Találatok a következő kifejezésre: Mi az hipochondria (2 db)

Szûz jegyû vagy? :D
A kérdező hozzászólása: de ezekrõl nem szólok szüleimnek. csak én nézek utána a neten, meg elmegyek orvoshoz titokban
Ez egyfajta fóbia. Hogy mire vezethetõ vissza, fogalmam sincs. Talán kiskorodban sokat voltál beteg, vagy olyan ember közelében voltál valamikor, aki beteg: és félni kezdtél, hogy ugyanaz lesz a bajod.
Úgy érzed keveset foglalkoznak veled, és ezért csinálok, mert így odafigyelnek rád.
Hipochondria a nárcizmus egy fajtája! Túl sokat foglalkozol saját magaddal, a saját testeddel. Sok oka lehet, pszichológus segít!
jólmondod énis kos vok és huhú olykor alig lehet leállítani .. de nemtom a kérdésre mért a csillagjegy lenne a válasz? oO 13/L
Bocsi, csak éppen most olvastam, mielõtt a kérdést megláttam, hogy a Szûz jegyûek hipochonderek :) )) Amúgy én Bak vagyok, és én is mindig betegségeket képzelek be magamnak, szóval...
A kérdező hozzászólása: egy önfejû, öntörvényû, makacs Kos :)
http://videoklinika.hu/video/csernus_mikortol_koros_ahipohon.. Talán ez segít, fõleg a vége, hogy meg kell találni az okot és megszûnik a hipochondria. Pszichológus tud segíteni.

Mi az a hipochondria?

ocsi ha nem így kell írni.

Legjobb válasz: http://www.bura.hu/article.jsp?id=10000081Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!