Találatok a következő kifejezésre: Mi az hő ami peteérés (2 db)

Mi az a hő ami peteérés után normális? Beágyazódás után ill. Terhesség esetén mindig magasra kell kúsznia?

Olyan más a h?görbém mint eddig. Most totál az a trifázisos. Eddig sosem volt ilyen. De nézegettem más oldalakon ha volt beágyazódás akkor most fel kéne menjen. De nekem nem megy még olyan magasra sem mint szokott. Általában pé után felmegy 37-37,1 re. Most pé után felment 4 nap alatt 37-re, majd 36,9-36,8-36,8-36,9 és ma reggel megint 37.

Legjobb válasz: lehetséges ,hogy az vagy ,vegyél tesztet mensi késése után egy héttel. drukkolok!!!

lehetséges , hogy az vagy , vegyél tesztet mensi késése után egy héttel. drukkolok!!!
A beágyazódás nem függ össze a hõmérséklettel, ugyanis a pé után általában felmegy 37 köré, és ott is marad! A beágyazódás a pé után van kb. 4-6 nappal. A hõd addig fent fog maradni amíg meg nem jön, és marad is ha baba van! Kívánom, hogy sikerüljön a baba!
Szia! Én u.így vagyok.Bízzunk benne, hogy baba.

Mikor van peteérés mikor lemegy hő, vagy amikor felmegy? Illetve akinek nyákos folyása van peteérésnél, az milyen? Jókor voltunk együtt?

Úgy értem a nyákos folyást, hogy nekem most írtak fel clostit,túl vagyok egy dobozon a 18. ciklusnapnál járok és tegnap a bugyimon ilyen tojásfehérje szer? nyákot tapasztaltam /eddig még nem tapasztaltam ilyet/, de nem többször egy nap csak egyszer amikor elmentem pisilni, azóta semmi,már nem nyúlik.Akkor ez most mit jelenthet peteérésem volt, lesz vagy mi?Felrakom a h?met,megnéznétek?Kérlek segítsetek, már nagyon vágyunk egy babára!!!

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/498ee26120a354a32a7bfa..

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/498ee26120a354a32a7bfa..
én is arra tippelnék, hogy most volt peteérésed, szóval akciózzatok rendesen, hátha sikerül teherbe esni. :) Peteérés az utolsó olyan napon van, amikor lent van a hõmérséklet, ezért lehet csak utólag megmondani.De látom az ovuteszted is +, akkor tuti volt. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!