Találatok a következő kifejezésre: Mi az dolog (971 db)

Mi az dolog, ami eddig legjobban esett nektek a párotoktól? Meséljetek!

Legjobb válasz: pl mikor fürdés után vissza mentem a szobába tele volt mécsessel és gyertyával, és a párologtatóba jázminos cseppeket rakott :) L21

pl mikor fürdés után vissza mentem a szobába tele volt mécsessel és gyertyával, és a párologtatóba jázminos cseppeket rakott :) L21
minden. momentál nem tudok eggyet mondani. <3
A kérdező hozzászólása: akkor írj többet:)
gumi nélkül végig, majd lenyelte - mivel nem csinálta soha (azóta sem), ezért ez

Mi az a dolog, tárgy ami egy zárkózott, visszahúzódó embert leginkább jelképez?

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok. Elolvastam megint a kérdést. És dolog/tárgyról van szó. Egen így érthetõbb a kérdés. (a tárgyat valamiért nem olvastam) Sokminden jellemezheti szerintem. A lakatos könyv az mindenképpen, mivel zárkózott így sokan megosztják naplóba a gondolataikat. De bármilyen kedves dolog lehet számára. Talán gyermeteg dolgok. Egy toll, esetleg egy játék, kindertojásfigura... Ha ékszerrõl van szó, az lehet egy fonott karkötõ is. Ha autó, akkor vmi tucatautó. Fõ hogy semmi kirívó tárgy. (De attól még lehet egyedi)

Elõzõ vagyok. Elolvastam megint a kérdést. És dolog/tárgyról van szó. Egen így érthetõbb a kérdés. (a tárgyat valamiért nem olvastam) Sokminden jellemezheti szerintem. A lakatos könyv az mindenképpen, mivel zárkózott így sokan megosztják naplóba a gondolataikat. De bármilyen kedves dolog lehet számára. Talán gyermeteg dolgok. Egy toll, esetleg egy játék, kindertojásfigura... Ha ékszerrõl van szó, az lehet egy fonott karkötõ is. Ha autó, akkor vmi tucatautó. Fõ hogy semmi kirívó tárgy. (De attól még lehet egyedi)
erdõ fákkal, hegy, meg olyan képek, ahol nincsenek emberek, és magányt sugallnak...
fekete folyó
Csigaház!
napló, saját versek, nem kirivó dolgok:)
ketrec...:D
Nem kommunikatív, nem megy közösségbe, nehéz kirángatni a megszokott életébõl, antiszociális... pl. képes egyedül kimenni a gellérthegyre, és nézni a tájat 2 órán kereszül úgy hogy nem szól senkihez, csak elvan a gondolataival...
szerintem egy lakatos napló
Ajándéknak jó lesz neki az emlékkönyv 3-4, esetleg 5 lakattal!!
ÕÕÕ szopóálarc?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat mondjuk én egyszerûbb dolgokra gondoltam.

Lehorzsoltam az újjam, de csak kicsit vérzett. Viszont olyan víz szerű dolog szivárog a sebből mi az és miért nem szárad be a seb gyorsabban?

Legjobb válasz: Vizszerû dolog alatt nemtudom mit értesz,lehet vérsavó,ha sárgás és sürübb lehet genny. Mikor horzsoltad le? Változó lehet,hogy mennyi idõ mire bevarasodik.

Vizszerû dolog alatt nemtudom mit értesz, lehet vérsavó, ha sárgás és sürübb lehet genny. Mikor horzsoltad le? Változó lehet, hogy mennyi idõ mire bevarasodik.
Az ilyen kisebb sebet én jól kiszívom (majd kiköpöm), hogy rendesen vérezzen. Majd valamivel bekötöm, hogy ne szennyezõdjön el.
A kérdező hozzászólása: Tegnap történt, és az középsõ újj percnél jött le a bõr.


Mi az az SCP (valami irracionális dolog? )?

Ismerek egy olyan játékot, hogy "SCP – Containment Breach". Ebben hallottam elõször. Mi ez pontosan?

Legjobb válasz: Egy afféle kitalált alapítvány, amelynek bázisán kísérleteket, megfigyeléseket végeznek, idetartozik mindenféle olyan dolog, ami globális veszélyt jelenthet, földönkívüliek, mutánsok, paranormális dolgok, furcsa viselkedésû tárgyak. Ezeket megfigyelik, tárolják. Maga az SCP a Secure, Contain, Protect szavakból áll össze. Az alanyok kapnak számokat (pl. SCP-173), besorolják õket pl. veszélyesség alapján. Magukat az itt található dolgokat emberek találják ki, van egy weboldaluk, ahol az alanyokról, kisérletekrõl lehet olvasni. A játékban található lényeket is innen válogatták össze. Nem kevés bejegyzés van már az oldalon. Weboldal: [link]

Egy afféle kitalált alapítvány, amelynek bázisán kísérleteket, megfigyeléseket végeznek, idetartozik mindenféle olyan dolog, ami globális veszélyt jelenthet, földönkívüliek, mutánsok, paranormális dolgok, furcsa viselkedésû tárgyak. Ezeket megfigyelik, tárolják. Maga az SCP a Secure, Contain, Protect szavakból áll össze. Az alanyok kapnak számokat (pl. SCP-173), besorolják õket pl. veszélyesség alapján. Magukat az itt található dolgokat emberek találják ki, van egy weboldaluk, ahol az alanyokról, kisérletekrõl lehet olvasni. A játékban található lényeket is innen válogatták össze. Nem kevés bejegyzés van már az oldalon. Weboldal: [link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :)

Mi az a teljesen fölösleges dolog, amit semmiképpen ne vegyünk a babának?

a listánk megvan-de van néhány olyan dolog,amiért az áruházak rengeteg pénzt kérnek-és nem is használjuk majd. segitenétek,hogy ti minek nem vettétek hasznát? -gondolok itt a hasleszoritótól a sterilizálóig,mindenre.. köszönöm

Legjobb válasz: Hat en a legzesfigyelot erosen meggondolnam, szerintem egy hasznos es jo dolog, fontos. Nekem minden gyerekem (3) ezen aludt/ alszik az elso eveben. Es en merleget is szeretem, plane hogy leveheto a teteje es 20 kgig szobamerleg. Nalam a top hulyeseg a kutacsvedo:) jot rohogtem amikor lattam hogy lehet kapni:)))

Hat en a legzesfigyelot erosen meggondolnam, szerintem egy hasznos es jo dolog, fontos. Nekem minden gyerekem (3) ezen aludt/ alszik az elso eveben. Es en merleget is szeretem, plane hogy leveheto a teteje es 20 kgig szobamerleg. Nalam a top hulyeseg a kutacsvedo:) jot rohogtem amikor lattam hogy lehet kapni:) ))
Ja es meg ket dolog: ruhakat a babanak es pluss allatokat csak mertekkel vegyel mert mindenki azt hoz majd. Nekunk pl 70 (!) db 68-as bodynkn van es fogalmam sincs, hogy mikor vettem meg a 40, 50, 60.darabot:) Nekem szemely szerint az sem jo, ha tul sok szep ruhakuk van, mert nem tudom mindegyiket annyiszor raadni, hamar kinovik es mindig ott tanakodom, hogy most melyiket adjam rajuk.
A zenélõ körforgó kb 6 hónapos koráig kötötte le az én babámat, de egy percig se bántam rá azt az 5.000 Ft-ot, imádta, szerette, nyûgösebb napokon sokat segített, szerintem az egy hasznos dolog. Szoptatós párna, mai napig használjuk alvásnál, szeret a babám hozzá bújni a kiságyában. Szoptatós melltartót hordok már 11 hónapja, legjobb döntés volt, könnyû szoptatni benne és igazán kényelmes.
én nem teljesen értek egyet az elsõvel. a légzés figyelõ, igen is hasznos. mindkét gyerekemnél 2 szer jelzett (nem véletlenül) én szeretem a szoptatós melltartómat is, mert rengeteg tejem volt ami állandóan csöpögött-és ebbe könnyen belehelyeztem a betétet, ha szoptattam akkor meg csak kikapcsoltam és könnyen hozzáfért a baba. sterilizálót nem használtam, de nem is hiányzott. a mérleg az elsõ pár héten jó ha van, de nem azért hogy minden órában méregesd..
Eddig en ugy gondoltam hogy a sterilizalo felesleges dolog(regen is megoldottak sima forralassal).De aztan utana olvastam es a mai klorozott agyon vegyszerezett kemeny vizben egy fozes alkalmaval is osszekarcolodhatnak az uvegek.En ezert mikors sterilizalot fogok venni(az olcsobb is mint a masik fajta).
Kedves elsõ, nekem ezek közül minden van, nem hiszem hogy ezek a legfeleslegesebb dolgok. Sztem bébiõr, zenélõ körforgó, baldachin, stb
én pont a légzésfigyelõt nem sorolnám a fölösleges dolgok közé..
Néhány dolog ami eszembe jutott: -sterilizáló nekünk nem volt, de cumisüveget sem használtunk mert még mindig szopik a babám 11 hónapos -nekem van hasleszorítós bugyim, lidl-ben volt akciós, imádom, mai napig hasznát veszem, tök csinossá tesz bizonyos ruháknál :) -légzésfigyelõ, bébiõr szerettem volna, végül nem vettünk, nem is bánom. Szerintem az idõre született és egészséges babáknak nincs rá szükség. -különbözõ babakozmetikumok feleslegesek tele vannak káros kémiai anyagokkal stb.... -mivel nem használunk cumisüveget így felesleges volt megvenni a cumisüveg mosót (ezeket ráér akkor is, ha használni fogtok cumisüveget) -babaágynemû esetében kispárna és takaró, ezáltal a szettet felesleges megvenni. Soha nem használtuk a csomagban lévõ takarót, óriási, majd kb 2 éves korában. -kis kád: mi kaptunk egyet, de kb 4 hónapos korára már venni kellett egy nagyobbat, alapból nagyot vennék -hipep-szuper lázmérõ szerintem felesleges, a sima digitális is megteszi -orrszívó-porszívó nagyon hasznos Ha írsz még konkrét dolgokat szívesen válaszolok, de más nem jutott most eszembe:)
Elnezest, en a kerdes igy szol: segitenétek, hogy ti minek nem vettétek hasznát? Hat nekem felesleges volt a legzesfigyelo.
Legzesfigyelo, babamerleg, szoptatosparna, szoptatos melltarto, sterilizalo.
17-es vagyok, tényleg csak érdeklõdöm, hogy ha már orvos is van köztünk, akkor mondjátok már meg nekem, hogy ha mondjuk 3-4 hónapig köztetek alszik a pici, akkor te felébredsz arra ha nem vesz levegõt??? Ne haragudjatok ha butaságot kérdezek..
Dehogy ebred fel. Nyilvan egy legzesproblemas ujszulott anyukajanak sem mondjuk, h aludjon bebivel egy agyban, mert az majd jo lesz. Sot, azt mondjuk, h ne. De lehet h ugy ertette a valaszolo, h a sajat agyukba nem tudott volna tenni, ha akar, akkor sem. Gondolom senki nem gondolja, h felebred arra, h nem lelegzik mellette a gyerek. Engem mondjuk az is erdekel, h miert jut eszebe valakinek, h nem fog lelegezni a gyermeke, mert ez a ritkanal is ritkabb. Egy sidses esetet tudok egyebkent. O anyukaja mellett, a babakocsiban halt meg.
Köszönöm a választ, igen én is így értettem, csak nem esett le elõször :D Egyébként mi is sokáig gondolkoztunk a légzésfigyelõn, de úgy néz ki, hogy barátnõmét vesszük meg szinte ingyen.. egyébként nem költenék rá, mert nekünk se volt és mégis megvagyunk...
Nekem a légzésfigyelõ hasznos volt, nyugodtabb voltam:) 10 hónapos a kislányom, amit megvettünk, de nem kellett: -baldachin az ágy fölé, sötét volt a szoba, nem szerettem. -szoptatós párna, és melltartó, mert egy gramm tejem nem volt.Jó, ez "kivételes" eset, tudom, de nekünk felesleges volt. -popsitörlõkendõ melegítõ (ha visszagondolok, akkor "úristen, ez minek kellett??") -vízhõmérõ (3 napig használtuk, utána már éreztem magamtól is.) -hordozókendõ (soha nem használtam, a bébihordozóban volt itthon, az szépen ringatta) de ez változó, valaki dicshimnuszokat mond róla, egyesek nem szeretik -pelenkázó, az elején még elõszeretettel használtam, de aztán már csak "ledobtam" a garnitúrára vagy a játszószõnyegre és gyorsan bepelenkáztam
sterilizáló, légzésfigyelõ felesleges ha közel van a két szoba egymáshoz illetve ha a szobában alszik, illetve egy szintes a ház. baldahin fürdetõkarika hordozókendõ lázmérõs cumi na ezeket abszolút nem vettem és a másodiknál me fogok túl sok kicsi méretû ruha több tízezres játékok
lemaradt szóval rokonoktól kaptam ezeket nekem egyikre sem volt szükségem, elajándékoztam
Bármit is terveztek venni, ne siessétek el a vásárlást:) Mi pl. vettünk 4 hónappal szülés elõtt babakocsit, és utána kaptunk még kettõt rokonoktól, szóval most 3 féle babakocsiból válogathatunk, nyilván felesleges ennyi. Ruhákkal ugyanígy, szépen halmozódtak, ahogy terjedt a rokonságban/ ismeretségi körben a terhesség híre, annyi volt, h csak a szinte vadi újakat tartottam meg, két zsáknyi ment jótékonykodásba. Plüssállatot is felesleges venni, a látogatók nagyon szeretnek azt hozni. Talán legkevésbé a babának szükséges textileket hoznak ajándékba, nekünk fõleg azt kellett beszerezni: textilpelenka, hálózsák, takaró, pokróc stb... bár ezekbõl is volt, hogy örököltünk, de évekig használható dolgok ezek, nem baj ha van több.
bocsanat a helyesirasert, a baba a karomban elaludt es fel kezzel potyogtem a telefonomon!:-(
A kérdező hozzászólása: húha...köszi-na ekkor ezeket még át kell gondolnom..de mindenkinek köszi
légzésfigyelõ - mellettem aludtak 1 éves korig kicsi kád pláne a ergonomikus kb 3-4 hónap alatt kinövi - teljesen jó a nagyobb fajta abban még a kertben is tudd pancsolni 2-3-4 évesen pelenkázó komód, szivacs stb... (mindig az ágyon pelenkáztam úgy kényelmesebb) szoptató párna - oldalt fekve szoptattam - közben lehet olvasni telefonálni játszani a nagyobbal stb.... óriás ezer funkciós babakocsi -- max sétálni jó de a buszra felpakolni????? egyedül????? ráadásképp a kocsiba se fért más mellé sterilizátor/cumisüveg/cumi és tsa. -- szoptak nem kellet tonna ruha -- volt amit nem is vettek fel mert kinõttek addigra kenguru -- inkább kendõ kényelmesebb mindkettõnknek ágynemûszet -- lepedõ + paplan + huzat max vagy hálózsák + lepedõ baldachin -- max dekoráció zenélõforgó -- hát a 3-ból 2 gyerek szerette a 1 utálta - szal gyerekfüggõ fejlesztõ játék -- kizárt, sok egyszerû kombinálható a fantáziát megmozgató játék van - az egyfunkciós zenélõ izék csak egy ideig kötötték le õket
ja a mérleg tényleg felesleges, mi béreltünk 3 hónapig egyet, az is bõven jó
hát a légzésfigyelõt nem mondanám feleslegesnek... a sterilizálóról én is azt gondoltam, hogy milyen hülyeség, aztán kaptam egyet Karácsonyra és imádtam. Csak beleraktam az elmosott cumisüvegeket, kis vizet, be a mikróba 5 percre és kész... a szoptatós párna tényleg hülyeség, bár van aki meg szereti, én hasleszorítót nem használtam, de pl sógornõmnek nagyon csúnyán megnyúlt a hasa, neki kellett. Szerintem látni fogod hogy mi az ami hülyeség, olyan dolgokat akarnak már eladni, hogy csak nézek sokszor...
Elso: hogy erted hog neked felesleges volt??? Az nem azert van, hogy hasznald, az csak ott van es vegzi a dolgat. Ha nem jelez az jo, de attol meg hasznos. Ha tevesen riaszt, annak technikai oka van, nem jol hasznaljak
Légzésfigyelõ mindenképp hasznos, életet menthet. Szoptatóspárna is sokat segíthet, 4, 5 kg-mal született kisfiamat fél-1 óráig tartani, hát leszakadt volna a karom a szopipárna nélkül.Normál párnával csak kínlódtam. Szoptatós melltartó nagyon praktikus.
Hát nekem mind van, amit az elsõ írt, de egyiket sem tartom feleslegesnek. Mindnek tök jó hasznát vettem. A légzésfigyelõ meg aztán tényleg nem felesleges, szerintem! Amit én annak tartok, bár megvettem de egyszer sem használtam: elfordulásgátló párna és a belefektetõs-babafürdetõ (ezt nem tudom pontosan hogy hogy hívják) Sokkal biztonságosabb, ha te fogod a kicsit, mintha erre fektetnéd rá fürdetés közben.
14 vagyok na nekünk meg a fürdetésnél beletehetõ tartó tett tök jó szolgálatot:) ) ebbõl is látszik kinek ez kinek meg amaz felesleges. Mi mindketten magasak vagyunk a férjemmel és borzasztóan görnyednünk kellett ha mi akartuk tartani az eleve 4400 grammal született babáinkat a kiskádban, nehéz volt kényelmetlen és nem tudtuk élvezni a dolgot egyáltalán, sírtak is. Mikor ezt a beletehetõ tartót beújítottuk onnantól egy élvezetes pancsizás lett az egész és a gyerekek se sírtak és a mi derekunk se szakadt le.
Én is csak most fogok szülni, de leírom, hogy milyen tapasztalatokat hallottam, és hogy én, hogy én hogy fogom csinálni... -cumi, cumisüveg, mellszívó, sterilizáló szerintem ezek mindaddig feleslegesek, amíg nem szülsz, mert nem tudhatod, hogy mikor lesz rájuk szükséged, hogy tudsz-e majd szoptatni.. Mi megnézegettük ezeket, és ha úgy alakul, hogy nem tudok szoptatni, akkor apa szépen elmegy és megveszi.. addig nem költünk rá. - ruhákkal mi is csínján bánunk, mert kaptunk már most is milliót... szó szerint milliót és meg is mondtam mindenkinek, hogy ne hozzanak többet, mert nagyon felesleges... 1 hónap alatt kinövi õket.. helyette hozzanak pelust, törlõkendõt... stb. olyasmit amit biztosan elhasználunk.. -baldahin, ágyra rakható fogó zenélõ szerintem is felesleges, de ez mindenkinek egyéni döntés, hogy mire futja, meg hogy mit szeretne venni... - babakozmetikumokból szerintem felesleges megvenni a boltit, mert a legjobb szerintem a gyógyszertári és az olcsóbb is ha kiírják! -ami nekem alapszükség, ezeken kívül is veszünk majd még ezt azt, de ezek nélkül nem vágnék bele: -20-30 db textilpelenka, -1-2 méretû pelenkák, popsitörlõ hadak, -pelenkázófeltét, -babapléd, -babakocsi, autósülés-hordozó, -kád nagyobb méretû, -ruhák bár ezekbõl látván, hogy a barátnõm babája már egy hónap után vagy 10-et nem tudott felvenni, nagyobb méretûek! -kiságy matraccal Én ennyit tartok létszükségnek.. Nekünk is nagyon sok minden fel van írva.. de azokat ráérünk késõbb is megvenni.. szeretnénk majd egy pihenõszéket, meg egy játszószõnyeget, de lehet hogy ezt is ajándékba kapjuk majd! Hasleszorítóról meg annyit, hogy én biztosan nem vennék, de nyeretem egyet, így lesz! :D
Legzesfigyelo, sterilizalo. Orvoskent mindkettot gigantikus szemfenyvesztesnek tartjuk a ferjemmel, nem vettuk egxiket sem.
17-es vagyok, bocsi a légzésfigyelõ kimaradt, azt is veszünk! Igaz nem a legdrágábbat, de lesz!
Legyen lenne, csak elnyomtam.
17-es vagyok, még mindig, mérleget nem veszünk, védõnõnél barátnõmnél le tudom mérni, vagy majd kölcsönzök... Illetve szopipárnám is lesz, de az olcsóbbik fajta, 2800 Ft-os! Ennyi azt hiszem most már :D
ja igen vízhõmérõm nem volt a kezem elég volt hozzá lázmérõ -- sima egyszerû kivitel digitálisban - érdemes olyat venni amiben lehet cserélni az elemet - sokban nem lehet !!!! a legkisebb pelusból sok - nagyon hamar kinövi ha látsz jó áron akciósan nagyobb méretett nyugodtan vedd meg a 4es az amit a legtöbbet fogsz használni :-)

Mi az a dolog, amire ha gondoltok rögtön elszomorodtok?

Legjobb válasz: Munkanélküliség,szegénység az egész világban. Politikai megnyomorítás. A jövõm... Ez a két dolog, ami elszomorít.

Munkanélküliség, szegénység az egész világban. Politikai megnyomorítás. A jövõm... Ez a két dolog, ami elszomorít.
egy pasi, aki tetszik van párja, látszólag boldogok, nekem is van párom, mi is jól megvagyunk lelkifurdalásom van miatta, és tudom, hogy nem szabadna vágynom utána. nem is teszek semmit, amit nem lenne helyes, de szenvedek. ja, és ráadásul nem is egy fõnyeremény, mert eléggé flörtölõs, szóval elszomorít, hogy megint egy "méltatlan" pasiért vagyok oda

½Azért, én fiam, ifjakkal és kevésbé bölcsekkel ne tanácskozzál, avagy tőlük tanácsot ne kérj, hanem a tanácsbeliektől, kiket eme dolog illet koruknak és bölcsességüknek miatta. ½ Mi az idézett mű címe, ki a címzettje?

Legjobb válasz: Cím: Szent István elsõ magyar király dekrétomainak elsõ könyve A 7. fejezet 3. §-a: "Annakokáért, fiam, ifjakkal ne tanácskozzál, és valaki kevésbbé bölcsen szóló, tanácsot attól ne kérj, hanem a vénektõl, a kiket az õ esztendeikre és bölcsességekre nézve megillet azon dolog. Mert a királyok tanácsa lakozzék a bölcsek szivében és ne kövesse a nyughatatlan elméjû bolondok ösvényét." Címzettje: István király fia, Imre herceg http://mek.niif.hu/01300/01396/html/01.htm

Cím: Szent István elsõ magyar király dekrétomainak elsõ könyve A 7. fejezet 3. §-a: "Annakokáért, fiam, ifjakkal ne tanácskozzál, és valaki kevésbbé bölcsen szóló, tanácsot attól ne kérj, hanem a vénektõl, a kiket az õ esztendeikre és bölcsességekre nézve megillet azon dolog. Mert a királyok tanácsa lakozzék a bölcsek szivében és ne kövesse a nyughatatlan elméjû bolondok ösvényét." Címzettje: István király fia, Imre herceg http://mek.niif.hu/01300/01396/html/01.htm
SZENT ISTVÁN királynak KÖNYVE IMRE HERCEGHEZ INTELMEI A bécsi császári palota könyvesházának XV-ik századbeli kézzel írott törvénykönyvébõl.
Netalántán az a jó kis lakiteleki töriverseny?? :DDD Köszönöm a kommentelõknek a válaszokat, én is hasznát vettem neki. :)
Így legalább van, aki megköszöni a segítséget. ;)
Én is azt csinálom :D Köszi a választ/kérdést
Én is töriversenyes :D lányok, megjegyzem a neveteket :D majd találkozunk a következõ fodulónál ! ;D

Kínai Metin 2őn szeretnék egy kicsit játszani, a magyar már nem az igazi. Hogyan tehetem meg, mi az a sok számot kérő dolog?

Legjobb válasz: a sok számot kérõ dolog ez: Társadalombiztosítási szám??? azmiaz

A kérdező hozzászólása: a sok számot kérõ dolog ez: Társadalombiztosítási szám??? azmiaz

Mi az első dolog? Miért mondják ezt?

Miért mondják ezt?? Mosolyogj! Ez a második legjobb dolog, amit a száddal csinálhatsz... :)

Legjobb válasz: Az elsõ dolog amit vele tudsz csinálni az a szopás ;) L/22

Az elsõ dolog amit vele tudsz csinálni az a szopás ;) L/22
1:Az agyam a második legkedvesebb szervem. 2:Bármi, amiben egy csepp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törvénysértõ, vagy hízlal. 3:Nem lehetsz menõ egy összejövetelen, ha egyedül távozol. 4:Ha számolás közben felfedezel egy hibát és kijavítod, rájössz hogy szó sem volt hibáról. 5:
5: Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni!
A kérdező hozzászólása: Tudnátok még ilyen jókat mondani?

Mi az a dolog ami után azt mondod, hogy örökre vége egy akár sok éves barátságnak is?

Legjobb válasz: A hazugság!! A pénz!! Ez a két dolog megöli a barátságot.Volt már benne részem és nem én hazudtam, de az én pénzem bánta ezt a barátságot.(nemis kevés összegrõl volt szó)

A hazugság!! A pénz!! Ez a két dolog megöli a barátságot.Volt már benne részem és nem én hazudtam, de az én pénzem bánta ezt a barátságot.(nemis kevés összegrõl volt szó)
Szia! Tönkre teheti sok minden: pl ha az egyik fél nem õszinte, titoktartó stb. De szerintem, bár még lehet, hogy fiatal vagyok, ha annyira jó barát két ember, akkor nem lehet konkértan megállapítani, hogy most vége mindennek... Két lehetõség lehet: -sikerül megbeszélniük a dolgokat, az egyik fél képes a másiknak megbocsájtani -vagy, idõvel szépen lassan eltávolodnak egymástól és "kihûl" a barátság... -Tündérlány(17)-
Egy önzõ utálatos dög aki mindent össze hazudik rólad a hátad mögött.
erre nincs jó szó!ezt csak magunknak tudjuk eldönteni!mindenki kicsit más a többinél!külsõleg vagy belsõleg tök mindegy!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!