Találatok a következő kifejezésre: Mi az hyperkocka (1 db)

Mi az a hyperkocka?

Mindenhol utánnajártam, megkérdeztem egy csomó embert, de nem kaptam normális választ. Ezt a kifelyezést a "Kocha 2" thriller-ben láttam, és nem értem a lnyegét.

Legjobb válasz: Ha jól tudom, egy olyan kocka, amely a negyedik dimenzióba is kiterjeszkedik. egy csúcsban nem három, hanem négy, egymásra merõleges él találkozik (elég nehéz elképzelni). A negyedik dimenziórói itt olvashatsz többet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Negyedik_dimenzió Válaszadó

Ha jól tudom, egy olyan kocka, amely a negyedik dimenzióba is kiterjeszkedik. egy csúcsban nem három, hanem négy, egymásra merõleges él találkozik (elég nehéz elképzelni). A negyedik dimenziórói itt olvashatsz többet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Negyedik_dimenzió Válaszadó
ha a filmben valóban így szerepelt, hogy négy merõleges indul ki egy pontból, akkor az a kocka csupán a scifikben létezhet. A harmadik dimenzióban nem létezhet négy dimenziós kocka, mert az olyan, mintha egy kockát próbálnál belepréselni a papírlapba, vagy mint amikor egy számot nullával osztanál. Nincs neki értelme. A negyedik dimenzió létezik, de mi nem vagyunk képesek felfogni, hiszen a térben sehogy nem tudunk még egy tengelyt úgy beleállítani a koordinátarendszerünkbe, hogy az merõleges lenne a három másikra. A negyedik dimenzió ehelyezkedése olyan, mint egy gömb felülete. A gömb a negyedik dimenzió, a harmadik dimenzió pedig a felület. A tudósok szerint, mivel a világ tágul, így ez a 4dimenziós gömb is tágul, a 3. dimnzióval együtt. Ez azt jelentené, hogy a harmadik dimenziós felület elmozdul a negyedik dimenzió síkján. Ez a sík, a negyedik dimenzió nem más, mint az idõ. Kicsit bonyolult elképzelni, de fantasztikus dolgokra jöhetsz rá, ha egyszer megérted. albert
ezek közül egyikse jó -.- a hyperkocka a counter strike szerver "csoportok" vagy miknek a közös neve.am a kocka azt jelenti h sokat gépezik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

X2-x-6= (x-3) (x+2) hogy egyenlő?

Az x2 az x a négyzeten lenne. Van erre képlet vagy hogy ?

10

Olyan létezik-e, hogy érettségi bizonyítványban üres a "vizsgabizottság elnöke" feletti vonal tehát nincs aláírva?

Adott egy érettségi bizonyítvány amit haverom egy hete szerzett meg (októberi pótérettségi) és hiányzik a vizsgabizottság elnökének az aláírása. Úgy ér valamit a bizonyítvány vagy ha nem akkor hogyan lehet azt megszerezni?

2

Tudnátok Oroszországról írni nekem pár jellemzőt? (Lent! )

Hali! Holnapra kéne föcire egy prezentáció, amit már 2 hete meg kellett volna csinálni, csak technikai okokból nem tudtam elkezdeni! Szóval a Google Drive -ba kéne 6 oldalnyi anyag, amivel "be tudom mutatni" Oroszországot! Úgy 4 oldalnyi infó kéne, 2 meg egy híres látványosságról, ami ott található! Nem tudom, hogy mennyire értek erre rá, de aki segít, annak természetesen megy egy nagy zöld pacsi! Az sem baj, ha(a wikin kívül) linkeltek nekem egy oldalt, ahol le vannak írva ezek! Ha ide írjátok, akkor csak nyugodtan úgy ahogy van, hozzászólásba! ;)

1

Valaki ír nekem olyan könyv címeket ami sci-fi de felvételinél a tanárok nem haragudnak érte?

Lehetőleg 200 oldalnál ne legyen több meg ne legyen gyilkosságos.

7

Ha egy csempelap mérete 25x33.3 cm, a csempe darabja 580 ft, akkor mennyibe kerül egy négyzetméternyi csempe?

2

Rengeteg dolgot meg tudnak állapítani ha az agyat vizsgálják. (emotiv és hasonlók) De azt is meg tudják mondani ezzel a módszerrel hogy mit mond az egyén? Vagy ha valahogy a beszédért felelős idegeket vizsgálnák akkor lehetne?

Hogyan működik ezeknek az érzékelő részük?

3

A csont hogyan kapcsolódik az izmokhoz és csonthoz?

4

Milyen áttétel adódik a 11mm-es és a 165, 1mm-es fogaskerekek között?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

2

Kit tartotok a legnagyobb tudósnak?

Erre nagyon kíváncsi vagyok!Az én kedvencem Da-Vinci.

9

Pozitív töltésű ionokat hogyan lehet létrehozni elektromos mezőnek segítségével? Mitől függ hogy mágneses mező változtatásakor milyen töltésű elektromos mező jön létre?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!