Találatok a következő kifejezésre: Mi az belső tulajdonság, ami (32 db)

Srácok! Milyen tulajdonságok ( külső, belső) tetszenek a lányokban? Mik azok a tulajdonságok amiket nem szerettek?

Legjobb válasz: Szeretem a szép arcú, csinos lányokat, kerek fenékkel, vékony derékkal, kicsi mellel. Belsõre meg bejön, ha egy csaj nagyszájú, vagány, magabiztos, intelligens, humoros és egy kicsit perverz.

Szeretem a szép arcú, csinos lányokat, kerek fenékkel, vékony derékkal, kicsi mellel. Belsõre meg bejön, ha egy csaj nagyszájú, vagány, magabiztos, intelligens, humoros és egy kicsit perverz.
kackiás bajusz! az a módi
külsõ : imádom ha egy lány alacsony :D szerintem annál cukibb dolog nem igazán van! a cuki még az a szem és az arc engem le lehet venni a lábamról ha meglátok egy gyönyörû arcot vagy egy szemet :) a belsõ azt meg majd úgy is megismerem:) amit nem szeretek az annyi hogy ha cigizik meg folyamatosan piál. 16/F
A külsõ szinte mindegy, csak fogjon meg. Melette lehessek önmagam és az sem baj, ha kicsit szótlan/félénk típus..szóval legyen okos. Utálom, ha egy lány bagózik, káromkodik és a többi.

Mi az a tulajdonság, ami miatt nem jöttök össze egy fiúval/lánnyal, ha egyébként minden más rendben van? Külső jegy inkább, mint belső tulajdonság. Van ilyen egyáltalán?

Olyanra gondolok, h. pl. nem tetszenek nektek a hosszú hajú fiúk, akkor ha találkoztok egy ilyen fiúval, akkor ha minden stimmel egyébként, attól még összejöttök vele? Vagy mondjuk az átlagos testalkatúak tetszenek, és most egy mackósabb fiúval randiztok, de egyébként minden más tetszik benne/rajta, attól még nem utasítjátok vissza? Vagy úgyis egyben kell nézni az embert, és nem így külön-külön? 22/L

Legjobb válasz: Egyben kell nézni, ha egyben jó nekem valaki, akkor összejövök vele, ha nem nem. De ha már most ott tartasz, hogy ezt vagy azt a "hibát" elnézed neki, mert egyébként nagyon tuti, akk felejtsd el. Neki se lesz jó a kapcsolat, meg neked se.

Egyben kell nézni, ha egyben jó nekem valaki, akkor összejövök vele, ha nem nem. De ha már most ott tartasz, hogy ezt vagy azt a "hibát" elnézed neki, mert egyébként nagyon tuti, akk felejtsd el. Neki se lesz jó a kapcsolat, meg neked se.
8-as vagyok: Viszont egyszer régebben találkozgattam egy testalkatra nekem jobban megfelelõ fiúval, aranyos volt, meg jóképû is, de mikor az írása alapján kiderült, hogy cseppet sem tud helyesen írni, nekem bizony elment tõle a kedvem (tényleg brutális volt, minden muszáj "elipszilonos jé"-vel, stb.). Szóval nálam inkább az ilyesmi a kizáró ok: -mûveletlen, nem lehet vele irodalomról beszélgetni -nem tud magyarul írni/beszélni -szûk látókörû -dohányzik -túl liberális nézeteket vall -munkamániás (úgy, hogy az más dolgok rovására megy) stb.
Kulsoleg nemtom van e ilyen tulajdonsag. Nem nagyon. Talan csak a koverseg, mert azt valahogy nem tudom toleralni:/ Belsoleg viszont annal tobb ilyen van. Bunkosag, igenytelenseg, szajhoskodes, ha valaki azt gondolja, csak neki lehet igaza... Ilyesmik. Ezek kiabranditanak.
Én egyszer nem jöttem össze egy sráccal, pedig minden oké volt vele, volt esze és szíve. Csakhogy épenséggel 210 centi magas volt és olyan bicepsze, hasa, háta, combja, hogy fát lehetett volna rajta vágni... Sajnálom, lehet, hogy ez sok önbizalomhiányos csajnak bejön, de én kényelmetlenül éreztem volna magam mellette. Más amúgy nagyon nem zavar, max. mondjuk ha ultra pattanásos lenne (bár egy hoszonéves srác már csak nem pattanásos). Húsosabb pasikkal sem volt sosem gondom, ahogy a soványakkal sem. Bejön a kopasz is és a fenékig érõ hajkorona is. Szem- és hajszín megaztán végképp nem számított soha. 21L
Én is olyan sráccal randizok, aki azon kívül, hogy nagyon helyes és jól néz ki, nem igazán az esetem azt leszámítva, hogy magas. Én a szõke kék szemûeket szeretem, õ barna hajú, barna szemû. Az vékony, nyúlánk, szálkás alkatú pasik tetszenek, õ erõs, széles vállú. Ami talán kizáró ok lehet nálam, az az, ha alacsonyabb, mint én, illetve, ha vékonyabb, véznább nálam. Mellettük nem érzem magam nõnek :D
Tehát van-e olyan tulajdonság, ami feltétlenül kizáró ok. Természetesen. A legrosszabb, ha buta vagy mûveletlen. Ehhez kapcsolódóan ha szélsõséges nézeteket vall. Ha gonosz. És hasonlók. De az, hogy én barnát szerettem volna, de aki épp tetszik, mondjuk szõke, nem különösebben izgat.
Kizáró ok, ha buta mint a t*köm. Kizáró ok, ha nehezebb mint én (kg) Kizáró ok, ha magasabb. (Persze mennyivel) Kizáró ok, ha idõsebb. (Persze nem 3 nap korkülöbségre gondolok, hanem felsõbb évfolyam.) Kizáró ok, ha jó barátom. (Mert tönkreteheti a kapcsolatunkat) Kizáró ok, ha nagyon-nagyon jóban vagyok egy olyan családtagjával, aki erõsebb mint én :D
alapvetõen hülye vagyok sok ember szemében és nem olyan jó értelemben de alapvetõen van humorom, célom, hobbim és szeretem az életem. F18
Nálam 2 kizáró ok van: -ha nem tud helyesen írni -ha a cipõje nem tetszik Ez a 2 dolog szerintem annyi mindent elárul egy illetõrõl.
Ja bocs, félreolvastam. Már értem..
13:23 Mi bajod van?
Nálam, ha a csaj szimpatikus külsõre, onnantól már csak a belsõ értékeit nézem. Pl zavaró a számomra ha nem mer kérdezni, vagy mindent harapófogóval kell kihúzni belõle. Szóval ha nem jön össze egy értelmes, kötetlen beszélgetésen alapuló rani, ahol nem az iõjárásról beszélünk akkor nem jövök vele össze ill nem kérek egy újabb találkozót. ha látom rajta hogy izgul, feszült de mellette próbál tenni a dologért akkor elhívom valahova még 1x, de ha itt ismétlõdik az elsõ akkor bye.
utolsó akkor neked "tökéletes" lenne egy retardált, izraeli begyöpösödött, dohányárú cég igazgatója :D
A kérdező hozzászólása: Nekem egyben tetszik a srác, akivel most ismerkedem. Egyszerûen csak meglepõdtem magamon, mert eddig az átlagos (nem túl sovány, és nem is túl kövér) fiúk tetszettek, most meg akivel randizgatom, egy kicsit mackósabb testalkatú. De egyébként minden más tulajdonsága olyan, amilyennek elképzeltem a számomra ideális férfit.
Nekem is mindig az átlagos, max. kicsit izmos fiúk jöttek be, lapos hassal. Erre összejöttem párommal, aki nem kicsit macis testalkat, sõt, elég nagy hasa van. Egyszerûen mert annyira megfogott az egész lényével. Totál belé zúgtam, és büszke vagyok rá, hogy Õ az enyém.
Konkrét dolog nincs, de ha nem tetszik az arca, akkor veszett ügy, ha csak a külsöt nézzük, az arc a legfontosabb. (Ne legyen nagyon vékony meg nagyon kövér sem, de elég széles a skála, 70-110 kg között igazából jó.) Az ideálom amúgy régebben mindig a mackós alkat, kreol bör, fekete haj, barna szem volt.... És akkor megismertem Öt... Átlagos testalkat, szökésbarna haj, zöld szemek, hófehér bör... Azóta sem tudom elfelejteni:-(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Melyik jobb? és mik azok a tulajdonságok ami miatt egy srácnak járás szempontjábol nem tul meggyőző/külső, belső/? (LENT)

egy olyan sráccal járnátok aki nemtul helyes pasi de viszont kedves,rendes meg normálisis szale ltudzs veel bezsélgenti bármiröl. vagy egy helyes pasi akinek nagy a pofálya!

Legjobb válasz: Olvasd már vissza mit írtál? Ülj le egyes!

Olvasd már vissza mit írtál? Ülj le egyes!
inkább azzal aki nem túl helyes de normális na önjelölt magyartanár éjjen

Férfiak! Mik azok a tulajdonságok amik elengedhetetlenek egy nõnél? ( külsõ, belsõ egyaránt)

Elõre is köszönöm

Legjobb válasz: "miért bukik a legtöbb férfi a nagycicis, kacsaszájú plázacicusokra" Ez nem így van. Értelmes, jó ízlésû férfiak ki nem állhatják a kacsaszájat.

"miért bukik a legtöbb férfi a nagycicis, kacsaszájú plázacicusokra" Ez nem így van. Értelmes, jó ízlésû férfiak ki nem állhatják a kacsaszájat.
Legyen kibaxottul bájos. Arra nagyon bukom:DD
Szia kedves kérdezõ. :) Ezen már én is gondolkodtam, hogy megkérdezem. :P De azért vicces ez az egész... :P Nagyon sok pasi kérdezi itt, hogy a nõk miért olyanok, hogy csak a pénzre hajtanak, stb, stb...és, hogy nem veszik észre a belsõ értékeket... Ja meg valamelyik kérdés az volt, hogy mivel kell szerintünk egy 28-30 éves férfinak rendelkeznie...nem tudom már pontosan a kérdést, de a lényeg nem is ez, hanem a kérdezõ egyik válasza, hogy milliószor hallotta már azt, hogy jaj, nem is fontos a pénz, mindegy, hogy a pasi szegény vagy gazdag... Na, itt esik a fene s*ggre... Általában a pasik is azt mondják, hogy legyen a csaj bájos, jó humorú, okos, jól nevelt... Na igen, de ha csak "ennyi", akkor általában miért bukik a legtöbb férfi a nagycicis, kacsaszájú plázacicusokra ? :D Jó persze, a külsõ is fontos, de ahogy én végignézem az embereket az utcán, valahogy egyre kevesebb átlag csajt látok, majdnem mindegyiken van valami mû... :D
Mindegy, milyen vagy, úgyse kellenél. 20/F
Aki férfi annak tagadhatatlanul mindig is a nagycsöcsû feltûnõ 'nõk' jönnek be, kölcsönösen leszarják a belsõ értékeket csak nézzen ki jól. És van a másik férfi típus akinek ennek az ellentéte kell. Vannak a válógatós férfiak.. 'legyen hosszú szõke haja, a rövid hajú nõk szerintem egyáltalán nem nõiesek vagy a kék szemû csajokra bukok' típus. Végülis õk isa külsõre mennek, deha megtalálnak barnahajúként még arra is képesek, hogy közöljék veled, hogy 'a szõke jobban állnam aszõkét jobban szeretem' stb. Igazi férfi az akinek pár kell, és nem csak a külsõdet nézi és tud értékelni a mai világban. Hé 'férfiak'! Nagyon egyszerûek vagytok és átláthatók.
Na ja. Vagy az a szöveg hogy "nem kell soványnak lenned, a fiúk azt szeretik ha van mit fogni". Haggggyuk már. Valljuk be, ha lenne 1 pasi elõtt 2 csaj, az egyik átlagos kinézetû normális lány lenne, a másik egy agyonszolizott vékony, mûcicis mûhajú, agyonsminkelt plázacica, akkor minden pasi a farka után menne és a másodikat választaná. Mindegy mennyire buta vagy nyávogós.
"Egy k*baszott kisangyal, az ágyban durva domina"
Nagy mellei legyenek, és rideg legyen.
Ahogy viszont én látom: egyéjszakásra, futó kalandra elsõsorban a kihívó, feltûnõ külsõvel megáldott/rájátszott lányokat tartják kívánatosnak. ezekben az esetekben a belsõ max annyiban számít, hogy meleg legyen odabent. és hogy ne kelljen túl sok Martinit venni neki. viszont aki komoly kapcsolatra vágyik.. ott többnyire nem a külsõ a mérvadó. fontos persze, de nem annyira, mint a bulihelyeken egy-két kettyintésben reménykedõ "úriemberek" esetében. ha ápolt, igényes, normálisan öltözködõ, csinos lányról van szó, akkor már állíthatjuk, hogy legalább egy, de inkább több pasinak valamilyen szinten bejön. viszont hogy tesznek-e azért, hogy összejöjjenek a lánnyal, az már személyfüggõ. van, akinek a humor a legfontosabb, van, akinek az IQ. van, aki az érzékeny, anyáskodó, aggódó, óvó nõket keresik, és van, aki a határozott, harsány, játékos, vagány csajokat. van, akinek az a fontos, hogy nõies legyen jellemben is a lány, a báj, a kellem, stb. általánosságban azonban elmondhatjuk, hogy párkapcsolatban a pasik ugyanazokat az alapvetõ dolgokat tartják fontosnak, mint a nõk: hûség, õszinteség, odaadás. érzelmek, természetesen, de ez az ismerkedés kezdeti szakaszában még nem elvárható. remélem nem írtam nagy butaságot :D fiúk, cáfoljatok meg, ha mégis :) 20/l
Külsõleg: vékony, nagy mell, szép arc, bájos és kihívóan öltözködõ. Belsõ: fõzzön, mosson, takarítson, mindig kész legyen a sexre és mindenben értsen velem egyet, ne legyenek igényei. Remélem érzed az ironiát!!!
Annyira tipikus mindenki veri a nyálát, hogy hú kcsg férfiak csak a külsõre mennek blabla... Lényegében: Ha 1 éjszakásat keres a pasi, akkor teljesen m1 jól nézzen ki. Ha viszont párt keres magának (és komolyan is gondolja az egészet) akkor egyaránt számít mind a külsõ és belsõ tulajdonság. Az én preferencia rendszerem: Belsõ: értelmes(ez nem egyenlõ minimum 3 diplomával), lehessen vele beszélgetni, legyenek közös hobbijaink, közös érdeklõdésünk szórakozás terén, humorérzék, párkapcsolati szinten is legyen érett. Külsõ: Hát ne legyen dagadt, illetve 2.2 méter magas, hajszín stb teljesen m1, na meg ne szarrá szolizott melírozott p*csa legyen, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat :-) Szoval peldanak okaert mi a velemeny errol : egy , 170cm magas , barna haju, 66kg lany aki szeret sutni-fozni, takaritassal sincs problemaja, elegge szarkasztikus es kicsit kifordult a humora, magaraol ne mindana hog szep masok szerint az
#10:Pedig nem mindenki szereti, ha vékony egy lány.Én például szinte mindig a teltebb lányokhoz vonzódtam(de nem a kövérekhez). Engem például az is zavar, ha ki van festve egy lány. Én úgy gondolom, hogy mind a két nemnek ugyanaz a legfontosabb a másikban.Az pedig a biztonságérzet és az, hogy legyen közös témájuk.A biztonságérzet alatt nem azt értem, hogy egy nõnek kellene megvédenie a férfit, hanem arra gondolok, hogy akár férfi, akár nõrõl van szó, mindkettõnek azt kell éreznie a párjától, hogy kivételesek számukra.Késõbb pedig ebbõl adódik a bizalom. De ilyet a legnehezebb találni.Én eddig egyszer találkoztam ilyen lánnyal(legalább is azt hittem), végül pofára estem. A legfontosabb nekem egy nõben, hogy megbízható legyen és ne ígérgessen fût fát, ne vezessen az orromnál fogva, aztán ejtsen pofára, miközben még a becsapás pillanata után is azt hajtogatja, hogy milyen fontos vagyok neki és mennyire szeret. A külsõ is fontos, de az nem azt jelenti, hogy úgy kell kinéznie, mint egy modell.Elég, ha kicsit ad magára és igényes. Aki pedig itt hajtogatja, hogy minden férfi egyforma, annak csak azt üzenem, hogy én ugyanezt elmondhatnám a nõkrõl, azok után, amennyiszer csalódtam bennük.Fõleg, hogy még abban is csalódtam, akirõl azt hittem, hogy más, mint a többi lány. Elkezdhetem hajtogatni, hogy a nõknek az a fontos, hogy a párjuk 190+ magas legyen, mert eddig azt vettem észre, hogy az én 180 centim kevés mindenhez.Aki becsapott, amellett is hiába álltam ott jóban-rosszban, itt hagyott egy 2 méteres kopaszért.Szóval lehet általánosítani mind a két fél részérõl. De szerintem csak pechesek vagyunk és mindig pont a selejt embereket fogjuk ki.
A kérdező hozzászólása: Hát azt veszem észre , hogy itt inkább comment háború indult mintsem válasz adás a kérdésemre. Azoknak akik komolyan válaszoltak és azoknak is akik nem köszönöm. Várom a további válaszokat :)
10. válaszolónak köszönöm az általánosítást, de ezt figyeld: én pl. ki nem állhatom a szolizott barna bõrûeket (a fehér bõr szerintem a legszebb) mûhaj, mûcici -> fúj már, bottal sem piszkálnám meg smink meg a halálom, teljesen felesleges, most pár napig látszik egy pattanás, nagy ügy! 21/F
A végén tartsa a szájában... de végig. Ha nem akarja ne nyelje le, de az orgazmusom közben érezzem az ajkait! ;D ezt szoktad teljesíteni kérdezõ?
az hogy normális légy
Azért írtam, hogy a legtöbb... Sajnos igen is, egyre kevesebb a normális, intelligens, jó modorú férfi... Nem mondom, hogy nincs, de nagyon kevesen vannak.
A kérdező hozzászólása: Cuki vagy :D Nem is kelletem magam van párom egyszerûen kíváncsi vagyok , hogy mi az amit a mostani Férfiak fontosnak tartanak :)
Külsõ: (min. 1 kéz) ÉS (látás VAGY (beszéd és hallás)) Belsõ: gondolkodás képessége ÉS fogalmazás képessége Na ez a minimum. :)

Mi az a 3-3 külső/belső tulajdonság amit legjobban szerettek és utáltok magatokon?

Legjobb válasz: Külsõ dolog, amit imádok magamon: - mivel az apai felmenõim szinte mind bányászok voltak, nagyon jó testfelépítést örököltem, széles váll, vastag kar stb... - szinte csak az alkaromon, a mellkasomon és a lábamon nõ szõr de ott erõsen, viszont ott jól áll - a magasságom Belsõ, amit szeretek: - szinte minden helyzetben meg tudom õrizni a nyugodtságom és a hidegvérem, ezért könnyen el tudom kerülni a bajt - erõs képzelõerõm és fantáziám, ha unatkozok és nincs mivel elfoglalnom magam, akkor meditációval nyugalomba helyezem magam, és jeleneteket forgatok a fejemben, ha van mirõl fantáziálnom akkor jó szórakozás - jó a beszédkészségem, sokak szerint jó szónok lennék :D Külsõ, amit utálok: - elég pufi arcom van, ha kabátban vagyok, sokszor azt hiszik hogy kövér vagyok - nagyon göcsörtös lábfejem van, ezért ritkán hordok papucsot - a nagy orrom, néha a haverjaim azzal csúfolnak, hogy úgy nézek ki mint egy zsidó :D Belsõ, amit utálok: - elég lassú vagyok, gyakran fordul elõ, hogy nehezen reagálok külsõ dolgokra, és erre még egy lapáttal rátesz, hogy az allergiám

Külsõ dolog, amit imádok magamon: - mivel az apai felmenõim szinte mind bányászok voltak, nagyon jó testfelépítést örököltem, széles váll, vastag kar stb... - szinte csak az alkaromon, a mellkasomon és a lábamon nõ szõr de ott erõsen, viszont ott jól áll - a magasságom Belsõ, amit szeretek: - szinte minden helyzetben meg tudom õrizni a nyugodtságom és a hidegvérem, ezért könnyen el tudom kerülni a bajt - erõs képzelõerõm és fantáziám, ha unatkozok és nincs mivel elfoglalnom magam, akkor meditációval nyugalomba helyezem magam, és jeleneteket forgatok a fejemben, ha van mirõl fantáziálnom akkor jó szórakozás - jó a beszédkészségem, sokak szerint jó szónok lennék :D Külsõ, amit utálok: - elég pufi arcom van, ha kabátban vagyok, sokszor azt hiszik hogy kövér vagyok - nagyon göcsörtös lábfejem van, ezért ritkán hordok papucsot - a nagy orrom, néha a haverjaim azzal csúfolnak, hogy úgy nézek ki mint egy zsidó :D Belsõ, amit utálok: - elég lassú vagyok, gyakran fordul elõ, hogy nehezen reagálok külsõ dolgokra, és erre még egy lapáttal rátesz, hogy az allergiám
szeretem 1:marha nagy farkam van 2:marha nagy farkam van 3:marha nagy farkam van utálom: hehe semmit
ja, 17/L
7. vagyok. A válaszokat olvasgatva elég érdekes dolgok jutottak eszembe, pl. az enyémet is nézve, azt sorolom fel, amit szeretek magamon, amit egyébként dicsérnek is rajtam. Annál a válaszolónál pedig, aki a hátát szereti, meg a vállát, az merült fel bennem, érdekes ellentét, hogy egyébként nyitott személyiségnek vallja magát és azt is szereti magán. És eszembe jutott még egy dolog, csak azt nem tudom, szeretem, vagy nemszeretem kategóriába tegyem-e, az, hogy idõnként kegyetlen tudok lenni és tönkreteszem a pasikat. És ezt ne úgy értsétek, hogy én egy két lábon járó szívtipró maca vagyok, én nem így csinálom. :D
külsõnemtetszik +1: lóg a mellem :(.
Külsõ: - szeretem: a szemem, azt, hogy nem pattanásos a bõröm, az arcom formáját - nem szeretem: hízékonyságom, kis melleimet, fogaimat. Belsõ: - szeretem: hogy jó hallgatóság vagyok, jó a memóriám, és kb ennyi.:) - nem szeretem: néha önzõ vagyok, makacs illetve kritikus és köcsög. 16/L
Nem szeretem: Külsõ: -Egy picit elállónak látom szembõl a füleimet. -Egy kicsi felesleg van még a hasamon. -Sok forgóm van, emiatt ha kicsit hosszabb a hajam, akkor elalszom meg göndörödik Belsõ: -Túl empatikus vagyok, emiatt mindig megszívom. -Önbizalom hiány. -passz Szeretem: Külsõre: -Szem -Csukló és kézfej -Boka és lábfej Belsõre: -Meglátom a kiskapukat, meg, hogy hogy lehet másképpen értelmezni valamit. -Nem csak a saját véleményemre hiszem, hogy igaz lehet. -Elõítélet mentesség.
18/F
Szeretem: -Szép vagyok -Okos -És szexi Nem szeretem: -Mindig hazudok a jó tulajdonságaimmal kapcsolatban Na jó, ez nem igaz. Külsõ: Szeretem: - A szemem színét (de csak a színét, ugyanis pici, ferde és kancsal szemem van...) - A testetem többi részéhez képest vékony lábaim vannak - Sok, dús hajam van (bár soha sem áll úgy, ahogy kéne) Nem szeretem: - Kövér vagyok (nem egy monstrum, de mégis nagyon nagy a súlyom, képes vagyok 2 nap alatt visszaszedni, amit nagy nehezen leadtam) - Vastag szemöldököm van, sötét, gyorsan növõ szõröm - Nagyon fehér vagyok, vagy fehér maradok a napon is, vagy vörös rák leszek Belsõ: Szeretem: - Sokan mondták már, hogy okos vagyok. Nos, szerintem nem vagyok okos, maximum mûveltebb másoknál. Vannak olyanok, akik mindenbõl ötösök a suliban, amúgy meg teljesen hülyék mindenhez. Na ezeket utálom (most remélem, hogy nem tûnök beképzeltnek). - És az elõzõ ellentétjeként, sokan mondták már, hogy tõlem hülyébb emberrel még nem találkoztak (jó értelemben). - Megbízható vagyok Nem szeretem: - Visszahúzódó vagyok, nagyobb, vagy nem megszokott társaságban nem érzem jól magam. - Nem tudok emereket megvígasztalni (átérzem a helyzetüket, sokszor nagyon is bánt, ami másokkat történik, de nem tudom mit mondjak nekik). - Szerintem gyáva is vagyok. 14/L
Fél órája töröm az agyam, mit is szeretek magamban.. Feladom, ilyen melegben nem gondolkodom tovább. Amit nem szeretek: Hízásra hajlamosan, de nem tudok, nem akarok lemondani az édességrõl. ÚÚÚtálom magam körül a pesszimista embereket, talán azért mert sokan vannak. Nincs is hozzájuk türelmem. Kicsit (néha) irigy vagyok. Nem a munkával elért sikerekre, csak a szerencsésekre. Mondjuk akik gazdag családba születtek, vagy a szépekre.
Külsõ, amit szeretek: Hát...ez elég nehéz. Szép az arcom, hosszúak az ujjaim... és nem vagyok csúnya. Ja, és gyorsan nõ a hajam, viszont egy bizonyos hosszúság után megáll és nem nõ tovább, csak törik. Belsõ: kreatív vagyok, szellemes, okos, rafkós:) Ha valamit akarok, azt akkor is véghez viszem, ha az egész világ ellenem fordul és nem vagyok papucs. Külsõ, amit utálok: a termetem, mert kicsi vagyok és észrevehetetlen, vékony csontozatú, kreol bõrû, full átlagos barna hajú és barna szemû. És sajnos hízékony. De legalább nem dagadt. Csak van egy kis hasam és kész. Belsõ, amit utálok: Néha félénk vagyok és ha megsértenek, akkor nagyon agresszív és gonosz tudok lenni. Sokszor leesik nullára az önbizalmam és egy ronda varangyos békának érzem magam.:) Ez lehet, nem 3-3-3-3 volt. Ja! Számolni se tudok:)
Vicces kérdés. :D Szeretem magamon külsõleg, hogy - irigylésre méltóan szép árnyalatú vörös hajam van - szürke szemeim - baba arcom Amit viszont nem, hogy - nagyon pici a kezem, így nem tudom megfogni a kézilabdát - nem sportos a valagam és combom :D - kicsi vagyok Belsõleg nálam jó pont, hogy - imádok kreatívkodni, fõleg rajzolás és festészet terén - asszertív vagyok - elõítélet mentes Negatívumokként azt tudom felhozni, hogy - kegyetlenül rendetlen vagyok - sokak szerint illetlen és túlszarkasztikus - anti-ambiciózus
Bocs lemaradt:10 -es vagyok. 28 éves L
Külsõ szeretem: a hátam, a karom és a vállam. Nem szeretem:a mellem, hasam, a fenekem. Belsõ;határozott, jo kommunikációs készség, nyitott vagyok az emberek felé. Belsõ negativ: makacs, öntörvényû, türelmetlen.
Bocsi hogy kétszer küldtem el, de az elsõt elõbb entereztem le véletlenül. Megtenné valaki, hogy jelenti, hogy töröljék? Köszi És te, kedves kérdezõ? :)
Külsõben, amit szeretek, az a szemem színe, és a szám formája, valamint a köldököm. Amit nem, azt nehéz lenne felsorolni, de amit leginkább nem, az a szeplõk, májfoltok a bõrömön így nyáron, a széles, magas lábfejem, és a lehetetlen formájú lábszáram. Belsõben, amit nem szeretek, a hirtelen haragom, ami hamar elmúlik ugyan, de néha visszafoghatatlan, ezen kívül az, hogy sokszor hagyom magam meggyõzni és nem a megérzéseimre hallgatok, végül pedig túl sokat álmodozok. Amit szeretek, az a gondoskodó hajlamom, az érzékenységem, és az intuícióm, amire már utaltam. 32/N
külsõ jó: hajam, nem tudok elhízni, szempilláim rossz: karikák szem alatt, fogszabályzó, nagyon fehér vagyok belsõ jó: a memóriám, nem aggódom túl a dolgokat, jól tudok beszélgetni rossz: nem vagyok kitartó, zárkózott, lusta 16L
A kérdező hozzászólása: az elsõnek köszönöm a válaszát:DD a 2.nak meg üzenem, hogy akkor örüljél neki:'DD
belsõ: 1:tudok szeretni 2:kreatív vagyok 3:van tehetségem külsõ: 1:bõrszínem 2:hajam 3:szemem ÉS amit utálok: belsõ: 1:ijedõs vagyok 2:sokat beszélek 3:nagyon el tud eredni a könnyem külsõ: 1:kicsit ducinak látszom 2:pattanásaim 3:a fogaim kinézete
Elijeszt Külsõ: csak egy szeme van középen Bensõ: nyávogós és iszonyatosan ostoba Azonnal megfog Külsõ: Ha szép az arca :) Bensõ: Ha szerény, visszahúzódó
külsõ ha valaki igénytelen zsíros haj, retkes köröm.... állandóan b*zdmegol g**i f**z... ilyenektõl falra mászok
Nem tulajdonság, de nekem a cigi kizáró ok. Illetve ne legyen bálna és csontkollekció sem.
Elijesztett: Belsõ: Folyton fogyózom, csak bio. Külsõ: Ádámcsutka.
Angolosan távozok, ha sváb lányról van szó. Evvel, azt hiszem, mindent elmondtam. Egyébként magyar vagyok, fehér bõrû, még mielõtt... És nem vagyok rasszista. Bármelyik nõ (pl bármilyen származású) esélyesen vonzó lehet számomra ÉRZELMILEG, aki nem sváb. És hogy mi fog meg azonnal? Az, ha nem sváb.
Nézzen úgy, hogy a tesztelve legyen a gatyám szakítószilárdsága odalent. Hm, ne legyen ribis, plázás rib anc. Ne legyen flegma, legyen bájos, kedves, mosolygós, édes :D
elijeszt: gyerekes viselkedés, hiszti vonz: intelligens, visszafogott, ápolt külsõ
Megfog:vörös nagy p.csával:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Hasznosak voltak. :) A Kérdezõ 17/L :)

Van olyan osztálytársad, akit nem nagyon szeretsz? Mik azok a külső és belső tulajdonságok, ami miatt nem nézel rá jó szemmel?

Legjobb válasz: Külsõ: Annyira beparfümözi és agyonsminkeli magát amennyire csak lehet. Belsõ:Azért hisztizik mert nem vesznek meg a szülei egy karkötõt... 13/L

Külsõ: Annyira beparfümözi és agyonsminkeli magát amennyire csak lehet. Belsõ:Azért hisztizik mert nem vesznek meg a szülei egy karkötõt... 13/L
Belsõleg: Mindenkit (még a legjobb barátját is) kibeszél, a többieket lenézi, próbál több embert is kitúrni, kiközösíteni, össze-vissza hazudozik, keveri a szart... Egy tipikus hüly_e pics_a.
egy cigánylány, aki tipikus példája az undorító szónak. lop, hazudik, átbaasz mindenkit, keveri a szarrt és közbe mindenkinek mosolyog, aranyosan viselkedik, közbe õ a legnagyobb szarrk.urva az egész suliban!!:@
2.nál ott a pont.
Jobbnak képzeli magát másoknál, nagyon hangosan vihorászik, hogy felhívja magára a figyelmet :/
Elég sokat hazudik szóval nálam már ez kihúzza a gyufát. Személyiségzavara van, néha nem veszi észre önmagát. Titkot nem tud tartani, ez elég gáz.. Összesen 2 barátja van, az egyik miatt szerintem a gazdag anyagi körülmények miatt barátkozik. Mindenkinek csak negatív véleménye van róla...
Van egy, akire nem nézek jó szemmel: Külsõleg: nincs ilyen. Belsõleg: féltékenykedik rám, látom az arcán az irigységet amikor én például fizikából 5-öst kapok õ meg 3-4-est! ÉS akkor piszkál kötegszik, nem hagy békén, amikor meg 1 darab négyes dolgozatot kikapok, abban a szünetben azonnal ha-ha-ha sz*r vagy béna vagy én jobb vagyok mint te, állandóan keveri a dolgokat.
Okos, de nagyon nem erzi hol a hatar, azt hiszi o a vilag kozepe, probalja elhitetni velunk, hogy nem nez le, de tobb alkalommal is kiborul, es hulye allatoknak nevezte az osztaly tobbi tagjat :D
Egy gerinctelen alak, én voltam a legjobb barátja, de elég volt, mert mindig kibeszélt, mindig elkérte a házimat meg a dogáimról lesett, ennek ellenére olyan bunkó volt, hogy folyton csapkodott, ütögetett, meg szavakkal is sértett, rohadt gazdagok, de erre engem nevez gazdag sza*nak, pedig én nem vagyok az, irigy a jegyeimre, szinte ugyanaz a szitu, mint az egyik válaszolónál, hogy hisztizik, ha jobb jegyem van, de ha még egy ponttal is megelõz, akkor én egy hülye sz** vagyok, viszont folyamatosan rólam lesett, ja, ha visszavágtam arra, hogy csapkod meg sérteget, de beköpött mindig, és tagadta, hogy õ kezdte... Nagyon elegem van belõle...
a belsõ szervek szerintem igazán fontosak
Legyen olyan mint én lelkileg, csak nõi kivitelben. Am block ennyi. Mellesleg, eltévesztetted a témakört.
Ne legyen szétb*szkódva a mája és mûködjön mindkét veséje. Komolyra fordítva: megértõ legyen, kedves és lehessen vele csipkelõdni. Ezek nélkül nem megy.
Kedves, megértõ, türelmes, megbízható...Ami nálam elengedhetetlen: humor
Na megpróbálok mindent összeszedni... intelligens(legfontosabb), humoros, nyitott gondolkodású, hûséges, õszinte, ambiciózus, szorgalmas, elszánt, életvidám, vezéregyéniség, határozott, férfias, és ért a nõkhöz (akár ösztönösen akár tanulás által) 21L
becsületes, jó szívû, intelligens és okos, vidám, van humorérzéke, szeret játszani, nem veszi túl komolyan az életet, család centrikus, bölcs, gondoskodó (úgy általában), önzetlen, nyílt természetû, és szenvedélyesen szeret... kb. ezek, azt hiszem (már meg is találtam az illetõt :D)

Lányok egy kis közvélemény kutatás! Általában mik azok a külső belső tulajdonságok amik nagyon tetszenek egy férfiban és mik taszítanak a legjobban, ami miatt nem akarnátok tőle semmit?

Kort is írjatok légyszi! Õszintén válaszoljatok, ha lehet! :)

Legjobb válasz: Miért, mi legyen a kérdés ha nem kitaláció? Valaki kitalálta... :D Tetszik: Magabiztos, figyelmes, nem beképzelt, igényes kinézetû, humoros. Nem tetszik: Ennek ellentéte. Amúgy legjobban az a béna járás taszít, amit egyes magukat menõnek hitt "laza" csávók széttett lábakkal, rugózva tanúsítanak az utcán. Na és a hozzá tartozó flegmázó beszédstílus... BRRR.

Miért, mi legyen a kérdés ha nem kitaláció? Valaki kitalálta... :D Tetszik: Magabiztos, figyelmes, nem beképzelt, igényes kinézetû, humoros. Nem tetszik: Ennek ellentéte. Amúgy legjobban az a béna járás taszít, amit egyes magukat menõnek hitt "laza" csávók széttett lábakkal, rugózva tanúsítanak az utcán. Na és a hozzá tartozó flegmázó beszédstílus... BRRR.
férfias és erõs pozitív kisugárzás, igényesség, ápoltság, jó ízlés, szép mosoly, jó humor, nyitottság, pozitív életszemlélet, intelligencia, ambiciózusság, empátia, türelem, kedvesség, udvariasság. 21l
Szeretem ha egy srác igényes, jó a humora, okos, figyelmes, megértõ és romantikus. És nem szeretem, ha túl kigyúrt (valahogy nem vagyok oda az izomzsákokért..), ha flegmázik, illetve páwa. 16/L
+ kellemes külsõ igényesség férfiasság fiatalosság vidámság életkedv intelligencia magabiztosság kedvesség - beképzeltség alacsony intelligencia szemtelenség tiszteletlenség nemtörõdömség rossz értékrend hanyagság függõségek
tetszik: külsõ: barna, ápolt haj, magas, izmosabb testalkat, szép mosoly egy szép szempárral, jó illat belsõ: HUMOR!!!!, megértés, ragaszkodás, közvetlenség, talpraesett, kis szemtelenség, legyen egészséges önbizalma taszít: külsõ: elhízottság, izzadtság( ami akár szaggal is jár ugye...), ápolatlan, zsíros haj, fuj. belsõ: bunkóság, nagyképûség, erõs nyomulás, buta, értetlen(bár ez egy szintig aranyos is tud lenni), erõltetés 16/L
Tetszik: 1. intelligencia 2. megbízhatóság 3. õszinteség 4. jó humorérzék Nem tetszik: 1. hímsovinizmus 2. beképzeltség 3. erõszakosság (fizikális vagy verbális) 27/N
magabiztos (ne legyen olyan önsajnálkozó, mint az itteni kérdezõk nagy része, hogy jajj miért nem kellek senkinek), figyelmes, vicces, férfias, tág érdeklõdésû (= legyenek hobbijai, tanuljon vagy dolgozzon, a lényeg, hogy haladjon valamerre az élete, és legyen érdeklõdési köre, ne csak lötyögjön) 21l
Ja igen, azt kihagytam, hogy a titokzatosság és a humor is jó, ha megvan! (:
Ami megtetszik, az az, hogyha a vele való beszélgetést élvezem, és izgalommal tölt el a szócsata. Ha jó zenét hallgat, nem feltétlenül azt, amit én, csak igényes és stílusos legyen, na az nagyon tetszik. Külsõben nem sok mindent tudok mondani, habár szimpatikus számomra a hosszú haj, meg a borosta, szakáll, a jó kis hátsófertály, amire rá lehet markolni. :D Legyenek határozott céljai, és nem muszáj a távoli jövõben és hatalmas tervekben gondolkodni. Elég, ha a jelenben él, de itt igazán éljen. Szeresse a természetet, szeressen élni, tombolni és érezni. Ami nem tetszik, az az, hogyha cigizik. Ha úgy bulizik, hogy amellé lerészegedés járjon (lehet inni, de a mértéket ismerve). Ha sokat beszél csúnyán. És eleve nem szeretem az artikulálatlan, alpári beszédstílust, aminek se tartalma, se jelentõsége. Az sem jó, ha az illetõ férifú nem szereti az állatokat, a gyerekeket, vagy nem látja értelmét a mûvészetnek. Ilyen emberhez hozzá sem szólnék. 16
Tetszik: õszinte, megértõ, hûséges, humoros Nem tetszik: ennek az ellentéte, + ha hisztis, arrogáns
(a válaszom elsõ mondata pedig egy korábbi, törölt kommentnek szólt.)
ja, azt a negatívumokat lehagytam. beképzeltség, kivagyiság, önzõség, udvariatlanság, mínuszos IQ, türelmetlenség, akaratgyengeség, hiszti, gyerekesség, önállótlanság, a talpraesettség hiánya. elõzõ válaszoló voltam.

Csajok, mi az amit először megnéztek egy pasin? Mik azok a külső és belső tulajdonságok, amik bejönnek?

És vagány, a visszahúzódó vagy a középút jön be?17f

Legjobb válasz: Uramisten!!!! eddig azt hittem, h a csajok csak a saját cipõjükkel foglalkoznak ennyit... :D Holnap elsõ dolgom lesz cipõboltba menni.

Uramisten!!!! eddig azt hittem, h a csajok csak a saját cipõjükkel foglalkoznak ennyit... :D Holnap elsõ dolgom lesz cipõboltba menni.
na mindjárt jönnek olyan listák, hogy elalszol mire végigfutod.
Elöször a haját 2 hogy öltözködik 3 a szemét (kék, zöld, fekete) 4 legyen hasizma :) Belsõtulajdonságok: 1 legyen kedves 2 legyen olyan akivel bármit megbeszélhetsz 3 áljon ki a céljai mellet.
:D
barna hajam van és kék szemem....
Ez komoly? eltaláltad :DDDDDD
te..középút vagy:D barna hajjal, és kék szemmel, ugyan CSAK cipõrõl nem lehet megítélni drágaság.;)
Nekem ilyenem van http://deichmann.scene7.com/is/image/deichmann/t_p_detail?$i.. akkor én milyen vagyok?
:D:D:D az utolsó volt a legjobb :)
elõször haj, cipõ. aztán hogy mégis hogy néz ki.. meg hogy milyen a stílusa. azért az is fontos hogy ha együtt vagyok vele tudjon megszólalni.
Nekem mindegy h mennyire vagány, csak annyira legyen tökös, h odajön és megszólít, ha akar vmit. (ez sajnos ma már szinte ritkaság) Am meg elõbb az arcát, testfelépítését és néha még a cipõjét is. Ha van lehetõségem, figyelem a beszédét is, mert a "faluróljöttemcsaktájszólássalbeszélek" stílus engem taszít. (a cipõ meg tényleg sokat elárulhat az ember személyiségérõl)
elõször a cipõjét. :D aztán az arcát meg úgy az összképet. és vagány is, meg középút is :D
Én elõször az arcát nézem, ha az tetszik, akkor az egész testalkatát, valamint ha van lehetõségem nyilvánvalóan a seggét.;$ Legyen figyelmes, de ne olyan, aki állandóan a nyakamon van és már levegõt sem lehet tõle venni.. Vagány legyen, viszont ez attól függ, h miben..:D:D 15/L
1.egész megjelenése, öltözködése, ne nézzen ki úgy mint egy hajléktalan de ne is legyen olyan mint a mai fiúk.. páwák 2.arcát ja és ha büdi akkor meg sem nézem de ha nagyon jó illata van hajlamps vagyok meg is fordulni utána aztán testfelépítését..én nem szeretem a túl vékonyakat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!