Találatok a következő kifejezésre: Mi az ha később (117 db)

Mi lesz, ha később jelentettem be az állásom a munkaügyi kozpontba?

ehívtak állásinterjura, és már aznaptol megirtuk a szerzodést.igy csak másnap tudtam bejelenteni.

Legjobb válasz: Nem lesz abból az egy napból gond. Ellátást pedig arra az idõre fogsz kapni, amíg nem volt munkahelyed.

Nem lesz abból az egy napból gond. Ellátást pedig arra az idõre fogsz kapni, amíg nem volt munkahelyed.

Még csak 15 vagyok, de félek hogy később lógni fognak a melleim. Ha kevesebb ideig hordok melltartót, vagyis, amint tudom leveszem, nagyobb az esély arra hogy később nem fognak lógni? . Mit tehetnék, hogy később ez ne okozzon majd nagy problémát?

Legjobb válasz: Ez inkább szövetek miatt alakul ki, hogy lógós lesz-e, ne meg a gének is közrejátszhatnak. Nem hordok melltartót(75-80/B, nem hatalmas keblek), nincsenek megereszkedve. Igen, hallottam róla, hogy a melltartó "elpuhítja" a melleket, de egy helyesen kiválaszott melltartónál nem hiszem, hogy ez számítana.

Ez inkább szövetek miatt alakul ki, hogy lógós lesz-e, ne meg a gének is közrejátszhatnak. Nem hordok melltartót(75-80/B, nem hatalmas keblek), nincsenek megereszkedve. Igen, hallottam róla, hogy a melltartó "elpuhítja" a melleket, de egy helyesen kiválaszott melltartónál nem hiszem, hogy ez számítana.
fekvõtámaszozz és eddzd a mellizmaidat, tartásban segít
Inkább pont minél többet hordj melltartót, hogy a melledet tartó szalagok ne tudjanak idõ elõtt megereszkedni. Ha melltartó van rajtad, akkor a melleid súlyának nagyobb részét a melltartó veszi fel, nem a szalagoknak kell tartani õket. Így a szalagok kisebb igénybevételnek vannak kitéve, azaz késõbb fognak megnyúlni. Minél nagyobbak a melleid, annál fontosabb a melltartó.
Aki szeret, az olyannak fogadja el a melleidet amilyenek, mert semmiben nem befolyásolja a szépséged! :)
Hány éves vagy? Ha már integet, akkor ideje lenne leszedni...
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok. Leginkább az államon látni már, de egy kicsit az arcomon is meg az orrom alatt.
Nem értem miért akarja a faterod, hogy minél késõbb. Ha csak egy kicsit is már látszik, szedjed lefele, olyan igénytelenül néznek ki a fiatal fiúk azzal a kis valamivel, sosem értettem miért nem borotválják már lefele, mire várnak.


Mit tegyek ha a csaj azt mondta hogy szeretne velem lenni (nem szex (késöbb)) 15 vagyok ő 14 és aztán meg olyan hülye indokot talált ki hogy ő erre nincs kész meg ilyenek és mondtam h nem a sex kell nem csak az szóval az késöbb értitek?

... de azt mondta neki még nem kell pasi próbálok vele nagyon kedves lenni mindíg az is voltam, HOGY VEGYEM RÁ HOGY SZÜKSÉGE VAN RÁM VAGY MI?????

Legjobb válasz: Hát szerintem nincs szüksége rád, ha ilyen gyerekes. Majd ha el tudja dönteni, hogy kellesz-e neki, akkor foglalkozz vele. Addig pedig tartsd vele a kapcsolatot, de ne hajts rá mindenáron.

Hát szerintem nincs szüksége rád, ha ilyen gyerekes. Majd ha el tudja dönteni, hogy kellesz-e neki, akkor foglalkozz vele. Addig pedig tartsd vele a kapcsolatot, de ne hajts rá mindenáron.
ez a "nem kell pasi" szöveg a lányoknál egy lerázós duma, nem is egyszer hallottam olyanról hogy 1 csaj azt mondta vkinek amikor közeledett felé h nem kell neki pasi, de heteken belül bepasizott. Szerintem mond meg neki h ha akar valamit akkor tudja hol talál, de ne eröltessed mert nincs értelme.
Számomra érthetetlen a kérdésed :S Szerintem nem beszéltétek meg ezt elég nyíltan, és egyenesen. MAgyarázd el neki a szándékaidat, õ meg szóljon, ha szeretne belevágni.Igazából nem is ez a lényege az egésznek. Ha a barátnõd, akkor ez ki fog alakulni. Nem kell egybõl lefeküdni.. Én már azt se értem, mért kell ezt tisztázni. Megcsókolod.. aztán végigsimítod a kezed a hátán.. Aztán vhogy elkezdõdik az egész! És majd szól, ha neki az éppen sok. A lényyeg, h légy nagyon gyengéd vele. Ne vegyétek ezt ilyen komolyan, és nemm kell ennyire fekete-fehéren tisztázni mindent!
Ez a "nem kell pasi" duma nagyon tré. Szerintem nem szerelmes és lehet, hogy anélkül meg nem akarja. Ha szerelmes, akkor nincs olyan szöveg, hogy "nem kell pasi"!!

Mikor évvesztes egy gyerek? Ugyértem ha szeptember meddig nem tölti be a 6ot akkor nem mehet abban az évben iskolába? Akkor mi a teendő, még egy év az oviban vagy elejétöl 1 ével késöbb mehet oviba is, mit tegyek ha dolgoznom kell?

Legjobb válasz: Ha betölti a 3 évet akkor veszik be az oviba. Ez nem kötõdik a szeptemberhez. Az iskolakezdés pedig már nem szeptemberhez kötött. Máj 31-ig, aki betölti a 6-ot az mehet iskolába. De ez sok mindentõl függ, pl. mennyire iskolaérett a gyerek. Inkább 7 éves kor körül kerülnek a gyerekek iskolába. Viszont annak mennie kell, aki azon év szeptemberéig betöltötte a 8 évét.

Ha betölti a 3 évet akkor veszik be az oviba. Ez nem kötõdik a szeptemberhez. Az iskolakezdés pedig már nem szeptemberhez kötött. Máj 31-ig, aki betölti a 6-ot az mehet iskolába. De ez sok mindentõl függ, pl. mennyire iskolaérett a gyerek. Inkább 7 éves kor körül kerülnek a gyerekek iskolába. Viszont annak mennie kell, aki azon év szeptemberéig betöltötte a 8 évét.
Persze hogy oviba járhat. Azért lesz évvesztes, hogy ott maradjon még egy évet. Én még olyat nem láttam, hogy valakit öt és fél évesen kiraknak az oviból, és egy évig otthon kell lennie. Nekem a fiam októberi, õ két éves korától lesz bölcsis, és két év múlva megy oviba, tehát a bölcsiben lesz évvesztes (úgy tudom, ezt csak õszi gyerekeknél lehet), aztán oviban már csak három évet lesz.
Elsõ válaszoló v.ok. Az oviban maradhat persze, az a lényeg, hogy a 8. életév betöltése elõtt meg kell kezdenie az iskolát!
A kérdező hozzászólása: köszi, és akkor mi van ha nem tölti be májusban akkor következö év szeptemberig oviba járhat?Mert nekem dolgozni kell akkor nem tudom hova rakni.

Szerintetek mit érdemes manapság tanulni, amivel később majd pénzt is lehet keresni, ha folyamatosan fejlesztem magam továbbra is (mármint az egyetemen töltött éveim után)? Mi az amiből most hiány van?

Én leginkább turizmussal,azon belül pedig bármivel foglalkoznék,már van egy nyelvvizsgám,még egyet meg fogok csinálni és a kés?bbiekben még szeretnék egyet,illetve fejleszteni magam,tovább tanulni azokat amik érdekelnek,hogy minél szélesebben,és a f?,hogy nem irodában ülve,hanem szabadon tudjak mozogni.

Legjobb válasz: A turizmussal nem lehet pénzt keresni, csak ha kapcsolataid és/vagy tõkéd van hozzá. Nem sok, 50 millió elég. Az kevés lesz, hogy nézed a joblineon meg mindenfelé pályakezdõként az álláshirdetéseket, mert úgy tuti lesz 5 év elhelyezkedni.

A turizmussal nem lehet pénzt keresni, csak ha kapcsolataid és/vagy tõkéd van hozzá. Nem sok, 50 millió elég. Az kevés lesz, hogy nézed a joblineon meg mindenfelé pályakezdõként az álláshirdetéseket, mert úgy tuti lesz 5 év elhelyezkedni.

Normális az, ha valaki egyáltalán nem szeret bulizni sem fiatalon, sem később? Mi lehet annak az oka, ha valaki ilyen?

Legjobb válasz: Az én nõvérem ilyen. Tizenévesen se, késõbb se járt el sehova. Most, közel a 40- hez ott tart, hogy elmegy a munkahelyére, dolgozik, hazajön, leül a TV elé, eszik. Ennyi. Se kapcsolat, se barátnõk, a rokonokkal sem találkozik.(Engem és a családomat kivéve, mert idõnként meglátogatjuk.) Még mobilja sincs, azt mondja minek, úgyse lenne kivel beszélnie. Úgyhogy nagyon úgy tûnik, ez nem normális. Persze az másik eset, aki ugyan nem bulizik, de vannak baráti kapcsolatai, hobby- jai, stb. Az elfogadható szerintem. Talán a csöndet, nyugit szereti, otthonülõ típus.

Az én nõvérem ilyen. Tizenévesen se, késõbb se járt el sehova. Most, közel a 40- hez ott tart, hogy elmegy a munkahelyére, dolgozik, hazajön, leül a TV elé, eszik. Ennyi. Se kapcsolat, se barátnõk, a rokonokkal sem találkozik.(Engem és a családomat kivéve, mert idõnként meglátogatjuk.) Még mobilja sincs, azt mondja minek, úgyse lenne kivel beszélnie. Úgyhogy nagyon úgy tûnik, ez nem normális. Persze az másik eset, aki ugyan nem bulizik, de vannak baráti kapcsolatai, hobby- jai, stb. Az elfogadható szerintem. Talán a csöndet, nyugit szereti, otthonülõ típus.
Én ilyen vagyok, alig vannak barátaim és ha lehet, akkor inkább itthon ülök és rejtvény fejtek vagy filmet nézek. Ha ki is mozdulok itthonról akkor is inkább egyedül megyek. Én nem bánom, hogy ilyen vagyok, mert látom milyenek a bulizós osztálytársaim, és én inkább maradok olyan amilyen:) 19/l
Persze hogy normális. Mindenki más, ettõl olyan kerek a világ...

Ha bántad már meg, hogy visszautasítottál valakit. Mi volt az oka, hogy akkor nem érdekelt, de később már igen? Mit léptél, ha léptél?

Legjobb válasz: Kort és nemet írjatok. Csak értelmesen, "cinkelés" nélkül fiúk-lányok, ne trollkodjunk :)

A kérdező hozzászólása: Kort és nemet írjatok. Csak értelmesen, "cinkelés" nélkül fiúk-lányok, ne trollkodjunk :)
Nem tudom bánom-e. Elutasítottam akaratomon kívül egy srácot (ez bonyolult sztori, teljesen félreértett engem), adni akartam egy esélyt, de nem vonzódtam hozzá. Nem éreztem semmit, egyetlen percig sem és nem értem miért, mert egy értelmes, helyes srác. Szóval nem értem magamat. Így utólag bánt, mert valószínûleg õt is megbántottam (ebben ugyan nem vagyok biztos), pedig õ lenne az utolsó, akit bántani akarnék, másrészrõl pedig tényleg õ a tökéletes férfi. Viszont abból a szempontból meg nem bánom, hogy 99%, hogy késõbb sem lettem volna képes szerelemmel szeretni õt és akkor fájdalmat okoztam volna, amit viszont nem nagyon visel el a lelkem :( Nekem hatalmas lelkem van és gyûlölök megbántani embereket. 23/L
Én már sok nõt visszautasítottam azért, mert épp foglalt voltam akkor.. és mindig kiderült, hogy nem érdemelték meg a hûséget az exeim. Dehát mindig utólag okos az ember.. :D
Természetesen bántam minden visszautasítást, de ez nem azt jelenti, hogy akkor nem érdekelt, késõbb pedig igen. Egy lányra hajtottam hosszú ideig, így természetesen akadt más is. De a kiválasztott miatt a többi finoman elküldtem ill. elkerültem. Bánom, mert addig is lett volna pár jó estém. Férfiként minden kihagyott lehetõséget megbán az ember. De ez inkább csak a bizonytalan idõben volt a fejemben.
Nekem meg nem volt 29L
Volt, egy nagyon aranyos akkor 20 eves srac. Nekem volt valakim es elutasitottam. Kesobb megbanttam, de mar tul keso volt. A sracnak a buszkessege fontosabb volt mint en. Igyhat nem lett semmi vegul. De meg most is kedvesen gondolok ra:)
ja és utolsó vok 24 L
Velem egyszer járni akart egy pasi, aki kivülrõl nem jött be (nem volt épp sovány alkat és e miatt) és belülrõl hát teljesen az ellentétem volt. Õ nagyszájú én csöndes.Az osztály bunkó beszólogatósa volt.Nem is értettem miért velem akar járni.Úgy tettem mintha lenne barátom és visszautasitottam, de közben meg sejtette, hogy ez nem igaz, igy továbbra is próbálkozott. Addig addig mig valamennyire abbahagyta. Aztán azt vettem észre hogy féltékeny vagyok rá és egyre jobban érdekel(osztálytársam volt egyébként középsuliban) és ezt õ is észrevette. Megint próbálkozni kezdett, és végül összejöttünk.Nem is kevés ideig maradtunk együtt.
Volt egy srác akinek bejottem s akart is velem járni, de én mindig csak húztam az idot és tereltem, pedig nagyon bejott!!! Azóta van csaja, és nagyon bánom hogy nem próbáltam vele meg :S
16:18 vagyok. 14/L
Egyszer egy fiú bevallotta, hogy szerelmes belém. Elutasítottam. De amikor egy másik lányt ölelgetett másnap, eléggé megbántam, mert akkor jöttem rá, hogy viszont szeretem. Akkor elmondtam neki, hogy én is szeretem, de nem fogadott vissza. :/
Volt egy lány, akivel már-már lefeküdtem, õ is akarta, én is, már kvázi ruha se nagyon volt rajtunk, de aztán eszembe jutott, hogy ez odavág a barátságunknak. Azóta bánom, már csak azért is, mert ugyanúgy szétmentünk azóta.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek! A válasz megírásának idõpontja: ma 19:10 ez biztos érdekes sztori, köszi neked is a választ.

Mi az ideális korkülönbség? Egyáltalán, kell e testvér? A nagyobb gyerek nem érti még, hogy neki is "jót tesz" a társas képességek szempontjából, ha nem egyke. Nem? Ez csak később derül ki.

Fiam 14hós.Páromnak 3,nekem 2 tesóm van.Úgy gondoltuk,kisfiunknak is legyen tesója.De mostanában elbizonytalanodtam.Vagy én mozgok rossz helyeken, de csak egymást nyúzó tesókat látok, a szül?k meg próbálnak köztük rendet tenni kimerült fejjel.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy van ideális korkulonbség, mindennek van elonye, hátránya. Ha kicsi a kulonbség, felnonek egyutt és valoszínuleg még kozelebb állnak majd egymáshoz, ez viszont kezdetben nehéz lehet az anyukának két picivel. A nagyobb korkulonbséget meg te is tapasztaltad, nálunk is így volt - ocsém 5 évvel fiatalabb, akaratlanul is anyáskodo voltam/vagyok vele. Mi kb. 3évet tervezunk - másfél éves lesz a kicsi, mikor vissza kell mennem dolgozni, de max. másfél évre gondoltam...Hogy ez mennyire ideális, majd elválik. De mindenképp szeretnénk kistest

Nem hiszem, hogy van ideális korkulonbség, mindennek van elonye, hátránya. Ha kicsi a kulonbség, felnonek egyutt és valoszínuleg még kozelebb állnak majd egymáshoz, ez viszont kezdetben nehéz lehet az anyukának két picivel. A nagyobb korkulonbséget meg te is tapasztaltad, nálunk is így volt - ocsém 5 évvel fiatalabb, akaratlanul is anyáskodo voltam/vagyok vele. Mi kb. 3évet tervezunk - másfél éves lesz a kicsi, mikor vissza kell mennem dolgozni, de max. másfél évre gondoltam...Hogy ez mennyire ideális, majd elválik. De mindenképp szeretnénk kistest
elso vagyok, bocs: kistestvért, nekem így lenne kerek a család és a testvéri viszony szerintem nem csak természettol, hanem neveléstol is fugg. Remélem, menni fog:)
Egyszer Dr.Czeizel Endre beszélt arról a Liptai Klaudia mûsorában, hogy miért jó, ha egy gyereknek van testvére. Sajnos arra, hogy mit mondott, már nem egészen emlékszem, de valami ilyesmirõl volt szó: http://www.gyermeksziget.hu/testverfeltekenyseg_kell_e_testv..
Szia! Én saját bõrömön és saját környezetemben tapasztalom azt amit most leírok. Nekem 5 évvel fiatalabb öcsém van, páromnak 5 évvel fiatalabb húga. Már akkor elkezdõdtek a veszekedések a féltékenykedés és egymás marása, mikor a kicsik még csak 3-4 évesek voltak, mi meg 8-9. És ez a mai napig tart, sõt, ahogy a kistesóink beléptek a tinédzserkorba és még elviselhetetlenebbek, bunkók, tiszteletlenek lettek, csak fokozódik, ahelyett, hogy múlna. Mostmár ott tartunk, h 19 éves felnõtt létemre én sírom el magam ha összeveszünk a testvéremmel, úgy meg tud bántani. Párommal a hugával is ugyanígy romlik folyamatosan a kapcsolat. Állítólag felnõtt korunkra ez elmúlik...hát nem tudom, bennem biztos meg fog maradni a tüske, h miket mûvelt ellenem a kisöcsém, sõt, azt is eldöntöttem, hogyha gyerekem születik, nem õ lesz a keresztapja, mert nem érdemli meg. Tehát a következtetés, amit levonok, hogy az 5 év körüli korkülönbség a lehetõ legrosszabb. A legjob az, ha csak 1-2 év van a kicsik között, akkor nem fognak annyit veszekedni, olyanok lesznek mint a legjobb barátok. Ilyenekbõl is van jó sok példa a közelemben. Semleges a dolog, ha a testvérek között már nagyon nagy a korkülönbség...8-10 év, mert ahogy írtátok is, a testvér már inkább pótszülõ lesz, de ez még mindig jobb, mint az állandó marakodás. Persze ezek csak az én megfigyeléseim és véleményem, mindenféle tudományos alap nélkül :) remélem segítettem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Mindjárt elolvasom ezt a cikket is. Azért bízok magunkban, hogy sikerül jó testvéreket nevelni, de úgy érzem vhogy mindig a rivalizálás a legerõsebb 2 tesó között. Iskolában és óvodában is pl.együtt jártam az öcsémmel, és eszünkbe sem jutott egymással játszani, sõt teljesen másokkal barátkoztunk. A munkám olyan hogy ha visszamegyek akkor már pár évig maradnom kéne, szóval vagy 4-5 év minimum korkülönbség lenne, vagy ha nem megyek vissza, akkor meg 2, 2 és fél év..na mindegy, köszönöm!
mindenképp jobb, ha kisebb a korkülömbség, tesóimnál is tapasztaltam, bátyam és köztem 13 hónap van, az öcsém 5 évvel fiatalabb. Pároméknál is õ és az öccse között 13 hónap van, a húga pedig 12 évvel fiatalabb. De az öcsém, és a párom húga is olyanok szinte, mint ha a mieink lennének. A lányom és a fiam között 14 hónap van, igaz õk nagyon féltékenyek, de meg kell nekik tanítani, hogy nem szabad egymástól sajnálni semmit. Most már elég jól haladunk... :D Én mindenképp a kis korkülömbség híve vagyok. Lányom már ovis, a fiam jövõre lesz, de külön csoportba fogom õket íratni, így majd reményeim szerint jobban eljátszanak majd este egymással, nem unják meg egymást olyan hamar.
végül hogy döntöttél, mi történt azóta?

Sokan mondják, hogyha már nagyon korán melltartót hordunk, később lógni fog a mellünk. De nagyon sokan azt mondják ha nem hordjuk, akkor fog lógni..Mi az igazság? Miben kell hinnem?

Legjobb válasz: Ne törõdj a nagynénéd megjegyzésével. Én meg folyton azt kaptam nagyanyámtól, hogy milyen sovány vagyok, anorexiás leszek meg minden (pedig pont arányos a testalkatom)... aztán egy idõ után úgy rendeztem le, hogy nagyi csak féltékeny, mert õ meg kövér, és irigyli, hogy csinos vagyok, neki meg már nem lehet ilyen alakja (pedig õ is ilyen alakkal ment férjhez anno, mint amilyen most az én alakom). Szerintem ha otthon nem hordod, csak ha elmész valahova, azzal nincs semmi gond. Mennyi idõs vagy?

Ne törõdj a nagynénéd megjegyzésével. Én meg folyton azt kaptam nagyanyámtól, hogy milyen sovány vagyok, anorexiás leszek meg minden (pedig pont arányos a testalkatom)... aztán egy idõ után úgy rendeztem le, hogy nagyi csak féltékeny, mert õ meg kövér, és irigyli, hogy csinos vagyok, neki meg már nem lehet ilyen alakja (pedig õ is ilyen alakkal ment férjhez anno, mint amilyen most az én alakom). Szerintem ha otthon nem hordod, csak ha elmész valahova, azzal nincs semmi gond. Mennyi idõs vagy?
Ne aggódj, nem lesz semmi gond :-)
Ez alkati kérdés is, meg hogy családban jellemzõ-e. Hordj, ha kényelmesnek érzed, én otthonra nem szoktam, de ha megyek valahova, akkor igen, mert pl. engem zavar, ha a mellbimbó látszik a felsõn keresztül 1-1 pöttyben :-) Kb. 10 éve biztosan hordok (24 vagyok), feszesek a melleim, az alkatom se olyan, hogy lógjon, családban se jellemzõ.
Akkor kell melltartót hordani, ha a melledet különben lehúzza a saját súlya/mérete, esetleg járáskor, mozgáskor érezhetõ, netán zavaró kilengése van már. Kezdõdõ szúnyogcsípést is feldíszíthetsz melltartóval, ártani nem fog neki, de teljesen szükségtelen.
A kérdező hozzászólása: köszi... csak olyan sokmindent hallok, hogy már nemtudom hogy mi van
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi... nálunk sem túlzottan, jellemzõ, de engem csak az idegesít hogy azzal piszkál a nagynéném hogy miért hoerdom... akárhényszor amikor meglát benne
A kérdező hozzászólása: 13 múltam... amúgy a féltékenységben igazad lehet, mert neki csak 3 fia van, és mindig lányt szeretett volna, nekem viszont még van 2 lány testvérem
Tudom, hogy már régi a kérdés, de azért leírom: Nekem is mindig mondta a nagymamám, hogy minél késõbb kezdjek melltartót hordani, mert tönkre megy a mellem csak, lógós lesz. Nos, ez nem igaz. Régen úgy hitték, hogy a melleket a mellizmok tartják, így igaz is lenne, amit mondanak az "öregek". Mert ugye ha egy izmot folyamatosan alátámasztanak, akkor elsatnyul. Viszont idõ közben kiderült, hogy a melleket nem izmok, hanem rugalmatlan szalagok tartják. Az elsatnyult izom megfelelõ edzéssel újra formába hozható, de egy rugalmatlan szalag nem. Tehát pont az ellenkezõje igaz. Ha a szalagokat folyamatosan húzza a súly, akkor megnyúlnak, és mivel rugalmatlanok, nem is nyerik vissza eredeti formájukat. Ezért szükséges a melltartó attól kezdve, hogy egy leányzónak elkezd nõni a melle. Persze ez nem azt jelenti, hogy 13 évesen is állandóan hordani kell, de pl. sportoláshoz jól jön már, tesi órára pl. És persze nem mindenkinek egyformák a mellei, tehát nem egyformán nyúlnak. Nekem mindig is kicsi, de formás melleim voltak, ha tehettem, nem hordtam melltartót, mert sokkal szebb formája volt anélkül. Csak szülés után kezdtem el rendszeresen melltartót hordani, amikor a szoptatás miatt megnõtt és már sajnos nem az eredeti a formája.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!