Találatok a következő kifejezésre: Mi az homeopátia (11 db)

Mit jelent az, hogy homeopátia, és mit az, hogy allopátia?

Legjobb válasz: Allopátia: Valóban elsõsorban homeopaták és egyes természetgyógyászok használják gyakorlatilag minden leírására, ami nem homeopátia.A definíció szerint az allopátia olyan kezeléseket használ, ami a betegség tüneteit csillapítani, elnyomni igyekszik. Ez egy túlegyszerûsítõ, naiv leírása az egységes paradigmával nehezen leírható konvencionális orvoslási módszereknek, de ha nekik ez kell, hadd hívják így. Homeopátia: Ez már egységesebb valami. Három fõ alapelve van: 1. Hasonlót a hasonlóval. Minden betegséget úgy kell kezelni, hogy olyan anyagot kell adni a betegnek, mely egészséges embernek adva a betegséghez hasonló tüneteket idézne elõ.Annyira általános az alapelv, hogy a homeopátiás szereket betegeken gyakran ki sem próbálják, a gyógyszer hatásait mindössze egészséges embereken végzett úgynevezett "provingokkal" írják le. 2. A hígítás elve. Mivel a tömény szer gyakran méreg lenne a beteg számára ezért az felhígítják, és így adják oda, ezzel a szert "megszelídítik". A homeopátiás szereken levõ számok 1X, 2X, 1C ,2C... 200C a hígítás nagyságrendjét jelölik. Egy 12C jelölésû szert például tizenkétszer hígítanak fel a százszorosára. Ezzel gyakorlatilag egyetlen molekula nem marad az oldatban az eredeti anyagból. Rengeteg ilyen szer van. Ez a homeopátia legtöbbet vitatott pontja. Itt jön képbe a harmadik alapelv. 3. Potenciálás. A szert nem egyszerûen hígítják, hanem egy általuk kitalált módszerrel potenciálják, ami az oldat alapos rázását, asztalhoz ütögetését jelenti. Szerintük ezzel a gyógyerõ megmarad az oldatban. A tipikus, patikákban kapható szerek ezen oldat tejcukorgolyócskákra cseppentésével készülnek. A fent leírtak miatt sokan kétségbe vonják, hogy ez mûködhet-e. Nincs sem igazolt, sem egységes magyarázat a szerek hatására a placebó hatáson túl. Bármilyen hivatkozás rezgésekre, kvantummechanikára puszta spekuláció, amit az is jelez, hogy gyakran csak laikus közönség felé mondják ezt, szakmabelieknek elismerik, hogy igazából fogalmuk sincs.

Allopátia: Valóban elsõsorban homeopaták és egyes természetgyógyászok használják gyakorlatilag minden leírására, ami nem homeopátia.A definíció szerint az allopátia olyan kezeléseket használ, ami a betegség tüneteit csillapítani, elnyomni igyekszik. Ez egy túlegyszerûsítõ, naiv leírása az egységes paradigmával nehezen leírható konvencionális orvoslási módszereknek, de ha nekik ez kell, hadd hívják így. Homeopátia: Ez már egységesebb valami. Három fõ alapelve van: 1. Hasonlót a hasonlóval. Minden betegséget úgy kell kezelni, hogy olyan anyagot kell adni a betegnek, mely egészséges embernek adva a betegséghez hasonló tüneteket idézne elõ.Annyira általános az alapelv, hogy a homeopátiás szereket betegeken gyakran ki sem próbálják, a gyógyszer hatásait mindössze egészséges embereken végzett úgynevezett "provingokkal" írják le. 2. A hígítás elve. Mivel a tömény szer gyakran méreg lenne a beteg számára ezért az felhígítják, és így adják oda, ezzel a szert "megszelídítik". A homeopátiás szereken levõ számok 1X, 2X, 1C , 2C... 200C a hígítás nagyságrendjét jelölik. Egy 12C jelölésû szert például tizenkétszer hígítanak fel a százszorosára. Ezzel gyakorlatilag egyetlen molekula nem marad az oldatban az eredeti anyagból. Rengeteg ilyen szer van. Ez a homeopátia legtöbbet vitatott pontja. Itt jön képbe a harmadik alapelv. 3. Potenciálás. A szert nem egyszerûen hígítják, hanem egy általuk kitalált módszerrel potenciálják, ami az oldat alapos rázását, asztalhoz ütögetését jelenti. Szerintük ezzel a gyógyerõ megmarad az oldatban. A tipikus, patikákban kapható szerek ezen oldat tejcukorgolyócskákra cseppentésével készülnek. A fent leírtak miatt sokan kétségbe vonják, hogy ez mûködhet-e. Nincs sem igazolt, sem egységes magyarázat a szerek hatására a placebó hatáson túl. Bármilyen hivatkozás rezgésekre, kvantummechanikára puszta spekuláció, amit az is jelez, hogy gyakran csak laikus közönség felé mondják ezt, szakmabelieknek elismerik, hogy igazából fogalmuk sincs.
Allopátia, allopatikus: Az allopátia kifejezést homeopaták, természetgyógyászok, és más alternatív gyógymódokat elõnyben részesítõ személyek használják a hagyományos, (tüneti kezelést alkalmazó) orvoslásra. A Random House Angol nyelvi szótára szerint: "az allopátia a betegség kezelésének olyan módja, melyben olyan eszközöket és módszereket használnak, amelyek a betegséggel ellentétes hatásokat (tüneteket) váltanak ki, így ellensúlyozzák a probléma tüneteit. (lásd még homeopátia)" A homeopátia egy olyan rezgésen alapuló gyógymód, ahol ugyan azon rezgést tartalmazó szer, mint a betegség rezgése, és egymást kioltják A beteg meggyógyul. Képzelj el egy lavór vizet. Szemben lévõ oldalon egyszerre bele dobsz egy kis kavicsot . Egymással szemben hullámok indulnak el. A két szemben haladó hullám, egymást kioltja. No így mûködik a homeopátia
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :D mindenkinek megy a felpont.

Mi az a homeopátia? Mire és kinek jó? Anyukám szemével vannak nagy gondok, annak kezelésére is jó lehet?

Legjobb válasz: A homeopátiában tulajdonképpen nincs semmi. A víz memóriáján alapuló módszer, ami kiküszöböli a mellékhatásokat, és a hatást is.

A homeopátiában tulajdonképpen nincs semmi. A víz memóriáján alapuló módszer, ami kiküszöböli a mellékhatásokat, és a hatást is.
nekem momentán a szemem részben rendbe jött 6 havi homeós kezeléssel, és másban is használjuk. de a szerek és a potenciál kiválasztása bonyolult, ehhez orvos szükséges; szemnél is sok variáció jöhet szóba. a schüssler sók is hasonlóak, de kevésbé specifikus, de egy-egy specifikus helyre és inkább homeót ajánlanám.
A kérdező hozzászólása: "nekem momentán a szemem részben rendbe jött 6 havi homeós kezeléssel, "-ez mit jelent?, azt, hogy addig szedted a készítményeket, vagy addig heti vagy 2 heti rendszerességgel mentél az orvoshoz, vagy esetleg mindkettõ? Mi baja volt a szemednek?
valami folyadék szivárgás volt folyamatosan. mondták, hogy lézerrel beforrasztják, de bármikor, bárhol elõjöhet ismét.nem egyeztem bele, fél év múlva kellett visszamenni ellenörzésre, addig egy ismerõsöm által ajánlott homeos szert szedtem, KB 1 hó múlva javult valamelyest az addigi hullámos látásom, fél év múlva minimális lett, mikor visszamentem, akkor mondták, hogy felszivódott nincs semmi, csak egy kis részen károsodott a szem ezért 80%-os a látásom.azóta sem jött elõ. a hullámos látásom több éve volt és hiába mentem, bárhova semmi; csak pesten tudták jobban megállapítani, csak eddig senki sem utalt tovább.

Mi az influenza leggyorsabb és leghatásosabb kezelése? Homeopátiával?

A pici fiam, miatt kérdezem!

Legjobb válasz: Megelõzésként szedhetitek az oscillococcinum-ot pár golyót egy pici vízben feloldva. Kb. egy ampullát egyen meg egy hét alatt. Ha elkapnátok az influenzát akkor inkább a dokihoz menjetek, de az oscillococcinumot továbbra is szedhetitek. Lehet kapni a gyógyszertárban egy könyvet (pár száz ft): homeopátia a gyermekkorban. Nagyon jó!

Megelõzésként szedhetitek az oscillococcinum-ot pár golyót egy pici vízben feloldva. Kb. egy ampullát egyen meg egy hét alatt. Ha elkapnátok az influenzát akkor inkább a dokihoz menjetek, de az oscillococcinumot továbbra is szedhetitek. Lehet kapni a gyógyszertárban egy könyvet (pár száz ft): homeopátia a gyermekkorban. Nagyon jó!
Szia! Most múlt el a betegségem. Nem igazi, 40 fokos lázzal járó influenza volt, de a náthánál mégis jóval keményebb volt. A kisfiam pedig el sem kapta, pedig végig mellette "tüsszögtem szét" a bacikat. Hogy mi volt a titka? Ahogy tudtam, éjjel-nappal nagyon gyakran szoptattam. Tényleg fantasztikus, már második alkalommal jártunk így, hogy én nagyon lebetegedtem, de õt a szoptatás teljesen megóvta! Ezen kívül én - a szoptatás miatt - csak kamillateát (1 liter/nap), mézet és 1000 mg C vitamint szedtem naponta. Remélem benneteket elkerül a baci/vírus!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm hát én is naon remélem hogy elkerül!! De eddig még minden oké!! Igen könyvet vettem most rendeltem meg a Homeopátia és a gyerek könyvet!! De a dokinõ azt mondta hogy negyed tartályt oldjak fel egy kis vízben és ugy itassam meg vele!! De egyszerre itattam meg!! Az nem baj? Mert ezt nem leeht tartogatni!


Mi az a homeopátia?

Legjobb válasz: A homeopátia ma is követett, több mint 200 éve létezõ, sok támadást megélt, esetenként félreértett, de sokak által mégis kedvelt és elismert orvosi irányzat, amelynek alapítása Samuel Hahnemann nevéhez fûzõdik. Legfõbb alapelve az úgynevezett hasonlósági törvény, amelynek értelmében a hasonlók hasonlókkal gyógyíttatnak (similia similibus curantur). A beteg azt a gyógyszeranyagot kapja homeopátiás hígításban, ami hígítatlanul adva az egészséges emberben kiváltja a beteg panaszaihoz hasonló tüneteket. Hahnemann sosem állította azt, hogy a hasonlósági elv kizárólag az õ gondolkodásmódjának eredménye, mindig utalt a nagy orvoselõdökre, Hippokratészre és Paracelsusra, akiknél a homeopátiás gyógyítás egy-egy jellegzetessége már megjelent. Hahnemann vitathatatlan érdeme, hogy az elõdök felismerését felelevenítette, módszertanilag átdolgozta és a gyakorlatba átültette.

A homeopátia ma is követett, több mint 200 éve létezõ, sok támadást megélt, esetenként félreértett, de sokak által mégis kedvelt és elismert orvosi irányzat, amelynek alapítása Samuel Hahnemann nevéhez fûzõdik. Legfõbb alapelve az úgynevezett hasonlósági törvény, amelynek értelmében a hasonlók hasonlókkal gyógyíttatnak (similia similibus curantur). A beteg azt a gyógyszeranyagot kapja homeopátiás hígításban, ami hígítatlanul adva az egészséges emberben kiváltja a beteg panaszaihoz hasonló tüneteket. Hahnemann sosem állította azt, hogy a hasonlósági elv kizárólag az õ gondolkodásmódjának eredménye, mindig utalt a nagy orvoselõdökre, Hippokratészre és Paracelsusra, akiknél a homeopátiás gyógyítás egy-egy jellegzetessége már megjelent. Hahnemann vitathatatlan érdeme, hogy az elõdök felismerését felelevenítette, módszertanilag átdolgozta és a gyakorlatba átültette.
a szervezetet öngyógyításra serkentõ szereket foglal magába.Nagyon ajánlom mindenkinek!!!Nem gyógyszer, teljesen természetes hatóanyagokat tartalmaz.
nem tudom, hogy pontosan mit jelent, de én kiis bogyókat kapok, ami hashajtó, vízhajtó, meg van asszem hánytató is. súlykontrollos sporthoz kell nekem.
nem tudom hogy mi ez, de az egyik ismerõsöm a gyerekeit 4 és 7 éves fiúk, mindig homeopátiás gyógyszereket az nekik, hogy ne legyenek betegek, azóta kerül-fordul azok. Én semmi ilyesmit, és soha nem vagyok beteg.
A "kutyaharapást szõrével" terápia (nem vicc, ez a hasonszenvi kezelés, vagyis olyasmivel lehet szerinte gyógyítani valamit, mint ami okozza, csak nagyon fel kell higítani, hogy elveszítse a mérgezõ hatását) Nagyon veszélyes lehet, ha a szükséges gyógyszerek helyett valaki csak a homeopátiásat veszi be.
Sziasztok ! Szerintem létezõ dolog és van tudományos magyarázata, ugyanúgy mint a placebo hatásnak, szerintem a kettõ összefügg, mivel a homeopátia lényege, hogy kis hatásfokkal rendelkezõ (bár lehet, hogy az a "kis" hatásfok a szervezet más részeire teljes erõvel hat, amit esetleg még nem fedeztek fel) gyógynövények segítségével gyógyítják meg a beteget, lehet, hogy a gyógynövény csak a kezdõlökést adja meg a beteg szervezetnek a felépüléshez vezetõ úton, úgy mint a dominó effektusnál. Ti mit gondoltok, lehetséges ez ?

Mi az a homeopátia?

Legjobb válasz: [link]

[link]
kuruzslas.
12:00 Ez nem igaz! fingod sincs az egészrõl, inkább maradj csöndben.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ooo dehogy nincs fogalmam rola... meseld mar el milyen ellenorzott klinikai kiserletek bizonyitjak a homeopatia mukodeset... meseld mar el, hogy az allitolagos, razas soran a 'viz emlekezetere' alapozott, tokeletesen legbolkapott hatasmechanizmust milyen modszerekkel lehet bizonyitani? magyarazd mar el azt a nonszensz baromsagot, hogy a hatoanyag annal hatekonyabb, minel kevesebb van belole az adott szerben (ez a homeopatia egyik alapelve ugyanis: minel jobban higitott, annal hatekonyabb)... nem kene a 0 hatoanyagot tartalmazo szernek a leghatekonyabbnak lenni akkor? tanulsagul itt egy video, nemi angoltudas kell hozza, de amugy kokemeny... http://www.youtube.com/watch?v=HMGIbOGu8q0&noredirect=1

Homeopátiával porallergiát gyógyítani lehet-e? Hol kapni és mi az amivel lehet?

Legjobb válasz: Gyógyítani nem lehet, csak tünetmentessé tenni. Próbáld meg az AMBROSIA ARTEMISIAEFOLIA golyócskákat. Unokámnak néhány nap után megszûntek a tünetei.

Gyógyítani nem lehet, csak tünetmentessé tenni. Próbáld meg az AMBROSIA ARTEMISIAEFOLIA golyócskákat. Unokámnak néhány nap után megszûntek a tünetei.
Nem lehet gyógyítani vele. Soha semmilyen tanulmány , kutatás nem igazolta homeopátia hatásosságát.
A Baoberry rendbe teszi az immunrendszert, húgomnak 1.5 hét múlva elmúlt az allergiája.

Valaki meg tudja nekem mondani hogy mi az a homeopátia?

Érdekel hogy mi maga a fogalom és hogy mit ölel magába.Szeretem az ilyen dolgokat. El?re is köszi. L/17

Legjobb válasz: Az ókori görögöktõl eredõ gyógymód, aminek lényege: "Kutyaharapást szõrivel" Azaz: Fázik? Szoktassuk hozzá a kis hideggel! Kiüti a banán? Aludjon banánhélyon! Szomorú? Olvasson megható állattörténeteket, s rájön, a kutyus szomorúságához képest minden baja eltörpül. Ezer éve se' nagyon mûködött, de akkor még nem volt jobb.. Bizony nagyszámú "fehér köpenyes kuruzsló" él ma is (vissza)ezzel a divatos(-nak hitt) gyógymóddal.

Az ókori görögöktõl eredõ gyógymód, aminek lényege: "Kutyaharapást szõrivel" Azaz: Fázik? Szoktassuk hozzá a kis hideggel! Kiüti a banán? Aludjon banánhélyon! Szomorú? Olvasson megható állattörténeteket, s rájön, a kutyus szomorúságához képest minden baja eltörpül. Ezer éve se' nagyon mûködött, de akkor még nem volt jobb.. Bizony nagyszámú "fehér köpenyes kuruzsló" él ma is (vissza)ezzel a divatos(-nak hitt) gyógymóddal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget:)

S. O. S. homeopátia fülfájásra? Meg akarja műteni kisfiam orrmanduláját az orvosunk! Mi nem szeretnénk! Vki mondta hogy létezik homeopátia erre a célra! De mi a neve?

Legjobb válasz: FERRUM PHOSPHORICUM-ot kapott egyszer a fiam, megelõzendõ a középfülgyulladást. Nekünk nem jött be. Sorozatosan volt középfülgyulladása, már a hallása is romlott. Ami megoldotta a dolgot, az az orrmandulamûtét volt.

FERRUM PHOSPHORICUM-ot kapott egyszer a fiam, megelõzendõ a középfülgyulladást. Nekünk nem jött be. Sorozatosan volt középfülgyulladása, már a hallása is romlott. Ami megoldotta a dolgot, az az orrmandulamûtét volt.
Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ, csak annyit írnék, hogy én sem vagyok híve a folyamatos fülfelszúrásoknak, meg ha az én gyerekemet akarná valaki mûteni, én is tiltakoznék, de egy orrmandula kivétel sokminden betegséget megold. És inkább kisgyerek korban kerüljön rá sor, sokkal jobban bírják a gyerekek, mint ahogy hisszük, meg mint felnõttek. Barátnõm most 30 éves fejjel szánta rá magát a mûtétre, azt mondta sokkal rosszabbul bírta utána, mint a kisgyerekek. Meg úgy tudom veszélyesebb is felnõtt korban. Nem ez volt a kérdésed, de én a helyedben inkább több orvossal is megnézetném, és ha mindegyik a mûtét mellett dönt, nem homeopátiáznék. (én is használok, de ilyen nagyobb dolgokban nem nagyon hiszek benne) Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszoltam!
Szia! Nem tudom. hol olvastam, lehet, hogy itt, de a megoldás ez a homeos szer: Lymphomyosot - 2 hónapig 3x15 csepp naponta. Ezt orrmandula megnagyobbodásra és az azt követõ mûtét elkerülésére javasolták. Keress rá a neten a szerre. Sok sikert!!
Elõzõ vagyok. Ha beírod ide a keresõbe, hogy Lymphomyosot, találsz még választ. Most néztem meg.
Nálunk ugyanez a szitu.Kéthavonta ügyelet, 39C-os láz, meleg só, sirás, antibiotikum, oviszünet.A doki javasolja az orramdula mûtétet de nagyon félek ettõl.Annyi minden történik a kórházakba.És amilyen szerencsétlen vagyok velünk nem lesz sima.Tehát félek.De ez szörnyû, hogy szegény gyerek ennyit szenved a fülével.
Látom, van egy stílusod.Egy:nem tömöm a gyerekeimet gyógyszerekkel.Kettõ:nem biztos hogy a homeopátia gyógyította meg a gyerekedet, hanem a saját immunrendszere erõs.Három:Nemzetközi szinten elismert mikro-biológus vagyok.Négy:Apa vagyok nem anya.Tényleg nem ismersz, és tényleg jobb is így.Mert ha ismernél, bemutatnám neked hogy mit ér a homeopátia egy kísérletben.Ettõl függetlenül azt kívánom, hogy hasson a szer, mert egy gyereknek soha nem kívánnék rosszat.
Az orrmandula mûtét nem veszélyes.Szinte észre sem veszi a gyerek, mert nem fáj.És sokszor meg is oldja a gondokat.A homeopátia egy nagy baromság.Olyan, mint a távgyógyítás, én nem javaslom.
Hát, akkor hajrá gyógyszerek! Tömjed csak a gyermekedet mesterséges vegyszerekkel! Ha a lelki békédet ez hozza meg. Az a tuti biztos! De miért is kell mások másban való hitét fikázni? Na, nekem meg EZ olyan rejtélyes, mint a távgyógyítás. Ha nagy baromság lenne a homeopátia, akkor elég érthetetlen, és húúúú de misztikus, hogy a kisfiam 11 hónapig tartó szemváladékozása 5 nap alatt teljesen eltûnt, miután 2féle homeopátiás golyót adtam neki naponta 1x. És annak az ismerõsömnek is ezek szerint szólnom kéne, hogy felejtse el a homeopátiát, akinek a megnagyobbodott orrmandulája a fentiekben javasolt szertõl normális méretûre csökkent vissza. És még sok ilyen unintelligens, kuruzsló anyukának kéne elvenni a kedvét a homeopátiától. Fújj! Boszorkányság! Máglyára vele! Örülök, hogy nem ismerlek.
"Nem vagyok elégedetlen ember, mindenem megvan amire szükségem van még több is." Akkor meg miért elégedetlenkedsz?Amúgy meg lehet hogy te egy senkinek érzed magad, de ez nem jellemzõ mindenkire.Én nem akarok senkire ráerõltetni semmit, de engedd már meg hogy véleményem legyen, fõként hogy minden alapom meg van hozzá.Te is szidnál minden hatalmon lévõ kormányt, mert ma ez a divat, csak most épp a Fidesz az.8 évig meg biztos az mszp-t szidtad.Mondjuk nem tudom hány Fideszest vittek el bilinccsel a kezén eddig, és hány mszpést.Számoltad?
Nem vagy bugyuta, ha hiszel valamiben, az agy csodákra képes.Sokszor egy gyógyszer hatásának vizsgálatakor placebo hatást is vizsgálunk, persze a beteg azt hiszi igazi gyógyszert kap, és határozott javulásról számol be.Ha megtudná hogy csak egy kis C vitamint kapott, mindjárt rosszabbodna az állapota.Persze itt nem súlyos betegségekre kell gondolni, csak amolyan általánosokra.Ez a homeopátiára is vonatkozik, meg sok más nem tudományosan alátámasztott módszerre.Ha a beteg nagyon hisz valamiben, képes gyógyulni.Ezt én is alátámasztom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kérdésed!Lekell kopognom eddig minden rendben van és remélem(ugy néz ki)hogy használ a homeopátia!Õszintén megmondom én is pozitivan állok a hatásáshoz!Vagyis hiszek benn!Lehet most bugyutának tûnök!:D
Mi újság? Minden oké, meggyógyultatok?
Én írtam, de lehurrogott egy szakértõ, hogy baromság. Akkor most már többen is baromságot csinálunk. De legalább nem vagyunk egyedül. :)
Nem olvastam végig, de láttam, hogy valaki írta a Lymphomyosot-t! Egy Heel termék, nagyon jó!!! A barátnõm gyerkõcének minden nátha a fülén köt ki, õk erre használják... A nyirokrendszert rakja helyre, nektek épp ez kell!! Jobbulást!
A lámpa tényleg jó... egy darabig. Engem megmûtöttek 5 évesen, a három napos kórházazásból 3 hét lett, mert bevéreztem, de azt gondolom, hogy megérte. Igazából nagyon kevés emlékfoszlányom van róla, de arra tökéletesen emlékszem, hogy elõtte mennyit szenvedtem... Ha egy orvos meg akar mûteni egy kisgyereket, azt valószínûleg nem unalomból teszi, ezt azért ne felejtsd el. Nem lenne könnyû az én gyerekemet odaadnom, de lehet, hogy neki ez a legjobb megoldás. Az õ érdekeit nézd elsõsorban, ne a sajátodat. Jobb lesz, ha 10 évesen kell kiszedni, amikor már jóval nagyobb? 15/L
"Bioptron lámpa. Már az elsõ kezelés hatására csökkennek a tünetek" Ez valóban igaz, mivel sejtszinten hat, így csökken a fájdalom.De tartósabb tünetmentességet csak a középsõ, ill.a legnagyobb készülék tud biztosítani, a kicsi hosszabb távon nem igazán.Ha viszont tartósan fennáll, mindenfajta kezelés ellenére, csak a mûtét oldja meg a problémát, mint azt már bátorkodtam leírni, és kaptam is érte.
Bioptron lámpa. Már az elsõ kezelés hatására csökkennek a tünetek.
ez engem is érdekel, mert nálunk is hasonló a probléma.
De utána ne csodálkozz, ha mégsem gyógyul meg.Vagy egy laikusnak hiszel, vagy nekem.A te döntésed.De feltétlen írj majd a fejleményekrõl, mert szeretnélek segíteni.
Ja és van a homeopátiás orvosi tanácsadó szolgálat: 70-376-0606, hétköznap 9-17-ig lehet õket hívni, nagyon segítõkészek!
Szia! Ilyen esetben mindenképpen homeopátiás szakemberre kell bízni a gyógyítást, aki egy alapos vizsgálat után kiválasztja a megfelelõ alkati szert. Én tudok egy nagyon jó homeopátiás orr-fül-gégészt, de õ Fóton van: http://www.ezustfenyopatika.hu/cikk.php?id_cikk=455&id_ccsop.. A kisfiammal voltam nála már 2x is és nagyon elégedett vagyok vele!
Rendben van.De ha a baj fokozódna, ígérd meg hogy azonnal orvos! Tudom, én csak egy kuruzsló biológus vagyok, de csak jót akarok a kicsinek, hidd el.
A kérdező hozzászólása: ne veszekedjetek!KÉRLEK! Köszönöm a válaszokat!Elálltam a mûtét mellõl!Kiprobáljuk a homeopátiás módszert ha nem válik be akkor a cebion+bérescsepp-et!
Elnézést, rossz oldalra írtam véletlenül.Sorry!!!!

Homeopátia: mit lehet adni hogy az éjszakát átaludja?

Most szopizni még ébred, de közel egy éves. Van amikro még 2szer is eszik, jó lenne lesz?kíteni legalább csak hajnalra.

Legjobb válasz: Azért ébred, mert igényli. Kisfiam 20 hós koráig kelt éjjel 1-2x szopizni. Addig nem volt hajlandó elfogadni a vizet. Egyik napról a másikra aludta át az éjszakákat.Illetve vizet kért.

Azért ébred, mert igényli. Kisfiam 20 hós koráig kelt éjjel 1-2x szopizni. Addig nem volt hajlandó elfogadni a vizet. Egyik napról a másikra aludta át az éjszakákat.Illetve vizet kért.
Nem fogzik? Lehet, hogy azért ébred és ha megkínálod akkor már eszik is.
Nálunk az egyik játszótéri anyuka nagy homeopátia-mániás, õ Bella Donnát ad a kislányának. Aki ettõl még ugyanúgy óránként kel éjjel, úgyhogy nem ér semmit. Ha le szeretnéd errõl szoktatni, akkor nem homeopátiázni kell, hanem venni egy nagy levegõt, és nem szoptatni éjszaka. Meg lehet ezt csinálni gyengéden, sírni hagyás nélkül is.

Mit jelent a homeopátiában az alacsony és a magas CH érték?

A szülészn?m és a véd?n?m ugyanazon szereket (Arnica, Caulophyllum, Cimicifuga) különböz? CH értékkel javasolta. Melyik a jobb, a kisebb vagy a nagyobb potenciájú?

Legjobb válasz: Itt választ kapsz: http://www.natursziget.com/page.php?show/homeopathia/view/ar..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!