Találatok a következő kifejezésre: Mi az hogy nincs ovulációm (4 db)

Mi az oka hogy nincs ovulációm?

4 hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót, 1 hónapja próbálkozunk a babával, viszont nem jön össze. Vettem ovulációs tesztet, amin igaz két csík megjelenik, viszont a másik sohasem olyan er?s mint a kontrol csík. Ezek szerint nincs peteérésem? Ciklusaim az els? 3 hónapban 32-34 naposak, majd az els? babaprojektes hónapban 38! hónapos volt. Nagyon szeretnénk babát! Segítsetek, mit tegyek? Orvoshoz nem nagyon szeretnék még menni, félek hogy kevés ez azid? amit próbálkozással töltöttünk és elküldene..

Legjobb válasz: Valószínü,hogy még kevés idö telt el.Nem i´rtad,hogy mennyi ideig szedtél gyo´gyszert. Èn 9 évig szedtem,és csak egy évre az bbahagyás után sikerült a baba.Most 19 hetes vagyok.A 4 hónap valószínü me´g arra sem volt elég,hogy kiürüljön a szervezetedböl a gyógyszer. Ne stresszelj,mert nehezíted vele a hejzeteteket. sok sikert.

Valószínü, hogy még kevés idö telt el.Nem i´rtad, hogy mennyi ideig szedtél gyo´gyszert. Èn 9 évig szedtem, és csak egy évre az bbahagyás után sikerült a baba.Most 19 hetes vagyok.A 4 hónap valószínü me´g arra sem volt elég, hogy kiürüljön a szervezetedböl a gyógyszer. Ne stresszelj, mert nehezíted vele a hejzeteteket. sok sikert.
Valóban kevés még az idõ! De ne aggódj, az orvos nem fog elküldeni. Menj el nyugodtan és kérd meg, hogy végezzen vizsglatot, hogy fogmazóképes vagy -e. Ha nem csinálja meg, akkor menj máshova, keress egy jó magánorvost, olyat akit ismerõsök ajánlanak.

Mikor volt, vagy van egyáltalán pém? Lehet olyan, hogy az egyik hónapban van a másikban nincs ovuláció?

Sajnos a párom messze dolgozik és változó, hogy mikor tud itthon lenni 1-2 napot.. 4-én azt gondoltam jól id?zítettünk, de szeretném ha megnéznétek! Lehet bel?le valami?

Legjobb válasz: Nincs minden hónapban peteérés,a szervezrt évente 2-3 alkalommal pihen.

Nincs minden hónapban peteérés, a szervezrt évente 2-3 alkalommal pihen.
A kérdező hozzászólása: Bízom benne, hogy az enyém nem folyamatos pihenõn van!! Már több, mint 1 éve próbálkozunk... :(

Miért történhet meg, hogy ovuláció idején nincs tüszőrepedés? Mik az okai?

Legjobb válasz: Hormonprobléma. Hormonszintet kellene nézetni a ciklus 3. ill. 21. napján.

Hormonprobléma. Hormonszintet kellene nézetni a ciklus 3. ill. 21. napján.
Ezt honnan tudod?Mi a jele?
köszi
Még egy dolog: a tüszõrepedés latin neve ovuláció. Azaz a két fogalom egy és ugyanaz.
Az utolsó válaszolónak igaza van. A két kifejezés ugyanazt jelenti. Olyan lehetséges, hogy peteérésed nincs, ez lehet hormonális dolog s, de ha csak néha-néha nincs, az normális dolog.
A kérdező hozzászólása: Meg van az oka:o).Kisemberke van a pocakomban:o)!Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: A jel pedig az volt, hogy az ovu teszt 5-6 napig pozitívat mutatott.
Gratula!

Mi van akkor ha gumiszeru nyalka van ovulacio idejeben? (a tojasfeherje szeru helyett)? Vhol azt olvastam, hogy ez a fog. Gatlo abbahagyasa utan lehet es azt jelenti, hogy a "szervezet meg nincs keszen" Esett vki mar igy teherbe?

mar ket eve abbahagytam a bogyot.

Legjobb válasz: Alapesetben max. 1-2 hónap kell ahhoz, hogy a fogamzásgátló után a szervezet visszaálljon az eredeti kerékvágásba. Nem igazán a hormonok hanem az esetleg elvékonyodott méhnyálkahártya visszavastagodására kell egy kis idõ. Úgy gondolom, ha a gyógyszer abbahagyása után két évvel sem sikerült teherbe esni, akkor már indokolt orvoshoz fordulni. Egyáltalán nem biztos, hogy panaszaid hátterében csak a fogamzásgátló utóhatása áll, illetve ha a szervezet 2 éve nem tudta rendezni a dolgait, akkor csak az idõt vesztegeted azzal, ha tovább vársz.

Alapesetben max. 1-2 hónap kell ahhoz, hogy a fogamzásgátló után a szervezet visszaálljon az eredeti kerékvágásba. Nem igazán a hormonok hanem az esetleg elvékonyodott méhnyálkahártya visszavastagodására kell egy kis idõ. Úgy gondolom, ha a gyógyszer abbahagyása után két évvel sem sikerült teherbe esni, akkor már indokolt orvoshoz fordulni. Egyáltalán nem biztos, hogy panaszaid hátterében csak a fogamzásgátló utóhatása áll, illetve ha a szervezet 2 éve nem tudta rendezni a dolgait, akkor csak az idõt vesztegeted azzal, ha tovább vársz.
A kérdező hozzászólása: ja pardon, meg nem probalkozunk, majd nemsokara.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!