Találatok a következő kifejezésre: Mi az hyperkocka (1 db)

Mi az a hyperkocka?

Mindenhol utánnajártam, megkérdeztem egy csomó embert, de nem kaptam normális választ. Ezt a kifelyezést a "Kocha 2" thriller-ben láttam, és nem értem a lnyegét.

Legjobb válasz: Ha jól tudom, egy olyan kocka, amely a negyedik dimenzióba is kiterjeszkedik. egy csúcsban nem három, hanem négy, egymásra merõleges él találkozik (elég nehéz elképzelni). A negyedik dimenziórói itt olvashatsz többet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Negyedik_dimenzió Válaszadó

Ha jól tudom, egy olyan kocka, amely a negyedik dimenzióba is kiterjeszkedik. egy csúcsban nem három, hanem négy, egymásra merõleges él találkozik (elég nehéz elképzelni). A negyedik dimenziórói itt olvashatsz többet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Negyedik_dimenzió Válaszadó
ha a filmben valóban így szerepelt, hogy négy merõleges indul ki egy pontból, akkor az a kocka csupán a scifikben létezhet. A harmadik dimenzióban nem létezhet négy dimenziós kocka, mert az olyan, mintha egy kockát próbálnál belepréselni a papírlapba, vagy mint amikor egy számot nullával osztanál. Nincs neki értelme. A negyedik dimenzió létezik, de mi nem vagyunk képesek felfogni, hiszen a térben sehogy nem tudunk még egy tengelyt úgy beleállítani a koordinátarendszerünkbe, hogy az merõleges lenne a három másikra. A negyedik dimenzió ehelyezkedése olyan, mint egy gömb felülete. A gömb a negyedik dimenzió, a harmadik dimenzió pedig a felület. A tudósok szerint, mivel a világ tágul, így ez a 4dimenziós gömb is tágul, a 3. dimnzióval együtt. Ez azt jelentené, hogy a harmadik dimenziós felület elmozdul a negyedik dimenzió síkján. Ez a sík, a negyedik dimenzió nem más, mint az idõ. Kicsit bonyolult elképzelni, de fantasztikus dolgokra jöhetsz rá, ha egyszer megérted. albert
ezek közül egyikse jó -.- a hyperkocka a counter strike szerver "csoportok" vagy miknek a közös neve.am a kocka azt jelenti h sokat gépezik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Négyzet alapú gúlában két szomszédos oldallap által bezárt szög nem 90°?

3

Hány fokos a vörös jelzőfákjának?

3

S. O. s. Vki tudja h ki volt az Egri csillagokban Dobo kéme? (Lent)

Nagyon fontos lenne, hogy megtudjam kik voltak Dobónak a kémei . Varsányi Jánost tudom. De ki volt a másik. Holnap témazáró és ezt nem tudom :o valamint kivel találkozott Dobó a Berettyo folyonal? Elore is koszi a segitsegeket :)

1

Mit jelent az hogy Viktória királynő angliájában soha nem nyugszik le a nap?

Sürgősen kéne, töri házinak :-)

3

Ha Filológia osztályból érettségizek lehetek gyógypedagógus?

7

Hogyan ábrázoljam?

Sziasztok! Hogyan kell ezeket a függvényeket ábrázolni?
1: x a négyzeten +3
2: (x-2) a négyzeten
3.(x+3) a négyzeten-2
A válaszokat előre is köszönöm.

0

Ha megvágnak valakit akkor a vágás csak a sejtek kapcsolatát szakítja fel vagy sejtett is károsít? Amikor horzsoláskor vagy hasonló sérülésekor kiszakadnak a bőrsejtjeink akkor a kiszakadt sejtek károsodnak is?

Lesz-e baja a sejtnek vagy csak a köztük lévő kapcsolat szűnik meg?

3

Mitől lesz valaki képzetlenül tehetséges, más pedig képzéssel sem lesz igazán jó? Pl. Valaki már gyerekként szépen ír, rajzol, énekel, más pedig ha akarja sem tudja ugyanazt a minőséget elérni.

2

Mondana nekem valaki diszjunkt halmazokat?

fogalma: két metszet diszjunkt ha a metszetük üres.

a való életből kérnék példákat ha tudtok, 5db kéne
a segítséget előre is köszönöm.! :)

3

Az ókor és az őskor mikor kezdődött és mikor lett vége?

Segítsetek!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!