Találatok a következő kifejezésre: Mi az internetes (225 db)

Konkrét cégre gondolsz vagy mire?
Az internetes mlm az tulajdon képpen egy építkezési módszer kapcsolattartási rendszer építésére, és bõvítésére. Ehhez társul az, hogy a kiválasztott üzlet milyen beépített internetes lehetõségekkel rendelkezik. Egy ideális 100 %-os internetes mlm az internetes termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozik, kizárólag internetes csatornákon. A földhözragadt valóság mlm üzletek építésének módszerét viszi a netre, valamekkora mértékben. Az internetet elsõ sorban lista építésre, kapcsolat építésre, reklámozásra, és képzésre kell felhasználni. Varga Balázs Komló
A kérdező hozzászólása: Balázs nagyon rendes vagy, hogy válaszoltál. Köszönöm.Leírom, hogy jártam.Beléptem.A szponzorommal jóformán csak telefonon tudtam tartani a kapcsolatot, mert nem helyi lakos.Igy teljesen ellaposodott a dolog.Szereztem új tagot is de a szponzorom magához léptette be, mert nekem még nincs gyakorlatom.Tényleg kemény szakma.Várok egy évet és belépek egy helyi lakoshoz.Igy jártam.

Mi az internetes kezdőlapod és miért pont az?

Nekem a www.google.hu , mert onnan bárhova eljuthatok a neten, de a fontosabb címeket könyvjelz?be tettem

Legjobb válasz: detto

detto
Operám van. Vagyis rögtön a Gyorshívó menü ugrik be, ahonnan az általam berakott címek sorakoznak. Ez szerintem sokkal jobb.
google.hu mivel egyesekkel ellentében ha van vmi nyomorom nem egybõl idejövök, sõt xD
about:blank :)
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint többnyire mindenki a google-val indít. Egyébként csak azért merült fel a kérdés bennem, mert egy rakás oldalon ott a link; "legyen ez a kezdõlapom". Hát nekem ez annyira nem fekszik és kíváncsi voltam, hogy vannak-e olyanok, akik beteszik pl a startlap.hu-t és ha igen, miért. Utolsó; :D

Mik az internetes vásárlásra alkalmas bankkártyák, és milyen feltételek vannak egy ilyen kártya megszerzéséhez?

Jelenleg az OTP banknál rendelkezem folyószámlával.

Legjobb válasz: Dombornyomott, MASTER CARD vagy VISA kártyákkal lehet interneten vásárolni! Csak kártyaszám kell és a hátoldalon lévõ 3 jegyû szám. Ezzel azonban vigyázni kell, mert PIN kód nélkül is lehet pénzt levenni a kártyáról vásárlásra (pl. egyenleg feltöltés, szolgáltatás kifizetése...stb.)

Dombornyomott, MASTER CARD vagy VISA kártyákkal lehet interneten vásárolni! Csak kártyaszám kell és a hátoldalon lévõ 3 jegyû szám. Ezzel azonban vigyázni kell, mert PIN kód nélkül is lehet pénzt levenni a kártyáról vásárlásra (pl. egyenleg feltöltés, szolgáltatás kifizetése...stb.)
A kérdező hozzászólása: És mi a feltétele egy ilyen típusú kártya igénylésének? A PIN-kód nélküli részt úgy értsem, hogy ha vásárolok interneten, akkor õk ha megkaparintják a kódomat (miért ne tudnák mivel rajtuk keresztül folyik a vásárlás) akkor akármikor "meglophatnak"?
A vigyázni kell dolog az eléggé sántít, mert bizonyított TÉNY, hogy a PIN kód kereskedelmi helyen történõ használata SOKKAL veszélyesebb, mint a PIN-t nem kérõ kártyáké... Amúgy úgy értsd, hogy a kártyát csak lehúzzák, neked nem kell a PIN kódod beütni. (Értelemszerûen a személyedet igazolni kellene, de ezt nem jellemzõen kérik...) Amúgy bármelyik kártyával tudsz fizetni online felületen, amennyiben a kártyát kibocsátó bank ezt a kártya kibocsátásakor engedélyezte. De jellemzõen ezt nem szokták engedni a nem dombornyomott kártyáknál (bár a VISA Electron kártyák esetében már egyre jobban elterjedõben van.)

Mik az internetes társkeresés veszélyei?

Szeretnék interneten ismerkedni,kapcsolat reményében. Mire figyeljek oda? Tudom,h telefonszámot meg címet nem adok meg senkinek,de mégis hogyan sz?rjem ki a kevésbé megbízható alakokat? 26/L

Legjobb válasz: Úgy, mint élõben. Komolyan. Élõben is vannak olyan hazug alakok (tapasztalat), mint neten. És nehéz felismerni, még ha személyesen is vagy vele.

Úgy, mint élõben. Komolyan. Élõben is vannak olyan hazug alakok (tapasztalat), mint neten. És nehéz felismerni, még ha személyesen is vagy vele.
Az egy fura dolog, lehet hogy nem az akinek mondja maát esetleg csak szivatásból jár fel az oldalra csetelni és az nem olyan jó
A legnagyobb veszélye, hogy nem az, akinek mutatja magát, zsarolni kezd, vagy hogy valaki leszedi a fotódat, és felhasználja illegális célokra, pl. összerakja photoshop-ban egy meztelen testtel, vagy a te fotóddal ismerkedik (tegnap volt a híradóban egy ilyen eset, ott zsarolás is volt). Egyébként én neten ismertem meg az Igazit, de azért figyelni kell, de ugyanaz, mint régen az újságok társkeresõ apróhirdetései (a szüleim így ismerkedtek meg, mondjuk a házasságuk nem jó, de ez nem a társkeresési mód hibája).
A veszély, hogy nem tudod, kivel is levelezel igaziból.De 4-5 levélváltás után rá lehet érezni, hogy õszinte-e a másik.Rutinos vagyok én is, sok "nem megfelelõvel" leveleztem, mire "meglett" a mostani párom.Nála éreztem, hogy az, akinek mondja magát.Mi telefonon is beszéltünk, mielõtt találkoztunk volna.4 hét után volt az elsõ randink, és azóta imádom:) Pedig én gyerekkel kerestem párt, szóval nem volt egyszerû, de tarts ki, összejöhet!29/N
Szerintem érdemes hamar, 1-2 levél után találkozni. Ha tényleg érdeklõdik, eljön. Ha nem jön el, nem gondolja komolyan, bármit mond. Fölösleges hetekig/hónapokig levelezgetni, hiszen lehet, hogy nem is tetszetek egymásnak élõben, van nem bírjátok egymás illatát.
Telefonszámot azért nyugodtan adjál meg.Ne nagyon bizzál meg senkiben, és figyelj oda, hogy vannak csalók is a társkeresõben, akik nem csak lefektetni akarnak, ha nem anyagilag kihasználni.Én a mostani páromat is a netrõl ismertem meg.Fél éve vagyunk eggyütt.Az elözõ férfit is ott ismertem meg, aki kihasznált, becsapott, emberi roncsot csinált belõlem.A történetemet meséltem akkor ezen az oldalon.
azért vigyázz nehogy egy 60 éves öreglánnyal csetelgessé! Van olyan, aki 20-nak, 30-nak adja ki magát!
Fuh én 20-23 éves koromig kb 100 emberrel találkoztam netrõl :) ))) háááááát, ebbõl a 100-ból kb. 8 ha egyáltalán normális volt, és ebbõl a nyolcból lett egy kapcsolatom, nagy szerelem volt, mindent elsöprõ, de csak 8 hónapig tartott :) Én mégegyszer nem mennék ilyen találkákba bele :) volt néhány olyan, ahol komolyan írtó kellemetlenül éreztem magam, mert a srác nem tudott normálisan beszélgetni, a másik közölte hogy elmegy mosdóba addig döntsem el lefekszem e vele vagy sem, volt olyan, másiknak szegénynek olyan büdös volt a szája majdnem lefordultam székrõl :D szóval nagyon rizikós :) Mostani páromat is élõben ismertem meg, jobb az így szerintem :) el kell járni, ide-oda, tanfolyamok tanulni, szórakozni, kirándulni stb :) közben az életed is alakul és ismerkedhetsz is. 27 nõ
Beégsz..
Én 6 éve (27 évesen) voltam nagyon magányos és akkor regisztráltam életemben elõször társkeresõ oldalra. El is kezdtem levelezni egy férfival, akiben az tetszett igazán, hogy nem kért egyáltalán tõlem fényképet. Már 3 hete leveleztünk naponta (õ akkor külföldön volt), amikor végre fényképet is cseréltünk. Ekkor én már teljesen nyugodt voltam, mert már ismertük egymás a "belsõjét" és nem a fénykép alapján ítélkeztünk. Aztán rá 1 hétre hazajött és összejött a randi. CSAKIS forgalmas, ismert helyen találkozz ilyenkor!!! A mi történetünk happy enddel végzõdött: 1 hét után összeköltöztünk, 2 év múlva házasság és most már a 2. babánkat várjuk. (5, 5 éve vagyunk már együtt és még mindig nagyon szeretjük egymást! :-) ) Szorítok, hogy neked is összejöjjön!
Én ehhez annyit tennék hozzá. hogy mikor én ismerkedtem neten én a teljes nevemet sem adtam ki mert miután 1x megtettem következõ beszélgetésnél már az osztálytársaimat sorolta ABC sorrendben. és ez csak a net volt de ott van pl iwiw myvip és könnyen lekövethetõ vagy. De jópár levélváltás után már tudod azt, hogy na ennek semmi esélye na ez megér egy próbát :) Ja és még annyit, hogy én is a párommal neten ismerkedtem meg és másfél éve boldogok vagyunk :) Sok sikert! :)
Utolsó! Azért becsülendõ, hogy ezt így leírtad, és bevallottad! Ezekután figyelni fogok! :D Viszont abban nem értek egyet, hogy ha valaki neten ismerkedik, akkor valami baj van vele. Nem feltétlenül van vele baj, egészegyszerûen csak nem társasági ember, vagy ha mégis, a környezetében soha nem talál olyan valakit, aki megfelelne neki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm utolsó elõtti, ez hasznos volt! :)
hello. nem értek egyet azzal a határozott állítással, hogy aki neten ismerkedik, annak valami baja van. én is ott ismertem meg a párom 1 éve és 5 hónapja, és 2 hónap mulva lesz az esküvõnk. én tudom mi volt a "gond" nálam. nem volt kedvem eljárni sehová egyedül. ennyi. ha pedig a barátaimmal találkoztam akkor velük foglalkoztam, nem pasizással. így könnyebb volt ismerkedni. nem hiszem hogy ez személyiséghiba lenne. az ilyen ismerkedéshez egyébként sok türelem kell, valamint hogy he húzzuk sokáig az elsõ randit. de sikerülhet.
Szerintem a fotó elküldése nem baj, mert te is elvárod a az ellenkezõ nemtõl.Probáld meg lazán felfogni a dolgokat ne félj attól, hogy valaki visszaél a képeddel, mert ez bármikor elõfordulhat, nem csak az ismerettség elején.Sok sikert!Szerintem is fontos a mielõbbi személyes találkozó, amit csak olyan helyen tegyél ahol sokan vannak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! :) De ez a fotóval visszaélés tényleg reális veszély? Csak mert küldtem már pár szimpatikus férfinak levelet, fotóval, mivel kérték. Huhh...Remélem nem lesz ilyen gond...:) Azt nagyon nem szeretném hogy viszontlássam magam vmi pornó ujságban...:S De ha meg nem küldök képet, akkor meg nem lehet rendesen ismerkedni...nehéz ügy
Nem tudhatod milyen elõélete van, nem titkol-e vmi rosszat, tényleg õszinte és jóindulatú v megbízható-e, milyenek a körülményei, stb
Szerintem a "legveszelyesebb" dolog az, hogy fiu vagy lany nem az akinek elmondja magat a neten keresztul. Leirja magat supernak, es berak par jo fotot magarol, eloben pedig az ellentetje. Hat ez eleg veszelyes az ember idegeinek, lelkenek, es komolytalansagnak tunik az egesz. De szerintem batrake a szerencse, ugyhogy hajra!:) Szerintem mas veszely nincs, nem az erdo kozepen ejjel 1-kor kell talizni, meg maganlakasra sem kell felmenni mindjart.
az a baj, h sokan úgy állnak neki a netes társkeresésnek, h majd jön a baltás gyilkos, és megöl a randin :) aztán csak sírnak egész nap, h jajj, nincs pasim, nincs csajom... az elõttem szólók elmondták a lényeget. ami a legfontosabb: min. 1 hét levelezgetés után randizni, lazán állni a dologhoz, ha nem jön össze, akkor továbblépni görcsölés nélkül.
Elõzõ vagyok, egyébként chaten ismertem meg énis a párom és 4, 5éve együtt vagyunk és már együtt is lakunk:) Baba még várat magára, míg befelyezem a fõsulit, amit persze munka mellett csinálok...25/l
Ha vkivel találkozol ismerettség után, mindig tudjon róla bnõd vagy vki, akit felhívhass ha gond van és tudja, h hol kell keresni!!! És 1.nek soha ne vmi eldugott helyen.
Én 65 éves koromban, az interneten keresztül találtam meg a párom. Most ünnepeljük a 8.évet, hogy együtt vagyunk. Nekünk sikerült.
Tetszett ez a hosszú beszámoló amit az elõzõ pasas írt :) Én is sokat ismerkedtem neten, és a két utolsó hosszú kapcsolatom is onnan volt. Teljesen normális pasi volt mindkettõ. Persze olyan hibákkal mint mindenki más. nyilván van olyan férfi is, nem is kevés mint az elõzõ válaszoló, de nagyon hamar ki lehet szûrni. A kérdés, hogy kinek mi a célja. Mellesleg, egyéjszakás pasit nem a neten érdemes keresni, mert baromi lutri, hiszen lehet hogy ha meglátom el is menekülök, és ráment egy csomó idõm. Egy pubban pedig élõben látom és egybõl eldõl hogy tetszik-e vagy sem. Persze hogy milyen a pasi egyébként azt csak késõbb derül ki. Az elõzõ pasi gyanítom olyan 21-23 év körül van, a korosztályának megfelelõ nõkkel. Ez így rendben is van. De idõsebbek nem dõlnek be az ilyen zsarolásnak és hasonlóknak :) minket már nem csak az érdekel, hogy figyelmes-e a pasi, vagy legalábbis eljátssza, hanem hogy egyébként mivel foglalkozik, mi érdekli, mi van a volt feleséggel, van-e gyerek, hol lakik stb. Az "elsõ randin gyere a lakásomra filmet nézni" már nem játszik :) Én sem értek egyet azzal az állítással, hogy aki neten ismerkedik azzal baj van. Ha a baráti társaságban nincs potenciális pasi, akkor idegent kell keresni. Ezt meg ha az ember nem olyan munkahelyen dolgozik, akkor elég nehéz megtenni. Koncertekre, esti szórakozóhelyre meg általában azok mennek, akik rendszeresen ilyen helyre járnak, aki szintén nem megfelelõ partner. Úgyhogy marad a net, mert ott mindenki tudja a másikról, hogy nyitott az ismerkedésre, tehát van ürügy találkozni.

Mi a véleményetek az internetes társkeresésről?

Én olyan gázosnak találom,de egy csomóan mondják h nekik bejött,de valahogy mégis távol áll t?lem és olyan konferencia szaga van az egésznek!

Legjobb válasz: Az internetes társkeresés szerintem is gáz, mikor oldalakra felteszik magukat, stb. Azt viszont, hogy dróton keresztül talál magának párt véletlenül valaki, egyáltalán nem ítélem el.:D (Blogoldalak, esetleg chat.) Gyakran be szokott jönni...

Az internetes társkeresés szerintem is gáz, mikor oldalakra felteszik magukat, stb. Azt viszont, hogy dróton keresztül talál magának párt véletlenül valaki, egyáltalán nem ítélem el.:D (Blogoldalak, esetleg chat.) Gyakran be szokott jönni...
Hát nekem annyi, hogy keresni nem jó. Majd jön az magától.
a chat is rejtett társkeresõ és ezt mindenki tudja:) ne ítéljétek el a netes tárkeresõket, amíg nem próbáltátok!
Netten is bejöhet Nagybátyámat kidobta a nõje 3 év után feltette magát szerelmi bánatban Love.hu ra és 2 hét alatt õsszeismerkedet egy vidéki csajjal ( 200km) 8 ével volt nála idõsebb bátyám kb 30 éves volt akkor..MSn beszélgetek lement hozzá szilveszterkor azóta 3 éve együtt vannak és Szeptemberre várják a kisbabát lakást újitotak fel szóval rendben van az életük nemsokára saját vállalkozást terveznek.Netten is lehet ismerkedni de minél hamarabb kell személyesen találkozni és ha az elsõ alkalommal szimpatikusak akkor már nincs megállás.A netten társkeresést nem ítélem el ha valaki komoly ot is talál párt de az ilyen 14 éves kis csajok mikor össze vissza fényképezik magukat meg msn partnert gyûjtenek persze a találkozóra nem mernek elmenni na azoktól lehet hülyét kapni.17/f Magamat nem rakom fel mert javíthatatlan öntörvényû vagyok és a csajok jöjjenek hozzám nem akarok semmit tenni értük egyenlõre.Remélem kinövöm.
Veszélyes.. Nem tudod pontosan mire számíts..
Hát ki lehet fogni jókat, de ha már vki hosszú ideig egyedülálló, akkor az már legyen gyanús, mert ott már vmi bibi van, ha egy jóképû pasi / csinos nõ ne tudna évekig felszedni valakit... Tapasztalat! :(
Egyáltalán nem veszélyes ha van az embernek egy gramm sütnivalója. Annyi a hátránya, hogy csak szexre jó, semmi másra. Másfél éve aktívkodom és csak szexet találtam, de azt rengeteget. Mi az hogy keresni nem szabad mert nem jön? Én kerestem a viszketõ puncit, és találtam is és elmulaszottam a problémáját ;)
Eddigi 5 barátnõmbõl az utolsó 4-et neten találtam, ebbõl az egyik másfél évig tartott, szóval rohadtul nem igaz, hogy ez csak a szexrõl tudna szólni. Legfeljebb annyiban, hogy itt is mindenki azokat vonzza be, akik hozzá hasonlóak - akárcsak a kinti életben. A különbség inkább az, hogy van, aki jobban tud neten ismerkedni, mint személyesen. Például mert itt az elsõ benyomás nem a ránézésrõl szól, hanem a gondolatcserérõl. Aki kevésbé elõnyös megjelenésû, annak itt több esélye van találni párt, aki meg jól néz ki, az neten jobban ki tudja szúrni a szexéhes õrülteket. És az se utolsó, hogy neten olyan embereket ismerkedhetsz meg, akikkel az életben lehet, hogy össze se futnátok. HA gondolod, próbáld ki, de ha érzed, hogy nem a te stílusod, nem baj, nem kell semmit erõltetni. 24f

Melyik az a program amivel az internetes szöveges dokumentumokat meg tudom nézni, pl. postán a dijszabásokat akarom megnézni és mikor elmenti, csak számokat jelenit meg?

Legjobb válasz: Az internetes szöveges dokumentum az a html, és egy böngészõvel tudod megnézni. Te valami olyasmire gondolsz, hogy pdf, vagy xls vagy doc vagy isten tudja miben tette ki publikba a posta a szarjait, jó lenne, ha ezt megírnád.

Az internetes szöveges dokumentum az a html, és egy böngészõvel tudod megnézni. Te valami olyasmire gondolsz, hogy pdf, vagy xls vagy doc vagy isten tudja miben tette ki publikba a posta a szarjait, jó lenne, ha ezt megírnád.
pdf-ben vannak. az ajánlott program hozzá Adobe (Acrobat) Reader http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58499/

Nektek mi a véleményetek az internetes munkákról, jelen esetben a GDI-röl?

Legjobb válasz: Hiszel még a télapóban? Kb olyanok az internetes munkák. :)

Hiszel még a télapóban? Kb olyanok az internetes munkák. :)
Internetes munkák 99%a átverés, fõleg ami úgy kezdõdik hogy fizess be X$-t és kapsz egy használhatatlan terméket, vagy még azt se. Viszont pénzt igen is lehet keresni az internet és saját weboldal/blog segítségével.

Az internetes diákmunka mit takar? (bővebb lent)

Olvasgattam pár oldalt,mert szeretnék keresni magamnak egy kis zsebpénzt. A legtöbb honlap hasonló szöveggel fogadott:

Legjobb válasz: Általában az ilyen cikk mögött az van, hogy van egy bizonyos belépési költség, aztán a munka az, hogy szerezz magadnak te is palimadarakat, akik befizetik neked a "belépési költséget"... Persze lehetnek / vannak kivételek. Ha ingyenes email cím volt megadva, ahol érdeklõdni lehet ( gmail, yahoo, rosszabb esetben freemail, citromail, vagy hasonló), akkor nagyon sanszos, hogy valami kamu. Persze nem mind az, én is tudok olyan internetes munkát, ami tényleg fizet, csak én éppen nem hirdetem(Még).

Általában az ilyen cikk mögött az van, hogy van egy bizonyos belépési költség, aztán a munka az, hogy szerezz magadnak te is palimadarakat, akik befizetik neked a "belépési költséget"... Persze lehetnek / vannak kivételek. Ha ingyenes email cím volt megadva, ahol érdeklõdni lehet ( gmail, yahoo, rosszabb esetben freemail, citromail, vagy hasonló), akkor nagyon sanszos, hogy valami kamu. Persze nem mind az, én is tudok olyan internetes munkát, ami tényleg fizet, csak én éppen nem hirdetem(Még).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Ha webshopot akarok csinálni, az internetes kereskedelmet kell beleiratni a vállalkozóiba? Azon kívül kell külön megjelölni, hogy mit akarok eladni?

Legjobb válasz: Fontos a "4791 - Csomagküldõ, internetes kiskereskedelem" tevékenységi kör megléte! (TEÁOR) a jogszabályokban meghatározott tiltott dolgokon kívül bármit eladhatsz.

Fontos a "4791 - Csomagküldõ, internetes kiskereskedelem" tevékenységi kör megléte! (TEÁOR) a jogszabályokban meghatározott tiltott dolgokon kívül bármit eladhatsz.
a mikulás b..d+ bemész és aki m majd adja a nyomtatványt elmondja ne itt értetlenkedj
A kérdező hozzászólása: Mégis ki bírságolna meg? És miért?
"ha felveszed nem kerül semmibe" csak egy kis birságba...
ne vedd fel! De egyébként miért vannak okmányirodák és adótanácsadók? õket kérdezd egyébként meg az elõzõnek mondom, hogy utólag felvenni semmibe se kerül és idõben is csak 24ora kb.
Ha felveszed nem kerül semmibe. Utólag felvéve sok kiadással jár. A csomagküldés az mindenképp kell mivel másképp nem küldheted el a terméket a vevõnek.
A kérdező hozzászólása: Akkor most vegyem fel a számítógépeset is, vagy ne? Vagy elég a netes kereskedelem, azon belül meg akármit árulhatok?
amennyiben interneten árulsz te hivatalosan: "479102, Internetes kereskedelem"-el foglalkozól nem pedig: "4741 - Számítógép, periféria, szoftver kiskereskedelme" ergo ne vedd fel akár bírság is lehet belõle bár elég ritkán járnak ki kezdõ internetes kereskedõkhöz :D
elsõ vagyok: az elsõ amit írtam mindenképp kell különben nem küldözgethetsz. a továbbiakban már felsorolhatsz, felvehetsz olyan tevékenységet is ami majd talán lesz a vállalkozásban és olyat is ami biztosan kell használsz. jelen esetben a számítástechnikát fel kell venned.
A kérdező hozzászólása: Ezen kívül kell még valami: pl, ha számítógép alkatrészeket akarok eladni, akkor kell még a "4741 - Számítógép, periféria, szoftver kiskereskedelme" vagy ez már nem kötelezõ? Vagy ez csak boltoknak kell?
A kérdező hozzászólása: Voltam bent az okmányirodában. adtak egy adatlapot, amit ki kell tölteni. semmi teáor számot nem kell bele írni. csak azt, hogy csomagküldö tevékenység. és kijelölni, mit akarok eladni. Köszönöm, hogy segíteni próbáltatok!

Internetes társkeresés. Kicsit gátlásaim voltak/vannak még mivel én lenézem az internetes társkeresést. Viszont van az iwiwen a csajok és pasik alkalmazás, ami ugyan csak társkereső de megtetszett. Ez a fajta párkeresés gáz 19 évesen?

Legjobb válasz: Van egy barátom aki úgy csinálja,hogy felvesze 30-50 lányt akinek kintvan az msnje és vagy bejön vagynem alapon.Én ezt gáznak tartom vagy ez a mai világban már elfogadott? :))

A kérdező hozzászólása: Van egy barátom aki úgy csinálja, hogy felvesze 30-50 lányt akinek kintvan az msnje és vagy bejön vagynem alapon.Én ezt gáznak tartom vagy ez a mai világban már elfogadott? :) )
80éves is keres párt magának hol lenne gáz, ha neked így jó hát sok sikert ^^
Egyáltalán nem gáz szerintem. Sok olyan embert ismerhetsz meg, akivel amúgy nem is találkoznál. Pl vagy õ nem jár nagyon ki, vagy te. De ennek ellenére tökéletes párt alkothattok késõbb. Az internet világában meg már tényleg nincs azzal gond, ha neten próbálkozol.
Nem szabad lenézni a netes társkeresõket! Magam is az vagyok és teljesen + tapasztalattal. sok embert megismerhetsz. Nekem most ért véget egy kapcsolat 4, 5év után nem bántam meg hogy akkor regisztráltam arra a bizonyos web lapra ahol egymásra találtunk! Nem egy ismerõsöm van akik így találták meg a házastársukat. Az abszolult siker story az az ahol most várják a 2. babát!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!