Találatok a következő kifejezésre: Mi az hyperkocka (1 db)

Mi az a hyperkocka?

Mindenhol utánnajártam, megkérdeztem egy csomó embert, de nem kaptam normális választ. Ezt a kifelyezést a "Kocha 2" thriller-ben láttam, és nem értem a lnyegét.

Legjobb válasz: Ha jól tudom, egy olyan kocka, amely a negyedik dimenzióba is kiterjeszkedik. egy csúcsban nem három, hanem négy, egymásra merõleges él találkozik (elég nehéz elképzelni). A negyedik dimenziórói itt olvashatsz többet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Negyedik_dimenzió Válaszadó

Ha jól tudom, egy olyan kocka, amely a negyedik dimenzióba is kiterjeszkedik. egy csúcsban nem három, hanem négy, egymásra merõleges él találkozik (elég nehéz elképzelni). A negyedik dimenziórói itt olvashatsz többet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Negyedik_dimenzió Válaszadó
ha a filmben valóban így szerepelt, hogy négy merõleges indul ki egy pontból, akkor az a kocka csupán a scifikben létezhet. A harmadik dimenzióban nem létezhet négy dimenziós kocka, mert az olyan, mintha egy kockát próbálnál belepréselni a papírlapba, vagy mint amikor egy számot nullával osztanál. Nincs neki értelme. A negyedik dimenzió létezik, de mi nem vagyunk képesek felfogni, hiszen a térben sehogy nem tudunk még egy tengelyt úgy beleállítani a koordinátarendszerünkbe, hogy az merõleges lenne a három másikra. A negyedik dimenzió ehelyezkedése olyan, mint egy gömb felülete. A gömb a negyedik dimenzió, a harmadik dimenzió pedig a felület. A tudósok szerint, mivel a világ tágul, így ez a 4dimenziós gömb is tágul, a 3. dimnzióval együtt. Ez azt jelentené, hogy a harmadik dimenziós felület elmozdul a negyedik dimenzió síkján. Ez a sík, a negyedik dimenzió nem más, mint az idõ. Kicsit bonyolult elképzelni, de fantasztikus dolgokra jöhetsz rá, ha egyszer megérted. albert
ezek közül egyikse jó -.- a hyperkocka a counter strike szerver "csoportok" vagy miknek a közös neve.am a kocka azt jelenti h sokat gépezik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mondanátok lehetőleg minél hosszabb azonos mássalhangzójú szavakat?

lelegelés

7

Létezik olyan hogy tanulási fóbia?

7

A kerozin jobban ég, mint a sima benzin?

És ha igen, akkor miért?

2

Nem tudok magolni, egyszerűen nem vagyok képes rá! Mit csináljak? Hogyan tudok így megtanulni egy nyelvet?

Ez nem vicces!Komoly!

2

Mennyi a helyettesítési értéke? xD

Hiányzok a suliból ,mert beteg vagyok!
A= x+1/x+5 x=3
B= x+1/x-8 x=-3
C= x-3/x+5 x=-5
D= x-3/x-8 x=8?

7

Megváltozik a nap színe szupernóva bekövetkezések kor?

5

Hol találom pontosan az ISI által referáltnak minősített külföldi folyóiratok listáját? Illetve mi számít referált hazai folyóiratnak? Hol érhetők el ezen típusok leírása tételesen?

2

Szerintetek mi lesz Széles Gábor energiacellája?

http://index.hu/tudomany/2013/10/03/az_energiacella_lehet_a_..

10

Tudnátok mondani tika/taktikára végződő szavakat?

12

Csak én nem értek egyet ezzel a naprendszeres elmélettel? (lent)

A fizika tanárom azt mondta, hogy soha nem juthat ember a naprendszeren kívülre (szerintem ez nem így van). Szerinte más galaxisokban lehet hasonló élet mint a földi élet (ez szerintem is így van). Az első elméletét azzal magyarázta, hogy nem szabad megismernünk más életet, és 40 éve elindítottak valamilyen szondát ami csak most hagyta el a naprendszert. OK, de azt 40 éve a 40 évvel ezelőtti technikával készítették. Hogy lehet csak úgy kijelenteni, hogy lehetetlen?! 10000 éve még köveket és botokat használtak az ősemberek ma meg leírni se lehetne, hogy mennyi mindent. Ti egyetértetek azzal, hogy soha nem juthat ember a naprendszeren kívülre?

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!