Találatok a következő kifejezésre: Mi az biorezonancia (2 db)

Mi az a biorezonancia?

Legjobb válasz: Az elöttem szólónak üzenném,hogy a módszer igenis mûködik,mert én 3 éve nem dohányzom és olyan könnyen szoktam le a biorezonancia segítségével egy kezeléssel,hogy magam is meglepõdtem rajta!!!Pedig 40 szálat szívtam naponta...

Az elöttem szólónak üzenném, hogy a módszer igenis mûködik, mert én 3 éve nem dohányzom és olyan könnyen szoktam le a biorezonancia segítségével egy kezeléssel, hogy magam is meglepõdtem rajta!!!Pedig 40 szálat szívtam naponta...
Kioltani egy hullámot egy másikkal az nem hót tüneti kezelés? Rádióhullámokkal is megeshet a kioltás, és meg is esik. De az nem befolyásolja az adókészüléket, ami ez esetben a test lenne!
Nekem nem volt hasznos!Ès a pénztárcám jól ráment a kezelésre és cserébe kaptam nevetséges bohóckodást!Vigyázz!
Állítólag Royal Raymond Rife már rég feltalálta, csak a gyógyszergyártók nem akarták, hogy elterjedjen

Mi az a Mágneses Biorezonancia?

Legjobb válasz: E komplex terápiát a legmodernebb technika egyik új típusú tagjával, a német eredetû Brügemann készülékkel, a BICOM géppel végezzük. Ez a készülék teljesen fájdalommentesen rekompenzálja az emberi szervezet életfolyamataiban beállott kóros változásokat, azokat az egészséges szöveti frekvencia-hullámokra hangolva. Kioltja a beteg frekvenciákat, nullpolarizálja azokat, majd az eredetileg létezett és ismét kívánatos frekvenciális biostruktúrát alakít ki a lehetséges mértékben. A kóros jelek eltünését nem kísérik sem vegyi, sem fájdalmas mellékhatások.

E komplex terápiát a legmodernebb technika egyik új típusú tagjával, a német eredetû Brügemann készülékkel, a BICOM géppel végezzük. Ez a készülék teljesen fájdalommentesen rekompenzálja az emberi szervezet életfolyamataiban beállott kóros változásokat, azokat az egészséges szöveti frekvencia-hullámokra hangolva. Kioltja a beteg frekvenciákat, nullpolarizálja azokat, majd az eredetileg létezett és ismét kívánatos frekvenciális biostruktúrát alakít ki a lehetséges mértékben. A kóros jelek eltünését nem kísérik sem vegyi, sem fájdalmas mellékhatások.
egy nagy kamu, én is próbéltam és semmi eredménye sem volt, bár akkor leszoktam de nem annak köszönhetõen, a körbyezetemben rengetegen megpróbáltak már ezzel leszokni, de senkinek sem sikerült:-( pénzkidobás. felejtsd el. tapasz, akaraterõ. nekem bevált! sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!