Találatok a következő kifejezésre: Mi az demonstráció (2 db)

Mi az a demonstráció?

azt tudom h.alapból mit jelent,én az oktatással,egyetemmel kapcsolatban hallottam(egy orvosdoktor-avatón)és nem tudom vajon mit jelenthet...

Legjobb válasz: bemutatás vmilyen eljárás tényleges elvégzése, hogy bemutathassák annak részleteit.

bemutatás vmilyen eljárás tényleges elvégzése, hogy bemutathassák annak részleteit.
Demonstrátornak hívják az egyetemeken a gyakorlatvezetõket, akik kisebb, húszfõs csoportokat tanítanak.

Az ilyen jellegű tolvajok elleni demonstráció érni fog valamit? Mi a véleményetek róla?

http://hvg.hu/itthon/20130426_Eleg_volt_a_pusztitasbol__ha_k.. Ha elmennek Brüsszelbe ezzel az üggyel , ott tudnak nekik segíteni? Vagy nem is foglalkoznának velük? Ezeket a károkat senki nem téríti meg nekik.

Legjobb válasz: Majd jól megkapják, hogy mindannyian aljas, rasszista, söpredékcsürhék, akik azt akarják, hogy a cigányok halálra fagyjanak télen. Ja, és persze azt, hogy mekkora szégyen ez a Magyarország, hiszen itt mindenki üldözi és bántani akarja szegín romákokat minden ok nélkül. Felháborító!

Majd jól megkapják, hogy mindannyian aljas, rasszista, söpredékcsürhék, akik azt akarják, hogy a cigányok halálra fagyjanak télen. Ja, és persze azt, hogy mekkora szégyen ez a Magyarország, hiszen itt mindenki üldözi és bántani akarja szegín romákokat minden ok nélkül. Felháborító!
Nem foglalkoznának velük. Az nem érdekük!
A kérdező hozzászólása: Ez európai tanács vagy amelyik szervezet ott van , szerintem a magyar államot hibáztatná , teljesen jogosan.
Ez annak a hibája aki megkötötte a hatóságok kezét az eredményesebb fellépés érdekében! "Mert ugye joga van." Meglehet próbálni, hátha eredményre vezetne, de én azért nem sok jóra számítanék.....
miért kell haragudni a cigányokra hiszen rendes szorgalmas emberek nem veszik el csak azt ami a másé
Még egy terület, ahol a jelenlegi, és volt kormány semmit nem tesz, a Jobbik pedig felszólal! Ha õk kormányoznának, felszámolnák az ilyesmit! Jöjjön csak minél több ilyen kérdés, hátha a notórius tagadók is rá jönnek egyszer, hogy tévednek! 1 esetet lehet tagadni... Még talán 10-et is, de több tucattal õk sem vitatkozhatnak! Vagy majd mindegyikhez azt írják, hogy kamu?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!