Találatok a következő kifejezésre: Mi az egy újabb (79 db)

Még van 3 napom, hogy mehjöjjön a menseszem, de ma megcsináltam egy terhességi tesztet, mert úgy érzem terhes vagyok. Az elsö csík halvány lett míg a második erösebb. Ez most mit jelent? Mikor vegyek egy újabb tesztet?

Legjobb válasz: Ha két csíkot látsz, akkor is, ha az egyik halványabb, azt jelenti, hogy várandós vagy. Két csík az a pozitív! Gratulálhatok?

Ha két csíkot látsz, akkor is, ha az egyik halványabb, azt jelenti, hogy várandós vagy. Két csík az a pozitív! Gratulálhatok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor igen! :) de azért a biztonság kedvéért mikor teszteljek újra? Nem akarom magam beleélni még 100%-an
Szia! Halkan gratulálok neked, a halvány is pozitív! Szerintem 3 nap múlva már jóval erõsebb lesz a teszt, a nem várt napján! De szeretnék én is ilyet a kezemben tartani, de nekem várnom kell pár hónapot, sajnos!
A kérdező hozzászólása: Akkor neked meg drukkolok hogy mihamarabb sikerüljön....:)
Köszönöm, majd írd meg, milyen lett a következõ teszted, de az már erõsebb lesz!

Mit csinaljak ha 2 kis macskam szuletett az egesz szules volt egy ora, a macsekok egeszsegesnek tunnek, de az anya macsek meg gyorsan veszi a levegot es olyan mintha meg mindig probalkozna egy ujabb kicsi kinyomasaval?

Lattam a hasat is mozogni es ugy tunt hogy meg van bennt neki legalabb egy de nagyon faradt es elaludt.

Legjobb válasz: Szia. Az én cicámnak is nemrég születtek kiscicái. Elõször csak 3, az kb. megvolt fél óra alatt. Késõbb (kb. 20 percre), született még 1. Úgy voltunk vele, hogy biztos nm lesz több, mivel a mi cicánk is bealudt, és eléggé elfáradt, viszont mozgott a hasa. De (kb. 1 órával késõbb) született még 1, az utolsó. Szval, amíg mozog a hasa, nagy a valószínûsége, hogy még várható újabb jövevény. :)

Szia. Az én cicámnak is nemrég születtek kiscicái. Elõször csak 3, az kb. megvolt fél óra alatt. Késõbb (kb. 20 percre), született még 1. Úgy voltunk vele, hogy biztos nm lesz több, mivel a mi cicánk is bealudt, és eléggé elfáradt, viszont mozgott a hasa. De (kb. 1 órával késõbb) született még 1, az utolsó. Szval, amíg mozog a hasa, nagy a valószínûsége, hogy még várható újabb jövevény. :)
Nagyon elfáradt, az én cicám is így volt, csak halott kölykök születtek.
A kérdező hozzászólása: A szules utani nap meg ketto szuletett de sajnos nem elve.Tanacs:ha mozog meg a macskad hasa szules utan de a macsek elalszik akkor vidd el orvoshoz(persze ha van ra penzed)Koszonom a valaszokat.

Várható egy újabb világháború? Ha igen, mik lennének az okai?

Legjobb válasz: Ez csak találgatás, de megeshet hogy lesz háború. Ha visszagondolunk a történelemre minden válság háborúval ért véget, és mivel most is válságos idõk vannak nincs kizárva hogy lesz egy újabb háború. Nem biztos hogy világháború lesz lehet csak európai, de még az sem biztos.

Ez csak találgatás, de megeshet hogy lesz háború. Ha visszagondolunk a történelemre minden válság háborúval ért véget, és mivel most is válságos idõk vannak nincs kizárva hogy lesz egy újabb háború. Nem biztos hogy világháború lesz lehet csak európai, de még az sem biztos.
Várható hát. Oka, mint mindig, a pííííz lesz.
Oka::1001 lehet. A Szarajevó-i gyilkosság, a német parlament felgyújtása, STB.
Szerintem lesz. Tényleg rengeteg oka lehet. Bármikor történhetnek váratlan dolgok a nagyvilágban ami kiválthatja.
A harmadik világháború a közmunkások szabadságharcával fog kezdõdni, melyet megbecsülésükért vívnak meg.
Ugyanmár, váratlan dolgok nem okoznak világháborút. Max okot szolgáltathatnak rá. De ha az igény már megvan, és csak egy ok kell, akkor már felmerül a gyanú, hogy nem is annyira váratlan volt az a váratlan dolog.
Sehogy. Eddig sem nélkülük voltál meg. Nélkülük már nem is élnél.
Jajj tudjuk tudjuk, a közmunkások tartanak minket életben. Hagyjuk már. A másik kérdésnél már más is leírta: szerencsére nincs minden kórház tele közmunkással, a külföldi zöldséget meg nem a közmunkás termeli meg. Termelnek 1-1 falu közétkeztetéséhez, de az országot (az álmaitokkal ellentétben) nem ti látjátok el, nem miattatok forog a Föld. Sajnálom...
Köszönjük 55%-os nálad a közmunkások a világ hõsei. Nem is értem, hogyan lehettünk meg eddig nélkülük...
Szerintem igen. Lehetséges az Orbán fogja kiváltani. Akár a belügyben akár a külügyben végzett munkájukat nézve illetve az a hataloméhesség ami lakozik benne, valamint az hogy mindenre és mindenkire tekintetlen! Biztosan sokan butaságnak tartják, de én hiszek "Nostradamus jóslatában miszerint a "délrõl jött ember" valószínû õ lenne.
Már van. Casus belli:Totális világuralom.


Most néztem 1 műsort a téma az volt hogy egyes anyukák Újszülött kortól szobatisztaságra nevelik a gyereküket. Nektek mi a véleményetek erről? Egy újabb divathullám vagy hasznos és jó dolog?

Legjobb válasz: Errõl én is hallottam. Állítólag Indiában mindenki így csinálja, mert ott nincs pelenka. Azt mondják látszik a baba arcán mikor akar üríteni. Szóval az anyának egy nagy kihívás, hogy állandóan a gyereket lesse. Hát, én nem látom rajta, sajnos. Meg azon gondolkodtam, hogy éjszaka mit csinál? Az ilyen picik még álmukban is pisilnek. Meg Indiában nem az egy gyerekes modell a divat. Nem értem, hogy csinálják, de nekem nem szimpi.

Lehet, hogy a gyerekeink már eszerint fogják nevelni az õ gyereküket, és mikor mi mondjuk neki, hogy dehát még egy ilyen pici baba nem érett rá a szobatisztaságra, õk fogják mondani, hogy "anya, te maradi vagy..." Egyébként valóban agyilag kell megérniük hozzá, nem is értem ezt az egészet. Nekem is egy ismerõsöm mesélte hogy látott ilyet, szerintem agyrém.
Errõl én is hallottam. Állítólag Indiában mindenki így csinálja, mert ott nincs pelenka. Azt mondják látszik a baba arcán mikor akar üríteni. Szóval az anyának egy nagy kihívás, hogy állandóan a gyereket lesse. Hát, én nem látom rajta, sajnos. Meg azon gondolkodtam, hogy éjszaka mit csinál? Az ilyen picik még álmukban is pisilnek. Meg Indiában nem az egy gyerekes modell a divat. Nem értem, hogy csinálják, de nekem nem szimpi.
Az egyik mûsorban egy szakértõ erre azt mondta, hogy olyan mint a kutyáknál, idomítjuk! Na nálam itt verte ki a biztosítékot. A barátnõm amúgy alkalmazza ezt a módszert, egyidõsek a lányain(1 hét a különbség). Most 2, 5 évesek. Kb. fél éve azzal piszkál, hogy az enyém még pelusos, az övé meg több, mint 1 éve nem pisilt pelusba. Csak azt nem teszi hozzá, hogy ha nem figyel a kislányra, akkor az megáll és pisil, kakil. Azért nem pisil pelusba, mert nincs rajta! Amikor elkezd a gyerek pisilni, tudja, hogy anya majd a WC felé tartja. Igaz, néha én a saját módszerünkben (kivárás) is néha kételkedtem. Erre az én kislányom múlthéten pénteken kért bugyit (addig Istennek se lehetett rávenni), és egy hét alatt 1x volt baleset. Õ megy ki a bilire a fürdõszobába, levetkõzik és utána szólt, hogy pisilt vagy kakált :-D Ennyit errõl a módszerrõl. Szerintem az enyém önállóbb gyereket eredményezett :-D De egy hete én sem gondoltam volna. Mindig azt mondtam, persze, aztán majd télen küzdhetek vele ovi elõtt, hogy hagyjuk már el azt a pelust. De érdemes volt várnom :-D
Egy kisbaba nem tudja kontrollálni a pisit, kakit. Annyit csinál az anyja, hogy figyeli a jeleket, pelus helyett a bili vagy wc fölé tartja a kicsit üríteni. Szegényke, még ülni sem tud :( spórolni pelust lehet vele. Nekem nem lett volna ekkora türelmem meg ennyi szabadidõm, hogy figyeljem a kicsi arcrezdülését, mert jön a pisi vagy a kaki. A pszichológusok szerint kb 2 évesen érett fizikailag arra, hogy megkezdje a szobatisztaságra való átállást.
Már voltak ilyen jellegü kérdések.... Hát korai, és felesleges.....Ùjjszülöttet szobatisztaságra szoktatni?? Még viccnek is rossz....
Divathullám, mit sok más mai baromság. Agyilag egy újszülött nem érett az ilyenre.
Nyugodtan lehet csinálni, pont a múltkor olvastam, hogy aki nagyon korán kezdi a bilire szoktatást, annak 2 éves kora körül, aki két éves korában kezdi, annak két és fél éves kora körül alakul ki a tudatos szobatisztaság. Vagyis õk güriznek vele másfél évet, vagy többet, csak mert trendi hamar elkezdeni, én meg majd elkezdem két éves korában és fél év alatt ugyanazt érem el:D
Engem lefárasztanak ezek az õrültsévek amiket kitalálnak. 15 hónapos a lányom, de eddig meg se fordult a fejemben hogy elkezdeném bilire szoktatni, majd jövõ nyáron. Nem tudja még mondani hogy pisilni kakilni kell, nem is tudják még ilyen korban visszatartani, felesleges ezzel a gyereket stresszelni. Tegnap meg ma is kint pancsoltunk fürdõruhában pelus nélkül, és egy nap kb. 10 x pisilt de nem zavartatta magát elengedte bárhol, sõt még a fürdõruhába be is kakilt 2x!
a fiam 1 éves kora óta bilibe kakil, most 2 és WC-ben intézi már. Erõltetés nélkül sikerült
itt az újszülöttekrõl volt szó, de a válaszolók nagy része büszke arra hogy a másfél évese még hírbõl sem ismeri a bilit, Wc-t... Hát, reméljük 3 éves korban nem õk fogják itt kérdezgetni, hogy hogyan is szoktassák le a pelusról gyerkõcöt...
Ez az egyik legújabb hóbort, unatkozó anyukáknak kiváló, hogy legyen mirõl diskurálni a játszótéren. Arról persze nem beszél, hogy egész nap lesi a gyermeket, hogy mikor van helyzet, s szalad vele a bilihez, hogy aztán dicsekedhessen, hogy nem használnak pelenkát. Szerintem undorító, és sajnálom az ilyen gyerekeket. Késõbb szorongó lesz, én nem tud majd nyugodtan wc-zni. :( Pfuj.
bocs, nem cikk, hanem mûsor...de teljesen mindegy:-))
Kislányom 15hónapos.Nagyon okos, nagyon ügyes, de nem hiszem erre vevõ lenne még.Engem nem érdekel ki mikor kezdi.De én akkor fogom kezdeni, mikor látom, hogy a babám megért rá.
Édesanyám meséli, hogy már 10 hónaposan szobatiszta voltam, nem kellett balesettõl tartani. Szerinte a textil pelenka okozta kényelmetlenséget elégeltem meg:) . Az öcsémet is õ nevelte, mégis sokkal késõbb lett szobatiszta.
Sztem ez gyerekkínzás. Szegény, az sem tudja, hogy mirõl van szó. 16 hós a kisfiam, engem is piszkálnak már, hogy miért nem bilizik már? Azért mert még nem érett rá, ezt szoktam válaszolni. Majd ha mutatja valami jelét, vagy szól, hogy kaki, pisi majd akkor bilizünk.Anyukám is ekkor kezdte nálam, 2 évesen jeleztem már, szóltam, és 2 hét alatt szobatiszta lettem, 1 hónap alatt pedig éjjelre is, .
A kérdező hozzászólása: Elnézést ha volt ilyen kérdés én nem láttam egyet sem...
A kérdező hozzászólása: Ja és köszönöm a válaszokat.
azért az is érdekes, hogy szobatisztaság ügyben senki nem emlegeti anyáinkat, akiknek érdekes módon sikerült 1-2 évesen szobatisztaságra nevelni bennünket. Legalábbis 30-40 éve nem sok gyerek rohangált textil pelusban...Sokan csak akkor emlegetik hogy milyen "ügyesek" voltak az akkori anyák, ha a tápszer, a korai hozzátáplálás vagy a teáztatás vagy a feles tej jön szóba. Hozzáteszem, akkor azt tették amit jónak láttak, hiszen nem volt nagyon más lehetõségük és az akkori tudás is kevesebb volt a gyermekek táplálásáról. Viszont amit valóban jól csináltak elõdeink (szobatisztaság), azt nem divat emlegetni manapság...

Programot telepítenék. ISO ban van az egész, panaszkodik az installer egy hiányzó DLL file miatt, ami abban a mappában van ahol az installer keresi, csak egy újabb mappában. Mi ilyenkor e teendő?

A . Iso ban sok másolásvédett file van, ezért a hdd re sem tudom átmásolni, és a .dll-t sem tudom kiszedni a mappából.

Legjobb válasz: egnéztem, mégis a mappában keresi az installer, a file ott is van, de nem létezõnek gondolja. Mért lehet ez? Mi a megoldás?

A kérdező hozzászólása: egnéztem, mégis a mappában keresi az installer, a file ott is van, de nem létezõnek gondolja. Mért lehet ez? Mi a megoldás?
Mountold Daemon Tools-ba, és onnan telepítsd, semmit nem kell kivenni az iso-ból.
A kérdező hozzászólása: A daemon toolsba van mountolva.
mi az a missed abom?
Hát minden benne van a pakliban ha nem védekeztél. Lehetsz terhes hiszen a peteérés néha kiszámithatatlan és olyan idõpontban történik mikor nem is számitunk rá!
Szia a missed abortus vetélést jelent. Lehetsz terhes de lehet hogy mivel nemrég volt az abortuszod még nem állt be rendesen a menzeszed. Nekem is volt egy abortuszom októberben és azt mondták kb. 6 hét mire elõszõr megjön és utána is kell egy kis idõ amíg beáll rendesen.

Most mi lesz? MA voltam uh-n a doki egy pici kis pontot látott a méhben. Csinálnom kell egy újabb tesztet és egy hét múlva vissza. Papíromon az áll, hogy uterus cavumaban 5 mm-es átl. átmérőjü foly. Tartalmú képlet. Nincs baba?

Legjobb válasz: Valószínûleg korán mentél! egy rokonom is így volt, azt mondta neki a doki, nem mondja biztosra a terhességet mert nem 100% hogy megmarad a baba. két hét múlva kellett visszamennie.

Valószínûleg korán mentél! egy rokonom is így volt, azt mondta neki a doki, nem mondja biztosra a terhességet mert nem 100% hogy megmarad a baba. két hét múlva kellett visszamennie.
A kérdező hozzászólása: csináltam egy újabb tesztet , itt már elég szépen kijött a második csík.remélem nincs gond, és jövõ héten látni fogjuk nem csak egy pontot:)
Szia! lett baba? :)

Újabb bizonyítékot találtak az UFO-k létezésére ? Mit szósz az egyre növekvő ufós bizonyítékokhoz?

http://paranormal.hu/news.php?extend.662

Legjobb válasz: Egyre valószínûbb hogy Reptoid invázió lesz ! Egyre több Különös objektumok lepték el az eget http://paranormal.hu/news.php?extend.661 dr.Szenthelyi Árpád kérlek kommentáld az eseteket.

"csak a kormány új repülõgépet tesztel" Dehogynem, a gond ezzel az, hogy ezek az észlelt UFO-k képesek dematerializálódni, vagy minimum láthatatlanná válni. Nagyon sok észlelésnél nyomtalanul és hirtelen eltûnnek. A világûrös dologban emiatt sem hiszek, sokkal valószínûbbnek tartom a dimenziók közötti utazást, mint azt, hogy egy távoli galaxisból tudna ide jutni bármilyen intelligens élõlény. Amúgy a repülésben van szabvány-világítás - szárnyak két végén, beacon light stb. Persze a legtöbb csak a polgári repülésben létezik, de a katonai gépekre sem lehet csak úgy saját elgondolásból rátenni a fényeket.
A kérdező hozzászólása: Egyre valószínûbb hogy Reptoid invázió lesz ! Egyre több Különös objektumok lepték el az eget http://paranormal.hu/news.php?extend.661 dr.Szenthelyi Árpád kérlek kommentáld az eseteket.
Minden katonai gépen van világítás, tudtommal nincs olyan repülõ amin ne lenne. Elég nehéz lenne különben éjszaka mondjuk egy leszállást irányítani, pl egy anyahajóra. Én személy szerint nem hiszek az ilyen dimenzióutazásban. Az UFO-kat látok legnagyobb többségének szintén nem, mert mostanában nagyon felkapott lett a "láttam egy UFO-t, de tényleg" sztori.
>szósz iseewhatyoudidthere.jpg
# 16 A titkos kísérleti gépekre nem véletlenül nem szerelnek világítást. Már csak azért is ugye, mert TITKOS hadi fejlesztés, és általában a nagyközönség elõl elzárt bázisokon tesztelik õket, de õk is emberek, õk is hibázhatnak, így egy-két ember láthatja, vagy éppen egy fotót is rittyenthet róla. Erre kiváló példa a hidegháborúban fejlesztett elsõ lopakodó, az SR-71-es. Mivel ez ugye ennek közel 30 éve volt a fejlesztése, így ma már rengeteg dolog nyilvánosságra került. De ott is számoltak be olyan esetekrõl, hogy néhány ember megpillantotta, és azokkal az emberekkel általában titoktartási szerzõdést kötöttek. Na de 1 szó mint 100 a lényeg, hogy az ilyen titkos hadi repülõgép-kísérletekre nem szerelnek semmilyen világítást.
De akkor egy ûrben közlekedõ csészealjra minek? Fõleg ha már képesek az ûrutazásra, akkor nem hinném h egyszerû kis villogókkal szerelnék fel a gépeiket.
"Fõleg ha már képesek az ûrutazásra, akkor nem hinném h egyszerû kis villogókkal szerelnék fel a gépeiket." 1) Ki mondta, hogy ûrutaznak? Ha egy másik dimenzióból jönnek, ez egészen másféle "utat" jelent. 2) Nem mindegyiken van lámpa, ez nem bizonyíték sem pro, sem kontra.
Nem kérek szószt.
Az éjszakai égbolt is biztosan tele van lumbulábiai-krixkraxi-guargumi-motherbookdriver anyahajókkal, amiket feketére festettek hogy álcázzák az inváziót!
Ez csak a lencsén megtörõ fény! Úristen, remélem, nem volt benne komolyan a híradóban ez a f*szság.
mindenki ilyen hulye azok felhõk és csak ki találták ha nemlátunk nem is létezzik enyi csak a másik galakszisban élnek foglyátok fel!
és ez!!http://www.youtube.com/watch?v=-IKO3IQAuWI
Szószhoz sem jutok.
"Egyik sem valódi tudományos bizonyíték." Nem az, de ettõl még nem lehet figyelmen kívül hagyni. Mondjuk ez a rózsaszín valami a Google képein nem valami meggyõzõ, de számtalan észlelés van szerte a világon, és egyre több, ahogy mind több háztartásban van már mozgókép rögzítésére alkalmas szerkezet. Nem fogom csak azért tagadna magam elõtt a jelenség létezését, mert hivatalosan senki sem hajlandó foglalkozni vele.
Õszintén???? LESZ*ROM
> Mit szósz az egyre növekvõ ufós bizonyítékokhoz? Egyik sem valódi tudományos bizonyíték.
törölni kéne ezt a kategóriát
Azok a felhõk álcázott reptoid ûrhajók. Egybõl felismertem õket.
És hol a bizonyíték?
Hányszor teszed még fel ugyanezt a kérdést? Ez már a negyedik ugyanazokkal a "bizonyítékokkal".(a felhõkkel, meg a kamerába világító napfénnyel)
Azt szólom, hogy még lesznek jelek az égben, ugyan is a Biblia azt írja, hogy ezzel akarja Sátán az emberek figyelmét eltéríteni a valóságtól, és a teremtõ Istentõl. Csak foglalkozzatok ilyesmivel aztán majd lemaradtok.:(
Sajt szósz.
Én most már csak azért is szorítok, hogy tényleg reptoid invázió legyen, mert akkor talán elviszik ezeket az idiótákat végre...
Egyre növekvõ bizonyítékok? 5 felhõ meg egy piros csészealj, ami nem is igazi? Le vagyok döbbenve. Meg azon is h sokan elhisznek mindent a paranormal oldalon.
már épp ideje hogy kiderüljenek. az alvó és valóságsókon nevelt barmokat (lásd ember) sem lehet örökké hülyének nézni.

Mi a véleményetek erről az Új Világrend elgondolásról? Szerintetek ténylegesen globálisan át akarják alakítani a társadalmi rendszereket vagy csak egy újabb nem igazolt össze esküvés elmélet amely még elkeseredettebbé teszik az embereket?

Háttér hatalom mizériához tartozik...Biblia ----> jelenések könyve a Nagy Babilon,Amerika verg?dése folyamatába...a Szabad k?m?vesség igazi mivolta, a jelenlegi pénz ügyi rendszer össze omlása ilyenekre gondolok a Youtube és a Net [email protected] ezzel van tele (az alpári kifejezésért elnézést).

Legjobb válasz: Csak azt fogják ilyen összeesküvés elméletekkel megváltoztatni aki eleve reménytelen. Igazából mindenki a boldogságot keresi, az egész életük arról szól hogy boldogok akarnak lenni. Azt hiszik hogy ehhez új világrend meg másik dimenzió kell. Ahelyett hogy megpróbálnának örülni annak amijük van. Aki új világrendet meg társadalmi változásokkal akarja jobbá tenni az életét az sosem lesz igazán boldog. Magyarországon se az a baj hogy nincs pénz mert van, nem hiszem hogy naponta halnának éhen itt az emberek. Itt egyszerûen csak leragadunk ott hogy "nincs munka, segély van, sok az adó, mind megdöglünk." Nem értékeljük azt a rengeteg dolgot amink van, nem akarunk változtatni a helyzetünkön. MIÉRT? Miért akarunk világvégét ahelyett hogy megpróbálnánk megjavítani a dolgokat és nem eldobni? A boldogtalan ember pedig befolyásolható és ezt a média is jól tudja. Minél jobban elhiszed hogy szar az életed annál befolyásolhatóbb vagy. Annál könnyebben veszed meg az új Suzukit, annál szívesebben költesz szemránckrémre. Mert egy pillanatra elhitetik veled hogy akkor leszel boldog ha mindent megváltoztatsz magad körül, pedig amin változtatnod kéne az te magad vagy. Elnézést ha hosszú lett a monológ, vagy ha nincs sok köze a témához, az ezotériához meg még úgy se. Csak felbosszant hogy egyesek a nagyszerû világot akarják megváltoztatni a nézõpontjuk helyett.

Csak azt fogják ilyen összeesküvés elméletekkel megváltoztatni aki eleve reménytelen. Igazából mindenki a boldogságot keresi, az egész életük arról szól hogy boldogok akarnak lenni. Azt hiszik hogy ehhez új világrend meg másik dimenzió kell. Ahelyett hogy megpróbálnának örülni annak amijük van. Aki új világrendet meg társadalmi változásokkal akarja jobbá tenni az életét az sosem lesz igazán boldog. Magyarországon se az a baj hogy nincs pénz mert van, nem hiszem hogy naponta halnának éhen itt az emberek. Itt egyszerûen csak leragadunk ott hogy "nincs munka, segély van, sok az adó, mind megdöglünk." Nem értékeljük azt a rengeteg dolgot amink van, nem akarunk változtatni a helyzetünkön. MIÉRT? Miért akarunk világvégét ahelyett hogy megpróbálnánk megjavítani a dolgokat és nem eldobni? A boldogtalan ember pedig befolyásolható és ezt a média is jól tudja. Minél jobban elhiszed hogy szar az életed annál befolyásolhatóbb vagy. Annál könnyebben veszed meg az új Suzukit, annál szívesebben költesz szemránckrémre. Mert egy pillanatra elhitetik veled hogy akkor leszel boldog ha mindent megváltoztatsz magad körül, pedig amin változtatnod kéne az te magad vagy. Elnézést ha hosszú lett a monológ, vagy ha nincs sok köze a témához, az ezotériához meg még úgy se. Csak felbosszant hogy egyesek a nagyszerû világot akarják megváltoztatni a nézõpontjuk helyett.
Nem ismerem az Uj Vilagrendet, es nem nagyon ertek a politikahoz. Az biztos, h a neten rengeteg megtevesztö cikk kering, ki tudja, ki talalja ki nezeket, igy akik befolyasolhatok, azoknak nem egyszerü kiigazodni... Arra a kerdesre, hogy miert ebbe az iranyba valtozik a gazdasag, szerintem inkabb egyeni erdekek a valasz, mint barmifele összeesküvesek. Tarsadalmi rendszerek szerintem maguktol valtoztak a törtenelem soran, nempedig kivülröl valtoztathatok. (Valaki kitalalta, hogy mostantol legyen egy földesur, hüberur...stb?) A penzügyi rendszer összeomlasa erhetö, oka a penz bevezetese. Akik akkor bevezettek, nem "globalisan", vagy hosszutavon gondolkodtak, hanem az akkori, pillanatnyi erdekeiket neztek, majd akik "tovabbcsinaltak", azok is hasznot akartak belöle huzni, majd lehetseges, hogy ezen nem is nagyon gondolkodtak... mig eljutunk a maba: most mar ha be is latjak, akik az "Elit"-hez tartoznak, nem nagyon tudjak megoldani, hiszen valamivel helyettesiteni kellene... Tehat kaosz lenne, teljes összeomlas. Emellett, szerintem meg mindig az egyeni erdekekik szerint viselkedik az "Elit", es nem a közössegin gondolkodik. A Szabad kömüveseknek mi az igazi volta, ezen mit ertessz? Eddig ugy tudtam, olyan melyebb igazsagokat ismertek es beszeltek meg, ami ma szelesebb körben elterjedt az ezoteriaban. (Röviden.) Akkor nem beszeltek rola a nagyközönsegnek, hiszen ehhez "fel kell nöni", bar meg ma is sokaknak magas.Szoval ezt a temat nem ertem, hogy vag ide. (?)
A kérdező hozzászólása: Csak nem értem h mi ez a folyamatos balhé áradat...az hagyján hogy éppenséggel jönnek a 2012-es "Úrrrristen meghalunk!!!" (mint általában) témák. Mellesleg most ez is, az oké hogy benne van a para az emberekben kitalálnak mindenféle marhaságot mert félre informálják õket még azt is eltudom hinni h ez valakinek jó (egyértelmû) mert persze így tömegeket is lehet irányítani mint a fent említett média teszi. Mellesleg nem tiszta h a szabad kõmûvesek pecsétjén mért a 6-águ csillag éktelenkedik... És kérdésemhez így jön képbe a szabad kõmûvesség : Az amerikai egydollárost kibocsátása óta hatalmas rejtély övezi. Vannak, akik szerint számtalan titkot rejt magában, szimbólumok tucatjai bújnak meg benne. A befejezetlen piramis, a mindent látó szem vajon valóban a templomosok szimbólumai? A „NOVUS ORDO SECLORUM” azt jelenti New World Order, vagyis Új Világrend. Lehetséges, hogy ez egy utalás a majdanán kialakuló egyesült világrendre, mely végleg eltûnteti a nemzetek közötti határokat, és totális kontroll alá vonja a tömegeket? Mi a tizenhármas szám szerepe? (13 vonal a pajzson, 13 nyíl a sas kezében, 13 csillag, 13 szint a piramison…) Noha az összeesküvés elméletek szerzõi rengeteg idõt vesztegettek már az egydolláros bankjegyen látható szabadkõmûves szimbólumok elemzésére, azt eddig senki sem tudott kielégítõ magyarázattal szolgálni arra vonatkozóan, hogy miért vannak ott ezek a szimbólumok, és mit is jelentenek valójában...és a többi...
A kérdező hozzászólása: Jap! és mélységes tisztelettel köszönöm az eddigi inteligens válasz adást.
megúsztad mer aludtam...
Nem akarok sokat gépelni, ezért azt mondom, hogy nézd meg az ébresztõfilmet (wake up movi) a youtubon, vagy szedd le torrentrõl, mert megéri
x) Teljességgel igazad van!
Meg mindig nem vagyok a temaban szakertö, de sztem nem biztos, hogy olyan rejtelyes, mint amiket hozzagondol(hat)unk. En nagyon gyakran tapasztalok tulzasokat, gazdag fantaziaval kialakitott elgondolasokat, amiket aztan eppen eleg elvalasztani a valosagtol. Kerdes, hogy ez is egy ilyen-e, vagy tenyleg egy rejtelyes dolog, ennek sztem nagyon utana kellene olvasni, majd gondolni, hogy tisztabban lassuk. „NOVUS ORDO SECLORUM" - az uj vilagrend egyszerüen csak annyit is jelenthet, hogy a dollar bevezetesevel valami ujba fogtak, ujat remelnek töle. Ha pl most bevezetnenek a FT, euro helyett valami uj penzermet, es ranyomtatnak: "uj vilag" - egyszerüen csak ennyi, mindenfele mögöttes elgondolassal. Uj vilag - azt hiszem, az USA-t igy hivtak köznyelven, amikor elkezdtek kiaramolni Europabol es benepesiteni az USA-t(?), esetleg erre is utalhat, es az uj penz pedig uj "rend"-et hoz bele. Nyilvan oka van a penzkibocsatasnak, valaminek javulni, RENDbe jönni kell altala, azert bocsatjak ki. A 13 mondjuk a szammisztikaban is egy erdekes szam, lehet, hogy a penz kitalaloja csak a fantaziajara hagyatkozva egy különleges penzt akart ezzel? Kerdes, ki volt ö, hogyan elt es mikor terveztek meg az egydollarost? Akkori törtenelmi, politikai esemenyek... Ezek ismereteben közelebb jutunk a rejtelyhez. De tenyleg erdekes kerdesek!! Vajon ma el valamilyen szabadkömüves "utoközösseg", aki tudja a valaszokat? A szabadkömüves dolog amugy is egy rejtely (nekem)... 2.
Az ilyen "új világrend" kérdésre eddig mindenki csak legyintett. Hát legyen, de a rosszabbik énje.

Egy szokás kialakításának módja az, hogy 21 napon keresztül minden nap végezzük el azt a lépést/gyakorlatot/amit szokásunkká kívánunk tenni. Így minden szokás elsajátítható. Mi ennek az alapja? Vagy ez is csak egy újabb bolondítás a sikerkönyvekből?

Legjobb válasz: A 21 nappal nem feltétlen értek egyet, mert vannak egyszerûbb és vannak összetettebb gyakorlatok amiket végzünk. De az tény, hogy ahhoz, hogy valami automatikussá váljon és akár gondolkodás nélkül is tudjuk végezni idõ kell. És idõvel ha nem csinálod akkor feltûnik annak hiánya.

A 21 nappal nem feltétlen értek egyet, mert vannak egyszerûbb és vannak összetettebb gyakorlatok amiket végzünk. De az tény, hogy ahhoz, hogy valami automatikussá váljon és akár gondolkodás nélkül is tudjuk végezni idõ kell. És idõvel ha nem csinálod akkor feltûnik annak hiánya.
A 21 nap azért van, hogy tetsszen a feladat, és ne tûnjön végtelennek a gyakorlás. Ráadásul a 21 meseszám, szerencseszám. A siker alapja...
Egy másik sikerkönyv szerint elég csak a sikerre gondolni, és az az aranyos univerzum megadja neked! Csak hinni kell benne! Télleg müködik, hiszen a történelem nagyjai is használták ezt a módszert, lásd: Cesar, Napoleon, Hitler, Kenedi és a Mikulás is. És ez a tudást immáron te is könnyen megszerezheted, mindössze 4999 Ftért bármelyik könyvesboltban!
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! 3. válaszon nagyon jót röhögtem magam is! :D
Ez igaz lehet. Nekem nem volt állandóság az életemben és hiányzott is. Majd rendet teremtettem magamban. Tényleg bejön. Elkezdtem vacsi után lemenni a parkba egy kört sétálni. Eleinte nehezen igazodtam egy ugyanazon idõponthoz. Aztán szép lassan pár hét elteltével már olyan szinten megszoktam, h már természetes, h vacsi után lemegyek a parkba egy kört sétálni. Tudom buta példa, de nekem bejött. És ettõl jobban érzem magam.
A Titok c. könyv/film alapötlete szerintem nagyon jó, de bizonyos pontokon az "elmélet" hirdetõi túllõnek a célon. Hiszek a vonzás törvényében, de abban is, hogy a sikert nem ölbe tett kézzel kell várni. Hanem pl. új, sikeres szokásokat kell hozzá kialakítani, h. a témánál maradjunk :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!