Találatok a következő kifejezésre: Mi az filmek titka, (3 db)

Mi az anime filmek titka, miért szeretik őket a rajongók?

Legjobb válasz: Én alapjáraton szeretem a rajzfilmeket, de felnõttek által is élvezhetõt csak a japánok csinálnak szerintem. Nyugati rajzfilmet még nem láttam komoly sztorival, jellemfejlõdéssel, míg a legtöbb animében ezek megtalálhatók. (És hát persze bejátszik a divat is sok embernél...)

Én alapjáraton szeretem a rajzfilmeket, de felnõttek által is élvezhetõt csak a japánok csinálnak szerintem. Nyugati rajzfilmet még nem láttam komoly sztorival, jellemfejlõdéssel, míg a legtöbb animében ezek megtalálhatók. (És hát persze bejátszik a divat is sok embernél...)
Én azért kezdtem bele mert tetszett a storija (bár még az alap sztorit se vágtam teljesen), meg azért is jók az animék mert nem laposodnak el általában, az amerikai meg az összes többi mesével ellentétben nagyon jól meg vannak csinálva és nagyon változatosak, úgy értem hogy olyan sok van hogy mindenki megtalálhatja köztük azt ami neki! Szerintem ez az oka!
Szerintem a legeslegfontosabb indok az, hogy az animéknek van története és tanulsága. Nem úgy mint egyes rajzfilmek, hogy csak nézed, de nem tanulsz belõle semmit, hanem inkább csak lebutít... És az is nagyon érdekes benne, hogy a japánoknak tényleg gyökeresen más a felfogása és a hozzáállása bizonyos dolgokhoz.. érdekes megismerni egy ilyen kultúrát :)

Mi a titka az amerikai filmek minőségének?

Miért olyan rosszak a magyar filmek hozzájuk képest? Persze értem, hogy a költségvetést össze sem lehet hasonlítani, de léteznek "olcsó" és jó filmek is. Mintha lenne valami, szerintem pénztől független tényező, ami hiányzik a magyar filmekből. Hangulat, atmoszféra..., nem tudom megfogalmazni, de van valami, amitől...

Legjobb válasz: Pedig szerintem a rengeteg pénz a titok.

Pedig szerintem a rengeteg pénz a titok.
A kérdező hozzászólása: Pedig léteznek kis költségvetésû remek filmek is? Ezt már leírtam fentebb, esetleg más ötlet?
Léteznek remek magyar filmek is.
A kérdező hozzászólása: Félre ne érts, van pár nekem is tetszõ magyar film, de az a bizonyos plusz hiányzik belõlük is.
Én is pontosan egy különleges hangulatot érzek az amerikai filmek többségénél, amit inkább nem is szeretnék viszontlátni sehol. Általában mérges leszek, hogy azt a rengeteg pénzt beleölik fölöslegesen egy értéktelen szemétbe. Ahhoz képest amennyi filmet csinálnak, azoknak csak a nagyon kevés százalékát éri meg egyáltalán megcsinálni. Ehelyett még inkább még több pénzt beleölnek a reklámozásába a szaroknak... A magyar filmeket meg nem nagyon népszerûsítik a médiában. Nem is tudom, hogy hány magyar hallott-e már egyáltalán mondjuk a Részleg címû filmrõl... Az igazán jó filmek meg készülhetnek akárhol a világban, ugyanazt az érzést váltják ki belõlem.
Amúgy köztudott, hogy az európai filmek minõségibbek. Az ami filmek túl többsége agyatlan. Viszont a kábeles sorozataik a legjobbak szerintem. A magyar filmek pedig azért ilyenek, mert nincs egy normális rendezõ itt, de ezt nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=5hJS6h0i1bQ Szerintem a legjobb magyar film.
A kérdező hozzászólása: 6-os, és 7-es. Mindkét filmet/videóblogot ismerem ;), de ezekbõl még nem kaptam meg a választ a kérdésemre.
Vegyük hozzá, hogy hány film kerül ki évente az amerikai filmgyárakból. Szerintem több ezer. Ennyibõl 4-5 normálisat nem nagy kunszt létrehozni... Mert hogy évente néhánynál több jó hollywoodi filmet nem csinálnak, az biztos. Szerintem magasan a skandinávok tolják manapság a legjobb filmeket. De a dél-koreaiak is többnyire magas színvonalúak. Hollywood manapság sehol nincs. De nem baj, a lényeg, hogy kaszáljanak a tízezredik szuperhõsös filmmel is.

Lányok titeket mi izgat egy pasiban, vagy egy sex filmben? Merev szerszám a filmekbe, vagy ahogy élvez? Az utcán meg az hogy dudorodik a gatyája?

Minket mell vagy popó látványa,punci vagy akár ha látjuk hogy ráélvez a csaj arcára.ilyenkor a pasi helyébe képzeljük magunk.mert való életben nem mindig lehet a barátnők arcára élvezni.ha meg az utcán látom.igaz ha szép az arca ,és utána nézem a többit.bár másoknál mást néznek először,

Legjobb válasz: a lányok többsége nem vizuális típus, mint a férfiak... de hogy a magam nevében beszéljek, engem egy farok látványa teljesen hidegen hagy...ha pornófilmet nézek, akkor beleképzelem magam a lány helyébe és az érzetet képzelem el, ez izgat fel... ha pedig látok az utcán vagy akárhol egy pasit, aki nagyon nagyon bejön, akkor is elképzelem, hogy milyen lenne ha most belém hatolna...az érzést, a mozdulatot....nem a látványt 24/L

a lányok többsége nem vizuális típus, mint a férfiak... de hogy a magam nevében beszéljek, engem egy farok látványa teljesen hidegen hagy...ha pornófilmet nézek, akkor beleképzelem magam a lány helyébe és az érzetet képzelem el, ez izgat fel... ha pedig látok az utcán vagy akárhol egy pasit, aki nagyon nagyon bejön, akkor is elképzelem, hogy milyen lenne ha most belém hatolna...az érzést, a mozdulatot....nem a látványt 24/L
a való életben: elõször nézem a szemét, az arcát, majd az egész testalkatát ha csak szex miatt érdekel, akkor elõször a testét, majd hogy lent nyugalmi állapotban milyen nadrágon keresztül, majd az arca, és így tovább
mi értelme nyugalmi állapotban nadrágon keresztül nézni?
felizgat, ha még így is dudorodik egy kicsit, és ebbõl is lehet következtetni a méretére
Vérpénisz húspénisz kedveseim :P
Egy pasiban semmi sem izgat fel, a szex lényege nem a látvány, hanem az érzetek, amikor ujjaz, vagy jó keményen megfarkal. A szexfilmben pedig az aktus látványa az izgató, hogy más emberek kefélését nézheted.
#4-es válaszolóval teljesen egyetértek, én is ugyan így vagyok ezzel. számomra az az igazi jó pasi, akit el tudok képzelni szex közben. ahogy szexin rám néz és megdug. egyes pasikat egyáltalán nem tudok így elképzelni, na azok nem is izgatnak. 19L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!