Találatok a következő kifejezésre: Mi az hyperkocka (1 db)

Mi az a hyperkocka?

Mindenhol utánnajártam, megkérdeztem egy csomó embert, de nem kaptam normális választ. Ezt a kifelyezést a "Kocha 2" thriller-ben láttam, és nem értem a lnyegét.

Legjobb válasz: Ha jól tudom, egy olyan kocka, amely a negyedik dimenzióba is kiterjeszkedik. egy csúcsban nem három, hanem négy, egymásra merõleges él találkozik (elég nehéz elképzelni). A negyedik dimenziórói itt olvashatsz többet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Negyedik_dimenzió Válaszadó

Ha jól tudom, egy olyan kocka, amely a negyedik dimenzióba is kiterjeszkedik. egy csúcsban nem három, hanem négy, egymásra merõleges él találkozik (elég nehéz elképzelni). A negyedik dimenziórói itt olvashatsz többet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Negyedik_dimenzió Válaszadó
ha a filmben valóban így szerepelt, hogy négy merõleges indul ki egy pontból, akkor az a kocka csupán a scifikben létezhet. A harmadik dimenzióban nem létezhet négy dimenziós kocka, mert az olyan, mintha egy kockát próbálnál belepréselni a papírlapba, vagy mint amikor egy számot nullával osztanál. Nincs neki értelme. A negyedik dimenzió létezik, de mi nem vagyunk képesek felfogni, hiszen a térben sehogy nem tudunk még egy tengelyt úgy beleállítani a koordinátarendszerünkbe, hogy az merõleges lenne a három másikra. A negyedik dimenzió ehelyezkedése olyan, mint egy gömb felülete. A gömb a negyedik dimenzió, a harmadik dimenzió pedig a felület. A tudósok szerint, mivel a világ tágul, így ez a 4dimenziós gömb is tágul, a 3. dimnzióval együtt. Ez azt jelentené, hogy a harmadik dimenziós felület elmozdul a negyedik dimenzió síkján. Ez a sík, a negyedik dimenzió nem más, mint az idõ. Kicsit bonyolult elképzelni, de fantasztikus dolgokra jöhetsz rá, ha egyszer megérted. albert
ezek közül egyikse jó -.- a hyperkocka a counter strike szerver "csoportok" vagy miknek a közös neve.am a kocka azt jelenti h sokat gépezik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

5-höz hogy 6 legyen, kell adni 1-et, maradta a. nem maradt semmise?

4

7-es matek. Valaki segítene? Nem tudom, hogy kell megcsinálni ezt a 2 feladatot. Nem értem. (Részletek lent)

a, Sorold fel az 50-nél kisebb prímszámokat!

b, Sorold fel a 2100 osztópárjait!

14

Mennyivel nagyobb békés megye mint békés vármegye?

2

Ki tud segíteni egy Hunyadi SS rohamsisakkal kapcsolatban?

Van egy ilyen sisakom, amelynek a tarkóvédőjének a belső részére bele van vésve az hogy: ,,25. SS Pz.gr.div. ,,Hunyadi" és alá még valami (számok meg betűk). Lehet h ez a katonának az azonosítója?

1

Angol. Valaki elmagyarázná ezt a did, do, does dolgot?

Mért és mikor kell melyiket használni? :
-did/didn't
-do/don't
-does/doesn't

4

Valaki segítene a matek leckében? ( leírás alul )

1. Mi a foglalkozása annak, aki 11 év múlva 5-ször annyi éves lesz, mint amennyi 9 évvel ezelőtt volt?

2. Egy anya 51 éves lányai 18 és 24 évesek. Hány évvel ezelőtt volt az anya életkora éppen kétszer annyi , mint a lányok életkora együtt?

3.Egy 50 évesnél fiatalabb apa 5 évvel idősebb fia életkorának 7-szerese. Az apa és a fiú életkorának összege osztható 5-tel. Hány évesek?

Valaki segítene légyszíves ma vettük ezt az anyagot és nagyon nem vágom és ha rossz a házim akkor általában 1-est kapok vagy egész órán a táblánál kell feladatot megoldanom. Köszi!

10

Tömörkényes, 9. o-s, ipm. -es vagyok. Nagyon nem értem a kémiát. Pl. : amikor elém raknak egy elemet hogy boncoljam, kis négyzetekbe kell fel-le nyilakat, fölötte meg 2s^2? ilyenek vanak és r*hadtul de nem értem.

3

Tudtommal a húr elmélet szerint az anyag apró rezgő húrokból áll. Ilyen téren miben különbözik egy adott részecske az antirészecske párjától?

3

Mikor kell használni a Cramer szabályt és mikor a Gauss módszert egyenletrendszereknél?

2

IV. (Boldog) Károly életében segítettek?

A halála és születése megvan, de a gyermekkorárol csemmit nem találtam :(

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!