Találatok a következő kifejezésre: Mi az gruppen (4 db)

Mi az a fétis, naked, milf, orgia, gruppen? milyen pózokvan masztizzak?

Legjobb válasz: fétis = rajongás valami dolog iránti kiemelt érdeklõdés, (pl a lábfétis azt jelenti, amikor valaki a nõi láb látványától, érintésétõl jön nemi izgalomba) naked = meztelen milf = mom i'd like to fuck, a vonzó érett nõkre szokták használni (aki nyilván anyuka, és nagyon megdugná az ember) orgia = szexuálisan túlfûtött buli gruppen = csoportszex (kettõnél több résztvevõ) amilyenben jól esik bmeg...

fétis = rajongás valami dolog iránti kiemelt érdeklõdés, (pl a lábfétis azt jelenti, amikor valaki a nõi láb látványától, érintésétõl jön nemi izgalomba) naked = meztelen milf = mom i'd like to fuck, a vonzó érett nõkre szokták használni (aki nyilván anyuka, és nagyon megdugná az ember) orgia = szexuálisan túlfûtött buli gruppen = csoportszex (kettõnél több résztvevõ) amilyenben jól esik bmeg...
Hány éves vagy, és miért nem tudsz googlet használni? fétis - minden, a szokásostól eltérõ szexuális aktivitás (eszközhasználat, lábujj pengetés, kikötözés, stb) naked - keress rá a szótárban milf - mothers I'd like to fuck orgia - sokan egyszerre gruppen - egyet többen masztizni meg olyan pózban masztizz, ahogy neked tetszik, fedezd fel magad...

Mi az a gruppen sex?

Legjobb válasz: Gruppen = német szó, jelentése: csoport tehát csoportos szex

Gruppen = német szó, jelentése: csoport tehát csoportos szex
Utsó:Csak akkor ha gruppen ha két banánnal:D
ha egy kan kutya tol egy szuka kutyát és közben a kan kutyát tolja egy kan kutya....
Hááááát... amikor a nagy, tölcséres virágba bemászik a méhecske, aztán mégegy méhecske és még egy harmadik méhecske is, és mindezt végignézi egy néni, akinek minden lyuka tömve van qkikkal és [email protected] és egy másik néni nyalogatja a kloákáját miközben neki is betámaszt vki hátulról...
Ha egy banánnal csinálod.
a szex végén feldarabolnak vkit és megeszik.
ha minimum hárman csinálják.
4-5perverz allat, akik egyutt tudnak csak annyi penzt osszekaparni hogy "alkalmazzanak" egy utcalanyt :P:) )
Ez a cigányoknál van. Mikor elkezdik ketten és beszáll az egész család.
11-20 00:06 ez igy bonyolult :D XD
ma 22:05 - ja tényleg elírtam bocsi :D
csatlakozom az elõttem szólókhoz
http://www.redtube.com/47303 nah ez a gruppen XD

Mi az a gruppen?

Legjobb válasz: kamukám az a csoportosszex

kamukám az a csoportosszex
dehogyis, az egy harci repülõgép... :) ))
Utolsó..te a guppira gondolsz..:D Semmi gáz, majd legközelebb humoros leszel. :)
Gruppen a maszti szó emelt többes számban: Egyes szám: maszti Kettes szám: közösülés emelt többes szám: gruppen
Nem, németül a csoport=drei, teljesen más kifejezés.
Gruppen azt jelenti, hogy ha fiú vagy akkor szopatás közbeni szopsz. Ha lány vagy azt jelenti, hogy egynél több testnyílásodban található, egy idõben pénisz.
A gruppen általában csoportot jelöl, így pl. gruppen farten = csoportos fingás
A viccet félretéve. A gruppen a 3-as szex. 2 férfi 1 nõ vagy 2 nõ 1 férfi felállással.
A kifejezés eredete a német gruppe=három kifejezésbõl ered. Amennyiben háromnál többen csinálják, a megfelelõ matematikai mûvelettel kell jelölni, gruppen+1, gruppen+2, gruppen*2, stb.
Helyesen gruppinak írják, és az egy akváriumi hal.
Helyesbítés (eredetileg másképpen fogalmaztam, és elküldés elõtt elkerülte a figyelmemet): - HÁROM németül, helyesen ...
- A Gruppenfüher a Náci Németországban - Harmadik Birodalom, ahogyan országukat akkor nevezték -, az SA-ban és az SS-ben használatos katonai rang volt, és az Altábornagynak felel meg. - Egy másik szóösszetételben a Gruppensex Csoportszexet jelöl. Egyéb esetekben a hármat még nem nevezik csoportban, de mivel a több résztvevõs szexben a hármas aránya a leggyakoribb, ezt a definiciót az ilyen összetételû nemiszerves szabadidõs játékokra is alkalmazzák, a játszótársak nem beli meposzlásától függetlenül. - A Gruppenszex Führer kitalált - valószínûleg azt a letûnt kort, ideológiát, rezsimet újfent kigúnyoló - rang, ilyen nem létezett és ma sincs. Legfeljebb a mai emberek kigúnyolására, megtréfálására használják. - A hármat németül, helyesen drei, illetve Drei (die Drei). Az elõbbi, mint sorszámnév (ezért csak kis betûvel), az utóbbi a Hármas szám megfelelõje és nõnemû fõnév, csakúgy, mint a die Gruppe.
terhesvagy!!! #
Igazából a "drie" az a hrom. (Albán kecskefaj)
Már bocsánat de a drie az a három a gruppe pedig a csoport nem ugyanaz!!!
A gruppen csoportot - csapatot jelent. Csoport sex.
Egy XX. századi zenemû :D http://www.youtube.com/watch?v=2Gqk2IZpLCw
Milyen hülyeségeket hordatok össze? (németül) három= drei csoport= gruppe gruppen= tömegsex

Ti mit gondoltok a francia idegen Légióról? Valamint aki végig csinálja az 5 éves szerződést milyen lehetőségei vannak utána más alakulatoknál? (pl. : SAS, Gruppa Alfa, GROM, ROKN UDT/SEAL)

mármint arra gondolok hogy az után az 5 év után mivel van katonai háttered, tárt karokkal várnak, csak csináld végig a vizsgákat, vagy esetleg kell-e még valami.

Legjobb válasz: A Légió egy elvtelen, zsoldos hadsereg. A francia külpolitika piszkos munkáját végzik, fõleg Afrikában. Bárkit szívesen látnak, aki fizikailag alkalmas. Vele ellentétben a többi (mint a SAS, vagy az alfa), nemzeti hadseregek speciális alakulatai. Nem azt mondom, hogy nincsenek benne külföldiek, de egyrészt nemzetbiztonsági szempontból "tiszta" tagokat keresnek, másrészt ezek tényleg a világ legjobb elitkatonái.

A Légió egy elvtelen, zsoldos hadsereg. A francia külpolitika piszkos munkáját végzik, fõleg Afrikában. Bárkit szívesen látnak, aki fizikailag alkalmas. Vele ellentétben a többi (mint a SAS, vagy az alfa), nemzeti hadseregek speciális alakulatai. Nem azt mondom, hogy nincsenek benne külföldiek, de egyrészt nemzetbiztonsági szempontból "tiszta" tagokat keresnek, másrészt ezek tényleg a világ legjobb elitkatonái.
Egyrészt a légió nem feltétlenül az az ûber elit hely... kicsit nézz utána hogy is mûködik. Másrészt a Légióba ugye bár nem kell állampolgárság de egyébként a többiekhez nem árt. Szóval nem árt utána nézni hogy mit is csinálnak a többiek. Ahol tárt karokkal várnak azok a PMC cégek.
5 év idegenlégió után neked nem lesz kedved még máshová menni, örülsz, hogy élsz. Ezt garantálják neked. Ohh, egyébként az az 5 év 15. Csak utána nyugdíjaznak. Háromszor 5 évet írsz alá, és 5 évente dönthetsz úgy, hogy neked elég volt. Vagy dezertálsz, ami nem egy okos ötlet.
Elõttem lévõnek igaza van. A légió valóban nem akárkinek való. Egy ismerõsöm párja 2 éveiben leszolgálta az idejét. Nem is tudtam róla semmit, a francia nyelvtudását azt mondta az iskolában szerezte. Egy költözködésnél viszont találtam egy fényképet. Megeskedtek, hogy senkinek egy szót sem mondok (mivel nem tudjátok kirõl van szó a szavamat állom). A srác még beszélni sem akar róla senkinek. Az egyik legtökösebb gyerek akit ismerek, de amit ott átélt az hihetetlen módon kikészítette lelkileg. Sem a beszámolók, sem az ismeretterjesztõ filmek nem adják vissza azt amin ott átmennek az emberek. Nem ismerlek, de szinte egészen biztos vagyok benne, hogy nem bírnád. Ha meg mégis utána egy életen át cipeled a lelki terhet és a bûntudatot...
20'as éveit akartam írni.. bocs
Utánna lehetsz contractor (zsoldos), vagy bérgyilkos. Azok sokkal jonban fizetnek.
testõrnek is hívják õket utána. fõleg a milliomos ruszkik. amiket meg felsoroltál nemzeti alakulatok. szóval ha idejönne egy amerikai, hogy õ be akar lépni a magyar honvédségbe, akkor elküldenék a fenébe. és ugyanúgy téged is, ha mondjuk a sas-be jelentkeznél.
Az idegen legió alap nélkül összetákolt zsoldos hadsereg... A másik, hogy nincs olyan, hogy jelentkezel, a SAS, vagy a SWAT-ba, mert oda csak állampolgárok jelentkezhetnek, akik ráadásul elõtte katonák, vagy egy kiemelkedõen jó rendvédelmi szervnél szolgáltak... Mondhatni, legjobbak, a legjobbak közül.
Ez nem igaz utolsó, ha kiemelkedõ szolgálatot tettél az elõzõ alakulatodban, tesztelések után döntik el, hogy mehetsz-e a kiképzésre, vagy nem. Ha pl katonaorvos vagy, szinte biztos, hogy megérsz nekik egy próbát. Ha kiváló mesterlövész vagy, akkor is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!