Találatok a következő kifejezésre: Mi az bifidus essensis (1 db)

Mi az a bifidus essensis?

aktívia reklám...

Legjobb válasz: Az egy adalékanyag a joghurtban. Fontos tudni, hogy ez nem egy tudományos név, csak direkt ezt találták ki, hogy úgy hangozzék.

Az egy adalékanyag a joghurtban. Fontos tudni, hogy ez nem egy tudományos név, csak direkt ezt találták ki, hogy úgy hangozzék.
A bifidus essensis úgynevezett probiotikum. Probiotikumnak nevezik azokat az élõ mikroorganizmusokat, amelyek az ember szervezetébe jutva jótékony hatásokat fejtenek ki. Ebbe a csoportba a baktériumok közül elsõsorban a Lactobacillus és a Bifidobacterium nemzetségek tagjai sorolhatók. A probiotikumok úgy fejtik ki hatásukat, hogy kapcsolatba lépnek a bélnyálkahártya sejtjeivel. Egyrészrõl elõsegítik az egészségre káros, kórokozó baktériumok leküzdését, másrészt serkentik a bélfal mozgékonyságát, valamint a szervezet számára szükséges tápanyagokat is termelnek. A vastagbélbe eljutva elõsegítik az ember számára egyébként emészthetetlen szénhidrátok lebontását. National Geographic Magazin
Tudod, mi az? Az kérlek szépen a fing latin neve, csak a reklámokban hallható tudományos baromságok tömik tele az ember agyát hazugságokkal -.-
A bifidus essensis valójában egy kitalált neve a probiotikumok (lásd: 2. válassz) egyik fajtájának


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Cystitisre antibiotikum mellé esetleg javasolt valami még? Mennyi idő után múlik el a fájdalom?

2

Tényleg fáj az, amikor műtét előtt elaltatnak?

10

Zöld kávé tabletta! Vélemény? Tapasztalat? Én "csak"4 napja szedem, de semmi. Viszont szurkál a vesém környéke. Lehet köze hozzá?

1

A vérplazma adás. Olyan ember nem adhat, aki gyógyszert szed?

1

Hogy lehet gyógyítani a talpon kialakult tyúkszemet (szemölcsöt)?

12 éves fiamnak a talpán kialakult egy tyúkszem szerűség, valószínűleg az uszodától. A felülete egy kb. 5mm átmérőjű kör, nem emelkedik ki a bőrből, viszont a bőr alatt egy kb. 2cm-es "csomó". Nyomásra nagyon fájdalmas. Mi a gyógymód, hová kell vele fordulni??

2

Heti hányszor vállalható be az éjszakázás? Úgy h másnap egyetem van.

Nem állandóan kellene, csak 2 hétig. Heti 3-at ki lehet még bírni v nagyon ki leszek?

4

Ha van valakinek fejtetüje, akkor hány darab van az "állatokból" (nem a sertékből) min. , max. , átlagosan?

pl 6-7 vagy 5-20? vagy változó?

10

Gördülötalpu cipöt Szombathelyen hol tudok venni es milyent? (Csizmat. ) Es Köszegen esetleg?

4

Hogy lehet eltüntetni az összes pattanásomat?

Minden választ szívesen várok, már lassan 2,5 éve szenvedek velük.

2

Az 1, 5 nappal ezelőtti nikotin (cigi) és alkholfogyasztás befolyásolja az általános vér- és vizeletvizsgálat eredményét?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!