal kend nagyon jó.És homeopátiás!!
Eszednél vagy koma?
A kérdező hozzászólása: most nem ez a lényeg, hanem a kérdésre vàlaszoljon vki komolyan!
Már nem azért, de hol van július végén még tanítás?
A kérdező hozzászólása: nekem is fura... de a sràc az egyre csak figyel... màr a baràtnõim is észrevették :) mi a megoldàs erre? Titokban járjunk?
Ilyennek még nem találkoztam, hogy az egész osztály összeesküdött volna ellenetek :D
A kérdező hozzászólása: 4-es vàlaszolò: igen:/ mindig amikor õ odaakart jönni, elhìvta az egyik haverja:S amikor én, akkor meg a lànyok kezdtek el faggatni, nem tán tetszik-e nekem vki?! ...
A kérdező hozzászólása: Az osztàlyba jött egy sràc, akivel én voltam az elsõ, aki beszélgetett, természetesen a többiek nem voltak jelen. Ezutàn elkezdett stìrölni, körbevették õt a hangadò srácok, látva, h szerényebb... :$ ráadásul mindig õ elõtte kezdtek beégetni...
Úgy nem engednek egymáshoz közel hogy 1 méteres távolságot tartanak köztük, vagy hogy nem engedik hogy megismerjék egymást?
Picit részletesebben?
Miért ne engednék közel? Nem értem.
Most nem azért, de mi köze bárki másnak hozzátok? Ha ti közelebbrõl meg szeretnétek ismerni egymást, hát hajrá.. kétlem, hogy sorfalat állnának közöttetek, ha meg mégis, akkor sulin kívül menjetek el valahova.. randira. Aztán ha meg úgy alakul, hogy összejöttök, hát most bumm, összejöttetek. Senkinek semmi köze hozzá.. Bár én biztos, nem kezdenék osztálytárssal mert abból elég nagy galibák tudnának lenni, de ti fogjátok ezt érezni.. 18.l

Az minek a jele ha tetszeni akarok mindenkinek?

Tetszeni akarok minden lánynak, ha szép ha nem, és örömmel tölt el ha tetszek nekik. Ez normális?

Legjobb válasz: Bocsánat az elírásokért csak mobilról írtam és siettem.

A kérdező hozzászólása: Bocsánat az elírásokért csak mobilról írtam és siettem.
A kérdező hozzászólása: :)
én is pont ilyen vagyok.. pedig nem vagyok én se egoista, és okos is vagyok csak nem tudom.. írj, ha akarsz egy sorstársnak ^^ (nem vagyok khm.. tudod..:D)
A kérdező hozzászólása: Azért siettem, mert épp filmeztem és reklámidõben írtam. Igen maximalista tulajdonságom is van, mindent a legjobbra, tökéletesre akarok megcsinálni. És nagyon válogatós is vagyok. Köszönöm, hogy segítettetek hogy jobban megismerjem önmagam. Tapasztalatlan vagyok azért érdekeltek ezek a dolgok mostanában nagyon sokat töröm a fejem azon hogy milyen vagyok és egyfajta külsõ személyként szeretném magam látni, ismerni, mert nagyon nehéz kiigazodni saját magamon és ezt mások jobban látják...
Velem pont ugyan ez van:) 15/L
Alacsony onbizalmad van, amit ezzel a tetszesi maniaval szeretnel kompenzalni. Inkabb sajat magadnak felelj meg, mint mindenki masnak.
Prostituált vagy. Persze nem a szó hagyományos értelmében, de azért mégis. Másoknak nyújtasz örömet a szerény személyeddel, és te ezért az egód dagadását kapod. :P Aztán ki tudja meddig fajul el ez a dolog mikor nagyobb leszel és már a mindennapi megélhetésedre is kell gondolnod még a pénzért való másoknak történõ megfelelés se lesz távol tõled. Bár igaz az emberek nagyon nagy része jó pofizik egy állásért, segget nyalnak, hogy jajj ki ne rúgják õket, szóval nem vagy te olyan extrém különösen már mint a többi ember, csak lévén, hogy okos vagy ezt észre is tudtad venni.
Ez csak amolyan megfelelési kényszer némi maximalizmussal és egoizmussal keverve. maxigoizmus kényszer:D Nekem is van bõven. Én is szeretek mindenkinek tetszeni.
Minek a jele? A fiatalsagod jele. (Fiatalsag, bolondsag...) Szoval a hülyeseged jele, ha profan valaszt akarsz :)
Miért írtál mobilról de ami még kíváncsibbá tett h hova siettél? :D (éjjel kettõkor, ráadásul még hozzászóltál 40 perccel késõbb is...) A helyesíráson is lehet idõt spórolni ja.. Az intelligenciakérdést megvitattuk akkor: Sztem nincs ezzel semmi baj, vannak csajok akik ugyan ilyenek, irreálisan sokat foglalkoznak a külsejükkel de ezzel semmi baj ha ezt élvezik meg miegymás. Az ilyen emberek ha egymásra találnak az tök szuper de ez bármi hasonló dologra igaz pl okos emberek, ostoba nagymenõ emberek érted. Miért érdekelne pl engem az h te így érzel? tuti h én is csinálok olyan dolgokat amire te mondanád h "hát ez hü**e" de nemgáz mert mindenki más.
A kérdező hozzászólása: és ezek a stílusjegyek lehetnek vonzóak?
A Hiú kandúr
Szerintem nem, ha igy jol erzed magad. :)
A kérdező hozzászólása: Ez igaz rám, sokat törõdöm a kinézetemmel, sokat gondolkodok, hogy milyennek látnak mások. Na de én ilyen vagyok nem tudok változni, ez baj ha ilyen vagyok?
Lehet hogy melyen legbelul nem vagy elegedett magaddal. Az egoistasag az meg inkabb egyfajta onimadat, ami tobbnyire dicsekvesben es masok lenezeseben nyilvanul meg.
Velem is pont ez van :) Csak en nem a lanyoknak akarok tetszeni xd 15l

Mi az igazság? Ha a GYES lejártát követő első napon jelenek csak meg a munkahelyen- mert a munkáltató kizárólag csak akkor hajlandó velem foglalkozni- akkor kirúghatnak?

Mit tehetnék, hogy megtartsam a munkahelyemet? Még a szülés alatt felgyülemlet szabadságomat sem fizették ki... :(

Legjobb válasz: Munkaügyi bíróság....

Munkaügyi bíróság....
Ha lejár a gyes nem leszel védet, teljesen törvényesen elküldhet, viszont a szabadság az jár így menj bíróságra az miatt.
Igen, sajnos a gyes lejártával megszûnik a védettséged.A szabit viszont ki kell adniuk , vagy ki kell fizetni ga valóban elküldenek. Ugyanakkor a szerzõdésbe foglalt felmondási idõt meg kell tartaniuk.

Mik a jelei, ha az exem még érez valamit irántam? 22L

Legjobb válasz: pl nem akar leszállni rólad

pl nem akar leszállni rólad
miért úgy érzed???

Kinn a panekunk elott rengeteg csotanyt latunk az utcan az elkepzelhwto hogy a 6. ra feljonnek? Es mi a jele ha bejon a lakasva eszre ceszem?

Legjobb válasz: valószínûleg észreveszed, fõleg éjjel jönnek elõ. Én az állatkerten kívül csak egyszer láttam élõben csótányt, akkor is a tömött villamoson a szorosan elõttem álló pasi pulcsijából mászott elõ és a nyakánál bemászott a ruhája alá, õ meg észre sem vette.. majdnem frászt kaptam, amikor megláttam..

valószínûleg észreveszed, fõleg éjjel jönnek elõ. Én az állatkerten kívül csak egyszer láttam élõben csótányt, akkor is a tömött villamoson a szorosan elõttem álló pasi pulcsijából mászott elõ és a nyakánál bemászott a ruhája alá, õ meg észre sem vette.. majdnem frászt kaptam, amikor megláttam..

Az minek a jele ha van a kezemen egy apró fekete vérhólyag?

Se nem fáj, se nem viszket az el?bb is csak véletlenül vettem észre. Igazából fogalmam sincs hogy mi ez és els?re rögtön a vérhólyag jutott róla eszembe. A körülötte lév? "udvar" pedig sötétbordó szín? :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!