Találatok a következő kifejezésre: Mi az fehéres váladék (7 db)

Mit jelent az, ha valakinek a vizeletében fehéres váladék tapasztalható? Mire utalhat ez?

Bocsi ha kicsit butának t?nik ez a kérdés.

Legjobb válasz: Lehet felfázástól is, de lehet valamilyen szimpla üledék, méreganyag, ami így távozik. Nekem, mikor kezeletlen felfázásom volt, akkor tapasztaltam ilyet tönn hónapig, holott a csípõ pisi érzése csak 3 hónap után jelentkezett...

Lehet felfázástól is, de lehet valamilyen szimpla üledék, méreganyag, ami így távozik. Nekem, mikor kezeletlen felfázásom volt, akkor tapasztaltam ilyet tönn hónapig, holott a csípõ pisi érzése csak 3 hónap után jelentkezett...
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy felfáztam...nincs arra utaló tûnetem..... Csak olyan sûrû fehéres valami van benne....amúgy babát szertnénk. Lehet hogy azt jelzi, hogy megfog jönni? Húúú...nagyon szomorú lennék :((( Ma lenne/ nem lenne/ a napja.
Lehet , hogy hüvelyváladék került bele , vagy pedig beszereztél valamilyen fertõzést , nem fáztál fel ?
Meny el nõgyógyászhoz de rohadt gyorsan!
Fúj.
Esemény utáni tabletta, de gyorsan!
A kérdező hozzászólása: De mar meglenenek a jelei ha terhes lennek. Mert mar egy hete nem fekudtunk le es vedekeztunk is
Hát persze, 1 hét után jönnének a tünetek.
Basszus terhes vagy-e vagy sem ez akkor sem normális.

A hüvelyemből valami fehéres váladék folyik mi lehet az?

12 éves vagyok és a hüvelyemb?l valami fehéres nyálkás cucc jön ki gondolom ez a menstruációhoz járul valami folyamat ami jelzi h mmajd megjön,és ez nem hagy maga után valami kellemes szagot mivel gátoljam meg?köszi a segítséget:)

Legjobb válasz: Kérlek tedd fel a kérdésedet az egészség kategóriába, ott jóval több segítséget kapsz, mint itt.

Kérlek tedd fel a kérdésedet az egészség kategóriába, ott jóval több segítséget kapsz, mint itt.
Az a fehérfolyásod nekem már 2 éve van de még nem menstruáltam :)
Tudtommal ez természetes. Ha ez minden nap jön, az azt jelzi, hogy hamarosan megjön a menstruációd.
1 év után most kezdett el zavarni? Orvoshoz kéne vele menned.
Lehet akár allergia is. Fordulj háziorvoshoz, õ majd továbbirányit:)
Az allergia inkább vízszerû váladékozással jár, amit könnyû üríteni. Nem pedig besûrûsödött sleim...

Mit jelent az, ha a baba orrából fehéres váladék jön ki?

Legjobb válasz: Szia! Az attól függ milyen fehér. Ha nagyon, valószínû bukott vissza, és az maradt benne. Az enyémnél legalábbis ez szokott lenni. Illetve ha használtál neki sterimart, attól is fehér. (só miatt) Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája

Szia! Az attól függ milyen fehér. Ha nagyon, valószínû bukott vissza, és az maradt benne. Az enyémnél legalábbis ez szokott lenni. Illetve ha használtál neki sterimart, attól is fehér. (só miatt) Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája

Mi az a fehéres váladék?

kb 5 napja lett vége a mensesemnek, és most mikor elmentem "nagydolgozni" a wc-re, és hátul ilyen furi fehéres gennyes vmi volt (a wcpapiron). mint mikor taknyolunk. ez mi lehet?? és nem ilyen folyadék, inkább ragacshoz hasonló (mikor wcpapirba összehajtottam majd kinyitottam, nyult...)

Legjobb válasz: Ez hüvelyváladék volt,valószinûleg tisztul a méhed. Kakálásnál ez elõfordul hiszen ellazulnak az izmok a hüvelynél is és igy könnyen távozik minden felesleges anyag. Ha nem állandó ez a jelenség és nem gyanakszol fertõzésre(szerintem nem az),akkor nem kell aggódnod! (Nekem is volt már ilyen azért irtam a választ.:))

Ez hüvelyváladék volt, valószinûleg tisztul a méhed. Kakálásnál ez elõfordul hiszen ellazulnak az izmok a hüvelynél is és igy könnyen távozik minden felesleges anyag. Ha nem állandó ez a jelenség és nem gyanakszol fertõzésre(szerintem nem az), akkor nem kell aggódnod! (Nekem is volt már ilyen azért irtam a választ.:) )
csak meg akarom erõsiteni amit az elõttem szolo irt. nekem is volt már ilyen, tök normális jelenség, no para.
elöbb utóbb talán minden nõnek van...nyugalom......normális dolog:Dtisztul a méhed

Teherbe eshettem? Párommal szeretkeztünk, kilyukadt az óvszer. Másnap délután megjött a mensesem. Azóta alig van folyásom, de a ciklusom közepe felé ilyen fehéres sárgás sűrű váladék folyt ki. Ez mit jelent?

Nem vettem be esemény utáni tablettát egészségügyi gondok miatt nem vehettem be.Úgy hallottam hogy a menstruáció el?tti és utáni 2-3 napba kevés az esély a megtermékenyülésre.Ez igaz?

Legjobb válasz: Igen, nem lehetsz terhes. Jó, persze mondhatnám és biztos mások is mondják, hogy lehet rendkívüli peteérés. De mivel megjött, a méhnyálkahártya is levált így a "megtermékenyített petének" nincs jó helye, ahová beágyazódhasson. Ha továbbra is sárga a folyásod és esetleg darabos az fertõzésre utalhat. De ha csak egyszer volt egy nagyobb adag a ciklus közepén, az azt is jelentheti hogy hamarosan ovulálsz. Nekem is volt ilyen (sárgás sok és nyúlós), és nem volt fertõzésem. Szóval szerintem megnyugodhatsz.

Igen, nem lehetsz terhes. Jó, persze mondhatnám és biztos mások is mondják, hogy lehet rendkívüli peteérés. De mivel megjött, a méhnyálkahártya is levált így a "megtermékenyített petének" nincs jó helye, ahová beágyazódhasson. Ha továbbra is sárga a folyásod és esetleg darabos az fertõzésre utalhat. De ha csak egyszer volt egy nagyobb adag a ciklus közepén, az azt is jelentheti hogy hamarosan ovulálsz. Nekem is volt ilyen (sárgás sok és nyúlós), és nem volt fertõzésem. Szóval szerintem megnyugodhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. ÉS ha véletlen teherbe estem akkor annak mik a tünetei? Néha szúr bal oldalt meg megnõtt a mellem egy kicsit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!