Találatok a következő kifejezésre: Mi az belső tulajdonság, ami megfogja (5 db)

Mi az a belső tulajdonság, ami megfogja a pasikat egy nőben?

Kérdésemet kiegészíteném annyival, mi is az valójában, az a bels? érték egy n?ben - ha még van manapság, de lennie kell- ami a pasikat meghódítja/szóval mit?l jön be a n?.

Legjobb válasz: én lány vagyok, az a tapasztalatom, hogy rövid távon (ismeretlenül) ugye a külsõ a mérvadó, de persze egy olyan lány is meg tud fogni egy fiút, aki épp nem a fiú esete. sztem nagyon sokat számít a EGÉSZSÉGES (nem túlzott) önbizalom, magabiztosság, kedvesség. A kisugárzás a legfontosabb, hogy lássák rólad, hogy ki vagy békülve önmagaddal/elfogadod magad olyannak, ahogy vagy (akkor más is elfogad) - ez nagyon látszik valakin, és nagyon fontos is. ha valaki kiegyensúlyozott, kedves, jó kisugárzása van, megszépül az emberek szemében, és népszerûbb is lesz azoknak a fiúknak a körében, akik nem csak a nagy mellekre, és cuki popsira buknak kizárólag... Egyébkén egyénenkét változó, hogy kinek mi jön be, valaki azt is szereti, ha egy lány nagyhangú, valaki pl a visszahúzódóbbakat kedveli... egyébként személyes tapasztalatokat írtam le, remélem ilyesmire voltál kíváncsi

én lány vagyok, az a tapasztalatom, hogy rövid távon (ismeretlenül) ugye a külsõ a mérvadó, de persze egy olyan lány is meg tud fogni egy fiút, aki épp nem a fiú esete. sztem nagyon sokat számít a EGÉSZSÉGES (nem túlzott) önbizalom, magabiztosság, kedvesség. A kisugárzás a legfontosabb, hogy lássák rólad, hogy ki vagy békülve önmagaddal/elfogadod magad olyannak, ahogy vagy (akkor más is elfogad) - ez nagyon látszik valakin, és nagyon fontos is. ha valaki kiegyensúlyozott, kedves, jó kisugárzása van, megszépül az emberek szemében, és népszerûbb is lesz azoknak a fiúknak a körében, akik nem csak a nagy mellekre, és cuki popsira buknak kizárólag... Egyébkén egyénenkét változó, hogy kinek mi jön be, valaki azt is szereti, ha egy lány nagyhangú, valaki pl a visszahúzódóbbakat kedveli... egyébként személyes tapasztalatokat írtam le, remélem ilyesmire voltál kíváncsi
èrdekes kérdés. nekem mindenki azt mondja mosolyogjak, pedig nincs h´üde szép mosolyom. De azt mondják a pasik (akár egy egyszer´ü kollégai is) hogy olyan jó ha mosolygok. Meg is kérdeztem a pasim hogy miért is jó az ha mosolygok mindig, és azt mondta hogy mivel vidám természet vagyok ett´öl még jobban tetszem neki. gondolom ez is kisugárzás, mert nincs reklám mosolyom. Aztán egy másik történet. egy nagy multi cégnek dolgoztam mikor egy amerikai pasi jött oda pár hónapra dolgozni, igen tele volt még amerikai vonatkozásban is, így az összes csaj körbe rajongta. Mindig f´üzött hogy menjek el vele vacsizni sétálni... (nekem azért nem jött be mert már 40 éves volt elvált és 3 gyerek apja) és azt mondta keresi a tökéletes n´öt. kérdeztem t´öle hogy mi neki a tökéletes. miért engem f´üz mikor sok csaj az irodában nagyon szép akár diplomások is, gyönyör´ü testtel meg fejjel. azt mondta hogy neki a külsö számít, az hogy megtud valakivel jelenni akár komolyabb társaságban, akit tud ott mutogatni, de otthon együtt tud vele élni és közös a gondolkodásuk, ES jó legyen az ágyban. egyik másik lánnyal sem kezdett ki, elég komolyan gondolta az elveit. igaz nem mentem bele a próbába, aztán mikor ausztriába költözött, ott lett csaja, pedig ´ö sem volt egy h´ü de szép lány(igaz csúnya sem volt) de itt az irodában tényleg körül zsongták a szebbnél szebb lányok. Azt azért mondtam neki, ha megtalálja az igazit, akkor majd egy másik igazi kell neki, mert az már nem lesz a legjobb, mindig többet akar az ember.
egyébként az elõzõ válaszolónak üzenem, hogy nehogy azt higyje, hogy nõnek könnyebb lenni! remélem majd rájön egyszer
Engemet mindig az fogott meg a nõk részérõl, hogyha azt érzem, hogy a hölgy kedves, õszintén érdeklõdik irányomban és õszintén is mosolyog és nem utolsó sorban közvetlen a társalgásban. Tehát a lenézõ mísz p....csákat ki nem állhattam sosem. A távolságtartást inkább testi irányban értékelem. Értsd: nem kell egybõl rám másznia, érezzem, hogy meg kell küzdenem érte, de egyben azt is érezzem, hogy nem hiábavaló a küzdelem. A higiénia, jólápoltság, ép fogazat, nem dohányzás az alap, ezt nem is részletezem. Külsõleg: harmónia, nõies, de visszafogott öltözködés, smink és illatszerasználat. Hölgyeim! Néha a kevesebb az több. És ami nagyon, de nagyon fontos!!! Ne panaszkodjon! A beszélgetés ne a nyûgjeirõl szóljon, ne legyen negatív.
a kisugárzása --- a belsõ értékek mindazok amit nem látsz a másikon elsõ látásra.. érzékeny, érzelmi világa gazdag- ragaszkodó-, jószivû, házias, családszeretõ, gondoskodó..stb ezek mind mind belsõ értékek, ezeket nem lehet megitélni elsõ ránézésre senkirõl.. lehet valaki gyönyörû szép ha mindezek nincsenek meg benne.. annak aki kevésbbé szép, de belülrõl sugárzik ezt veszi észre az akinek jó "szeme" van hozzá, vagyis érzi meg!
jájjaki kettõvel elõttem válaszolt, hogy a nagymellû vidám nõk.... a vidámak a jókedélyûek, igen! de nagy mell nagyon nem számít! ahányan a nagy mellet szeretik, ugyanannyian szertik inkább a kismellett, és ugyanannyinak pedig tökmindegy. nekem kis mellem van, d nagyon meg tudom fogni a pasikat-néha ez baj, mert nagyon rámkattannak, de nem mi8ndfenkinek jön be ugyanaz. A férfiak szeratik az optimista nõket, meg akik néha ápolják az önbizalmukat (a férfiét). szerik a változatosságot, meg gyakran a váratlan dolgokat. a tüzet imádják, a szenvedélyt! néha okosakat is kell mondani, néha hallgatni. néhga vitatkozni néha ráhagyni. Néha odalenni érte, néha hagyni hogy õ legyen oda érted. néha tenni érte néha pedig úgy tenni hogy õ tehessen értünk, és ezt megköszönni. semmibõl nem jó sajnos a túl sok, az sem ha túlzottan elkényezteted, vagy az összes érzésedet rázúdítod, de lassan adagolva, néha megállva, az király. Amikor adsz, adj bele mindent (pl akár csókolózásnál, vagy akármiban szavak, tettek stb). néha kicsit csinálj úgy mint egy úrnõ, de semmit nem szabad túlzásba vinni. csak azt akkarom ezekkel mondnai h nem szerik az unalmat, de a naqgy éles váltásokat sem. a legfontosabb, hogy a férfiak is ugyanolyanok, mint mi nõk, ugyanugy szeretnek, szinte ugyanazoiknak örülnek, mint mi. Szóval az tuti jó, ha olyanokat csinálsz mondaz neki, ami Neked is jó lenne. Csak az a baj némely férfiakkal, hogy hozzászoknak a jóhoz, ahhoz hogy nkik mi bármit bármikor persze, és a kisujjukat sem kell mozdítani, és aztán nekünk nõknek rossz, hogy mi mindent megadunk, õk meg semmit. szóval hagyd õt is kaparni, ne nagyon, de néha egy lkicsit muszály. sok sikert, remélem segítettem. a legfontosabb tényleg a minél több mosoly-akár a tükör elõtt ius gyakorlod. ....ja meg én azt is észrevettem, hogy a férfiak odavannak a nézésemért, néha úgy tudok nézni, különbözõféleképpen, ezt is gyakorolhatopd a tükörben, de legyen azért természetes. a mozdulatok, tartás, járás is fontos lehet.
A nagy mellü vidám lányok biztos el´önyt élveznek. Volt egy kollégan´öm aki kicsit sem volt vékony nagy cickokkal, izléses öltözékkel , és igen vidám természettel. mindig mosolygott, nevetett, viccel´ödött; na a pasik döglöttek utánna. Szerették a cickóit nézni, de a vidámság leny´ügözte ´öket. Igaz nem is volt buta.
Na ez egy érdekes kérdés mert ránézésre senki sem mondja meg a másik belsõ tulajdonságait, de elsõre én a szép bõrt, a szimmetrikus arcot, a combokat, és a mellek tartását nézem meg, külön jó ha tud a lány mosolyogni, mert a szabályos, szép fogsort nagyon értékelem! Ja meg egyszerû de ízléses szerelésben tetszik egy lány leginkább, nem túl feltûnõ színekben. Aztán mikor a hosszútávú kapcsolatépítést tervezzük akkor a legfontosabb az értelem, tudjon bármilyen témában kellõ komolysággal beszélgetni velem, legyen jó humora, ne hagyja elszürkülni maga mellett a párját, és fontos az hogy tudjon kezdeményezni mert CSAJOK TI EL SEM TUDJÁTOK KÉPZELNI HOGY MILYEN BAROMI FÁRASZTÓ ÉS UNALMAS EGY IDÕ UTÁN HOGY ÁLANDÓAN TÕLÜNK VÁRJÁK EL HOGY AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN JÓL TELJESÍTSÜNK! Tehát ha pl 1 év múlva is meg tudom kívánni mikor reggel meglátom gyûrött arccal és fésületlenül 1 szál tangában mert érzem hogy árad belõle a szexepil, akkor mûködni fog a dolog!
Hát... ezt nehéz megfogalmazni. De azért megpróbálom. Viselkedés, Higénia... stb.
Szerintem az eddigi válaszokból is kiderült, minden pasi mást keres egy nõben.Szerintem a külsõ nem annyira fontos ha hosszú távra gondol.A vidámság, pozitív hozáállás fontos lehet, de mindenkiben van valami amiért szeretni lehet.Nekem még senki nem monta hogy azétr szeret mert jó a fenekem, mellem stb.És nem is tartom magam egy kiemelkedõ szépségnek. Van akinek az is elég ha a lány közvetlen és mosolygos. Pedig lehet hogy közben egy hárpia.Van akinek csak a külsõ a mérvadó, és ha az nem tetszik neki, nem is megy tovább, és lehet így szalasztja el élete párját. Szóval mindenkinek más kell, mást keres.Légy önmagad és te is hódítani fogsz.Te sem ugyanazt látod jónak egy pasiban , mint a barátnõid.nem?
Elijeszt Külsõ: csak egy szeme van középen Bensõ: nyávogós és iszonyatosan ostoba Azonnal megfog Külsõ: Ha szép az arca :) Bensõ: Ha szerény, visszahúzódó
külsõ ha valaki igénytelen zsíros haj, retkes köröm.... állandóan b*zdmegol g**i f**z... ilyenektõl falra mászok
Nem tulajdonság, de nekem a cigi kizáró ok. Illetve ne legyen bálna és csontkollekció sem.
Elijesztett: Belsõ: Folyton fogyózom, csak bio. Külsõ: Ádámcsutka.
Angolosan távozok, ha sváb lányról van szó. Evvel, azt hiszem, mindent elmondtam. Egyébként magyar vagyok, fehér bõrû, még mielõtt... És nem vagyok rasszista. Bármelyik nõ (pl bármilyen származású) esélyesen vonzó lehet számomra ÉRZELMILEG, aki nem sváb. És hogy mi fog meg azonnal? Az, ha nem sváb.
Nézzen úgy, hogy a tesztelve legyen a gatyám szakítószilárdsága odalent. Hm, ne legyen ribis, plázás rib anc. Ne legyen flegma, legyen bájos, kedves, mosolygós, édes :D
elijeszt: gyerekes viselkedés, hiszti vonz: intelligens, visszafogott, ápolt külsõ
Megfog:vörös nagy p.csával:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Hasznosak voltak. :) A Kérdezõ 17/L :)

20 év körüli lányok! Mi az a külsõ és belsõ tulajdonsága egy fiúnak, ami igazán megfog?

Mi az ami rögtön megfog és megõrültök érte?

Legjobb válasz: sokat gondolkodtam ezekben a napokban errõl Akire mint népszerû ideál, mindig beindul a nyálelválasztásom az Jason Stathem VISZONT (még mielõtt jönnének az ugye én megmondtam stb támadások) SOHA egyik fickóm még csak nem is emlékeztetett rá volt hosszú hajú, volt kopasz. volt csóró, volt tehetõs volt öltönyös, volt tornacsukás volt arányos testalkatú, macisabb, kifejezetten vékony egy közös tulajdonsága mindnek volt. Jó humor.

sokat gondolkodtam ezekben a napokban errõl Akire mint népszerû ideál, mindig beindul a nyálelválasztásom az Jason Stathem VISZONT (még mielõtt jönnének az ugye én megmondtam stb támadások) SOHA egyik fickóm még csak nem is emlékeztetett rá volt hosszú hajú, volt kopasz. volt csóró, volt tehetõs volt öltönyös, volt tornacsukás volt arányos testalkatú, macisabb, kifejezetten vékony egy közös tulajdonsága mindnek volt. Jó humor.
Belsõ: intelligencia, nyugodtság, humor, tájékozottság, férfias kisugárzás külsõ: illat, mosoly, szemek, borosta, férfias test
Figyeld meg, hogy a lányok most felsorolják az összes olyan tulajdonságot, ami általában figyelmen kivül hagynak, és lelépnek a "rosszfiú macsó", vagy a "gazda fószer"-el, a lényeg, hogy ha rendelkezel ezekkel, akkor maximum nem érted, hogy miért egy totál majom kellett annak akiért odáig vagy :) )))))
az is igaz, h nem 20 év körüli vagyok már. de ebben benne vannak az akkori kapcsolataim is.
kívül:metálfény, alufelni, bmw vagy audi jel, belül bõrülés, hifi, klíma :-)
Mindenki magából indulni ki picsogó srácok :)
A lányok a pénzre buknak, jó lenne végre rájönni.
külsõ: mmmminden fiú növesszen szakállat! És minél hosszabb hajat. Torzonborzok, punkok, raszták, gyûljetek egybe! mivel én 180 cm magas vagyok, legyen nálam magasabb. testalkatra: ne legyen kifejezetten dundi. a kis pocak belefér. ezen túl mindegy, (de ha a profilképed a kockahasad, egybõl beképzelt suttyónak foglak gondolni). Arcra nem kell, hogy kifejezetten helyes legyen, de vállalható (vállalható definíciója: összességében kellemes és ápolt külsõ). Belsõ: MA-GA-BIZ-TOS-SÁG. ha magaddal nem vagy rendben, a lányokkal sem leszel rendben, és a lányok sem lesznek veled rendben. és ne fogjunk már mindent arra, hogy csóró vagyok, azért nem kellek, nézd meg mennyi egyetemista pár jár együtt plazmát adni a Deákra. Nekem fontos az is, hogy kezdjen valamit magával az úriember, tanuljon vagy dolgozzon vagy valami. Mozduljon ki, legyenek barátai, legyen mindneféle elfoglaltsága - mert nekem is vannak, és nem tudok vele foglalkozni egésznapahétmindennapján. Ja, most olvastam el a "mi az ami rögtön megfog"-ot, igazuk van a többieknek, a humor. és hogy ne legyen sértõdékeny, mert néha szúrós az én saját kis humorom. (attól hogy Karalábé Kálmán a nevem, még lány vagyok, mitöbb, hercegnõ. csak a félreértések elkerülése érdekében)
Külsõ: Magas, rendezett, stílusos, szép mosoly, kisugárzás. Belsõ: HUMOROS, mosolygós, intelligens, õszinte, szeret csipkelõdni és húzni, és elviseli ezt fordítva is :) szeressen élni, ne legyen otthon üllõ típus :)
Szerintem h egy srác magabiztos és határozott az pokolian vonzó. Amit meg megnézek rajtuk az a kezük, karjuk és foguk :D nálam egy rendezett fehér fogsor is nyerõ :)
Pasik (itteni), ti olyan lehetetlenek vagytok..:) Barna szem. Belsõ egyensúly, humor, figyelmesség, gyengédség.
hófehér maserati és végtelen bankszámla..
Mi van akkor, ha nincs sportos testem csak átlagosan vékony? El is áshatom magam a lányok elõtt?
Ha érzékelek felõle egy belsõ nyugalmat.
Ami rogton megfog..belsoleg a jo humor es az intelligencia, kulsoleg meg altalaban a szemet nezem eloszor, meg legyen meg az osszhang, peldaul a divatmajmokra nem bukom, akik a terdukon hordjak a nacijukat, es leri roluk, hogy semmi egyeniseguk nincs. Volt mar hosszuhaju pasim, de majdnem kopasz is, oltonyos is meg laza "bolcsesz kulseju" is..ha egybol mukodik a kemia, vonz, akkor mar szinte nyert ugy. Nem erdekel, milyen magas, ha valami leirhatatlan dolog megfog benne es jo ranezni, akkor mar orom van..:)
Külsõ: szem, illat, hang, arc... Belsõ: lehessen vele hülyéskedni, szeressen, ne szégyeljen a haverjai elõtt...
Legyen 175 centi felett, hogy magasabb legyen nàlam, szeretem ha egy fiú sportos, lehet vele kiràndulni, korizni....Ne hazudozzon nekem, ne tapadjon rám, legyen vicces.
Külsõ: arányos, sportos testalkat. Ne legyen túl magas, mivel én sem vagyok az. Barma haj, és egy kis borosta sem akadály. Nyilván legyen ápolt és öltözzön ízlésesen. Belsõ: Legyen figyelmes és udvarias. Határozott, de azért nem uralkodó típus. Fontos, hogy legyen valami közös téma, amin elindulhatunk, a többi meg majd kiderül menet közben…
# 4/18 Ott az a rohadt pont!


Fiuk! Milyenek legyenek egy lány belsõ tulajdonságai, mi az ami igazán megfog titeket?

Legjobb válasz: olyan hoyg ne várja el a fiútól hogy gondolatolvasó legyen, õszinte, aranyos, odaadó és szeressen kitartóan!

olyan hoyg ne várja el a fiútól hogy gondolatolvasó legyen, õszinte, aranyos, odaadó és szeressen kitartóan!
ha ezt a tizenévesektõl kérded, akkor a legfontosabb belsõ tulajdonság... hogy legyen p.nád és kész
Kedves, normális és határozott. Szeressen és kész.
figyeljen rám, szeressen, ragaszkodjon, legyen hûséges, nekem olyan anyáskodó típusra van szükségem aki mellettem van ha szükségem van rá és megérti a problémáimat és segít mindenben... 21F
ha tud fõzni akkor engem már megfogott

17-18 éves fiúk! Mi az a külső és/vagy belső tulajdonsága egy lánynak, ami igazán megfog?

Mi az ami behálóz és utána nem enged? Mi az, amiért megőrültök? De nem csak a nagy mell, feszes popsi kategóriára vagyok kíváncsi. :)

Legjobb válasz: Naiv hit hogy egy nõ is behálózhat engem. :D Nézd, legyen agyad! Ez már elég! És használd is! Legyen szíved és ne játszmázz! Külsõre jó ha 170 feletti vagy és max 65 kg. :D Hajad, szemed, mindegy, legyen helyes arcod. Kicsi mell is oké, de kerek, feszes popsi legyen.

Naiv hit hogy egy nõ is behálózhat engem. :D Nézd, legyen agyad! Ez már elég! És használd is! Legyen szíved és ne játszmázz! Külsõre jó ha 170 feletti vagy és max 65 kg. :D Hajad, szemed, mindegy, legyen helyes arcod. Kicsi mell is oké, de kerek, feszes popsi legyen.
Külsõ:adjon magára de ne vigye túlzásba tehát, legyen az az "egyszerûbb" lány, aki nem tölt 1 órát azzal hogy elkészüljön ha megy valahova, fekete hosszú haj+kék szem az mindent visz, illetve nem szeretem a csont sovány lányokat Belsõ:akivel értelmesen el lehet beszélgetni, nem az a nagyon pörgõs csaj, aki mindig a figyelem középpontjában szeretne lenni, szóval kicsit csendesebb, nyugisabb.
Külsõ: Legyen ápolt, nem hátrány ha szép vagyis hogy nem az a csontkollekció de nem is dagadt.. Belsõ: Ne legyen nagyképû, ne játsza a rbancot, humoros de lehessen vele komolyan is beszélni, magabiztos vagyis legyen saját gondolata... stb 17/F
#8 nagyon komoly :D
Nekem a füle. Ha egy lánynak nem csámpás a füle akkor azzal teljesen magába szippant.
nagyon szép arc és társulva nagyon szép szemekkel :D
Nekem tetszik, ha kicsit titokzatos. Meg, ha kicsit visszafogottabb, de a bóknak szemmel láthatóan örül. Meg a szemek. A szép, nagy, tiszta szemekért megõrülök. Szín mindegy, csak barna legyen.
Külsõ: Legyen szép az arca, minimum vállig érõ szép haj, "kerek, feszes popsi". Ne legyen túl alacsony, vékony legyen, de ne csont kollekció.
Belsõ: Ha kedves és vicces, jófej csajszi Külsõ: Alacsonyabb mint én (sajnos sok lány magasabb nálam, 167 cm vagyok) és lehetõleg barna haja legyen, barna szeme és ilyen hogy is mondjam.Egyszerû, de szép arca:D És legyen aranyos, ne egy plázabiccs 17/F Írj rám privátban, ott tudok küldeni képet:)
Gyönyörû és kedves arc, szem, normális, nem anorexiás vagy kövér, és ezekhez legyen is kedves. Ha visszahúzódóbb, elõny, de ne féljen semmitõl, vagy legalább ne mutassa ki. Mell mindegy, ne legyem láthatatlan vagy lógós.
Ha magabiztos, es tudja mit akar, talpraesett (mentalisan is), meg ha intelligens, vagy egy kacer mosoly, ne adja magat konnyen viszont ne is jatsza el az erinthetetlent stb
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!