Találatok a következő kifejezésre: Mi az bondage (2 db)

Mi az a bondage és a frigid?

Legjobb válasz: hát a bondage-ra googlizz rá és megtudod, a frigid meg azt jelenti, hogy nem kívánja a szexet -a legtöbb esetben- semmilyen formában.

hát a bondage-ra googlizz rá és megtudod, a frigid meg azt jelenti, hogy nem kívánja a szexet -a legtöbb esetben- semmilyen formában.
a bondage az a kikötözés. és csak ennyi. semmi más nem társul hozzá. sem fájdalom, sem megalázás, sem semmi. csak maga a kötözés. Az egy más kérdés, hogy önmagában csak a japánoknál divat, szobrokat készítenek így. egy mûvészeti ág. Egyébként társul mással. Jellemzõen SM vagy DS vagy fétis "játékokkal". De ettöl függetlenül maga a bondage csak a kötözés. frigid egy szakszó. A hétköznapi emberek általában a szexet nem kívánó nõkre használják. Ez azonban tévedés. Szakmailag a frigid az olyan nõ, aki nem képes nemi izgalomba jönni (konkrétan nedvesedni). Lehet, hogy kívánja, szeretné, de nem megy. De az is lehet, hogy nem is kívánja, nem is szeretné. A szakszó maga a nemi izgalomba jövés képességének hiányát jelenti.

Mi az a love bondage?

Legjobb válasz: Jó dolog, szeretjük :)

Jó dolog, szeretjük :)
A kérdező hozzászólása: Hogyan csinálják?
hát kikötözöd, megbilincseled, kényezteted és nem hagyod elélvezni csak amikor már könyörög:D
A világ egyik legjobb dolga sztem :D Röviden: szex ahol az egyik fél ki van kötözve/bilincselve. A kikötözés módja lehet rengetegféle, simán fej fölött egy rácsos ágytámlához, terpeszben, vagy akár gúzsbakötés (hogtie) is. Az meg h mit csinálsz a kikötözött féllel az már teljesen rátok van bízva... Egy fontos dolog h kölcsönös megegyezéssel történjen és csak olyan amit mindkét fél élvez Amúgy google-be írd be, nagyon jókis magyar angol nyelvû oldalak fórumok vannak (nem pornóra gondolok itt most)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!