Találatok a következő kifejezésre: Mi az főfüst (1 db)

Mi az a főfüst?

Legjobb válasz: A fõfüst a cigaretta szívásakor beszívott füst, tulajdonképpen ezt szívja/tüdõzi le a dohányos. A fõfüst rendkívül tömény, mely számos biológiailag aktív anyagot tartalmaz. Nincs még egy ilyen összetételû légköri, fizikokémiai szennyezés, melyet ilyen formában lélegeznénk be!

A fõfüst a cigaretta szívásakor beszívott füst, tulajdonképpen ezt szívja/tüdõzi le a dohányos. A fõfüst rendkívül tömény, mely számos biológiailag aktív anyagot tartalmaz. Nincs még egy ilyen összetételû légköri, fizikokémiai szennyezés, melyet ilyen formában lélegeznénk be!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kérdésem a következő lenne:hol tudnék venni (nem gagyi), használható elektromos cigarettatöltő gépet, és kb. mennyibe kerülne így egy doboz cigaretta?

Mai nap megkínáltak cigarettával, és nagyon ízlett! Mikor rákérdeztem milyen cigaretta, azt a választ kaptam, otthon töltött, mert így olcsóbb!
Kérdésem a következő lenne:hol tudnék venni (nem gagyi), használható elektromos cigarettatöltő gépet, és kb. mennyibe kerülne így egy doboz cigaretta?
Tudom hogy széles a "skála", de legalább hozzávetőlegesen jó lenne tudni, érdemes-e foglalkoznom vele!

3

Kaphatok infarktust?

16 éves vagyok és sajnos már másfél éve cigizem. Van, hogy picit többet szívok, van hogy kevesebbet. Apám szívbeteg, neki volt infarktusa, nekem meg van, hogy néha beszúr a szívem. Nem nagyon, de mikor fáradt vagyok, vagy csak úgy a nap bármelyik szakán nem túl sűrűn de beszurkál. Mikor lefekszem aludni és hallom ahogy dobog a szívem valamiért annyira félek, hogy aludni alig merek. Nekem tényleg annyira rémisztő, hogy az a "valami" bennem állandóan ritmusra dolgozik és ha megáll akkor meghalok. Szóval az a tudat, hogy rá vagyok utalva, meg hogy kedve szerint bármikor megállhat és ezzel megölhet.. Ez így kicsit bután hangzik, de nagyon félek, hogy megáll vagy valamit csinál én meg rosszul járok vagy nagyon meghalok. Lehet valami bajom vele? Benne van, hogy 16 évesen megáll valakinek a szíve? Egyik volt ismerősöm 18 évesen összeesett és meghalt az utcán. Egyszerűen meghalt. Igaz, ő már szívbetegen született, de ez mindig eszembe jut, és nagyon félek. Mit mondtok erre?

12

Ha betekerem a leander levelét és elszívom mi bajom lehet?

tudom hogy hülye kérdés.(xd) de lécci normális válaszokat.

8

Miért gondolják sokan, hogy a "Malbi" az egy jó minőségű cigi, amivel fel lehet vágni?

A magyar sznobéria, a menőző fiatalok piedesztálra emelték a Marlborot, a "Majbi lájt" köztük a legkedveltebb cigi, mintha az valami húde minőséget képviselne. Holott aki élt USAban, mint én az tudja, hogy ott kint az egy proli/munkás cigi, kb a magyar Symphoniával van egy kategóriában ott és árban is abban a kategóriában van.

7

Régebb miért cigarettáztak annyian és mégis bírták a fizikai munkát/jó volt a tüdőkapacitásuk?

Manapság is sokakat ismerek, akik cigarettáznak, mégis kitűnő formában vannak és jól bírják a tempót, jobban sokszor, mint a nemdohányosok. Ez mitől van ?

5

A West ice márkájú mentolos cigiben hol van a mentol? A szűrőben vagy magában a dohányban?

5

A Lifa nevezetű cigiről mit lehet tudni? Ismeri valaki?

2

Milyen erősek ezek a cigik?

narancs Pall Mall:
Kék cigik:
ezüst Pall Mall:
világoszöld Pall Mall:
sötétzöld Pall Mall:
fehér alapon pink viráhmintás Pall Mall:
Dunhill Switch:
Marlboro Blue Frost:
piros cigik:
Valamint a véleményeteket is kérem róluk,légyszíves!:)

1

Dohányzási kérdések?

1. Hány éves korodban szoktál rá?
2. Most hány éves vagy?
3. Milyet szívsz,és mennyit?
4. Kedvenced?
5. Szüleid mit szóltak?
6. Fiú vagy lány vagy?
Csak kíváncsiság.
Elolvashatjátok,ha érdekel az enyém,de nem muszáj:
Sajnos 16 évesen szoktam rá. Most 19 vagyok. Általában kék Pall Mall,narancs Pall mall,kék multi,Dunhill Switch,vagy Marlboro Blue Frost-ot szívok.Naponta 6 szál. Kedvencem a Dunhill Switch,a Marlboro Blue Frost,és a narancs Pall Mall. 1 évig titkoltam,17 éves koromig. Majd 17. szülinapomon egyenesen a szemükbe mondtam. Nyilván nem örültek,de értékelték,hogy a szemükbe mondtam.(Azt a mai napig nem tudják,hogy előtte már 1 éve szívtam.)
És tudom,hogy egy lánytól nem szép,de lány vagyok.
És ti?:)
Előre is köszönöm a válaszokat!

6

Már 2. napja nem dohányzom. Mi az az idő amikor elmondható valakiről, hogy ha eddig kibírta, akkor letud szokni a cigiről?

28

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!