Találatok a következő kifejezésre: Mi az dolog amit soha (6 db)

Mik azok a dolgok vagy mi az a konkrét dolog, amit soha vagy csak nagyon hosszú idő után lennél képes elmondani a párodnak?

Most lépjünk túl a kölcsönös bizalmon.Megosztod vele minden titkodat,elmondasz neki minden veled kapcsolatos kellemes és kellemetlen momentumot mert szereted és bízol benne.Mi az amit viszont évek múltán is képtelen lennél az orrára kötni?(Frusztráció hogy másként tekintene rád,visszaélhet vele kés?bb.stb...)

Legjobb válasz: Hat en ugy valasztok part, hogy tudom ha vege lenne koztunk sem arulna el, ami kettonkre tartozik, azt nem teregejuk ki. Nekem pl. van egy olyan betegsegem, amirol a csaladom sem tud, paromnak vallottam csak be, mert maximalisan megbizom benne es tudom ha osszevesznenk sem arulna el soha.

Hat en ugy valasztok part, hogy tudom ha vege lenne koztunk sem arulna el, ami kettonkre tartozik, azt nem teregejuk ki. Nekem pl. van egy olyan betegsegem, amirol a csaladom sem tud, paromnak vallottam csak be, mert maximalisan megbizom benne es tudom ha osszevesznenk sem arulna el soha.
Van egy kellemetlen emlékem, amirõl nem tud, csak 1-2 ember, mert szégyellem. Azt pl nem mondtam el neki és nem is fogom. Nem hinném, hogy õ valaha is visszaélne vele, vagy ellenem fordítaná - igazából nem is tudná - de nem akarom, hogy tudja. EZ nem a bizalomról szól, nekem kínos. Más nincs, más dolgokról tud...

Mi az a dolog amit soha nem tennél meg az életben s miért?

Legjobb válasz: Talán erre a kérdésre a válaszom: megölni vkit,mert örök bûnben leélni az életet,lelkiismeretfurdalással,mert nekem lenne, még ha a halálos ellenségemrõl is lenne szó. Van egy másik válaszom is: én soha nem hagynám el a családom,mert nagyon szeretem õket,nélkülük pedig nem élet az élet.

Talán erre a kérdésre a válaszom: megölni vkit, mert örök bûnben leélni az életet, lelkiismeretfurdalással, mert nekem lenne, még ha a halálos ellenségemrõl is lenne szó. Van egy másik válaszom is: én soha nem hagynám el a családom, mert nagyon szeretem õket, nélkülük pedig nem élet az élet.
Csatlakozom, én is undorító dolognak tartom a hûtlenséget, ezért én se lennék soha képes rá. Valamint soha nem követném a tömeget, ha nem ugyanazok a céljaik mint az enyémek és sosem lennék kétszínû...persze a szerelmemet se bántanám meg soha szándékosan.
Nem adnám fel, talán...
nem ölném meg a gyermekem soha!
soha nem adnám föl az elveimet.
Sose bántanék például egy kutyát, mert egy kutya úgy tud szeretni, ahogy ember nem.
Én sosem fogok drogokhoz meg cigarettához nyúlni, sosem bántanám a családom!!
Hu tetszik az a hutlen dolog:D Az elozo hosszaszolonak minden tiszteletem:) Most ez lehet nem oriasi, de ha az eletem szerelmenek lenne elozo hazassagbol v valahonnan gyereke, vagy orokbefogadott, soha nem hanyagolnam el, vagy kikozositsem mert nem az enyem! Es azert mert az is egy artatlan lelek, es semmi hibaja nincs h milyen szulei voltak.
Nem lenék hûtlen.Azért mert szerintem undorító dolog. Ölni én sem lennék képes, kivétel ha önvédelem volna.Akkor pusztoljon.
A kérdés jó, de szerintem nincs olyan, hogy soha. Van, amirõl néhány éve úgy gondoltam „Én soha nem..). Mára már többször is meg kellet tennem. Ki tudja, mit hoz az élet? Valóban ki lehet jelenteni, hogy én soha?
Több dolog is van. Az elõttem szólóval egyet értek. Ezek mellett sosem állnék be bólogatni olyan emberek közé, akiknek a nézetievel nem értek egyet.
SOHA nem jelentkeznék olyan mûsorba, ahol élve kell pókot enni :)

Mi az a dolog, amit soha nem tudnak elvenni toled?

Legjobb válasz: Az eddig megszerzett lexikális ismereteimet, és a tapasztalataimat!

Az eddig megszerzett lexikális ismereteimet, és a tapasztalataimat!
Érzéseim. Na igen, valaki még ilyenkor is kozmetikumokban gondolkozik... -_-"
Szerintem nincs olyan, amit ne tudnának valamilyen úton-módon elvenni.
Azt, ami nincs.
család a tudásom és amik ezen belül vannak :)
Emlékek...
talán csak az emlékeimet nem.
Érzéseim, tapasztalataim, gondolataim, emlékeim, tudtaom - kb ezeket, mert tárgyakat, embereket bármennyire is szeretek eltudják venni (pl erõszak segítségével)
A bankbetétemet! (mert sajnos nincs)
az eszemet, a kreativitásomat, a kisugárzásomat, és a kedvességemet, meg az egész jelenségemet. persze minez elveszik tõlem, ha valaki az életemet veszi el (megöl stb.)
családom..párom..emlékek..tapasztalatok..
Az orrlukamat.
BaJ?:D most jobb lett volna ha azt irom hogy a kutyámat?:D:D:D
a szemcerkámat *.*
a tudásomat, a tapasztalataimat, érzéseimet
kutyamat
Mindent el tudnak tõled venni... De az életemet nem adnám senkinek. Arra vigyázok nagyon (: Majd elveszem én magamtól, ha úgy akarom :P Remélhetõleg.
A félelmeimet.
A fajdalmat a szivembol:((((
100szor jobb;)


A soha határában mi az a borzasztó dolog ami Camrynnal történik?

nagyon kíváncsi vagyok hogy mi történik benne,de az elsõ könyvet imádtam,és sokan azt mondják hogy utána a 2. kötet csalódás lenne...

Legjobb válasz: nekem nagyon tetszett mind a két könyv, igaz a második rész kicsit kiszámítható volt de szerintem így kerek a történet

nekem nagyon tetszett mind a két könyv, igaz a második rész kicsit kiszámítható volt de szerintem így kerek a történet

Van olyan dolog az életetekben amire mindennél jobban vágytok, de mégsem teljesülhet soha? Mi az?

Legjobb válasz: Van hát. Arthur Kirkland a büdös életbe nm lesz az enyém. ...Ez a legnagyobb gáz az anime szereplõkkel... a kis mocskok nem igaziak.

Van hát. Arthur Kirkland a büdös életbe nm lesz az enyém. ...Ez a legnagyobb gáz az anime szereplõkkel... a kis mocskok nem igaziak.
talán, a fasiszta-mentes társadalom. bár, ahogy mondani szokták, a remény hal meg utoljára... :-)
világbéke, eljutni a Marsra, repülni, ejtõernyõs ugrás, bnõ... álmok maradnak örökre.
Igen. Az, hogy 50-60 évvel ezelõtt szülessek meg, és ne most legyek fiatal...
Milliárdosnak lenni egy hatalmas cégbirodalommal a hátam mögött, amerikában, luxusvillában élni, magánrepülõgéppel és minden jóval :D Halálomig 25 éves testben élni, nem megöregedni, sosem betegnek lenni, tökéletes alakkal, bármit is eszek. Az élettartamot pedig 2-300 évre hosszítani. 25/L
Köss a farkadra 1 piros masnit :)
én egy nagyon szép aranykarkötõt kaptam a barátomtól elsõ évfordulónkra. Vizsgákra mindig felveszem, ez a kabalakarkötõm:)
Karkötõ, bokalánc, fülbevaló. Nõbõl van, ezeket szeretjük :-)
egy gyûrû..abszolút.ezekre nagyon rá vannak menve a csajok..mert tudja hogy nem eljegyzési, hanem csak 1szép kis köves gyûrû, (de azért jólesik neki, hogy hmm, gyûrût kapott, tehát biztos komolyak a szándékok)esetleg lehet gravírozva is, a nevetekkel(jó, van benne buktató, hogy félreérti, de ha úgy adod oda hogy sok szeretettel az1.évfordulónkra édesem, ezt azért kapod hogy mindig veled legyek..stb, akkor veszi a lapot)
hát a gyûrûben ott a félreértés lehetõsége...vegyél neki valami szép ékszert, nyakláncot, karkötõt vagy valamit és lepd meg egy kellemes romantikus estével, ez szép ok az ünneplésre, egy kis gyertyafény és sok kényeztetés minden csajnak bejön!
Jaj, ha megkérhetlek, gyûrût NE! Mi kb. 5 éve voltunk együtt, amikor karácsonykor kaptam egy kis dobozt. Olyan boldog voltam! De kiderült, hogy félreértettem, nem eljegyzési, "csak" sima gyûrû volt benne. Életemben olyan rosszul nem esett semmi, azóta nagyon sok gyûrût kaptam tõle, de azt az egyet nem hordom... Van már persze eljegyzési is, az volt a következõ :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!