Találatok a következő kifejezésre: Mi az biosziget (1 db)

Mi az a biosziget?

Legjobb válasz: Egy hírben említették ezt a szót. Egy biogazdálkodó találta ki az egészet, tõle Szentendrén bárki bérelhet "bioszigetet", azaz parcellákat a szentendrei szigeten. Részletek: http://www.edenkert.hu/index.php?menu=cikk&cikkid=735

Egy hírben említették ezt a szót. Egy biogazdálkodó találta ki az egészet, tõle Szentendrén bárki bérelhet "bioszigetet", azaz parcellákat a szentendrei szigeten. Részletek: http://www.edenkert.hu/index.php?menu=cikk&cikkid=735
De lehetne egy titkos sziget mindenféle földalatti vacakkal meg termekkel! Pusztító növények egyebek (hát ha egyszer élénk a fantázia...)
bio az egy organikus hal ami embert eszik és kiköpi erre a bio szigetre horgyák ezt a kígyót de kopoltyúja van és a tiszában is volt egy de csak egy kicsi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha fehérje port iszok, attól megállhatok a növésben?

nem töménytelen mennyiségben használom,de lehetséges? vagy más egészségügyi probléma felmerülhet?

7

Zöld teát, ha egész nap akarom fogyasztani, hogy csináljam? Mennyi teafüvet tegyek (nem filteres teám van) bele? Meg van szabva, hogy mennyi időn keresztül lehet zöld teát fogyasztani folyamatosan? Jázminteára ugyan ez.

4

Mit csináljak, hogy végre elfogadja a családom az új táplálkozási szokásaimat?

Sajnos 3 hónappal ezelőtt kiderült,hogy Candidám van.Orvosi javaslatra elkezdtem csinálni a Candida diétát,ami ugye azt jelenti,hogy rengeteg élelmiszer tiltólistára került.Az első 2 hét maga volt a pokol,de mostanra már hozzászoktam az új étrendemhez.Odafigyelek,hogy kellő mennyiségű vitamint és tápanyagot bevigyek a szervezetembe és a sok káros dolog elhagyása miatt nagyon jól érzem magam a bőrömben.Ehhez hozzátartozik az is,hogy szépen elkezdtem leadni a felesleges kilókat is(volt belőle bőven).Tehát összességében nagyon örülök,hogy belevágtam a dologba és nagyon jól érzem magam.
Az egyetlen probléma,hogy a családom rossz szemmel nézi ezt a dolgot.Õk abban a hitben élnek,hogy ha nem eszel szalonnát,meg kolbászt akkor nem lehetsz egészséges.Naponta veszekednek velem,mert szerintük nem eszem normálisan és folyton azzal jönnek,hogy rosszul nézek ki,nem kellett volna lefogynom stb.
Hiába próbálom nekik elmagyarázni a dolgot meg sem hallják,csak szajkózzák a saját begyepesedett eszméiket.
Tegnap volt az utolsó csepp a pohárban,amikor anyukám testvére szó szerint kijelentette,hogy az az ember szép,aki jó kövér!!!Nem értik meg,hogy valójában nem is a fogyás miatt kezdtem el diétázni,hanem egészségügyi okokból és az,hogy közben le is fogytam csak egy + pozitívum.Borzasztóan idegesítenek a folyamatos kommentárok.Mit csináljak,hogy ne piszkáljanak többet??
22/L

11

Hol vehetnék NEM filteres zöldteát? Egyszer apum volt Kínában, és onnan hozott egy nagy csomaggal, vajon ilyet itthon is lehet kapni?

7

Agave vagy xilit? Szerintetek melyik egészségesebb és melyik mennyibe kerül?

6

Miért jó a fémmentes ágy, mi ennek a jelentősége, hatása?

2

Hol Lehet természetes sót venni Budapesten?

2

Állandóan csak szarok, enni meg alig eszek! Ez mitől van? !

10

Próbálta már valaki a vércsoport diétát?

Ha igen, milyen tapasztalataitok vannak, ki ajánlotta? Van egy könyv, az AB0-terv, amit nem tudtam megszerezni, de el szeretném olvasni, ha esetleg valaki tudja, hogy hol lehet megvenni vagy letölteni, meghálálnám :)

1

Mennyire ismertek és hatékonyak a Biyovis termékek?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!