Találatok a következő kifejezésre: Mi az hyperkocka (1 db)

Mi az a hyperkocka?

Mindenhol utánnajártam, megkérdeztem egy csomó embert, de nem kaptam normális választ. Ezt a kifelyezést a "Kocha 2" thriller-ben láttam, és nem értem a lnyegét.

Legjobb válasz: Ha jól tudom, egy olyan kocka, amely a negyedik dimenzióba is kiterjeszkedik. egy csúcsban nem három, hanem négy, egymásra merõleges él találkozik (elég nehéz elképzelni). A negyedik dimenziórói itt olvashatsz többet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Negyedik_dimenzió Válaszadó

Ha jól tudom, egy olyan kocka, amely a negyedik dimenzióba is kiterjeszkedik. egy csúcsban nem három, hanem négy, egymásra merõleges él találkozik (elég nehéz elképzelni). A negyedik dimenziórói itt olvashatsz többet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Negyedik_dimenzió Válaszadó
ha a filmben valóban így szerepelt, hogy négy merõleges indul ki egy pontból, akkor az a kocka csupán a scifikben létezhet. A harmadik dimenzióban nem létezhet négy dimenziós kocka, mert az olyan, mintha egy kockát próbálnál belepréselni a papírlapba, vagy mint amikor egy számot nullával osztanál. Nincs neki értelme. A negyedik dimenzió létezik, de mi nem vagyunk képesek felfogni, hiszen a térben sehogy nem tudunk még egy tengelyt úgy beleállítani a koordinátarendszerünkbe, hogy az merõleges lenne a három másikra. A negyedik dimenzió ehelyezkedése olyan, mint egy gömb felülete. A gömb a negyedik dimenzió, a harmadik dimenzió pedig a felület. A tudósok szerint, mivel a világ tágul, így ez a 4dimenziós gömb is tágul, a 3. dimnzióval együtt. Ez azt jelentené, hogy a harmadik dimenziós felület elmozdul a negyedik dimenzió síkján. Ez a sík, a negyedik dimenzió nem más, mint az idõ. Kicsit bonyolult elképzelni, de fantasztikus dolgokra jöhetsz rá, ha egyszer megérted. albert
ezek közül egyikse jó -.- a hyperkocka a counter strike szerver "csoportok" vagy miknek a közös neve.am a kocka azt jelenti h sokat gépezik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megkoszonnem, ha valaki 1-1et 1-et megoldana mind a 4 feladatbol, hogy tudjam hogyan kell megoldani:D https://fbcdn-sphotos-e-a. Akamaihd. Net/hphotos-ak-prn2/1381672_529049330511428_565659601_n. Jpg koszi elore is?

0

Hogyan kell kiszámítani az alábbi függvény első és másodrendű parciális deriváltjait: négyzetgyök alatt (x+y) / (x-ynégyzet)?

2

Honnan lehetne megtanulni a Packet Traceres konfigurációkat?

2

Hogy-hogy a szemem normál viszonyok között sötétzöld, fényben pedig szürkéskék? Mi ennek a magyarázata?

0

Nke - rtk-n mennyi az ösztöndjíj és mitől függ?

0

Nos nem tudom, de lehetséges lehet? A többi lent.

Sokszor elgondolkodom ezeken a modern horrorfilmeken,hogy egy valamilyen vírus miatt kerekedik balhé.
a Kaptár 1 is hasonló,de a minap is láttam egy hasonlót,a karantén címmel,a viasat 6-on.
Tudom,illetve sejtem hogy most ha ezt olvassátok,sokan miket gondolhattok rólam,de nem lehetséges hogy egy néhány ilyen tematikájú,a műfajra jellemző filmnek elet esetleg valami valóságalapja? Pl: 12-majom hadserege, kaptár,X-akták a jövő a tét(mozifilm változat),s hasonlók.

8

A fotel az szék?

5

Mi játszódik le a testünkben biológiailag, amikor gombócot érzünk a torkunkban?

2

Miért halálos a tiszta szesz?

A 100%-os alkohol.

Mit tesz a szervezettel?

Túl sok vizet von el? A máj nem bírja feldolgozni?

4

Milyen generátorból építsem?

Egy házi szélerőművet szeretnék építeni.milyen generátort ajánlotok?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!