Találatok a következő kifejezésre: Mi az előváladék (46 db)

Ezzel az erõvel strandon is teherbe eshetnénk! Ha CSAK a vízbe ment az elõváladék, akkor nem lehet baj!
Ha "összejön" , szinte biztos hogy gyöngyhalász lesz!
A Katus? Ebbõl nem lesz probléma. A Katiról le lehet szállni, velem van.
lehetnek következményei.Lábgombát kapsz.
Matus Katus Akatus
A kérdező hozzászólása: opppsz, "aktus" akart lenni, elnézést...tanulság: gépeljek hajnali fél1-kor sötétben :D
Nagyon kicsi az esélye, h terhes vagy. 0, 0000001% :D
strand más, mert ott klór van a vízben, az biza megöli a spermákat, a víz viszont nem. De az elõváladéktól ily módon kb 0, 0000001% esélye van a teherbeesésnek...
Hogy érted, hogy együtt "andalog"?Ha úgy, ahogy én gondolom, akkor maximum "akatus" lehet a következménye. :D Baszunk? Béla
A katus nélkül nehéz. Attól függ ha gec!ben fürdesz, akkor fentebb megy az a % amit a többiek írkáltak... Kleopátra is n!gger gec!ben fürdött... nem tudtátok? http://kep.csakcsajoknak.hu:8080/pict/kep/cikkgaleria/kicsi/..

Mi az előváladék?

Legjobb válasz: Az elõváladék egy színtelen, átlátszó, viszkózus folyadék, amely a férfi hímvesszõjébõl a magömlést megelõzõen távozik szexuális izgalom hatására. A váladékot a húgycsõ mellett, a prosztata alatt elhelyezkedõ Cowper-mirigyek termelik. Szexuális tevékenység – maszturbálás, elõjáték, vagy egyszerûen csak merevedés – során jelenik meg a húgycsõben, hogy az abban visszamaradt vizelet savas kémhatását semlegesítse az arra érzékeny spermiumok távozása elõtt. A pénisz végén, a húgycsõnyílásban megjelenõ elõváladék a szexuális tevékenység során síkosító anyagként is funkcionál, közösülésénél elõsegíti a makk behatolását a hüvelybe, illetve könnyíti abban a pénisz mozgását.

Az elõváladék egy színtelen, átlátszó, viszkózus folyadék, amely a férfi hímvesszõjébõl a magömlést megelõzõen távozik szexuális izgalom hatására. A váladékot a húgycsõ mellett, a prosztata alatt elhelyezkedõ Cowper-mirigyek termelik. Szexuális tevékenység – maszturbálás, elõjáték, vagy egyszerûen csak merevedés – során jelenik meg a húgycsõben, hogy az abban visszamaradt vizelet savas kémhatását semlegesítse az arra érzékeny spermiumok távozása elõtt. A pénisz végén, a húgycsõnyílásban megjelenõ elõváladék a szexuális tevékenység során síkosító anyagként is funkcionál, közösülésénél elõsegíti a makk behatolását a hüvelybe, illetve könnyíti abban a pénisz mozgását.
Az elõváladék egy színtelen, átlátszó, viszkózus folyadék, amely a férfi hímvesszõjébõl a magömlést megelõzõen távozik szexuális izgalom hatására. A váladékot a húgycsõ mellett, a prosztata alatt elhelyezkedõ Cowper-mirigyek termelik. Szexuális tevékenység – maszturbálás, elõjáték, vagy egyszerûen csak merevedés – során jelenik meg a húgycsõben, hogy az abban visszamaradt vizelet savas kémhatását semlegesítse az arra érzékeny spermiumok távozása elõtt. A pénisz végén, a húgycsõnyílásban megjelenõ elõváladék a szexuális tevékenység során síkosító anyagként is funkcionál, közösülésénél elõsegíti a makk behatolását a hüvelybe, illetve könnyíti abban a pénisz mozgását.
elõg*ci, csusza csak igy becézgeti a csajom

Minek a hatására képződik az előváladék? . Tehát mit kell csinálnom h előváladék képződjön?

Azt tudom h ha kiverjük meg behatolunk is képz?dhet el?váladék. De mástól is ?.. légyszi norm válaszokat

Legjobb válasz: soksok pornó nézés folyamatos izgalmi állapot

soksok pornó nézés folyamatos izgalmi állapot
izgulj fel
Az elõváladék szexuális izgalom hatására megjelenik, mindenkinek más mértékben. Amúgy ez a Cowper-féle mirigy váladéka.

Mikor jön az előváladék? Lehet azt érezni? Van aki érzi? És az előváladék csak a korábbi sex után a húgycsőben maradt spermákat mossa ki? vagy tartalmaz akkor is ha előtte nem volt sex?

Legjobb válasz: Szia! Sorban válaszolva a kérdésekre, az elõváladék izgalmi állapotban "jön", ha kellõképpen felizgulsz, legyen az egy helyes csajszi, vagy egy pornó film, akkor termeli a szervezeted. Ezeket átlátszó cseppecskék, kinek több jön, kinek kevesebb. És igen lehet érezni, de nem mindig, igazából nem tudom mitõl függ, van amikor érzem, hogy épp most ért ki a húgycsõ végére, van amikor meg csak észreveszem hogy csupa nedv vagyok. :) Az elõváladék feladata nem az, hogy az ondót mossa ki a húgycsõbõl, hanem az, hogy kellõképpen benedvesítse a péniszed, fõként a makkot, ezzel is segítve a könnyebb behatolást. Ezért szokták mondani, hogy szárazon nem az igazi, nehezebb behatolni, tapad, és ettõl fogva fáj is. Éppen így van a nõknél is, nem véletlenül termelik õk is. És igen, akkor is tartalmazhat spermiumokat, ha aznap még nem is szexeltél, éppen ezért veszélyes gumi nélkül, csak megszakítással védekezni. Mindig használj gumit, vagy a csajszi szedjen hancurbogyót! Üdv.

Szia! Sorban válaszolva a kérdésekre, az elõváladék izgalmi állapotban "jön", ha kellõképpen felizgulsz, legyen az egy helyes csajszi, vagy egy pornó film, akkor termeli a szervezeted. Ezeket átlátszó cseppecskék, kinek több jön, kinek kevesebb. És igen lehet érezni, de nem mindig, igazából nem tudom mitõl függ, van amikor érzem, hogy épp most ért ki a húgycsõ végére, van amikor meg csak észreveszem hogy csupa nedv vagyok. :) Az elõváladék feladata nem az, hogy az ondót mossa ki a húgycsõbõl, hanem az, hogy kellõképpen benedvesítse a péniszed, fõként a makkot, ezzel is segítve a könnyebb behatolást. Ezért szokták mondani, hogy szárazon nem az igazi, nehezebb behatolni, tapad, és ettõl fogva fáj is. Éppen így van a nõknél is, nem véletlenül termelik õk is. És igen, akkor is tartalmazhat spermiumokat, ha aznap még nem is szexeltél, éppen ezért veszélyes gumi nélkül, csak megszakítással védekezni. Mindig használj gumit, vagy a csajszi szedjen hancurbogyót! Üdv.
utolsónak: mi az h kevés spermium??? egyetlen egy spermium elég a megtermékenyitéshez!!!!!!
Az elõváladék célja, hogy megtisztítsa a húgycsövet és elõkészítse a terepet. De magában az elõváladékban olyan kevés spermium van, hogy az nem elég a megtermékenyítésre. Csak sok srác túl késõn veszi ki.
Lany vok, sztem nem lehet érezni, igy maradnak sokan terhesek a megszakitasos "védekezés" mellett.
utolsó válaszoló: hancurbogyó:D:D ez nagyon teccett!
2vel elõttem válaszoló nem teljesen tudod jól, a fõ feladata, hogy megtisztítsa a húgycsövet az ott maradt vizelettõl, ami ugye savas, de a sperma meg lúgos és ezért. A síkosítás csak másodrendû feladata.
Én csak annyit írtam, hogy nem az a feladata, hogy ondót takarítson a húgycsõbõl :) azt nem mondtam hogy vizeletet nem moshat ki. De valóban a te válaszoddal -kiegészítve az enyémet- tûnik egésznek a dolog.
Na igen... Jól összehoztuk:) :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat sokat segítettetek :)
Dugj egy tampont a farkadba vagy köss rá egy csomót
orgazmus után még jön egy kis ondó, bár nálam mondjuk változó a mennyisége, van, hogy bõ 1 óra elteltével is, de ez többnyire az elélvezés utáni vizeléssel ki is jön. mennyi idõs vagy? kamaszkoromban nekem is készen állt már egy finom szellõtõl is (ez elõváladékot is jelent, nem csak merevedést), korral elmúlik.
A kérdező hozzászólása: 16/f
a faszodon menstruálsz?
A kérdező hozzászólása: kellemetlen mert volt hogy elmentem fürödni és éreztem utána hogy folyik bele a gatyámba és én nem szeretek így befeküdni az ágyamba
menj orvoshoz
nekem is ez van ajanlom a zsepi tampont :D aztan mosast... :D ... Holnap megkerdezem biologus osomtol es irok :) :D
A kérdező hozzászólása: rendben köszi

Az előváladék mikor jön? Az aktus elején, vagy mielőtt elélvezne a partner?

az el?váladéktol teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Nagyon jo kerdes, hat szerintem a merevedestol az ejakulacioig barmikor lehet elovaladek, amitol IGEN, teherbe lehet esni.

Nagyon jo kerdes, hat szerintem a merevedestol az ejakulacioig barmikor lehet elovaladek, amitol IGEN, teherbe lehet esni.
utolsó, inkabb ti is vigyazzatok, ha semmiféleképpen nem kell baba. :S
sztem ez mindenkinél más.. mondjk énis barátomal mindig úgy csináltuk h megszakitással, és nem lett semmi bajom hálistennek:) hátha rámhallgatsz, job ha gyógyszert szedszmvagy gumi, mert azok azért biztonságosabbak:)
az utolsónak igaza van. habár azzal nem értek egyet, h olyan kicsi lenne az esély. az egyik barátnõm pár hónap alatt terhes lett megszakitás mellett.
"Buta" kislány :) Tök birom hogy elösszõr cselekednek és utána kérdeznek utána hogy ugye nem lehet belõle gond.. :) Jah és ne csak itt járj utána a gyakori kérdéseken, mert itt két ember létezik az aki igazat mond és az aki nem, aki át akar verni téged és jót röhöghessen a másik meg aki segiteni akar. Igen lehet belõle gond, az elõváladék önmagában nem tarltalmazhat spermiumot és bármikor kijöhet bármelyik szakaszban, petting közben vagy sex közben is, viszont nagy izgalom hatására ami ugyebár szex közbe mindig szokott lenni, lehetséges kis spermium folyás is amit elõváladéknak szoktak hinni mert olyan minimális mennyiség. Szóval az esély megvan rá, de nem sok. A megszakitásos védekezésrõl meg annyit van akinek beválik nem lesz belõle gond azthiszem a videoklinika.hu n mondták el valamelyik videoban hogy miértnem lesz babájuk azoknak ezzel a védekezési móddal, van aki meg miért esik rögtön teherbe min pl az egyik csajbarátom akit kb 3 hónapja kisértem el abortuszra, õk is kipróbálták ezt a módszert pasijával és ráadásúl nem úgy hogy a legutolsó pillanatba húzta ki a pasija hanem jóval elöbb és másképp fejezte be a pasinak (kéz vagy száj) még is terhes lett. (más történek miért nem a pasija kisérte el) Te döntésed kinek hiszel és hol nézel utána, szerintem nem sok esély van rá, de ha netán elvégzel egy tesztet ha nagyon aggódsz akkor az megfog nyugtatni. :)
Az elõváladék, ahogy a neve is mutatja a merevedés ELEJÉN jelentkezik. Ez nedvesíti meg a hímvesszõt a behatoláshoz! Nem csak a nõ nedvesedik. A természet okosan kitalált minket!
te jo anyam.. h tudtál megnyugodni? elõváladéktól igenis, h teherbe lehet esni. nem 1 baratnõmmel mentem már az orvoshoz, mert õk is igy " védekeztek ", az orvos meg jol leszidta õket, h h lehettek olyan felelõtlenek. másik 2 baratnõmnek meg emiatt kellett abortuszra mennie. ugyh, te döntsd el, h kinek hiszel. ha gumi nelkul akarsz szexelni, akkor szedj tabit. mas módszer nincs.
igen, teherbe lehet esni. védekezzetek!! aki megszakitást használ, és nem akar gyereket, az FELELÕTLEN!!
akkor biztos a töndérke termékenyítette meg azt a nagyon sok embert akinek így lett babája biztos.
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam :) köszönöm :) :)
Biztos h nem lehetsz terhes. Am az elején mi is így kezdtük h óvszer majd berakta 1 kicsit megint óvszer...aztán egyre többször óvszer nélkül sztem úgy sokkal élvezetesebb persze vigyázni kell
A kérdező hozzászólása: a barátommal multhéten lefeküdtem!! az aktus elején ugy egy fél percre betette óvszer nélkü!! és félek h az elõváladéktol (ha került a hüvelybe, nem biztos) teherbe estem!! aztán óvszerrel folytattuk!! szóval ha került is elváladék a hüvelybe, de nemvolt a húgycsõben spermium, akkor nem lehetek terhes ugye???
igazad van és késõbb írtam, mint hogy te írtál volna
pontosan egyik sem az elõváladék síkosító, és nem sperma, így nem lehet teherbe esni tõle, hacsak nincs a húgycsõben sperma.
A kérdező hozzászólása: olvasgatom a régebbi kérdéseket!! és volt olyan válasz, hogy az elõváladék nem tartalmaz spermiumot!!! és akkor lehet teherbe esni ha a húgycsõben maradt spermiumok az elõváladékkal eggyütt kerülnek a hüvelybe!!ezért kérdeztem!
Elõváladék petting közben is jöhet meg szex közben is és igen teherbe lehet esni tõle, viszont én és a párom 2 éve védekezés nélkül, megszakítással szexelünk és még nem volt gond 19/L
Az elõváladékot a prosztata termeli azért, hogy síkosítja a péniszt.. és általában nem tartalmaz megtermékenyítésre alkalmas spermiumokat... :) de nem 100% osan kizárt a teherbe esés. én 1-2x csinaåtam óvszer nélküzl barátommal, idáig semmi gond nemvolt. de mindig jobb, ha van óvszer a péniszen. az elõváladék nemsokkal a behatolás után , még az erekció elõtt jön :)

Az előváladék kb. mikor megy el?

mikor beleteszed? azt érzi a csaj?

Legjobb válasz: MIVAN??? Fejtsd már ki pontosan mit is szeretnél megtudni... "azt érzi a csaj?" hogy érezné...?

MIVAN??? Fejtsd már ki pontosan mit is szeretnél megtudni... "azt érzi a csaj?" hogy érezné...?
ezen nagyon jót röhögtem :D
dehülyeistenem..
az elõváladék folyamatosan termelõdik, nem érzi, nem tudom hogy hogyan lehet valaki ilyen lassú felfogású
Gondolom azt kérdi, mikor jut ki a péniszbõl az elõváladék.Sejthetõ azért, mert valahol olvasta hogy attól is teherbe lehet esni, és most fél hogy a csaja is az lesz. Fájdalmas.. Védekezzél fiam, akkor nem kell feltenni ilyen hülye kérdéseket.
az elõváladék folyamatosan termelõdik úgyhogy az nem "megy el", nem érzi, és ha nem akarsz gyereket használj óvszert mert az elõváladéktól is teherbe lehet esni
Amint nedvesedik a pocsod vége.
Hát elõször meg kell kínálni teával aztán ha közölte amit akar elmegy.
Hova?
A kérdező hozzászólása: szex közben az elõváladék kb. mikor megy el? ezt érzi e a csaj?????

Fiúk mi az az előváladék? Ugyanolyan mint a sperma? Mi a különbség?

Legjobb válasz: Az egyiknek gyereknemzés, a másiknak a makk nedvesítése a funkciója.

Az egyiknek gyereknemzés, a másiknak a makk nedvesítése a funkciója.
nem ugyan olyan de már attól is lehetsz terhes. Az lényege mint a síkosítónak.
viz és olaj között mi a különbség? kb ugyanezt kérdezted
Az hogy mielõtt elélvez már jön a sperma, csak nem spriccelve, hanem inkább úgy mint az izzadság. Csak akkor jön ha felizgult
nem ugyanoan, sokkal kevesebb sperma van benne, de van benne annyi h terhes ettõl is lehecc:)

Megszakításos módszer! Mégis mikor a legesélyesebb? Hanyadik napon? Olvastam h az előváladékban nincs sperma, igaz ez?

Legjobb válasz: Van benne különben nem esnének tõle teherbe. Hogy mikor a legesélyesebb, kb ugyanakkor mikor amúgy is, megszakítás nélkül. Ennek idõpontja mindenkinél változó. Hivatalosan a ciklus felénél, de gyakorlatilag akármikor.

Van benne különben nem esnének tõle teherbe. Hogy mikor a legesélyesebb, kb ugyanakkor mikor amúgy is, megszakítás nélkül. Ennek idõpontja mindenkinél változó. Hivatalosan a ciklus felénél, de gyakorlatilag akármikor.
Csak akkor a ciklus felénél ha szabályos 28 napos ciklusod van. Egyébként úgy kell kiszámolni hogy a mensi elõtti 14. napon a legesélyesebb a teherbe esés. Nem a mensi után 14. napon ahogy ezt sokan tévesen gondolják. Ez csak akkor igaz ha szabályos 28 napos a ciklusod. Egy átlagos egészséges nõnek a peteérés idején kb. 30 %-a van teherbe esni, szóval nem olyan könnyû mind gondolnád. Mi megszakításos módszerrel védekezünk lassan 8 éve és nálunk mûködik. Csak akkor estem teherbe amikor terveztük. Nekem vannak bizonyos tüneteim mikor peteérésem van, ismerek olyan nõt akinek egyáltalán nincs ilyenkor semmi tünete vagy olyan tünete van ami könnyen összekeverhetõ valami betegséggel és így nem lehet eldönteni hogy mitõl van. Ha neked sincs tüneted akkor marad a számolgatás vagy ami még biztosabb a védekezés.
Regisztrálj a ciklus.hu-n az kiszámolja neked, sõt még levelet is küld.
Az elõváladékban alapesetben nincs sperma, tehát ettõl önmagában nem lehetsz terhes. Viszont, egy elõzõ együttlétbõl maradhat a hugycsõben spermium, ami az elõváladékkal távozik. Illetve, a férfi juttathat némi ondót a hüvelybe mielõtt elmegy (anélkül hogy érezné). Hát, ezért lutri ez a védekezés.. De szerintem jól összeszokott pároknál minden "elõírást" betartva jól mûködik. Peteérése mindenkinek máskor van. A sperma pedig max. 2-3 napig életképes.
Ez az elõváladék, és mivel tartalmaz spermát, ezért teherbe lehet esni tõle.
De kevés rá az esély, mivel kevés spermát tartalmaz. Viszont vehetünk pár dolgot figyelembe: a nõ peteérési idõszakát- ha nincs peteérése, nem is eshet teherbe, ha pedig gumit használnak, akkor meg nulla az esély, hogy teherbe eshet. A fogamzásgátlókról pedig még nem is szóltam. A kérdezõ és párja pedig biztosan védekeznek valahogy, hacsak nem megszakitással, viszont az nem a legtökéletesebb védekezési módszer.
Az bizony elõváladék. Az még nem jelenti azt, hogy rögtön utána el kell menned. Ez teljesen normális. Bizonyára hallottál róla, hogy elõváladéktól is teherbe eshet a lány, de kevés rá az esély, inkább sikositó szerepe van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!