Találatok a következő kifejezésre: Mi az ill (717 db)

Mi az illem sportembereknél?

Nézd meg a videot, valami bibi van benne. Kíváncsi vagyok hogy észreveszed-e ? A játékosok, edz?k, bírák a helyszínen nem vették észre. Az érdekel, hogy ilyenkor mi lett volna a sport illem. Mit kellett volna tenni másképpen !

Legjobb válasz: gondolom azzal az emberrel nem volt jóban csapaton belül,azért lökte fel direkt. az lett volna az illõ,hogy nem beáll elé,mintegy kisajátítva,hanem ha látja,hogy fut felé,akkor utat enged.

gondolom azzal az emberrel nem volt jóban csapaton belül, azért lökte fel direkt. az lett volna az illõ, hogy nem beáll elé, mintegy kisajátítva, hanem ha látja, hogy fut felé, akkor utat enged.
A kérdező hozzászólása: Az az ember egy kopaszodó ÖREGEMBER ! Pótbíró volt. Azért lökte fel, mert ott volt véletlenül.
nem volt az véletlen. az öreg fószer látta, hogy jön és még be is állt elé.
A kérdező hozzászólása: Szerinted direkt fellökette magát?
A kérdező hozzászólása: Ez összeeskövéslmélet :S Sok konteót olvasolsz.

Egy nyugdíjas, botos, idõs bácsi kisétált az autó elé a tilosban, és elütöttük. (bõvebben lent) mi az illem ilyenkor?

Egy nyugdíjas, botos, idõs bácsi kisétált az autó elé a tilosban, és elütöttük. Sajnos nem élte túl. Kb 90 éves volt, Nem a zebrán ment át, ráadásul a zebra is piros lett volna. A hibás egyértelmûen Õ volt. Ilyenkor illik felkeresni a családot? A Temetésre elmenni? A rendõrség nem adott információt a bácsiról, de én találtam címet, telefonszámot... továbbá, a biztosító is azt mondta, hogy ÉN keressem fel a családot, hogy volt-e biztosítása a bácsinak (80 ezres kár lett az autóban? Azért nem mindegy, mert babát várunk, és minden forint számít. (egy hete történt a beleset) Fikázódó, beszólós hozzászólásokból nem kérek, köszi!

Legjobb válasz: hát ha az a 80 forint számít annyira, akkor keresd fel, de készülj fel, h téged fognak hibáztatni, és nem lesznek barátságosak, megértõek, sõt.....

hát ha az a 80 forint számít annyira, akkor keresd fel, de készülj fel, h téged fognak hibáztatni, és nem lesznek barátságosak, megértõek, sõt.....
"hogy amikor elkezdtem olvasni a kérdés magyarázatát, kalapot emeltem, hogy végre valaki, akinek szíve van, emberi érzései stb. Aztán amikor a pénzre terelõdött a szó, gyorsan visszatettem a fejemre." +1 Ugyanígy voltam én is...
Erre keresek megoldást, biztosítónál vagy valami. De milyen biztosítás? Kötelezõ? Vagy mi? EMBERREL ütköztél nem autóval....
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A biztosítást valószínûleg egészségbiztosításra értette, ha meg az nincs akkor a lakás biztosítás állja, ha az sincs akkor az állam. És ezt sajnos tapasztalatból tudom, mivel voltam azon az oldalon, akit elütöttek, szintén rossz helyen mentem át, én voltam a hibás. Az illetõ még aznap felkereste a szüleimet, hogy van-e biztosításunk. Az nem volt gerinctelenség? Kedves Öszödi Feri: már meg ne haragudj, de megállapították, hogy nem õ volt a hibás, mivel ha õ lett volna nem kapta volna vissza a jogsiját sõt tovább megyek még aznap be is vitték volna. De egyiket sem tették meg. Megnézném akkor is ezt mondanátok-e ha veletek történt volna meg, én átéltem mind a két oldalt. Én ültem mellette amikor a bácsit elütöttük és engem is ütöttek már el. És pontosan jól tudom, hogy ahol gyerek van ott kell a pénz és az a 80 ezer forint igenis sokat számít, 5 gyermekes családból származom. Majd akkor ítélkezzetek, ha átéltétek legalább az egyik oldalt. (Kívánom, hogy ne éljétek meg soha.)
Én téged védtelek, és baloldali szavazó vagyok. Értem, hogy Õszödi Ferenc keverte ide a politikát a tuskó válaszában, de ettõl még neked is szól, hogy nem szabad politikai nézet alapján megítélni az embereket, nem attól lesz valaki jobb vagy rosszabb ember, hogy kire szavaz. Ami a biztosítást illeti, azt hiszem balesetbiztosításnak van ilyen felelõsségbiztosítás része, de nem valószínû, hogy a bácsinak lett volna.
öszödi feri, és mégis miért kéne arra számítani, hogy egy idõs bácsi kilép a kocsi elé? látszik, hogy kommunista vagy
A biztosítást valószínûleg egészségbiztosításra értette, a tb fizeti az autó javítását?
Mint mondtam engem is ütöttek el, ha nem az egészségbiztosítás akkor a baleset biztosítás, ha az nincs akkor az állam. Nálam így volt. És szintén én mentem át rossz helyen rosszkor.
A kérdező hozzászólása: Nem a bácsitól várok biztosítási pénzt, de úgy tudom az állam fizet ilyen esetben. Meg van olyan lakásbiztosítás is ami erre is fizet. Pontosan nem tudom, ezért érdeklõdtem. De nem a pénzrõl szól a dolog. A babától vesszük el ezt a pénzt. Ennyi a bajom. Lenne egy csomó befizetni való a terhesség alatt is. Ez a 80 ezer a baba egészségét is szolgálná, ezt megértheti mindenki. A bácsi egyébként körbe sem nézett, sok ember közül indult el, és elég ütemesen, nem "lassacskán". nem tudom ilyenkor illik, vagy nem felkereni a családott de érdekel... ennyit. Nem kell ebbõl többet kihozni :) Politikát nem akarom ide keverni, nem is én kezdtem, az én családomat ugyan a baloldal teljességben tönkre tette de ez most teljesen más sztori...
Menj el hozzájuk, az ügyvéd vagy a levél olyan személytelen, meglátod milyenek lesznek, lehet több pénzt is adnak amiért éltetted a nagypapát láb alól..buta vicc bocsánat miatta Egyébként lehet, hogy még meg is értik, lehet szegény kis öregnek volt már hasonló esete.Mi egyszer elütöttünk egy részeg biciklist, hazavittük, azt mondta a felesége mi voltunk a harmadikok abban a hónapban.
" A bácsi egyébként körbe sem nézett, sok ember közül indult el, és elég ütemesen, nem "lassacskán". nem tudom " Fék: [link] Autóban is van ilyen! Nem is értem hogy kaphattál jogosítványt, ha ezt sem tudod, nem használod! Ha neked volt idõd arra, hogy megfigyeld a sok ember közül azt, hogy a bácsi körbe sem néz, majd elindul, akkor garantált, hogy lett volna lehetõséged arra, hogy vészfékezzél, és ne a gázt nyomjad, csak mert neked van zöld.
27: Mert gondolod, hogy nem fékezett a kérdezõ, ugye? Vagy talán ott voltál? Az, hogy azt írja, körbe sem nézett, az nem azt jelenti, hogy elõtte látta volna, hogy le fog lépni az úttestre, hiszen azt is írja, hogy tömegbõl lépett ki. Azt, hogy körbe sem nézett, gondolom akkor látta, mikor már lelépett, és már hiába fékezett, nem tudta elkerülni a gázolást. Vicces, hogy úgy beszélsz, mint aki ott volt, és kétségbe vonod azt, amit a kérdezõ írt. Igazi troll vagy. Kérdezõ: OFF: A balos és a kommunista nem ugyanazt jelenti, sõt manapság nálunk az úgynevezett "jobboldal" államosít és tesz vele tönkre embereket.
Azt értem, hogy minden fillér számít. Egy családnak is a nagyapó. Kilencvenévesen is. Nekem az a megdöbbentõ, hogy amikor elkezdtem olvasni a kérdés magyarázatát, kalapot emeltem, hogy végre valaki, akinek szíve van, emberi érzései stb. Aztán amikor a pénzre terelõdött a szó, gyorsan visszatettem a fejemre.
"egyrészt baleset volt, másrészt nem õ volt a hibás" Azt majd a rendõrségi vizsgálat eldönti, ki volt a hibás. Bemondásnak nem hiszünk. Mellesleg ismerõs ez a mondat? Nem olvasták még sehol? Kár. Nagy kár. " A jármû sebességét az (1)-(3) bekezdésben említett sebességhatárokon belül úgy kell megválasztani, hogy a vezetõ jármûvét meg tudja állítani az általa belátott távolságon belül és minden olyan akadály elõtt, amelyre az adott körülmények között számítania kell."
milyen biztosítása a bácsinak? kötött-e magára szerencsétlen ember kötelezõt vagy mire gondolsz?
Szerintem keresd fel õket, legfeljebb elzavarnak, de ha normálisak inkább értékelni fogják, hogy odamész és részvétet nyilvánítasz.Ha bolondok, akkor meg otthagyod õket és kész.
Irj egy részvétlevelet, de a biztositást felejtsd el ekkora tételrõl kicsit visszás a szitu.Nem elég hogy véletlenül meghalt a bácsi de hogy még 80k-t behajtatni rajtuk a kocsi miatt gáz.Forditott helyzetben mit tennél ha te apukádat ütötték volna el?Elküldenéd öket a búsba tuti...
Inkabb ügyvéddel írass egy levelet.
Elütöttél egy embert, aki meghalt, és ezek után még képes lennél pénzt behajtani a családján??? Azt hiszem itt nem illem kérdésrõl van szó... Persze, keresd csak fel a családot. Aztán majd ha megszületik a gyereked és úgy 3 évesen véletlen kiszalad az úttestre, ahol a szabályosan közlekedõ autós halálra gázolja, akkor el ne felejtsd megkérdezni a szerencsétlen sofõrt, hogy keletkezett-e kár az autójában!
ma 07:09-es: nem 80, hanem 80-EZER FT-ról van szó, tanulj meg figyelmesen olvasni. De ettöl függetlenül nem szórakoznék ezzel, mert a meghlat bácsi után a biztosító eleve nem fizet, mert nincs ügyfele.
szerintem zsákutca, én nem látok esélyt rá, hogy a család ebben segíteni fog, de lehet a bácsinak biztosítás se volt gazdálkodjátok ki a pénzt valahogy, és ne menjetek bele ebbe a kínos szituba, mert felesleges
Egy nagyon lassan mozgó bácsi nemigen szokott hirtelen kilépni az autó elé. Hogyan történt, s mennyivel mentetek? Részvéttáviratot küldjetek, de pénzt ne akarjatok sem a családtól, sem a biztosítótól. Akkor sem, ha a vizsgálat eredménye szerint sem terhel semmi felelõsség.
Részvétet nyilváníthatsz, bár jobb ha inkább levélben, de pénzt ne kérj.
Megölsz egy embert, és még követelõznél is a gyászoló családon. Nem vagy te fideszes?
Elsõzör várd meg a határozatot vagy az ítéletet, hogy nem ti vagytok a hibásak. Majd azután mondj valamit is.
Õszödi Ferenc : Pénzt szerintem sem kellene kérni, viszont azt azért értsd meg, hogy a kérdezõ nem ölt meg senkit, mert egyrészt baleset volt, másrészt nem õ volt a hibás.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 25 (09:41) Mibõl gondolod, hogy nem fékeztem, és miért írsz ilyen förtelmes baromságokat? Hidd el, szívesen cserélnék most veled, de ha ennyire hülye vagy akkor inkább maradj csendben. Több kárt okozol, mint hasznot. Az ilyen ostoba lipótmezeiek miatt kezdett minõségi romlásba ez az oldal. EGYÉBKÉNT: Találkoztunk a családdal a minap, kiderítettem a címet, oda mentünk, hogy van-e kint fekete zászló (ilyenkor szokás felénk kirakni a házra) és egy nõ kérdezte kit keresünk? Elmondtuk... mondta hogy Õ a lánya... Megkérdezte, hogyan történt a baleset, mert neki már 2-3 variációt mondtak. Elmondtuk, megköszönték, hogy oda mentünk... Ennyi. Normálisak voltak Õk is, Mi is, így aztán az itt lévõ sok rosszindulatú hernyónak kívánom, hogy soha ne legyen boldogabb, mint amikor beszól, és rosszat feltételezget másról, mert nyilván itt mindenki hibátlan, és makulátlan.

Mi az illem ha két korban eltérő nőt/lányt mutatnak be egymásnak?

Szóval a 3. személy bemutatja őket egymásnak ismeretség alapján, de kezet is fognak? Ez nem ilyen puszi-puszi dolog ugye? Mondjuk ha egy buliba találkoznak először... Családi ismeretségről lenne szó, tehát több tagú család egyik csemete tagja mutatja be a jelenlegi 'tartozékát' másik csemete 'tartozékának'.

Legjobb válasz: Szia-szia, kész. Közeli családtag és fiatalok vagytok?

Szia-szia, kész. Közeli családtag és fiatalok vagytok?
A kérdező hozzászólása: Nem annyira közeli a kapcsolat, és fiatalok vagyunk.
Akkor szerintem simán szia-szia, lehet kézfogás, és az köszön elõre, aki vendégként érkezik, vagy akit a másiknak mutatnak be. Én mindig hozzáteszem azt is, hogyan szólítsanak, mert a teljes keresztnevem utálom és nem is használom.
Az "illemkódex" szerint mindig a fiatalabbat mutatják be az idõsebbnek, és az idõsebb nyújt elõször kezet. De ha csak néhány év eltérés van köztük és mindketten fiatalok, akkor ez a ceremónia fölösleges. Mindenesetre várd meg, hogy az idõsebb ajánlja a tegezést...
Julianna válasza nagyon pontos és korrekt. De azért ez az egyszerûbb eset. Ugyebár az alapszabályok, hogy elsõbbség az idõsebbnél, a nõnél, a magasabb beosztásúnál (tegezõdésnél, kéznyújtáskor). Azonban a protokoll (eltekintve szélsõségektõl) nem tud mit kezdeni azzal a gyakori esettel, mikor ezek keresztezik egymást. Idõsebb beosztott nõ és fiatal férfi fõnök??? Stb., lehet ragozni. A gyakorlat szerint a nõ-férfi viszony a mai társadalmakban halványul, a fõnök-beosztott erõsödik. De fiatal fõnök és idõsebb (de vele összemérhetõ beosztású, pl. osztályvezetõ-helyettes) beosztott.. már necces, ha az egyik nõ, akkor még neccesebb. A felvetett eset teljesen egyértelmû, a fiatalabbAT mutatod be az idõsebbNEK, és a fiatalabb megvárja, míg az idõsebb nyújt kezet és az idõsebb ajánlja fel a tegezõdést. (De mi van, ha az idõsebb egy takarítónõ ott, ahol a fiatalabb az igazgató??? stb.)
..Persze, az alapkérdést figyelembe véve... ha csak pár év lehet a különbség köztük, akkor viszont ezt egy férfinak nem is illik észrevenni... "Sziasztok, ha még nem ismeritek egymást, ..." (elmondod a nevüket, de azért figyelsz picit, gyorsan elõbb a fiatalét az idõsebb felé, aztán az idõsebbet a fiatalabb felé fordulva, aztán gyorsan magukra hagyod õket valami jó kis ürüggyel, hogy bocsánat, azonnal visszajössz, csak most éppen...)
kort írhattál volna. "Zsuzsi ez itt Mari, Mari ez itt Zsuzsi" utána pusziszkodnak
Ha jól értem a kérdést, egy (nagyobb) család egyik fiútagja bemutatja saját (csaj) párját egy másik fiú nõjének, illetve összeismerteti õket. Ha azonos korosztály (nem anya vagy nagynéni, hanem csaj-csaj), akkor ne csinálj gondot belõle, mondd el a nevüket (de azért nem "ez" hanem "õ"...), és a többit bízd a csajokra.


Mi az illem ilyen helyzetben?

Egy tömegközlekedési eszközön egy nálunk id?sebb n?t el?re kell engedni. Hangsúlyozom, nálunk id?sebb n?t, nem 60 évest, csak olyan 35 évest. Én 18 vagyok és lány.

Legjobb válasz: **pont helyett felkiáltó helyet akartam írni.

A kérdező hozzászólása: **pont helyett felkiáltó helyet akartam írni.
A kérdező hozzászólása: jelet
:) ))) Nem kell elõreengedni! Az idõseket kell, nem a nálad idõsebbet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Mi az illem ilyen helyzetben?

A férfi a f?nök, pár évvel id?sebb a n?t?l,aki a beosztottja. Ilyen esetben kinek illik felajánlani a tegez?dést. Mi számít, a f?nök-beosztott viszony, vagy a férfi-n?, vagy az életkor (38, 34év)?

Legjobb válasz: Ok, hogy nõ nõ, de mégis csak beosztott. Szerintem a fõnöknek kell.

Ok, hogy nõ nõ, de mégis csak beosztott. Szerintem a fõnöknek kell.
Szerintem nem egészséges a tegezõdés, a fõnök beosztott viszonyban.
Én huszonéves nõ, fõnök 40es férfi.Mivel mindenki tegezte, és interjún letegezett, visszatageztem automatikusan.Eszembe nem jutott hogy magázzam. de egyébként kortól, nemtõl független a fõnöknek kell szerintem kezdeményeznie

El szeretném "csavarni" egy pasi fejét! Mi az ill. azok a női "praktikák" amiknek egy pasi nem tud ellenállni és lázba hozza őt?

Legjobb válasz: Úgy gondolom, ez minden pasinál változó. Szerintem nincs kifejezett módszer. Ahhoz ismerned kell legalább egy picikét. Vagy ha nem, akkor pedig próbálgasd! Például ha a közeledben van, akkor ne röhögcsélj feltûnõen a barátnõiddel, mert az a pasiknak nem jön be. Ha közelebbrõl is ismered, úgy értem beszélõviszonyban vagytok, akkor kedvesen nézz a szemébe, mosolyogj (ha távol van, ez akkor is jó), és néha "véletlenül" megérintheted pl a karját, a vállát... A reakcióit pedig észre fogod venni. Ha nem teljesen kielégítõ választ adtam, akkor írj kommentben, és próbálok még segíteni. :) Sok sikert!

Úgy gondolom, ez minden pasinál változó. Szerintem nincs kifejezett módszer. Ahhoz ismerned kell legalább egy picikét. Vagy ha nem, akkor pedig próbálgasd! Például ha a közeledben van, akkor ne röhögcsélj feltûnõen a barátnõiddel, mert az a pasiknak nem jön be. Ha közelebbrõl is ismered, úgy értem beszélõviszonyban vagytok, akkor kedvesen nézz a szemébe, mosolyogj (ha távol van, ez akkor is jó), és néha "véletlenül" megérintheted pl a karját, a vállát... A reakcióit pedig észre fogod venni. Ha nem teljesen kielégítõ választ adtam, akkor írj kommentben, és próbálok még segíteni. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ ari töled hogy igy segitesz:) !Igen ismerem/kb fél éve/ és jo fej közvetlenül eltudunk dumcsizni csak tudod idõsebb nálam amivel nincs gond csak nem tudom hogy viszonyuljak hozzá milyen lépést tegyek felé hogy észrevegye hogy bejön nekem!?De nem akarom letamadni sem!
semmiképpen ne játszd meg magad, mert már ismer és ez feltûnne neki.Azon kívül nem is biztos hogy bejön neki.Ha beszélgettek ejts el kétértelmû megjegyzéseket, aztán meglátod veszi e a lapot.remélem neked is bejön!!!
A kérdező hozzászólása: Megprobálom hátha ugy rájövök mi is a helyzet va e esélyem!Köszi a választ!
Semmiféleképpen ne támadd le, és ne mondd meg neki közvetlenül, hogy tetszik neked. Attól megrémülnek a pasik, még ha nem is mutatják. Elõször kerülj hozzá még közelebb, próbálj vele olyan témákról is beszélgetni, amik intimebbek vagy amiklyenekrõl sosem szoktatok, és talán közelebb hoz titeket egymáshoz. (Te tudod, hogy ezek mik lehetnek.) És akkor utána jöhetnek a kétértelmû megjegyzések, kérdések, ahogyan a harmadik válaszadó mondta. ;) Pussz:Az elsõ válaszadó voltam. Sok sikert és majd írj! ;)
hát ezzel nekem is problémáim vannak... :S nem akarom elmondani, hány éves vagyok, mert az ciki lenne, hogy ilyen fejjel nem tudok mit kezdeni ebben a dologban. :P de sajnos már több barátságot is elvesztettem amiatt, hogy konkrétan tudtára adtam egy pasinak, hogy mi a szitu. most néhány hónapja iszonyatosan tetszik egy srác, és próbáltam okulni az eddigi ballépésekbõl, és nem tettem semmi nyilvánvalót. sajnos csak msn-en kommunikálunk, meg ritkán írunk egymásnak emailt, amiben érdeklõdünk egymásról, hogy hogy vagyunk, mi van velünk, rég beszéltünk. de ennyi. szerintetek esetleg elhívjam teázni, vagy moziba, vagy ilyesmi, és akkor a válaszából talán kiderül, hogy bejövök-e neki? de az is lehet, hogy csak haverságból jönne el velem. nem igazán értek a praktikákhoz, mivel én inkább beszélõsebb ember vagyok, és azt szeretem, ha konkrétan beszélnek az emberek az érzéseikrõl. nem értek én a nézésekbõl, kedveskedésekbõl, ilyenekbõl. tudom, ez talán gáz, de ez van. remélem, tudtok valami tippet adni! köszi!
A kérdező hozzászólása: sziasztok!köszi a válaszokat!Már közelebb kerültem az "áldozatomhoz":) !Már csak idõ kérdése!Köszi akik biztattak és adtak tanácsot:) !Puxa

Mikor mondják hogy szexuálisan nem illik össze két ember? Mik azok a dolgok amitől nem illenek össze?

Legjobb válasz: Mondok példákat. - Az egyikük szûz szeretne maradni a házasságáig, a másik ezt hülyeségnek tartja. - Az egyikük gyakrabban kívánja a szexet, a másiknak pedig ez már túl sok lenne. - Az egyikük igényli az "extrém" dolgokat (anál stb.), a másik viszolyog tõle. Amiket felsoroltam, azok többnyire nem nagyon szabályozhatók, pl. aki komolyan elkötelezi magát amellett, hogy szûzen házasodik, az egyértelmûen nem illik össze olyannal, aki ezt nem képes elfogadni. A szex mennyiségét meg egyebeket se szabad erõltetni, tehát ha valaki nagyon sokszor igényli és mindig "letámadja" a párját, akkor a másik fél meg is undorodhat tõle, ugyanígy van az orállal, anállal stb. ha nem akarja valaki, a másik meg igen, abból nem nagyon lehet kompromisszumot csinálni. Minden mást lehet tanulni. Ismerõsöméknél volt az, hogy a lány csak egyféle pózban tudott elélvezni, emiatt eleinte rossz volt a szexuális életük, de meg lehet tanulni más pózban is, csak gyakorolni kell türelmesen. Ezek csak a "felszínesebb" kapcsolatokban jelentenek problémát. Sokat kell beszélgetni a szexrõl, ne minden az ágyban derüljön ki, mert az úgy elég gáz és jól el tudja venni az ember kedvét az egésztõl, ha pl. már jól rá van izgulva a párjára, õ meg kijelenti, hogy nem fog orálozni. Lehet eleinte akármilyen ügyetlen valaki a szexben, ha egy pár igazán szereti egymást, akkor nem erõltetnek és nem sürgetnek semmit, türelmesek egymással, együtt tanulják meg, hogyan kell úgy szexelni, hogy mindkettõjüknek jó legyen. Így gyakorlatilag nincs olyan, hogy nem illenek össze. Ehhez azonban az kell, hogy ne a szex legyen a kapcsolat középpontjában.

Mondok példákat. - Az egyikük szûz szeretne maradni a házasságáig, a másik ezt hülyeségnek tartja. - Az egyikük gyakrabban kívánja a szexet, a másiknak pedig ez már túl sok lenne. - Az egyikük igényli az "extrém" dolgokat (anál stb.), a másik viszolyog tõle. Amiket felsoroltam, azok többnyire nem nagyon szabályozhatók, pl. aki komolyan elkötelezi magát amellett, hogy szûzen házasodik, az egyértelmûen nem illik össze olyannal, aki ezt nem képes elfogadni. A szex mennyiségét meg egyebeket se szabad erõltetni, tehát ha valaki nagyon sokszor igényli és mindig "letámadja" a párját, akkor a másik fél meg is undorodhat tõle, ugyanígy van az orállal, anállal stb. ha nem akarja valaki, a másik meg igen, abból nem nagyon lehet kompromisszumot csinálni. Minden mást lehet tanulni. Ismerõsöméknél volt az, hogy a lány csak egyféle pózban tudott elélvezni, emiatt eleinte rossz volt a szexuális életük, de meg lehet tanulni más pózban is, csak gyakorolni kell türelmesen. Ezek csak a "felszínesebb" kapcsolatokban jelentenek problémát. Sokat kell beszélgetni a szexrõl, ne minden az ágyban derüljön ki, mert az úgy elég gáz és jól el tudja venni az ember kedvét az egésztõl, ha pl. már jól rá van izgulva a párjára, õ meg kijelenti, hogy nem fog orálozni. Lehet eleinte akármilyen ügyetlen valaki a szexben, ha egy pár igazán szereti egymást, akkor nem erõltetnek és nem sürgetnek semmit, türelmesek egymással, együtt tanulják meg, hogyan kell úgy szexelni, hogy mindkettõjüknek jó legyen. Így gyakorlatilag nincs olyan, hogy nem illenek össze. Ehhez azonban az kell, hogy ne a szex legyen a kapcsolat középpontjában.
Amikor egyik a másikhoz nem akar alkalmazkodni, mert lusta vagy önzõ.
amikor nem ugyanazok a szexuális vágyaik, igényeik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) De sokszor hallok olyat hogy pl randiznak és az elsõ randin vagy másodikon harmadikon szóval az elején lefeküdnek hogy megtudják összeillenek-e szexuálisan:D Ez csak egy kifogás hogy hamar lefeküdjenek vagy már az elsõ során rá lehet jönni hogy összeillenek-e ilyen téren?
Ja, ez csak kifogás. Meg sokszor az is benne van, hogy az emberek lusták megfigyelni saját magukat, hogy mi esik jól nekik és ezt megosztani a másikkal, vagy cikinek érzik, hogy a szexrõl beszélgetnek, pedig alap dolog lenne, ha már csinálják is. Le se kell feküdni, sõt még csak hozzá se kell nyúlni a párunkhoz ahhoz, hogy megtudjuk, mennyire illünk össze. Elég elbeszélgetni errõl a témáról, ki hogy viszonyul a szex témához, milyen gyakran önkielégít, mirõl fantáziál stb. és kb. fél óra alatt rájöttök, hogy összeilletek-e vagy sem. Amit meg lehet tanulni, az idõvel úgyis jobb lesz, nem az elsõ alkalom alapján kell ezt eldönteni. Nem jobb így, mint fûvel-fával kipróbálni és utólag összehasonlítgatni, mint valami kaját, hogy melyik a jobb?

Mik a társadalmi normák? Mennyire fontos ismerni az illemet? Az illem neveléstõl függ-e?

Legjobb válasz: Az illemet, etikettet ismerni Hasznos. Az illem nem a neveléstõl függ, de "sokat dob a dolgon". Viszont szerén véleményem szerint ezek csak beidegzõdött gátak, szabályok és nevetséges elvárások. Társadalmi normáknak csúfolva így lehet a legjobban zsinóron rángatni az embereket. Mert az emberek többsége bizony nagyon meg akar felelni a többinek. A kultúra gát. Önszabályozás. Visszatartó erõ. - legalábbis szociopataként biztos. Ha követed, magukhoz vesznek, ha eltérsz, féregkén kezelnek. Tudni kell irányítani magad És a környezeted. Hajrá.

Az illemet, etikettet ismerni Hasznos. Az illem nem a neveléstõl függ, de "sokat dob a dolgon". Viszont szerén véleményem szerint ezek csak beidegzõdött gátak, szabályok és nevetséges elvárások. Társadalmi normáknak csúfolva így lehet a legjobban zsinóron rángatni az embereket. Mert az emberek többsége bizony nagyon meg akar felelni a többinek. A kultúra gát. Önszabályozás. Visszatartó erõ. - legalábbis szociopataként biztos. Ha követed, magukhoz vesznek, ha eltérsz, féregkén kezelnek. Tudni kell irányítani magad És a környezeted. Hajrá.

Ehhez az alaplaphoz mien processzor illik?

Asus K8N (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)

Legjobb válasz: Mivel Socket 754, fõleg AMD Sempront, ill régi Athlont tudsz beletenni. Amikor procit választasz, figyelj a tokozásra(S754), ill töltsd le az alaplapod kiskönyvét és nézd meg a támogatott processzorok listáját. Beszerelésnél, figyelj a kis nyílra a proci sarkánál(a tokon lévõ jelöléshez kerüljön), és a tûk épségére! Egy kis segítség: http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/K8N.html Itt megtalálod a kompatibilis processzorok listáját. Petya

Mivel Socket 754, fõleg AMD Sempront, ill régi Athlont tudsz beletenni. Amikor procit választasz, figyelj a tokozásra(S754), ill töltsd le az alaplapod kiskönyvét és nézd meg a támogatott processzorok listáját. Beszerelésnél, figyelj a kis nyílra a proci sarkánál(a tokon lévõ jelöléshez kerüljön), és a tûk épségére! Egy kis segítség: http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/K8N.html Itt megtalálod a kompatibilis processzorok listáját. Petya
A kérdező hozzászólása: KÖSZI
Egy szép blúz. Hozzá illõ hosszabb szoknya( térd alá érõ), és egy kiskabát.
Nem muszáj szoknya. Elegánsabb nadrág is jó, szép cipõvel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!