Találatok a következő kifejezésre: Mi az dolog amit (328 db)

Mi az dolog, ami eddig legjobban esett nektek a párotoktól? Meséljetek!

Legjobb válasz: pl mikor fürdés után vissza mentem a szobába tele volt mécsessel és gyertyával, és a párologtatóba jázminos cseppeket rakott :) L21

pl mikor fürdés után vissza mentem a szobába tele volt mécsessel és gyertyával, és a párologtatóba jázminos cseppeket rakott :) L21
minden. momentál nem tudok eggyet mondani. <3
A kérdező hozzászólása: akkor írj többet:)
gumi nélkül végig, majd lenyelte - mivel nem csinálta soha (azóta sem), ezért ez

Mi volt a legmocskosabb leghuncutabb dolog amit csinaltatok a párotokkal az ágyban? Fiúk mii volt a legextrémebb dolog amire rávettétek a barátnőtőket?

A hülye komolytalan válaszoktól kíméljetek

Legjobb válasz: Hát volt pár dolog. pl.: kinyaltuk egymás seggét, dugás közben ujjazta a seggemet, vagy megdugta a seggem, és elélveztem. 22/L

Hát volt pár dolog. pl.: kinyaltuk egymás seggét, dugás közben ujjazta a seggemet, vagy megdugta a seggem, és elélveztem. 22/L
Hogy engedje kutyapózban. Kb ennyi a jelenlegivel. mindenre: most nem, én ezt nem tudom, nem akarom, nincs kedvem, nem lehetséges.
tejoisten:p
Kikötözött és elverte a s*ggemet:D

Mi az a dolog, tárgy ami egy zárkózott, visszahúzódó embert leginkább jelképez?

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok. Elolvastam megint a kérdést. És dolog/tárgyról van szó. Egen így érthetõbb a kérdés. (a tárgyat valamiért nem olvastam) Sokminden jellemezheti szerintem. A lakatos könyv az mindenképpen, mivel zárkózott így sokan megosztják naplóba a gondolataikat. De bármilyen kedves dolog lehet számára. Talán gyermeteg dolgok. Egy toll, esetleg egy játék, kindertojásfigura... Ha ékszerrõl van szó, az lehet egy fonott karkötõ is. Ha autó, akkor vmi tucatautó. Fõ hogy semmi kirívó tárgy. (De attól még lehet egyedi)

Elõzõ vagyok. Elolvastam megint a kérdést. És dolog/tárgyról van szó. Egen így érthetõbb a kérdés. (a tárgyat valamiért nem olvastam) Sokminden jellemezheti szerintem. A lakatos könyv az mindenképpen, mivel zárkózott így sokan megosztják naplóba a gondolataikat. De bármilyen kedves dolog lehet számára. Talán gyermeteg dolgok. Egy toll, esetleg egy játék, kindertojásfigura... Ha ékszerrõl van szó, az lehet egy fonott karkötõ is. Ha autó, akkor vmi tucatautó. Fõ hogy semmi kirívó tárgy. (De attól még lehet egyedi)
erdõ fákkal, hegy, meg olyan képek, ahol nincsenek emberek, és magányt sugallnak...
fekete folyó
Csigaház!
napló, saját versek, nem kirivó dolgok:)
ketrec...:D
Nem kommunikatív, nem megy közösségbe, nehéz kirángatni a megszokott életébõl, antiszociális... pl. képes egyedül kimenni a gellérthegyre, és nézni a tájat 2 órán kereszül úgy hogy nem szól senkihez, csak elvan a gondolataival...
szerintem egy lakatos napló
Ajándéknak jó lesz neki az emlékkönyv 3-4, esetleg 5 lakattal!!
ÕÕÕ szopóálarc?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat mondjuk én egyszerûbb dolgokra gondoltam.


Mi a legértékesebb dolog az életben? Anyagi dolgokra gondoltam Pl olvastam hogy az antimatter aminek grammja 65 trillio dollárba kerül van ennél értékesebb dolog?

Legjobb válasz: A legértékesebb dolog szerintem az egészség!Utána jöhet a többi.Nem hiszem hogy az anyagi dolgok a legértékesebbek.

A legértékesebb dolog szerintem az egészség!Utána jöhet a többi.Nem hiszem hogy az anyagi dolgok a legértékesebbek.
Nekem a saját életem, de ki hogy érzi.
De mit kezdenél 1 gramm antianyaggal? Ez egyébként csak elméleti számítás :)
Azt gondolom a Szent Grálért is sokat lehetne kapni a mûkincspiacon. Azt is gondolom, ha az antimatterbõl lenne 1 gramm, akkor már 2 gramm is lenne, és így tovább, tehát az ár gyorsan felezõdik, míg a grálból -ha létezik - csak egyetlenegy van.

Volt már olyan szexszel kapcsolatos dolog, amit megtettél, később nagyon megbántál, mi volt az, hogy tetted túl magad rajta?

Legjobb válasz: Soha nem mentem bele semmibe amit ne akartam volna, legalább kiváncsiságból , igaz, van pár olyan dolog amit nem csinálnék meg még egyszer, de nem bántam meg semmit .

Soha nem mentem bele semmibe amit ne akartam volna, legalább kiváncsiságból , igaz, van pár olyan dolog amit nem csinálnék meg még egyszer, de nem bántam meg semmit .
Egyéjszakás kaland , akivel nem kellett volna.Idõvel halványulnak a dolgok, és lassan teljesen közömbös leszel.
Szexel kapcsolatban , szexel kapcsolatba még soha nem bántam meg semmit. Nekem mindig jó volt. Én nem csaltam meg soha senkit. Az már más kérdés h velem már csalta meg nõ a párját. 27/f
Volt egyszer, hogy két f*szt sz°ptam egyszerre. Amikor a torkomra ment... ááá Nem kellett volna telhetetlennek lenni. Elõbb az egyik, utána a másik! :/
Igazából eddig csak olyat bántam meg, amit nem tettem meg :D Illetve azt, hogy nem tettem meg. :P
Szerintem semmi. Elég megfontolt vagyok, olyat úgyse teszek meg, ami ne érdekelne, vagy esélyt látnék rá, hogy késõbb megbánom.
Nem a megfelelõ emberrel, nem a megfelelõ helyzetben, nem a megfelelõ felvezetés után vesztettem el a szüzességem. Bizonytalan voltam magamban, tapasztalatom se volt, önbizalomhiányban szenvedtem, mindezek miatt meg se mertem nyikkanni, nem álltam a sarkamra, hogy én ezt nem most, és nem így akarom. Utána volt még 2 alkalmi, amiket nagyon nem kellett volna (mert azok is méltatlan alakok voltak minden szempontból) Úgy tettem túl magam rajta, hogy régen volt, les.zarom, azóta sok minden és sokkal jobb dolgok történtek velem, tisztába jöttem magammal, és megfontoltabb, pozitívabb kimenetelû döntéseket tudok hozni e téren is. A késõbbiek közül (utóbbi bõ 10 év) nem bántam meg semmit, kitapasztaltam, hogyan tudok élvezni, ami érdekelt, kipróbáltam, ami nem vonzott vagy amitõl éppen undorodtam, azt határozottan visszautasítottam, és ez így is fog maradni. Egyvalamit mégis bánok: egyszer szexszel végérvényesen és visszafordíthatatlanul elcsesztem egy kivételesen jó barátságot.
Volt egy lány, nagyon odáig voltam érte. Évekig környékeztem. Neki közben lett barátja. Egyszer mondta, hogy kipróbálnák hármasban, szívesen bevennének. Viszont a fiú szeretne engem kipróbálni. A lánnyal (az imádottal!) megtettem amire vágytam. Azt viszont évekig nem tudtam elfelejteni, hogy a fiúnak mit engedtem meg. Akkor olyan nagyon akartam az imádott hölgyet, hogy bármire igent mondtam volna (ahogy tettem is), de ezt a részét megbántam. Lassan elfelejtettem. Sokszor nem gondoltam rá. Ez megoldott mindent.
8! mit engedtél meg a fiúnak? :) Én azt bántam meg h szinte teljesen ismeretlenül veszítettem el a szûzességem egy lánnyal. Kollégiumban, a folyosón, kb 10 perces menet, minden felvezetés nélkül... nem kellett volna :/ amit még megbántam az az amit kihagytam egy késõbbi pasimmal.

Mi az a teljesen fölösleges dolog, amit semmiképpen ne vegyünk a babának?

a listánk megvan-de van néhány olyan dolog,amiért az áruházak rengeteg pénzt kérnek-és nem is használjuk majd. segitenétek,hogy ti minek nem vettétek hasznát? -gondolok itt a hasleszoritótól a sterilizálóig,mindenre.. köszönöm

Legjobb válasz: Hat en a legzesfigyelot erosen meggondolnam, szerintem egy hasznos es jo dolog, fontos. Nekem minden gyerekem (3) ezen aludt/ alszik az elso eveben. Es en merleget is szeretem, plane hogy leveheto a teteje es 20 kgig szobamerleg. Nalam a top hulyeseg a kutacsvedo:) jot rohogtem amikor lattam hogy lehet kapni:)))

Hat en a legzesfigyelot erosen meggondolnam, szerintem egy hasznos es jo dolog, fontos. Nekem minden gyerekem (3) ezen aludt/ alszik az elso eveben. Es en merleget is szeretem, plane hogy leveheto a teteje es 20 kgig szobamerleg. Nalam a top hulyeseg a kutacsvedo:) jot rohogtem amikor lattam hogy lehet kapni:) ))
Ja es meg ket dolog: ruhakat a babanak es pluss allatokat csak mertekkel vegyel mert mindenki azt hoz majd. Nekunk pl 70 (!) db 68-as bodynkn van es fogalmam sincs, hogy mikor vettem meg a 40, 50, 60.darabot:) Nekem szemely szerint az sem jo, ha tul sok szep ruhakuk van, mert nem tudom mindegyiket annyiszor raadni, hamar kinovik es mindig ott tanakodom, hogy most melyiket adjam rajuk.
A zenélõ körforgó kb 6 hónapos koráig kötötte le az én babámat, de egy percig se bántam rá azt az 5.000 Ft-ot, imádta, szerette, nyûgösebb napokon sokat segített, szerintem az egy hasznos dolog. Szoptatós párna, mai napig használjuk alvásnál, szeret a babám hozzá bújni a kiságyában. Szoptatós melltartót hordok már 11 hónapja, legjobb döntés volt, könnyû szoptatni benne és igazán kényelmes.
én nem teljesen értek egyet az elsõvel. a légzés figyelõ, igen is hasznos. mindkét gyerekemnél 2 szer jelzett (nem véletlenül) én szeretem a szoptatós melltartómat is, mert rengeteg tejem volt ami állandóan csöpögött-és ebbe könnyen belehelyeztem a betétet, ha szoptattam akkor meg csak kikapcsoltam és könnyen hozzáfért a baba. sterilizálót nem használtam, de nem is hiányzott. a mérleg az elsõ pár héten jó ha van, de nem azért hogy minden órában méregesd..
Eddig en ugy gondoltam hogy a sterilizalo felesleges dolog(regen is megoldottak sima forralassal).De aztan utana olvastam es a mai klorozott agyon vegyszerezett kemeny vizben egy fozes alkalmaval is osszekarcolodhatnak az uvegek.En ezert mikors sterilizalot fogok venni(az olcsobb is mint a masik fajta).
Kedves elsõ, nekem ezek közül minden van, nem hiszem hogy ezek a legfeleslegesebb dolgok. Sztem bébiõr, zenélõ körforgó, baldachin, stb
én pont a légzésfigyelõt nem sorolnám a fölösleges dolgok közé..
Néhány dolog ami eszembe jutott: -sterilizáló nekünk nem volt, de cumisüveget sem használtunk mert még mindig szopik a babám 11 hónapos -nekem van hasleszorítós bugyim, lidl-ben volt akciós, imádom, mai napig hasznát veszem, tök csinossá tesz bizonyos ruháknál :) -légzésfigyelõ, bébiõr szerettem volna, végül nem vettünk, nem is bánom. Szerintem az idõre született és egészséges babáknak nincs rá szükség. -különbözõ babakozmetikumok feleslegesek tele vannak káros kémiai anyagokkal stb.... -mivel nem használunk cumisüveget így felesleges volt megvenni a cumisüveg mosót (ezeket ráér akkor is, ha használni fogtok cumisüveget) -babaágynemû esetében kispárna és takaró, ezáltal a szettet felesleges megvenni. Soha nem használtuk a csomagban lévõ takarót, óriási, majd kb 2 éves korában. -kis kád: mi kaptunk egyet, de kb 4 hónapos korára már venni kellett egy nagyobbat, alapból nagyot vennék -hipep-szuper lázmérõ szerintem felesleges, a sima digitális is megteszi -orrszívó-porszívó nagyon hasznos Ha írsz még konkrét dolgokat szívesen válaszolok, de más nem jutott most eszembe:)
Elnezest, en a kerdes igy szol: segitenétek, hogy ti minek nem vettétek hasznát? Hat nekem felesleges volt a legzesfigyelo.
Legzesfigyelo, babamerleg, szoptatosparna, szoptatos melltarto, sterilizalo.
17-es vagyok, tényleg csak érdeklõdöm, hogy ha már orvos is van köztünk, akkor mondjátok már meg nekem, hogy ha mondjuk 3-4 hónapig köztetek alszik a pici, akkor te felébredsz arra ha nem vesz levegõt??? Ne haragudjatok ha butaságot kérdezek..
Dehogy ebred fel. Nyilvan egy legzesproblemas ujszulott anyukajanak sem mondjuk, h aludjon bebivel egy agyban, mert az majd jo lesz. Sot, azt mondjuk, h ne. De lehet h ugy ertette a valaszolo, h a sajat agyukba nem tudott volna tenni, ha akar, akkor sem. Gondolom senki nem gondolja, h felebred arra, h nem lelegzik mellette a gyerek. Engem mondjuk az is erdekel, h miert jut eszebe valakinek, h nem fog lelegezni a gyermeke, mert ez a ritkanal is ritkabb. Egy sidses esetet tudok egyebkent. O anyukaja mellett, a babakocsiban halt meg.
Köszönöm a választ, igen én is így értettem, csak nem esett le elõször :D Egyébként mi is sokáig gondolkoztunk a légzésfigyelõn, de úgy néz ki, hogy barátnõmét vesszük meg szinte ingyen.. egyébként nem költenék rá, mert nekünk se volt és mégis megvagyunk...
Nekem a légzésfigyelõ hasznos volt, nyugodtabb voltam:) 10 hónapos a kislányom, amit megvettünk, de nem kellett: -baldachin az ágy fölé, sötét volt a szoba, nem szerettem. -szoptatós párna, és melltartó, mert egy gramm tejem nem volt.Jó, ez "kivételes" eset, tudom, de nekünk felesleges volt. -popsitörlõkendõ melegítõ (ha visszagondolok, akkor "úristen, ez minek kellett??") -vízhõmérõ (3 napig használtuk, utána már éreztem magamtól is.) -hordozókendõ (soha nem használtam, a bébihordozóban volt itthon, az szépen ringatta) de ez változó, valaki dicshimnuszokat mond róla, egyesek nem szeretik -pelenkázó, az elején még elõszeretettel használtam, de aztán már csak "ledobtam" a garnitúrára vagy a játszószõnyegre és gyorsan bepelenkáztam
sterilizáló, légzésfigyelõ felesleges ha közel van a két szoba egymáshoz illetve ha a szobában alszik, illetve egy szintes a ház. baldahin fürdetõkarika hordozókendõ lázmérõs cumi na ezeket abszolút nem vettem és a másodiknál me fogok túl sok kicsi méretû ruha több tízezres játékok
lemaradt szóval rokonoktól kaptam ezeket nekem egyikre sem volt szükségem, elajándékoztam
Bármit is terveztek venni, ne siessétek el a vásárlást:) Mi pl. vettünk 4 hónappal szülés elõtt babakocsit, és utána kaptunk még kettõt rokonoktól, szóval most 3 féle babakocsiból válogathatunk, nyilván felesleges ennyi. Ruhákkal ugyanígy, szépen halmozódtak, ahogy terjedt a rokonságban/ ismeretségi körben a terhesség híre, annyi volt, h csak a szinte vadi újakat tartottam meg, két zsáknyi ment jótékonykodásba. Plüssállatot is felesleges venni, a látogatók nagyon szeretnek azt hozni. Talán legkevésbé a babának szükséges textileket hoznak ajándékba, nekünk fõleg azt kellett beszerezni: textilpelenka, hálózsák, takaró, pokróc stb... bár ezekbõl is volt, hogy örököltünk, de évekig használható dolgok ezek, nem baj ha van több.
bocsanat a helyesirasert, a baba a karomban elaludt es fel kezzel potyogtem a telefonomon!:-(
A kérdező hozzászólása: húha...köszi-na ekkor ezeket még át kell gondolnom..de mindenkinek köszi
légzésfigyelõ - mellettem aludtak 1 éves korig kicsi kád pláne a ergonomikus kb 3-4 hónap alatt kinövi - teljesen jó a nagyobb fajta abban még a kertben is tudd pancsolni 2-3-4 évesen pelenkázó komód, szivacs stb... (mindig az ágyon pelenkáztam úgy kényelmesebb) szoptató párna - oldalt fekve szoptattam - közben lehet olvasni telefonálni játszani a nagyobbal stb.... óriás ezer funkciós babakocsi -- max sétálni jó de a buszra felpakolni????? egyedül????? ráadásképp a kocsiba se fért más mellé sterilizátor/cumisüveg/cumi és tsa. -- szoptak nem kellet tonna ruha -- volt amit nem is vettek fel mert kinõttek addigra kenguru -- inkább kendõ kényelmesebb mindkettõnknek ágynemûszet -- lepedõ + paplan + huzat max vagy hálózsák + lepedõ baldachin -- max dekoráció zenélõforgó -- hát a 3-ból 2 gyerek szerette a 1 utálta - szal gyerekfüggõ fejlesztõ játék -- kizárt, sok egyszerû kombinálható a fantáziát megmozgató játék van - az egyfunkciós zenélõ izék csak egy ideig kötötték le õket
ja a mérleg tényleg felesleges, mi béreltünk 3 hónapig egyet, az is bõven jó
hát a légzésfigyelõt nem mondanám feleslegesnek... a sterilizálóról én is azt gondoltam, hogy milyen hülyeség, aztán kaptam egyet Karácsonyra és imádtam. Csak beleraktam az elmosott cumisüvegeket, kis vizet, be a mikróba 5 percre és kész... a szoptatós párna tényleg hülyeség, bár van aki meg szereti, én hasleszorítót nem használtam, de pl sógornõmnek nagyon csúnyán megnyúlt a hasa, neki kellett. Szerintem látni fogod hogy mi az ami hülyeség, olyan dolgokat akarnak már eladni, hogy csak nézek sokszor...
Elso: hogy erted hog neked felesleges volt??? Az nem azert van, hogy hasznald, az csak ott van es vegzi a dolgat. Ha nem jelez az jo, de attol meg hasznos. Ha tevesen riaszt, annak technikai oka van, nem jol hasznaljak
Légzésfigyelõ mindenképp hasznos, életet menthet. Szoptatóspárna is sokat segíthet, 4, 5 kg-mal született kisfiamat fél-1 óráig tartani, hát leszakadt volna a karom a szopipárna nélkül.Normál párnával csak kínlódtam. Szoptatós melltartó nagyon praktikus.
Hát nekem mind van, amit az elsõ írt, de egyiket sem tartom feleslegesnek. Mindnek tök jó hasznát vettem. A légzésfigyelõ meg aztán tényleg nem felesleges, szerintem! Amit én annak tartok, bár megvettem de egyszer sem használtam: elfordulásgátló párna és a belefektetõs-babafürdetõ (ezt nem tudom pontosan hogy hogy hívják) Sokkal biztonságosabb, ha te fogod a kicsit, mintha erre fektetnéd rá fürdetés közben.
14 vagyok na nekünk meg a fürdetésnél beletehetõ tartó tett tök jó szolgálatot:) ) ebbõl is látszik kinek ez kinek meg amaz felesleges. Mi mindketten magasak vagyunk a férjemmel és borzasztóan görnyednünk kellett ha mi akartuk tartani az eleve 4400 grammal született babáinkat a kiskádban, nehéz volt kényelmetlen és nem tudtuk élvezni a dolgot egyáltalán, sírtak is. Mikor ezt a beletehetõ tartót beújítottuk onnantól egy élvezetes pancsizás lett az egész és a gyerekek se sírtak és a mi derekunk se szakadt le.
Én is csak most fogok szülni, de leírom, hogy milyen tapasztalatokat hallottam, és hogy én, hogy én hogy fogom csinálni... -cumi, cumisüveg, mellszívó, sterilizáló szerintem ezek mindaddig feleslegesek, amíg nem szülsz, mert nem tudhatod, hogy mikor lesz rájuk szükséged, hogy tudsz-e majd szoptatni.. Mi megnézegettük ezeket, és ha úgy alakul, hogy nem tudok szoptatni, akkor apa szépen elmegy és megveszi.. addig nem költünk rá. - ruhákkal mi is csínján bánunk, mert kaptunk már most is milliót... szó szerint milliót és meg is mondtam mindenkinek, hogy ne hozzanak többet, mert nagyon felesleges... 1 hónap alatt kinövi õket.. helyette hozzanak pelust, törlõkendõt... stb. olyasmit amit biztosan elhasználunk.. -baldahin, ágyra rakható fogó zenélõ szerintem is felesleges, de ez mindenkinek egyéni döntés, hogy mire futja, meg hogy mit szeretne venni... - babakozmetikumokból szerintem felesleges megvenni a boltit, mert a legjobb szerintem a gyógyszertári és az olcsóbb is ha kiírják! -ami nekem alapszükség, ezeken kívül is veszünk majd még ezt azt, de ezek nélkül nem vágnék bele: -20-30 db textilpelenka, -1-2 méretû pelenkák, popsitörlõ hadak, -pelenkázófeltét, -babapléd, -babakocsi, autósülés-hordozó, -kád nagyobb méretû, -ruhák bár ezekbõl látván, hogy a barátnõm babája már egy hónap után vagy 10-et nem tudott felvenni, nagyobb méretûek! -kiságy matraccal Én ennyit tartok létszükségnek.. Nekünk is nagyon sok minden fel van írva.. de azokat ráérünk késõbb is megvenni.. szeretnénk majd egy pihenõszéket, meg egy játszószõnyeget, de lehet hogy ezt is ajándékba kapjuk majd! Hasleszorítóról meg annyit, hogy én biztosan nem vennék, de nyeretem egyet, így lesz! :D
Legzesfigyelo, sterilizalo. Orvoskent mindkettot gigantikus szemfenyvesztesnek tartjuk a ferjemmel, nem vettuk egxiket sem.
17-es vagyok, bocsi a légzésfigyelõ kimaradt, azt is veszünk! Igaz nem a legdrágábbat, de lesz!
Legyen lenne, csak elnyomtam.
17-es vagyok, még mindig, mérleget nem veszünk, védõnõnél barátnõmnél le tudom mérni, vagy majd kölcsönzök... Illetve szopipárnám is lesz, de az olcsóbbik fajta, 2800 Ft-os! Ennyi azt hiszem most már :D
ja igen vízhõmérõm nem volt a kezem elég volt hozzá lázmérõ -- sima egyszerû kivitel digitálisban - érdemes olyat venni amiben lehet cserélni az elemet - sokban nem lehet !!!! a legkisebb pelusból sok - nagyon hamar kinövi ha látsz jó áron akciósan nagyobb méretett nyugodtan vedd meg a 4es az amit a legtöbbet fogsz használni :-)

Mi az a dolog, amire ha gondoltok rögtön elszomorodtok?

Legjobb válasz: Munkanélküliség,szegénység az egész világban. Politikai megnyomorítás. A jövõm... Ez a két dolog, ami elszomorít.

Munkanélküliség, szegénység az egész világban. Politikai megnyomorítás. A jövõm... Ez a két dolog, ami elszomorít.
egy pasi, aki tetszik van párja, látszólag boldogok, nekem is van párom, mi is jól megvagyunk lelkifurdalásom van miatta, és tudom, hogy nem szabadna vágynom utána. nem is teszek semmit, amit nem lenne helyes, de szenvedek. ja, és ráadásul nem is egy fõnyeremény, mert eléggé flörtölõs, szóval elszomorít, hogy megint egy "méltatlan" pasiért vagyok oda
eltudom magam képzelni = el_tudom magam képzelni
A kérdező hozzászólása: köszi

A ti életetekben mi volt az a dolog, amihez nagyon gyenge készségekkel rendelkeztetek, mégis meg kellett tanulni jónak lenni benne?

Mondjuk pl matekból nagyon gyenge vagy, mégis ebbõl kéne diplomáznod, akkor mit szólnál?

Legjobb válasz: Nem nagyon volt ilyen dolog. Gyakorlat teszi a mestert

Nem nagyon volt ilyen dolog. Gyakorlat teszi a mestert
A kérdező hozzászólása: nem tudom hány ember küszködne több évig, hogy az átlagos alulról kapirgáló szintet érjen el dolgokban
Matek. o_o
Emberekkel bánás szintén. Még tanulom. Szerintem örökké tanulni fogom.
Sport. 110 kilós Tonna Donna voltam. Mostanra 50 kilóval kevesebbel és pár kupa és érem gyûjteményemmel a hátam mögött elértem amit akartam. Kémia. Általánosban rühelltem a kémiát. Középbe mégis egy vegyész suliba mentem, tetejébe az ország legerõsebb vegyész sulijába. Mire kikerültem a szakközépbõl már penge voltam kémiából, a szaktársaimat is én korrepetáltam az egyetemen, és 3-asnál rosszabb vizsgám soha nem volt egyetemen. Most a nyelvvel vagyok így. De egyetem alatt jöttem rá, hogy olyan nincs, hogy nem tudom megtanulni, csak olyan van, hogy lusta vagyok tanulni. Szóval most a német és angol nyelvet gyûröm.
Nagyon gyenge vagyok matekból, mégis ebbõl kell diplomáznom. Mit szólok hozzá? Megtanul(om/tam).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!