Találatok a következő kifejezésre: Mi az herevisszér (6 db)

Mi az a herevisszér?

Legjobb válasz: A herevisszér tágulata (varicokele) a herét körülvevõ vénás hálózat kitágulását jelenti. Az esetek túlnyomó többségében bal oldalon fordul elõ. A varicokele sokszor tünetmentes, és csak a herezacskón keresztül tapinthatóak a tágult vénák, máskor here körüli húzó fájdalom, (mely gyakran hosszú ideig tartó állás, autóvezetés vagy erõlködés során jelentkezik) hívja fel rá a figyelmet. A tágult vénák miatt romlik a here vérkeringése, és megnõ a herét körülvevõ szövetek hõmérséklete, ami a spermiumtermelés romlásához, végsõ soron akár a here károsodásához vezethet. A férfi megtermékenyítõ képesség romlásának egyik leggyakoribb oka a varicokele. (A megtermékenyítõ képesség károsodása spermium analízissel mutatható ki.)

A herevisszér tágulata (varicokele) a herét körülvevõ vénás hálózat kitágulását jelenti. Az esetek túlnyomó többségében bal oldalon fordul elõ. A varicokele sokszor tünetmentes, és csak a herezacskón keresztül tapinthatóak a tágult vénák, máskor here körüli húzó fájdalom, (mely gyakran hosszú ideig tartó állás, autóvezetés vagy erõlködés során jelentkezik) hívja fel rá a figyelmet. A tágult vénák miatt romlik a here vérkeringése, és megnõ a herét körülvevõ szövetek hõmérséklete, ami a spermiumtermelés romlásához, végsõ soron akár a here károsodásához vezethet. A férfi megtermékenyítõ képesség romlásának egyik leggyakoribb oka a varicokele. (A megtermékenyítõ képesség károsodása spermium analízissel mutatható ki.)
A herevisszér vénás tágulat a here körül, mely megnehezítheti a megtermékenyítõ képességet.Sokszor nincs tünete, vagy a fájdalom a heréknél hívja fel a figyelmet, vagy a here tapintásakor lehet érezni a tágulatot.Általában bal oldalon fordul elõ. A fájdalmad sztem nem hinném hogy így jelentkezik, de tesztelj, ha eljön az idõ, többet én sem tudok mindani.Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a teherbeesés kategóriában írta valaki, hogy a férjének ilyen van. Még soha nem hallottam róla, de hála nektek, már okosabb vagyok :)
és ezt hogyan lehet megelõzni? (torna, jóga vagy valami más)
Semennyibe. Az erek még sohasem szívódtak fel.

önkielégités után a bal herém elkezdett fájni. Nemtudjáok hogy mi lehet a baj? Azt utolag hozzátenném hogy herevisszér mütétem volt a derekamnál.

Legjobb válasz: Kis izomláz lépett benn fel .A herékbe nagyon sok kis izom van,ezek dolgoznak akkor,amikor a herék nyomják ki magukból az anyagot .

Kis izomláz lépett benn fel .A herékbe nagyon sok kis izom van, ezek dolgoznak akkor, amikor a herék nyomják ki magukból az anyagot .
A kérdező hozzászólása: O.o ja erre nem gondoltam. azt hittem hogy begyulladt.xD De.köszi az infot.
Bármikor.
Kicsit helyesbítenélek is .Amit te írtál, az nem meghosszabbítás , hanem átvágás.Ahogy akarsz te is minket . A sexre ugyan 3-4 hét tilalmat írnak elõ , de masztizni azért szabad ennél elõbb is .
A kérdező hozzászólása: Miért akarnálak átvágni? A mûtéttel nem vágták el a féket, hanem meghosszabbították. Kicsit így hosszabb lett. És nekem az orvos 2 hetet mondott.
A rövid fék egyik megoldása a fék átvágása, és összevarrása, ezáltal kicsit hosszabb lesz. A másik megoldás a fék eltávolítása, amikor nem lesz fék többé. Mindkettõt alkalmazzák, ha rövid a féked. A gyógyulás 2-3 hét, de amig nem gyógyul be teljesen, addig ne gondolj a szexre! Nõi szemmel szebb, ha nincs ott a fék, de ez egyéni vélemény!
A kérdező hozzászólása: Én ezt értem, de ÖNKIELÉGÍTENI mikor szabad?
Szerintem ne egyél, és ne igyál!Egy délelõttöt kibírsz, ezen ne múljon!
Én is így voltam már 2x.Amikor "kivertem" a balhét azt mondták, hogy jó egyek 1 kefirt+1 zsemlét.Reggel amikor felkelsz nyugodtan reggelizhetsz, de csak keveset.

Alig egy hónapja műtöttek herevisszérrel és amikor merevedésem van a péniszem kissé megfájdul, de nem az egész hanem csak a pénisz gyök körül és ott is csak pár véna az amivel bajom van! Mi lehet a baj?

Tulajdonképpen a pénisz gyöknél van ez a rész ami fáj és pontosabban inkább a bal oldalán azon a ponton ahol m?tötték a visszereket. Továbbá közvetlen a makkom alatti részen picit meg van dagadva félkör alakban,de csak egy nagyon kicsit...

Legjobb válasz: Hát erre csak egy orvos tudna normális választ adni.

Hát erre csak egy orvos tudna normális választ adni.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok egybõl dokihoz futni mert egy hete hogy voltam tehát éppen ezért innen remélek értelmes válaszokat;) Ha nem jön akkor meg úgyis elmegyek orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!