Találatok a következő kifejezésre: Mi az hosszú (505 db)

Mi az: Hosszú, kemény, és ha a szádba teszed és ki-be huzogatod, akkor egy idő valami fehér "lötty" fog kifolyni belőle?

Nah, szerintetek mi az? :) Ha nem sikerül megfejteni, elárulom. :P

Legjobb válasz: Fogkefe? ( jégkrém?:D )

tejes cumis üveg
Fogkefe? ( jégkrém?:D )
Kösz, akkor hát megoldódott a rejtély. Ezek szerint a saját számba kell tenni.
Fogmosás.
fogkefe, fogkrém, fogmosás... persze mások egybõl rosszra gondolnak, kis huncutok :)
Tehén tõgye kikeményítve...
Tejivás szívószállal ^-^
A saját számba tegyem?
Pénisz...
A kérdező hozzászólása: A fogkefés, fogkrémes megoldás a jó! :D De milyen válaszok...:) Azért mindenkinek megy a zöld kezecske! :)
uccsó vagyok, a józsis, nem jószi lett, hanem józsi :)
Fogkefe :p

Mennyire fontos a lányoknak a farokméret, illetve inkább a vastagot vagy a hosszút szeretik? Mi az ideális méret?

lehetséges hogy visszautasít a lány a méretem miatt? okoz ez fájdalmat egyáltalán?

Legjobb válasz: Ezek szerint Neked túl nagy...? Merthogy azt kérdezted, hogy okoz- e fájdalmat. Az én tapasztalatom az, hogy okozhat fájdalmat a túl nagy (most a túl hosszúra gondolok). De biztos, hogy a lánytól is függ, anatómiailag hogy van elrendezve... akinek hosszabb a hüvelye, annak a nagyobb sem okoz fájdalmat, akinek rövidebb, annak okozhat. Mondjuk azért póztól is függ, azok a pózok nem igazán elõnyösek (túl hosszú farok esetében) amikor jó mélyen a lányba hatolhat. A másik kérdésre,h ogy inkább a vastagság számít- e: szerintem igen. A hüvelyben olyan mélyen nincsenek is érzõidegek ( a tampont is ott hordjuk, éppen emiatt érezni sem lehet) úgyhogy úgysem lehet érezni, hogy mennyire hosszú- kivéve, ha már fáj.

Ezek szerint Neked túl nagy...? Merthogy azt kérdezted, hogy okoz- e fájdalmat. Az én tapasztalatom az, hogy okozhat fájdalmat a túl nagy (most a túl hosszúra gondolok). De biztos, hogy a lánytól is függ, anatómiailag hogy van elrendezve... akinek hosszabb a hüvelye, annak a nagyobb sem okoz fájdalmat, akinek rövidebb, annak okozhat. Mondjuk azért póztól is függ, azok a pózok nem igazán elõnyösek (túl hosszú farok esetében) amikor jó mélyen a lányba hatolhat. A másik kérdésre, h ogy inkább a vastagság számít- e: szerintem igen. A hüvelyben olyan mélyen nincsenek is érzõidegek ( a tampont is ott hordjuk, éppen emiatt érezni sem lehet) úgyhogy úgysem lehet érezni, hogy mennyire hosszú- kivéve, ha már fáj.
ha hosszu, akkor igen tud fájni sajnos, de akkor megfékezed magad, és majd a lny szol, ha fáj neki. szerintem nagyon nem fontos a méret, inkább a minõség, hogy a pali hogyan teljesit. de akkor inkább a vastagabb, de persze csak tapasztaltabb lányoknak, mert nekik már azért egy kicsit jobban ki van tágulva...
Igazuk van az elöttem szóloknak, de annyit még hozzátennék, hogy a túl vastag se jó, mert vannak olyan lányok akik szûkebbek az átlagnál és nem tudnak annyira kitágulni.
Nem vagyok ugyan nõ, de azért leírnám a véleményem. Szerintem ez egy olyan kérdés, mint ha a nõ kérdezné, baj e az ha túl kicsi a melle. No nem mondom, hogy szívesebben ragad meg valamit a férfi szeretkezés közben, de egy túl nagy mell is már visszataszító, a kicsi mell esetében pedig még mindig van min gyönyörködni egy nõ testén! A túl kicsi pénisz való igaz, hogy nem tud mélyre jutni, de a csikló, a legerogénebb zónát még a kisebb fiúk is elérik. Ez az egész kérdés igazából csak esztétika. Mind a túl kicsi, mind a túl nagy dolgok kissé visszataszítóak. A legjobb mindig az arany középút!
Igen, szóval néha a túl hosszú egyeltanlán nem jó!Mert tényleg nagyon tud fájni...Abban meg mi a jó??Szóval tényleg nem a méret a lényeg!Persze a túl pici és vékonyka is gáz...De hát az azért ritka...:)
hm... méret!!! az nem lényeg! a keménység, na az a számít :-)
Szerény véleményem szerint inkább legyen rövidebb, mint hosszú.

Mi az a hosszú záridő/expozíció? Így lehet fényfestést is csinálni?

Ha beállítom fényképezőgépen,hogy a záridő legyen hosszabb(30 sec.),akkor mi történik? És ez miért jó? Semmi különbséget nem veszek észre,mivel ha lenyomom a gombot,ugyanannyi idő alatt fényképez,mint normális módban.

Legjobb válasz: "Ha beállítom fényképezõgépen,hogy a záridõ legyen hosszabb(30 sec.),akkor mi történik?" Harminc másodpercig fog a fény az érzékelõlapkára vagy a filmre az optikán keresztül vetülni. ( A fény mennyiségét a blende mérete is meghatározza ). "És ez miért jó?" Hosszú záridõvel fotózhatsz este, vagy például egy vízesést akarsz lefotózni, és a víz "fátyolosabb" lesz. Meg sok sok más dologra is jó még, érdekes képeket lehet velek készíteni. "Semmi különbséget nem veszek észre,mivel ha lenyomom a gombot,ugyanannyi idõ alatt fényképez,mint normális módban." Akkor valami nem jól állítottál be.

"Ha beállítom fényképezõgépen, hogy a záridõ legyen hosszabb(30 sec.), akkor mi történik?" Harminc másodpercig fog a fény az érzékelõlapkára vagy a filmre az optikán keresztül vetülni. ( A fény mennyiségét a blende mérete is meghatározza ). "És ez miért jó?" Hosszú záridõvel fotózhatsz este, vagy például egy vízesést akarsz lefotózni, és a víz "fátyolosabb" lesz. Meg sok sok más dologra is jó még, érdekes képeket lehet velek készíteni. "Semmi különbséget nem veszek észre, mivel ha lenyomom a gombot, ugyanannyi idõ alatt fényképez, mint normális módban." Akkor valami nem jól állítottál be.
A kérdező hozzászólása: hmmm..köszi. És ezek szerint ha lenyomom a gombot, hogy fényképezzen, akkor kb. 30 másodperc múlva fogja megcsinálni a képet? Vagy ez hogy történik ilyenkor?
Nem. 30 másodpercig "készíti" a képet. Ne keverd a záridõt a késletetési funkcióval. A 30 másodperces záridõ azt jelenti, hogy a rekesz 30 másodpercig van nyitva és ennyi ideig éri fény az érzékelõt vagy a filmet.
30 mp azt jelenti, hogy fényképezõgéped a gomb lenyomása után azonnal exponál 30 mp-en keresztül. Tehát 30 mp után hagyja abba. A képen minden rajta lesz, ami az alatt a 30 mp alatt az objektív elõtt történt. Arra használható, hogy sötétben, nehezen látható dolgokat kiexponálj vele. Mozgó témánál a mozgást ábrázolják vele a képen, például az autók elhúzott fénycsíkjait, vagy a táncosok elmosódott mozdulatait. http://veryphotography.com/wp-content/uploads/auto_save_imag.. http://also.kottke.org/misc/images/shinichi-maruyama-nude.jpg És igen, fényfestésre is ezt használják.
A kérdező hozzászólása: Most jöttem rá hogyan kell beállítani. Alul ír a kijelzõn olyat, hogy 8". És azt tudom állítani, de a legkisebb érték az 8". Ilyenkor tudok csinálni fényfestést, viszont ha feljebb állítom (pl.30), akkor a záridõ gyorsabb lesz. Sajnos csak 8 másodperc a legnagyobb késleltetési idõ. :/
Az a 30-as záridõ, az 1/30-ad lesz, szóval elég rövid. A 30 mp-es záridõt így jelöli a gép: 30". Ha nincs ot a dupla vesszõ, akkor az 1/30-ad mp. A géped valószínûleg max 8 mp záridõt tud.
A kérdező hozzászólása: igen, szerintem is csak 8. :/ Köszi szépen! :)
Sõt, ez szerintem nem 8 másodperc, hanem 1/8 másodperc, vagyis egy nyolcad másodperc. Bár ilyen "hosszú" megvilágítási idõhöz már állvány kell, mert kézbõl már ezt i s képtelenség mozdulatlanul megtartani. A valóban hosszú (hosszabb) megvilágítási idõket már csak komolyabb gépek tudják, esetleg az analóg gépek korából ismert "B" idõ lehet, ami azt jelentette: addig van nyitva a zár, ameddig lenyomva tartom a gombot.

Mi az evolúciós oka a zsiráfok hosszú nyakának?

Legjobb válasz: Az evolúció folyamán mutációval kialakult egy nagyon hosszú nyakú állat amely le tudott legelni olyan növényt is aminek a tápanyaga magasan van.Mivel meg tudot élni ezért bizonyos egyedszám kialakult belõle ott ahol olyan növények voltak.

Az evolúció folyamán mutációval kialakult egy nagyon hosszú nyakú állat amely le tudott legelni olyan növényt is aminek a tápanyaga magasan van.Mivel meg tudot élni ezért bizonyos egyedszám kialakult belõle ott ahol olyan növények voltak.
Szerintem az, hogy le tudjon hajolni inni. A lábai ugyanis azért hosszúak, hogy elérje a fák lomkoronáját. De ugye rövid nyakkal nem tudna inni. :)
A zsiráf egy abszurd állat. Azt mondjuk nem értem, hogy azóta miért nem rövidült vissza a nyakuk és a lábuk. Táplálék biztos van földközelben is, különben a zebrák, az antilopok és az orrszarvúak már kipusztultak volna, vagy azoknak is megnõtt volna a nyakuk és lábuk.
A zsiráf más fajta növényeket eszik.
A másik állatok a földközeli növényeket legelték a zsíráf ha már kialakult a magasakat. Miért rövidült volna vissza a nyaka?
A zsiráfok nyakát egy hosszú szexuális szelekció alakította ki.
21:56: igen. A hímek egyre magasabbak lettek, és a nõstényeknek is meg kellett nõniük, különben nem tudnának csókolózni.
#7 A zsiráf lányoknak nincs apja, mi?

Szerintetek mi a hosszú élet titka? Miben rejlik a dolog az ha valakinek kijutott ilyen hosszú élet?

Legjobb válasz: A természetesség. Nem baj ha iszol nem baj ha vmien szenvedélynek hódolsz csak tarts mértéket. A Dél-Amerikai bennszülött indiánok is sokáig élnek. Hozzájuk képest már fél lábbal a sírban vagyunk. Ami nekik méreg lenne innen. az nekünk kaja pl. 18/F

A természetesség. Nem baj ha iszol nem baj ha vmien szenvedélynek hódolsz csak tarts mértéket. A Dél-Amerikai bennszülött indiánok is sokáig élnek. Hozzájuk képest már fél lábbal a sírban vagyunk. Ami nekik méreg lenne innen. az nekünk kaja pl. 18/F
A múltkor volt egy mûsor errõl valamelyik természet csatornán a TV-ben. Ott arra lyukadtak ki, hogy 80-90%-ban a génektõl függ, ki meddig él! Aki különbözõ betegségekre való hajlamot örökölt az harcolhat ellene, kicsit javíthat is, de nem tudja megfordítani az események menetét (legalábbis a mai technológiával nem). Aki meg jó géneket örökölt, az bizonyos szintig élhet akár önpusztító életet is, nem árt neki! Példa volt a 90 éves nagypapa, aki napi 40 szál cigarettát szív, szalonnát eszik, és mégse kap infarktust...
Ott a pont a 2.-nál!A gének tehetnek mindenrõl.

Mit jelent a fociban az ha pl rövid sarokba lövi a labdát. (Tudom, hogy a kapura értik de mi az hogy rövid sarok? (vagy hosszú sarok. Remélem értitek) )

Legjobb válasz: A rövid sarok a rúgó játékoshoz az elrúgás pillanatában közelebbi sarok, a hosszú pedig értelemszerûen a távolabb lévõ.

A rövid sarok a rúgó játékoshoz az elrúgás pillanatában közelebbi sarok, a hosszú pedig értelemszerûen a távolabb lévõ.
Arra a szora gondolsz, hogy ficak vagy ficka, nem tudom pontosan?!

Mekkor az haj ami már túl hosszu? Mi az ideális? Mi most a "trendi"?

le szeretném vágatni mert szerintem már túl hosszú

Legjobb válasz: Szerintem a hátközépig érõ haj oké, a derékig érõ már "túl hosszú". Nekem legjobban a mellig érõ hullámos és a tarkóig érõ bubi tetszik!

Szerintem a hátközépig érõ haj oké, a derékig érõ már "túl hosszú". Nekem legjobban a mellig érõ hullámos és a tarkóig érõ bubi tetszik!
Nekem a túl hosszú az úgy a térdig érõnél kezdõdik. :D Amúgy most a hosszú hullámos haj a divat, ahogy olvastam.
nekem a mell alá érõ tépett oldalfrufrus haj a kedvencem és a célom:)
Nehogy az alapján dönts a hajadról, hogy mi a trendi... válassz olyan frizurát, ami neked tetszik.
Szerintem a hátközépig, bár inkább derékig érõ számít hosszúnak! És mi az a mi túl hosszú? Háát ami már a fenékre is leér, azok általában nem olyan szépek. De ami még pont fenék tetejéig ér, gyönyörû lehet, ha ápolt :)

Mi az elônye annak ha egy motornak hosszú a lökete?

Pl a simsonnál (vagy más motornál) mi az elônye?(biztos nem véletlen olyan amilyen) A hátrányát is le tudnárok írni?

Legjobb válasz: A hosszú löketû motorok jellemzõje hogy kisebb fordulaton mûködnek jó és nagyobb a nyomatékuk. A kisebb löketû motorok pörgõsebbek, nagyobb teljesítményt lehet belõlük kihozni.

A hosszú löketû motorok jellemzõje hogy kisebb fordulaton mûködnek jó és nagyobb a nyomatékuk. A kisebb löketû motorok pörgõsebbek, nagyobb teljesítményt lehet belõlük kihozni.
A kérdező hozzászólása: Köszi ezek szerint kevesebbet is fogyasztanak?
Nyílván nem, ha többet pörög akkor biztos nem :)
A kérdező hozzászólása: Jaja csak én most itt a hosszú löketûre gondoltam, bocsi h nemvolt egyértelmû

METRIKUS CSAVAR 2 mm-est anyával HOL találok Budapesten? Mindegy mi az anyaga, 22 mm vastag és minumum 8 mm hosszú. Webshop is jó.

Legjobb válasz: 2 mm vastag csak elírtam, tehát a szára 2mm vastag és 8 mm hosszú minimum a szára és anya is kell hozzá.

A kérdező hozzászólása: 2 mm vastag csak elírtam, tehát a szára 2mm vastag és 8 mm hosszú minimum a szára és anya is kell hozzá.
Itt van pl.: http://www.necron.hu/index.php?csavar=csavar_katalogus&csava.. Itt az M2-eset nézd. 3mm-tõl 20 mm-ig van sokféle, kivéve 18-as. Csavaranyát pedig ugyanezen az oldalon találsz.Mondjuk itt:http://www.necron.hu/index.php?csavar=csavar_katalogus&csava.. De egyszerûbb, ha bemész egy boltba és ott mondod az eladónak, mert a fentebbieknek még kiszállítási díja is van, mivel webshop.Az általában 1000 Ft körül szokott lenni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hogy vetted a fáradtságot és segítettél! Szép hétvégét!
Ugyan, semmiség volt, gépésznek tanulok. Köszönöm, neked is:)

Mi az a vektormag?

olvastam,hogy a ps3-ban 1 f? és 8 vektormag van.

Legjobb válasz: " (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )" Miért? Hogy tudná hosszabban kérdezni a kérdezõ?

" (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )" Miért? Hogy tudná hosszabban kérdezni a kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: ez igaz, de a kérdésre válasz is van?:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!