Találatok a következő kifejezésre: Mi az francia (206 db)

Mi az a " Île-de-France " stílus?

Annyit tudok hogy a gótikán belül valami építészeti forma..

Legjobb válasz: Nem a gótikán belüli , hanem a XII. században a francia királyság területén és környékén ( ezt hívták Il de France-nak ) jelent meg elõször a gótikus stílus . Az elsõ ilyen épület a Saint Denis apátság volt .

Nem a gótikán belüli , hanem a XII. században a francia királyság területén és környékén ( ezt hívták Il de France-nak ) jelent meg elõször a gótikus stílus . Az elsõ ilyen épület a Saint Denis apátság volt .
A kérdező hozzászólása: Hát , én úgy tudom hogy ez a stílus a gótikán belül van és ilyen díszes , és a Notre Dame is ilyen.
Sajnálom , hogy a jó válasznak nem hiszel . De talán a nálam is többet tudóknak igen . http://hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%B3tika
A kérdező hozzászólása: Értem már megtaláltam köszönöm! De azért voltam bizonytalan mert a rajz tanárom máshogy mondta
Ha a kedves tanerõ nem hiszi el ezt , akkor küldök még egy linket , ahol a gótika korszakai is jelölve vannak . http://enciklopedia.fazekas.hu/tarsmuv/gotika.htm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Így egy 1, 5 hónapos csúszással meg elnézést!

Mi a különbség a carambol, a pool, a snooker, a rex és a skittle biliárdjáték között? Mi az a francia- és angolbiliárd?

Legjobb válasz: carambol: 2 kocsi ütközik pool: medence snooker: angol nevén snook nevû sós vizi hal horgászója, halászója a floridai partoknál rex: latinul király, amúgy egy nyomozókutya skittle: valami gyerek beceneve francia biliárd: billard angol biliárd: snooker ---> azaz snook hal fogó

carambol: 2 kocsi ütközik pool: medence snooker: angol nevén snook nevû sós vizi hal horgászója, halászója a floridai partoknál rex: latinul király, amúgy egy nyomozókutya skittle: valami gyerek beceneve francia biliárd: billard angol biliárd: snooker ---> azaz snook hal fogó

Mi az a francia komornyik? Ez milyen póz? Hogyan kell elképzelni?

Legjobb válasz: Az egy hihetetlen perverz póz. Kell hozzá egy kecske, egy gitár, 3 liter tej, 4 gombóc fagyi, 1 bödön méz és egy véletlenszerûen elrabolt francia ember.

Az egy hihetetlen perverz póz. Kell hozzá egy kecske, egy gitár, 3 liter tej, 4 gombóc fagyi, 1 bödön méz és egy véletlenszerûen elrabolt francia ember.
Elõzõ bocsi hogy kijavítalak de én mintha úgy hallottam volna hogy az alábbiakhoz még egy makadám csirkenyakprökölt és egy konzerv juhsajt is kelll .
Elõzõ: semmibaj Az utóbbiak csak ízlés kérdése ki hogy szereti. Egyes kultúrákban viszont pókembernek is beöltöznek hozzá.
:D Lököttek.


2013 as évben Márciusban mikor indul a jelentkezés az Francia Idegenlégióba?

Strasburgi jelentkezés március hanyadikán kezd?dik ?

Legjobb válasz: Elvileg bármikor jelentkezhetsz, bármely francia csendõrségen illetve a légió fõhadiszállásán.

Elvileg bármikor jelentkezhetsz, bármely francia csendõrségen illetve a légió fõhadiszállásán.
Péntek délutántól Hétfõ reggelig ne menj ha lehet. Elméletileg 7/24 ben van, de van esély hogy azt mondják, menj vissza hétfõn. Egy dolgot tudni kell, a francia idegenlégióba kell ember, de nem te kellesz.
Az utolsó mondat elég gonosz volt :)
NE jelentkezz én is kint voltam 12 évet és most nincs meg a bal lábam. Azt mondom maradj itthon. De ha annyira érdekel a sereg akkor maradj itthon és itt lépj be. Nem valami nagy móka ismeretlen embereket ölni, úgy hogy nem is ismered õket... Ráadásul már 5 éve járok Pszihológushoz miatta. Nagyon nehéz feldolgozni a történteket
Ez is benne van a pakliban. De a katonaélet nem csupa vidámság. Szerintem még így is örülj, hogy hazajöttél, és tudsz menni, élni. Így is relative elég olcsón megúsztad Sokakat csak koporsóban hoznak haza, ha egyáltalán hazahozzák :/ Amúgy aknára léptél, vagy mi történt?

Mi az a francia a szexben?

Natúr francia?

Legjobb válasz: a francia csajok szõrösek és büdösek. semmi jó nincs velük a dugásban..

a francia csajok szõrösek és büdösek. semmi jó nincs velük a dugásban..
szopás
Szexhirdetésekben: francia = szopás natúr francia = szopás gumi nélkül
Én úgy tudom hogy a francia/natúr francia s szexben csak sima orált jelent. Sz*pást :D
Amikor megadod magad :D Egyébként az orált. Mivel nem kur­vázok, így azt nem tudom, hogy a natúr arra utal hogy csak orál, vagy hogy gumi nélkül. De valami ilyesmi.
Voulez-vous coiter avec moi?
"Voulez-vous coiter avec moi?" Tyhû, ez nagyon szép volt. Komolyan. Akármit akartál is mondani vele, már csak azért is "lájkolom", mert még soha sem láttam leírva, és ráadásul szerintem biztosan igazad is van :)
Franciául az "Akarsz dugni velem?"
Mondom, hogy igazad van :D

Mi az amit a francia bulldogról tudni kell, gondozás, nevelésről, igényeiről? Mindent tudni szeretnék

Legjobb válasz: nekem egy fajtatiszta francia bulldogot tartó gazdi mondta, hogy nagyon betegesek szoktak lenni, hogy ebbõl mennyi igaz, nem tudom, nem akarok hazudni, de errõl már máshol is hallottam

nekem egy fajtatiszta francia bulldogot tartó gazdi mondta, hogy nagyon betegesek szoktak lenni, hogy ebbõl mennyi igaz, nem tudom, nem akarok hazudni, de errõl már máshol is hallottam
Igazából a légszõszervrendszeri rendellenességük teszi õket különlegessé, a többi jó táppal teljesen kiküszöbölhetõ. Megfigyeltem, hogy az Eukanubával etetett Fr.bulldogok sokkal nagyobbak és egészségesebbek társaiknál. Ezek szerint tökéletesen illik hozzájuk az összetétele de arra fel kell hogy készítselek, hogy az egyik legdrágább tápról beszélünk! Szóval a légzés.. Iszonyatosan hörögnek, horkolnak nem bírják a meleget, a párát, ilyen idõben nem szabad túlhajtani õket, inkább õsszel és tavasszal mozogjanak intenzíven, télen a hideg levegõ veszélyt jelent mivel rövid az orrnyergük, a levegõ annyival is kevésbé tud felmelegedni mielõtt eléri a tüdõt. Repülõgép nuku, a nyomáskülönbséget sem bírják. Egyébként teljesen úgy kell tartani, nevelni õket, mint a többi kutyát. Bár hozzáteszem, nem az eszükért szeretjük a bulldogokat:)

Mi a franc kerül 300. 000 forintba félévenként az új osztatlan tanárképzéseknél, míg az egyes szakok külön külön már 170 ezer forint/félévtől elérhetőek?

Ez ám az életpálya modell :(

Legjobb válasz: De bunkók itt egyesek. Csak a mihez tartást végett: nekem van egy diplomám és két felsõfokú szakképzésem, nyelvvizsgám. De én is ezen gondolkodtam hogy mi kerül ezen a képzésen 300 ezer forintba? Ráadásul 10 fél éves. Soha nem fogja vissza hozni az árát. És ki az aki képes ennyit ki fizetni egy tanári diplomáért?

De bunkók itt egyesek. Csak a mihez tartást végett: nekem van egy diplomám és két felsõfokú szakképzésem, nyelvvizsgám. De én is ezen gondolkodtam hogy mi kerül ezen a képzésen 300 ezer forintba? Ráadásul 10 fél éves. Soha nem fogja vissza hozni az árát. És ki az aki képes ennyit ki fizetni egy tanári diplomáért?
És megy is oda valaki? Mármint van aki tudja fizetni?
ha tanultál volna most nem lennél szarban
Ennél sokkal többe kerül egy egyetemi képzés. Költségtérítésként csupán a töredékét kell fizetned a valódi költségeknek. Másrészt tök igaza van az elsõnek: ha megfelelõ pontszámot értél volna el, nem kellene fizetned. Mivela pontszámok elég alacsonyak voltak, ez azért nem lett volna akkora nagy teljesítmény.
Nem értem miért kell leszólni a költségeseket...azaz azokat akik "nem tanultak eléggé". Én is költségesen vagyok tanítói szakon. De csak azért, mert az utolsó pillanatban jöttem rá, hogy mi akarok lenni és hogy tovább akarok tanulni ezért nem lettek fényesek a pontjaim. És szerintem nem vagyok ezzel egyedül, akik késõn döntöttek. Nekem is megfordult a fejemben, hogy tovább megyek tesi tanárira, de esélytelen hogy államira bekerüljek, hiába szeretném, de ennyi pénzt nem adok ki érte. Így megértem a felháborodást...!
Nem szólja le senki a költségeseket. Inkáb csak "csodáljuk" õket, mert jó drága.
Néhány nagyon durva ponthatár az Eltérõl: osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; fizikatanár (természettudományos gyakorlatok)]] 351 osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár (egészségtan); matematikatanár]] 326 osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; magyartanár]] 332 osztatlan tanári [11 félév [német nyelv és kultúra tanára; francia nyelv és kultúra tanára]] 338 Már ne is haragudj, de aki ezeket nem tudja elérni, az fizessen csak.
A kérdező hozzászólása: Nem is értem miért kell rögtön a ponthatárokkal meg nem tanulással jönnötök... Bár nem tartozik rátok, de bõven meglett volna ha idõben jelentkezem, de egészen más terveim voltak, csak az élet úgy hozta, hogy azok nem jöttek össze, így csak a pótfelvételi maradt volna... ha nem ennyire lehúzás lenne az egész.
Ebben az esetben, ha tényleg ennyire szeretnéd, próbáld meg jövõre újra.

Mi a franc ez? Valaki segítsen! Mitõl crashel ki mindig az MTA?

http://kepkezelo.com/images/h1f2ofv27ig3sn838n16.png Itt a kép

Francia Bulldogosok! A kutyátoknak mennyi ennivalót adtok ( gramm ) és hányszor egy nap? Mi az amit igazán szeretnek? Mi az amit nem ehetnek meg?

Legjobb válasz: A tápra rá van írva, hogy milyen kutyának hogy kell adni, tápja válogatja mennyi az adag. Felnõtt kutyának 1x kell enni adni.

A tápra rá van írva, hogy milyen kutyának hogy kell adni, tápja válogatja mennyi az adag. Felnõtt kutyának 1x kell enni adni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, csak tudod az a baj hogy mindegyik "kaján" más adag van feltüntetve. És az én kutyám nem ehet meg bármit mert a legtöbbet kihányja. Reggel tápot kap, este pedig konzervet, csak az adagban nem vagyok biztos mert mindenki mást mond. Még az állatorvos is.

Mi a franc történik a csillagokkal? Miért van két csillag szorosan egymás mellett? Aki teheti menjen ki és nézzen fel az égre!

Legjobb válasz: Nem csak két csillag van szorosan egymás mellett, hanem egy csomó: kettõscsillagoknak hívják õket. Nézz utánuk! Amúgy nem tudom, mire gondolsz. Nekem teljesen normálisnak tûnnek a csillagok most is.

Nem csak két csillag van szorosan egymás mellett, hanem egy csomó: kettõscsillagoknak hívják õket. Nézz utánuk! Amúgy nem tudom, mire gondolsz. Nekem teljesen normálisnak tûnnek a csillagok most is.
"Áh szinte tudtam hogy mire másodjára kimegyek, akkor nem lesz olyan, " "De 3-szor mentem ki megnézni és 3-szor olyan volt, negyedjére meg semmi." Máskor ne szívjál ilyen sokat, vagy legalább kínálj meg belõle minket is...
Hát ne igyál annyit, hogy duplán láss!
Bocs, csak egy jó tanács: soha ne dörzsöld a szemed. Egyrészt a kezedrõl bacikat vihetsz át, másrészt a szem körül nagyon érzékeny a bõr, és a dörzsölgetéstõl kinyúlik. Úgyhogy szükség esetén inkább menj a fürdõbe, és langyos vagy meleg vízzel mosd le. :)
A kérdező hozzászólása: Nincs szemtengely ferdülésem, ha erre akartál kilyukadni.De 3-szor mentem ki megnézni és 3-szor olyan volt, negyedjére meg semmi.Na de mindegy is jó éjt mindenkinek.
Kancsalság, fáradt voltál. Ilyenkor rövid idõre csukd be az egyik (a gyengébbik) szemed, akkor valószínûleg helyreáll a kép.
Ako'muslinca ment a szemedbe?De azok még ienko'nincsenek
A kérdező hozzászólása: Áh szinte tudtam hogy mire másodjára kimegyek, akkor nem lesz olyan, úgy értettem hogy mindegyik csillag mellett ott volt a tükörmása szorosan mellette.Mindegyiknek.Ez a hirtelen keléstõl lehetett?Lehet könnyes volt a szemem? De hát megdörzsöltem vagy 100szor és akkor is azt láttam. Most meg kimentem és semmi.Elképesztõ.
Had tudálékoskodjak egy kicsit! Igenis vannak kettõscsillagok. Az optikai kettõsök csak látszólag vannak egymás közelében, valójában több tíz , vagy száz fényévnyire vannak egy mástól. A fizikai kettõsök az igaziak, ezek egymás körül keringenek.
"Nincs szemtengely ferdülésem" Általában nincs, de most volt. Fáradt voltál valami miatt.
Én erõs fejfájásnál alapból tudok olyan duplán látni, hogy a Földbõl is kettõ van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!