Találatok a következő kifejezésre: Mi az fekete a babám (3 db)

Mi az a fekete a babám székletében?

6 hetes a babám és most este csekély 1-1,5 óra alatt 4x cseréltem pelenkát mert bekakilt. Tele van fekete databokkal. Lehet hogy túlaggódom de nincs valami baja? Egész nap anyatejet kapott csak most este kellett tápszert adnom neki, mert a tejcsi most nem volt elég neki. Míg etettem a tápszerrel az id? alatt 3x kakilt a 4b?l. Nem a tápszert?l van, ugye?

Legjobb válasz: En felhivnam a vedonot a helyedben.Biztos van erre is magyarazat.Es megnyugodhatsz.

En felhivnam a vedonot a helyedben.Biztos van erre is magyarazat.Es megnyugodhatsz.
Én orvoshoz vinném.
Szia, mi lett a megoldás? Az én babámnak is fekete csíkszerû valamik vannak a kakijában, de most hétvége jön, nem tudom orvoshoz vinni...lehet holnap felhívom a védõnõt..

A babám fogán az alsó metszőfogaknál, az iny felőli részen fekete valami van. Olyan mintha fogkő lenne. Mi lehet ez?

ha megyek fogorvoshoz akkor majd megmutatom neki ezt is, de csak azért nem mennék...

Legjobb válasz: szerintem vid el egy fogorvoshoz ö jobban megtudná modani!!

szerintem vid el egy fogorvoshoz ö jobban megtudná modani!!

13 hónapos babám elkezdte csikorgatni a fogát, miért lehet? És ma vettem észre hogy a középső felső fogának az éle fekete. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A fogcsikorgatas lehet attol, hogy felfedezte, ilyet is tud csinalni. Viszont a fekete el aggasztana, igy valoszinuleg elvinnem fogorvoshoz, hogy o mit mond.

A fogcsikorgatas lehet attol, hogy felfedezte, ilyet is tud csinalni. Viszont a fekete el aggasztana, igy valoszinuleg elvinnem fogorvoshoz, hogy o mit mond.
A kérdező hozzászólása: Elvittem és azt mondták hogy ne aggódjak semmi gond állítólag valami penész féle ami elmúlik nem szabad leszedni mert védi a fogat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!