Találatok a következő kifejezésre: Mi az hő (186 db)

Mi lett hó alatt című film vége? Odáig láttam hogy a hapsi betöri az ablakot és ki akarják ásni magukat. Hogy folytatódott? Azt hiszem meghaltak. De miben és hogyan?

(Jenna, Liam és még ketten beragadtak a hó alá)

Legjobb válasz: a szüzike meghalt mert a mellette ülõ eldugta az inhalátorát és megfulladt egy rohamtól..a csávó meg a csaj elindultak felfelé a hó alatt, mig a kocsi tetejét betörte a hó és az idióta is megmurdált. A csajszi miközben ástak megkérdezte a fiut hogy ha kiszabadulnak, ha tulélik lesznek e egy pár. és smároltak.Majd a kutatócsoportot mutatták akik keresik õket, és megtalálták a csajszit meg a csávót ölelkezve összefagyva..The end

a szüzike meghalt mert a mellette ülõ eldugta az inhalátorát és megfulladt egy rohamtól..a csávó meg a csaj elindultak felfelé a hó alatt, mig a kocsi tetejét betörte a hó és az idióta is megmurdált. A csajszi miközben ástak megkérdezte a fiut hogy ha kiszabadulnak, ha tulélik lesznek e egy pár. és smároltak.Majd a kutatócsoportot mutatták akik keresik õket, és megtalálták a csajszit meg a csávót ölelkezve összefagyva..The end

Mi az a cover line a hőmérsékletnél? Vagyis sok helyen olvasom hogy fölötte kell lenni a hőnek. De mikor? És mit jelent? Mi a szerepe? Melyik napokban kell fölötte lenni a hőnek. Semmit sem tudok róla .

Csak most kezdtem el a h?mér?zést 12 napja és semmit nem tudok még róla.

Legjobb válasz: Szia! A menstruáció elsõ napjától kell mérni. A peteérés elõtt alacsonyabb a hõmérséklet, a peteérést követõen pedig elkezd emelkedni és a következõ menstruációig magasan kell maradnia. pl: nekem peteérés elõtt 36,4-36,5 peteérés után 36,8-36,9 körül mozog. Ha a görbéden húzol egy vonalat vízszintesen akkor azt látod, hogy a peteérés elõtti hõmérséklet a vonal alatt van, a peteérés utáni a vonal fölött. Lényegében akkor csökken a hõ a cover line alá, ha a peteérés elõtti hõmérsékletig csökkent, ami nem jó!!

Szia! A tüneteid nagyon jók, a nyák megjelenése azt jelenti, hogy megindult a tüszõ érése, áthatóvá vált a méhnyak a spermiumok számára, egyben védi õket és segíti elõrejutásukat. Ezek már termékeny napok és pár napon belül meg kell repednie a tüszõnek, ezt látni fogod mert megemelkedik a hõd. Most húzzatok bele és akkor is legyetek együtt még pár napig, ha megemelkedett a hõ, mert a pete kilökõdése késhet.
Szia! A menstruáció elsõ napjától kell mérni. A peteérés elõtt alacsonyabb a hõmérséklet, a peteérést követõen pedig elkezd emelkedni és a következõ menstruációig magasan kell maradnia. pl: nekem peteérés elõtt 36, 4-36, 5 peteérés után 36, 8-36, 9 körül mozog. Ha a görbéden húzol egy vonalat vízszintesen akkor azt látod, hogy a peteérés elõtti hõmérséklet a vonal alatt van, a peteérés utáni a vonal fölött. Lényegében akkor csökken a hõ a cover line alá, ha a peteérés elõtti hõmérsékletig csökkent, ami nem jó!!
Szia! A második válaszoló vagyok. Én korábban próbálkoztam ovu kalkulátorokkal, de nem igazán szeretem, és szerintem nem is igazán pontos. Egyrészt matematikai alapon a ciklusaid hoszából számít átlagot és von le egyszerûen 14 napot és akkora jelöli a peteérést. Ez több szempontból is necces, mivel ahhoz hogy pontos legyen legalább 6 hónapi hõmérséklet eredményt kell felvinned, másrészt nem biztos hogy minenkinél a 14. napon van a peteérés. Nekem pl: most a 16. napon volt. Ez biztos, mert a 14. napon voltam hormon vizsgálaton és még nem repedt meg a tüszõ, pedig 28 naposak a ciklusaim. Én is itthon vezetem magamnak, és figyelem a testem jeleit. A nyákot, a ovu fájdalmat mérem a hõmet és a következõ hónapban tudsz már következtetni, belõle, hogy neked mikor van peteérésed. (vagy az utolsó alacsony hõmérsékletû napon vagy amikor elkezd emelkedni) de látni fogod belõle, hogy melyek azok a napok amikor bele kell húzni!!!
A kérdező hozzászólása: Áh már értem nagyon szépen köszönöm.
Szia! Ha ovu kalkulátort használsz, mint pl: a ciklus.hu akkor a függõleges vonallal jelzi a peteérés várható idõpontját, a vízszintes pedig a cover line.
én a fertilityfrienden vezetem a hõmet. peteérés után mikor már kb 3 napja fent van a hõm, akkor ad egy keresztet, ami azt jelzi, hogy a program hová tette a peteérés napját. van egy vízszintes és egy függõleges vonal a görbémen. majd te is fogsz kapni, ha túl vagy a pén. a függõlgese vonal a cover line. ha mensi elõtt leesik a hõ, akkor már tudja az ember, hogy meg fog neki jönni :(
A kérdező hozzászólása: Akkor azt hiszem át kell térnek a cilus.hu ra mert ebben a 12 napban csak itthon vezettem a hõmet egy menzesznaptárban amit a dokim adott. Nagyon köszönöm . Átirom a hõket oda. Jaj de aranyosak vagytok!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem a visszintes vonal , mert ha függöleges az akkor honnan tudom hogy alá esett hisz az függõleges egyenesen felfelé????? Vagy nem jól értem? De köszönöm szépen a válaszodat.
hát persze, hogy csak elírtam :)
A kérdező hozzászólása: ez az elsõ hónapom amikor elkezdtem mérni a hõmet ugyhogy most vagyok a 12. napon és kezdõdik a nyák folyása és még nincsen viszonyítási alapom de már szurkál néha a petefészek hol a bal hogy a jobb de már köv hónapban lesz mihez viszonyítani és remélem beköszönt hozzánk a babó most már 2 év után.
Másodiknál a pont: igen, a vízszintes vonal.:) Szerintem elsõ is csak elírta.

Mi az amivel feldobhatnam a sexualis kapcsolatom es nem tul perverz? (1, 8 ho utan)

Legjobb válasz: Azzal, hogy megtanulod használni az ékezeteket. Látszik, hogy neked sincs meg a 8 általánosod. De még a 6. osztályban is bizonytalan vagyok. Már 1,8 hó után laposodik a sex? Hány évesek vagytok? 14? Egyébként kaki sexre van szükségetek! Az fog titeket feldobni. Vagy egyszerûen, nem kell még neked sexelni.

Azzal, hogy megtanulod használni az ékezeteket. Látszik, hogy neked sincs meg a 8 általánosod. De még a 6. osztályban is bizonytalan vagyok. Már 1, 8 hó után laposodik a sex? Hány évesek vagytok? 14? Egyébként kaki sexre van szükségetek! Az fog titeket feldobni. Vagy egyszerûen, nem kell még neked sexelni.
(Kedves elso, azert most felszolalnek azoknak a neveben, akik nem hasznalnak ekezeteket. Ennek semmi koze a 8 altalanoshoz, vagy akarmi mashoz, en peldaul igy szoktam meg a gepelest, igy is esik jol, mert mar 10 eve sorban olyan szamitogepeim vannak, amik nem magyar klaviaturaval rendelkeznek. Termeszetesen ramegy a magyar karakterkeszlet, nekem azonban igy kenyelmesebb, de nyilvan ha dolgozom, vagy a szukseg ugy kivanja, kepes vagyok ekezeteket hasznalni, es feltetelezem ezt a kerdezorol is.) A kerdeshez: az 1, 8 ho az 1 ev 8 honap akar lenni? Igazabol fogalmam sincsen, nekem sosem voltak ilyen problemaim. Egy laza kis kikotozes, letamadas, fenekpaskolas? Vagy ez mar tul perverz?
Hát akkor te is elég cockn00b lehetsz.
A kérdező hozzászólása: eloszor is senki se mondja meg nekem hogy hogy irjak es hogy hogy ne!!!akinek nem tetszik a kerdes az nem muszaly valaszoljon....ugyhogy elso valaszra csak annyit tudok irni hogy aki a merget nem tudja kontrolalni ne az en valaszomat kritizalja hanem fulladjon a duhebe.....es ha annyira erdekel 19 vagyok vele vesztettem el es oromet akartam neki okozni mivel neki nem en vagyok az elso de te gondolom sosem sexeltel szerelembol....ha nem tetszik a helyesiras......
Kis szembekötözõsdi, kenegessétek be magatokat valami finommal és nyalogassátok le egymásról, jégkockát is bevethettek(én bekötöttem a pasim szemét és úgy kényeztettem, majd lelocsoltam vörösborral, vagy pezsgõvel és lenyaltam róla, majd orál így meg stb, elvol ájúlva tõle :) ))
Menjetek el swinger klubba, ha kell adok ötletet hová...
fogalmam sincs de tetszik a kérdés.
A kérdező hozzászólása: Örülök de tényleg derítsök már ki.:D
A kérdező hozzászólása: Szóval mire gondolt István? http://www.youtube.com/watch?v=e4OqCWM_DOg
hát a folyásból egyértelmû, mikor volt pé d.az a tüsszõrepedés, elõtte utána 2-3 nappal ha voltatok együtt az szupi
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de nem egyértelmû. Pénteken a 12. napom volt, nem utánna van a tüszõrepedés?
nyúlós folyás napján van a tüsszõrepedés, így utána való 24 óra a legesélyesebb a teherbeesésre-nekem dokim így mondta
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod

A munkáltatóm kijelentette, hogy 8 órásból 4 órás foglalkoztatásba rakott át, ráadásul hó elejétől visszamenőleg. Ez így lehetséges? Mik az opciók?

Legjobb válasz: Elfogadható indokkal mag kell indokolniuk, hogy miért tesznek négy órásnak. Ezt bármikor meg tudják tenni. Visszamenõleg nem tehetik meg. Ha megteszik, akkor elmehetsz a munkaügyi bíróságra és meg is nyered az ügyet. Az állásodat azonban elveszted. Most az a kérdés, hogy elfogadod e a négy órát. Ha nem ne írd alá, de az állásod így is ugrik, viszont a ledolgozott órák pénzét ki kell fizetniük. Persze egy ügyes alkalmazó bármikor rád vághat valamilyen károkozást, és még te fizetsz. Megint perelhetsz, de az minimum három év. Ha maradni akarsz, akkor próbálsz egyezkedni, vagy kussolni. Jó, mi?

Elfogadható indokkal mag kell indokolniuk, hogy miért tesznek négy órásnak. Ezt bármikor meg tudják tenni. Visszamenõleg nem tehetik meg. Ha megteszik, akkor elmehetsz a munkaügyi bíróságra és meg is nyered az ügyet. Az állásodat azonban elveszted. Most az a kérdés, hogy elfogadod e a négy órát. Ha nem ne írd alá, de az állásod így is ugrik, viszont a ledolgozott órák pénzét ki kell fizetniük. Persze egy ügyes alkalmazó bármikor rád vághat valamilyen károkozást, és még te fizetsz. Megint perelhetsz, de az minimum három év. Ha maradni akarsz, akkor próbálsz egyezkedni, vagy kussolni. Jó, mi?
Igaza van az elõttem szólóknak: a szerzõdés módosításhoz te is kellesz. Én a helyedben nem maradnék itt, hiszen ha ebbe belemész, innentõl szinte bármit megtehetnek veled. Nem írnám alá a 4 órás munkaszerzõdést, jogi tanácsot ( ingyen) itt kérhetsz: http://www.jogpontplusz.hu/
A kérdező hozzászólása: 8 órásként voltam bejelentve, és valóban annak megfelelõ órát dolgoztam egy hónapban. Most egy személyes incidens miatt fogalmazott úgy a fõnököm smsben, hogy Március 1-tõl a munkaviszonyom 4 órás eszerint kapom meg az új beosztásom. Szerintem sem lehet ezt így, ezért kérdeztem rá. Nem bánom ha az állás elvész sõt, csak kapjam meg a járandóságaim. Nagyon köszönöm a segítséget és a honlap linkjét is!
Van egy élõ munkaszerzõdésed. A benne lévõket csak úgy lehet megváltoztatni, ha Te aláírod, hogy "belemész". Ha nem írod alá, akkor az van, ami az eredeti munkaszerzõdésedben áll. Hiába is fintorog hozzá a fõnököd, nem tud mit csinálni.

Mi az oka annak, ha valakinek nem esik le a hője amikor megjön? Csak 3-5 nap múlva. Mire utalhat?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ! Örülök, hogy ez nem gond. De például szoktam barnázni. Azt nem a progi hiány okozza?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Örülök, hogy ez nem gond. De például szoktam barnázni. Azt nem a progi hiány okozza?
Nem tudom, de nekem pl hõemelkedésem szokott lenni, amikor menstruálok, erre 14 éves voltam, amikor a háziorvosunk jött rá. Azt mondta, hogy ritka, de elõfordul ilyen is. Én pl teljesen egészséges vagyok, nem utal semmire...
A kérdező hozzászólása: De érdekes! Akkor lehet ez a válasz a kérdésemre! Remélem tényleg nincs bajom! Köszi a választ!
Az alaphõmérséklet és a láz nem egyenértékû.Lázad a nap bármely szakában van, de alaphõ csak ébredés után állapítható meg. Peteérés után megemelkedik a progeszteron szint, ami megemeli az alap hõmérsékletet.Innen tudjuk hogy megtörtént a peteérés.Valószínû neked magas a progeszteronod és azért csak késõbb esik le a hõd, ami nem baj, csak zavaró mert így nem tudod mikor jön meg pontosan.
Az is okozhatja, vagy épp ciszta is, vagy egyéb hormonzavar.Erre pontosabbat nem tudok mondani sajnos.

Kislányom júnisban tölti a 3 évet. Az apukával nem voltunk házasok, két éve eljöttünk tőle mert elküldött minket. Hébe hóba vagy ünnepekkor muszájból eljön a gyerekhez. Milyen iratokat kell elküldenem a bíróságra?

Emellett szeretnék emelést is kérni mert azóta dolgozik és így is 15-öt küld, ruhába gyógyszerbe nem száll be mondván hogy küldi a gyermektartást.Egyedül nevelem a kicsit,tavaly 3x látta az apja.Még kértem is hogy jöjjön a gyerekéhez,de már nem érdekel. sms-ben néha ír hogy hogy van a gyerek? Pl a második műtét után is ezt tette. Kapcsolat igazából nincsen. Minden harmadik hónapban telefonál hogy lejön az anyukájával látogatni. itt vannak egy délutánt hoznak egy kis gyümölcsöt és ezzel le is van tudva. Tavaly a szülinapján sem köszöntötte fel telefonon sem mert nem tudja mikor van! Kérni szeretném hogy csak akkor vihesse a kicsit ha rendszeresen látogatja . Volt hogy ezt ígérte de előbb akarta vinni a gyereket,ilyenkor elviszi és hosszú ideig eltűnik. Ezért már nem adom és mivel nem volt elhelyezés hiába kérném vissza a kicsit nem tennének semmit. Volt már valaki ebben a cipőben?

Legjobb válasz: A gyerektartás és a láthatás nem függ össze, két külön dolog. Egyébként jól teszed, ha a bíróságon tisztázod a helyzetet. Viszont azzal tényleg nem tudsz mit kezdeni, ha nem akarja látogatni, kötéllel nem lehet odarángatni. A láthatást neki kell a bíróságon kérni, ha nem kéri, nem lesz megítélve.

A gyerektartás és a láthatás nem függ össze, két külön dolog. Egyébként jól teszed, ha a bíróságon tisztázod a helyzetet. Viszont azzal tényleg nem tudsz mit kezdeni, ha nem akarja látogatni, kötéllel nem lehet odarángatni. A láthatást neki kell a bíróságon kérni, ha nem kéri, nem lesz megítélve.
mivel fizet havonta rendszeresen, így nem kérheted azt hogy csak akkor vigye el ha rendszeresen látogatja Fölösleges ráerõltetni a gyereket, ha nem akarja látni akkor nem akarja, te ezzel nem tudsz mit csinálni Sógornõm fiát január óta nem látogatja az apja, feljelenteni ezért nem lehet, mert a gyerektartást meg fizetni
Ez nagyon szomorú. Nem írnék inkább jellemzõt a volt párodra, de annál undorítóbb dolog nincs a világon, mikor valaki a saját gyermekét elhanyagolja. Sajnos én is ilyen családban nõttem fel, testvéremmel ugyanezt éltük át, annyi különbséggel, hogy minket apánk egyáltalán nem látogatott. Az oké, hogy ha megromlik a kapcsolat 2 ember között, akkor szétválnak útjaik, de egy pici gyerek tehet errõl? Mégis õ sínyli meg ezeket az éveket a legjobban. Erre nincs bocsánat. Én sok erõt kívánok Nektek, mert saját tapasztalatból mondhatom, hogy szörnyen nehéz évek elé néztek majd.
A kérdező hozzászólása: Nem is akarom kötéllel rángatni csak eleinte próbáltam neki elmondani hogy az õ gyereke stb.... Most már nem érdekel ha nem jön. De hónapokig nem jön a kicsihez és vinni akarja ezt meg nem akarom engedni nem ismeri az apukáját. Viszont a láthatást biztosítom otthon azt nem is akarom megtiltani, de hogy több napra elvigye fél évente az erõs egy picit.
Hasonló a helyzet, annyi különbséggel, hogy én eleve váláskor leszögeztem, hogy csak nálam láthatja, nem viheti el, mert addig sem ismerte, és nem vállaltam annak a reszkírját, hogy egyszer csak eszébe jut elvinni, holott a gyerek azt sem tudja, hogy ki az. A gyámügytõl kérdezd meg, hogy milyen papírokat kell beadnod, és hogyan fogalmazd a kérést pontosan. Én azt fontolgatom, hogy ha a kicsi betölti a hármat, és addig sem hajlandó apuci feléje nézni, akkor beadom a papírt, hogy ne legyen többet láthatása. A gyámügy a gyerek érdekeit nézi, és természetes, hogy nem használ a kicsinek, hogy félévente egy számára idegen elviszi napokra. A ti kapcsolatotokra nézve is rossz, mert a kicsi azt sem fogja érteni, hogy "anyu miért adott oda a bácsinak". A gyerektartással nem függ össze a dolog, a gyerektartás nem bérleti díj a gyerekre, azt azért fizeti, mert megcsinálta, de nem akarta vállalni a vele járó felelõsséget, nem akart apuka lenni. Jogilag ez az egyetlen mód, hogy "felelõsségre vonják".
Miért kell valakit 26%-ra lepontozni csak azért, mert elítéli ezt az aljas apát? Vagy talán van, aki szerint példás a viselkedése? Annak külön gratulálnék, remélem, sosem lesz gyereke.

Ha mindenki szegény miért kell 3 percig állni az út szélén mire végre nem jön autó és át lehet menni? Mégsem drága a benzin? Vagy mindenki ennyire tesz rá hogy mi lesz hó végén?

Legjobb válasz: Tudod valakinek nincs arra ideje, hogy azon töprengjen, hogy hány kocsi megy át az úton, hanem éppen kocsival munkába siet.

Tudod valakinek nincs arra ideje, hogy azon töprengjen, hogy hány kocsi megy át az úton, hanem éppen kocsival munkába siet.
Nem a benzin drága, hanem te vagy csóró!
Azért mert Magyarországon "divat" az hogyha az emberek panaszkodhatnak, közben pedig egész kellemesen megélnek. Nem mondom, van egy réteg, aki valóban szegény, de az emberek többségének rengeteg fekete, azaz eltitkolt jövedelme van, így sokan, akik el akarják hitetni hogy szegények, nem veszik észre hogy valójában nem is szegények.
Ha a zebránál állnál még lehet át is engednének.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó látom te is olvasgatsz a "fészen" Nekem nincs de nem is hiányzik autó. Mindent a közelben intézek és gyalog járok, messzebbre 2 kerülettel odébb azért már én is BKV-ra szállok de ez nem jellemzõ.
A próféta szóljon belõled! :)
Ne aggódj, hamarosan nem lesz ez probléma.
Ha a benzin feleennyi lenne, akkor is sírnának az emberek. Nem is kevesebben.
A kérdező hozzászólása: Lehet falun jobban érezném magam. Nem az volt a bajom hogy nem engednek át hanem hogy undorítóan sok az autó és mégis mindenki sír hogy nincs pénz és drága a benzin.
Költözz falura, itt egész nap kedvedre mászkálhatsz keresztül-kasul az utcán. Még csak buszok sem zavarnak, mert itt nincsenek.
Azért, mert az autósok nem állnak meg, hogy a gyalogosok átmehessenek. Jobb helyeken ez kötelezõ.
Keresletrugalmasság -- kereslet árrugalmassága. A kérdésedre a válasz ennek a közgazdasági kifejezésnek az ismeretében rejlik. Az ember értékrendje határozza meg. Az eredményt te magad tapasztalod.

Mivel foglaljátok le 3 hó körüli babátokat? Mi az, ami érdekli? Meddig van el egyedül?

Kislányom napközben 2*20 percet alszik, kellene valami jó ötlet, hogy mivel játszhatna el egyedül.

Legjobb válasz: az én lányom is 3 hónapos lesz jövõhéten, de sokkal többet alszik mint a tied, igaz õ koraszülött baba és igy csak 1 hónapos lenne. én vettem neki egy zenélõ, világitó projektort amit nagy élvezettel szemlél mindig. http://teszvesz.hu/item1282188577_vtech_zenelo_projector_kis.. nekünk nagyon bejött, igaz inkább az alváshoz. de nagyon szereti nézegetni(persze ha olyan a kedve) a kiségyra szerelt körforgót, és a játékhidat is.

az én lányom is 3 hónapos lesz jövõhéten, de sokkal többet alszik mint a tied, igaz õ koraszülött baba és igy csak 1 hónapos lenne. én vettem neki egy zenélõ, világitó projektort amit nagy élvezettel szemlél mindig. http://teszvesz.hu/item1282188577_vtech_zenelo_projector_kis.. nekünk nagyon bejött, igaz inkább az alváshoz. de nagyon szereti nézegetni(persze ha olyan a kedve) a kiségyra szerelt körforgót, és a játékhidat is.
Háááááát szerintem semmivel!Legalább is az enyém egy percet sem volt el egyedül!:(((Amikor fent van mindig ott kell legyek!4 hónapos és ez mindig így volt nála!
ja és 3x20-30 percet alszik Õ is!
A kérdező hozzászólása: Kicsit megnyugtat, hogy nem csak az én babám van fent sokat.:) ))) A projektoros vetítõn már én is gondolkodtam, ezek szerint hasznos lehet. Kislányom is 100%-ban egy embert igényel, de így sajnos nem jut idõm semmire. :( Nagyon köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!