Találatok a következő kifejezésre: Mi az barnás (166 db)

Csempére rátapadt konkrétan meg sem tudom mondani mi az barnás néhol sárgás foltok (amik nem kicsik) hogyan tudom eltuntetni? Sikálást probáltam semmi eredmény.

Új lakás nekem legalábbis de ez nagyon zavar és nem tudom eltüntetni.

Legjobb válasz: Zsírfolt. Könnyen eltávolítható súrolószeres fém dörzsivel.

Zsírfolt. Könnyen eltávolítható súrolószeres fém dörzsivel.
ha zsírfolt, akkor dörzsivel és Ciffel. kétszer háromszor neki kell menni hogy lejöjjön. Zsíroldó tûzhely tisztítóval , lényeg hogy zsíroldó legyen.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt :( de akkor mindenkeppen csempecsere lesz ugyis felujitast tervezunk parommal. Koszonom a valaszt
Hát basszus, akkor nagyon nem szerettek az elõzõ lakók ott takarítani. Mert ez nem penész, hanem dzsuva a javából. Gumikesztyû, vegyszerek, és takaríts ki, vagy keress olyan lakást, amit nem lep el a kosz.
A kérdező hozzászólása: Azt hasznalok de nem csak a tuzhely korul hanem az egesz konyhaban a falak mellett kb 20 centis savban van meg a furdoben es a kamraban is van valamilyen mertekben
Ha gáztûzhelyet használsz, akkor a gáznak az égésterméke.
A kérdező hozzászólása: Konyhaban igen de nem zsir folt rakerdeztem a tulajrol o azt mondta hogy valami csempere ragadzthato csik volt ott (en sem nagyon ertettem) a mososzeres sikalast probaltam de nem hat . Szoszerint olyan mintha a csempe maga lenne elszinezodve vagy fene tuggya.. Bocsi az ekezetek hianyaert. Koszi az eddigi valaszokat
Hideg zsíroldó majd azt kell egy dörzsis szivaccsal súrolni, vagy ciff krém, vagy mosogatószer meleg vízzel.... nehezen jön le de ha minden fõzés után áttörlöd a csempét akkor nem lesz, én hetente egyszer szoktam, nincs idõm hét közben törölgetni a csempét.
Ja, én rögtön a konyhára gondoltam, a gáz/villanytûzhely környékén szokott ilyen lenni.
Milyen helyiségben ? ott milyen tevékenységet folytattak ?
lehet hogy ragasztó. Vegyél valami hígitót, festék bolban megmondják. ha nem jön le használj üvegtapétát és fedd le vele.
Nincs ebben semmi különös!én minden hónapban így menstruálok..!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ

Mi az oka, hogy amikor meg jön akkor előtte kb 2napig ilyen furcsa "barnás-véres-csomós" folyásom van?

az utóbbi 3hónapban fordult ez el?, nem hinném, hogy ez normális dolog :(

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy a gyógyszertõl van, de az is lehet, hogy normális, nekem is szokott néha barnás és sûrûbb lenni. Azért kérdezd meg a nõgyógyászod, mert ha a fog.gátló miatt van, akkor fel kell írni másikat.

Elõfordulhat, hogy a gyógyszertõl van, de az is lehet, hogy normális, nekem is szokott néha barnás és sûrûbb lenni. Azért kérdezd meg a nõgyógyászod, mert ha a fog.gátló miatt van, akkor fel kell írni másikat.
én nem szedek gyógyszert, de nekem mindig ilyen.:) elõtte utána is. de azért nézesd meg ha neked nem szokott lenni...
Nekem egy nappal elõtte ilyen barnás-véres sûrû...:S És nem mindig volt ilyen, nekem szülés után kezdõdött.Szerintem ez nem betegség.

Mi az a barnás folt a bugyimon?

Van a bugyimon midnig ilyen barnás volt.Vagyis ma óta.Már 2 szer cseréltem bugyit de mindig rámegy.Ilyen abrnás váladék.Miez?

Legjobb válasz: Attól függ .Ha már megjött akkor most jön ki az alvadt vér.Ha meg még nem jött meg akkor is az alvadt vér jön kifele azaz nem sokára megjönn - napok - órák - percek kérdése.Szerintem legalábbis.Nekem is így kezdõdött . Elõször barnás majd egyre véresebb.. Rem. tudtam segíteni..

Attól függ .Ha már megjött akkor most jön ki az alvadt vér.Ha meg még nem jött meg akkor is az alvadt vér jön kifele azaz nem sokára megjönn - napok - órák - percek kérdése.Szerintem legalábbis.Nekem is így kezdõdött . Elõször barnás majd egyre véresebb.. Rem. tudtam segíteni..
Valószínû, hogy nem sokára menstruálni fogsz.
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg.Az elején nagyon barna volt.De már nem
nekem is ilyenem van kb vasárnap vagy szombat óta..de semmi..aztán kedd szerda semmi..ma meg megint van..de mondjuk ma már véresebb kicsit..
A kérdező hozzászólása: Nekem is ilyen.És most akkor már lehet betétet hordani?Mert ma is 2 bugyit cseréltem
TEGYÉL BETÉTET ! mert ha bár hova akár bolta vagy bár hova kimész és megjön , vagy véreskéssé válik az erõsebb lesz és át fogsz ázni :S

Barnás vérzés mi az? Mit jelent?

Legjobb válasz: akkor volt, amikor meg kellett, hogy jöjjön vagy elõtte/utána? vagy két vérzés között? az ilyeneket illene leírni egy ilyen kérdésnél, amúgy azt hiszem, hogy rossz kategóriáa írtad a kérdést.. :D

akkor volt, amikor meg kellett, hogy jöjjön vagy elõtte/utána? vagy két vérzés között? az ilyeneket illene leírni egy ilyen kérdésnél, amúgy azt hiszem, hogy rossz kategóriáa írtad a kérdést.. :D
A kérdező hozzászólása: Valóban rossz kategóriába írtam a kérdést bocsánat , amúgy ma reggel jelentkezett ez a barnás vérzés / folyás és holnap kell megjönnie a menzeszemnek
akkor valószínûleg azért lehet, semmi ok az aggodalomra :) valamint a korodat is meg lehetne legközelebb említeni :D
ez már a menzid akkor :-) nem kell aggódni

Folyás, eleinte fehér majd rozsaszines és barnás. Mi az oka?

kb 1 hete enyhén sárgás folyás jelentkezett, a nőgyógyászom nem rendelt, és másik szakrendelőbe pedig addigra kaptam időpontot mire visszajött a dokim. Azt ajánlották h van a patikában hüvelykúp próbáljam meg, mert volt 2 hónapja kb egy gombás fertőzésem ami ki lett akkor kezelve és azt mondták egy ilyen gyenge recept nélküli 3 napos canesten program elég lehet. lejárt a 3nap, kb 2 napig nem folt semmi utána megint folyásom lett fehér, sárgás, majd már rózsaszines, másnapra barnás lett. már néha viszket is és ma már a hasam is fájt. az utóbbi pár napban furcsa foltok jelentek meg a testemen, nem tudom lehet e köze egy fertőséhez. segitenétek?

Legjobb válasz: Ez valamilyen bakteriális fertõzés lesz szerintem . A sárga szín az gennyre utal, a rózsaszín és a barna vérzésre, csak kis mennyiségû és lebomlik, mire ürül / barna/. Ha a hasad is fáj az jelezheti azt, hogy felterjedt a gyulladás a méh üregbe. Milyenek ezek a foltok? Csalánkiütések vagy inkább bevérzések vagy apróbbak, pontszerûek?

Ez valamilyen bakteriális fertõzés lesz szerintem . A sárga szín az gennyre utal, a rózsaszín és a barna vérzésre, csak kis mennyiségû és lebomlik, mire ürül / barna/. Ha a hasad is fáj az jelezheti azt, hogy felterjedt a gyulladás a méh üregbe. Milyenek ezek a foltok? Csalánkiütések vagy inkább bevérzések vagy apróbbak, pontszerûek?

9 éve szültem és azóta állandóan barnás tapadós váladékot termel a mellem, mi az oka?

Legjobb válasz: Az szerintem nagyon nem normális.. már rég el kellett volna ezzel menned az orvoshoz..!! Nem tudom mi lehet az oka és nem is szeretnélek hülyeségekkel ijesztgetni, de szerintem jobb ha minél elõbb elmész. Ez nem játék..

Az szerintem nagyon nem normális.. már rég el kellett volna ezzel menned az orvoshoz..!! Nem tudom mi lehet az oka és nem is szeretnélek hülyeségekkel ijesztgetni, de szerintem jobb ha minél elõbb elmész. Ez nem játék..
Sürgõssen körzeti orvos!Kérj beutalót mammografiára, a legjobb, ha az orvosod kér, mert nagyon sokat kell várni idõpontra.
Ha hosszú ideje szedsz fogamzásgátlót/kb.5-10 éve/, akkor lehet hormonális oka is.
Azonnal menj el orvoshoz! Ez nem normális, szerintem semmi köze a szüléshez. DE azóta állandóan? Szoptatni tudtál? Szokott fájni a melled? Kérlek, ha nem gond írd majd meg hogy mit mondott az orvos, nagyon drukkolok hogy ne legyen semmi komoly:S. Üdv

Miért olyan csúnya némelyik bolognese kutyusnak a szeme alatt? Mi az a barnás folt, és hogyan kell kezelni?

Legjobb válasz: Szia! A fehér kutyáknak a szeme alatt a csipától/könnytõl és a szájuk környékén a nyáltól és a kajától bebarnásodik a szõr. Nem szép látvány, de ez van. 2 dolgot hallottam eddig a tisztítására: Az egyik a borvíz (patikában lehet kapni), ezzel kell mosogatni az elszinezõdött területet naponta vagy naponta 2x. A másik pedig a BEAPHAR könnykõoldó (50 ml Speciálisan kifejlesztett ápolószer a szõrön keletkezett elszínezõdések eltüntetésére - Fressnapfban lehet kapni). Nem mindienkinek szoktak beválni, de ki kell próbálni. De az a legjobb, ha megkérdezed a kutyád tenyésztõjét, hogy neki mi vált be.

Szia! A fehér kutyáknak a szeme alatt a csipától/könnytõl és a szájuk környékén a nyáltól és a kajától bebarnásodik a szõr. Nem szép látvány, de ez van. 2 dolgot hallottam eddig a tisztítására: Az egyik a borvíz (patikában lehet kapni), ezzel kell mosogatni az elszinezõdött területet naponta vagy naponta 2x. A másik pedig a BEAPHAR könnykõoldó (50 ml Speciálisan kifejlesztett ápolószer a szõrön keletkezett elszínezõdések eltüntetésére - Fressnapfban lehet kapni). Nem mindienkinek szoktak beválni, de ki kell próbálni. De az a legjobb, ha megkérdezed a kutyád tenyésztõjét, hogy neki mi vált be.
Mi is vettünk egy kutyakozmetikában könnyfolt eltávolítót, bicolor beaglenk van. Próbáltuk a kamilla teát is, de egyik sem használt. Egyszer nagyon koszosan jöttünk haza a sétából, és alaposan megfürdettük, gyönyörûen eltûnt, azóta a csipát száraz pamaccsal leszedem, és fürdés idõnél a pici maradék karika is lejön.
Utolsónak. Hát azért ez nem igaz amit mondtál, nem minden bichon könnyezik. Ismerek egy jó párat (szoktam járni havanese találkozóra), és azt vettem észre, nem bántásképp mondom, hogy azok könnyfolyósak, akik nem tenyésztõtõl, hanem szaporítótól vannak véve (persze ezeknek egyéb hibájuk is van, görbe lábúak, szõrük szinte nulla stb). Egy igényes tenyésztõ nem fog könnyfolyós kutyát továbbtenyészteni. Nekem 2 havanesem van tenyésztõtõl és csak egy pici megszáradt csipa van reggel a szemük alatt amit könnyen le lehet szedni, de egyiknek sem folyik a szeme.
A bichonok "könnyezõ" kutyák, mindegyiküknek folyamatosan könnyezik a szeme és a szeme alatt megszárad, ha nem kezelik naponta. Pár nap alatt is ki tud alakulni a barna folt, amit utólag nehéz eltávolítani, leginkább már csak ollóval lehet.
nekünk egyik sem vált kidobott pénz, francia bulldogunk van, és neki is karikás a szeme.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a véleményeket...még nincs kutyusom, de a közeljövõben tervezem, és szeretnék jó elõre mindent tudni:) köszi szépen mindenkinek:)

Mi az a barnázás? Vérszerű foltok, vagy valamilyen folyás, mint a fehér csak ven egy kis barnás beütése? !

Ne nézzetek hülyének de nekem ez nem tiszta.

Legjobb válasz: valójában vérzés eredetû, csak nagyon kis mennyiségû és lebomlik mire megjelenik a betéten. (ezért nem piros hanem barba színû) Vérzés kezdetekor vagy befejezésekor hosszabb rövidebb ideig mindenkinél elõfordulhat.

valójában vérzés eredetû, csak nagyon kis mennyiségû és lebomlik mire megjelenik a betéten. (ezért nem piros hanem barba színû) Vérzés kezdetekor vagy befejezésekor hosszabb rövidebb ideig mindenkinél elõfordulhat.

Miután elmentem, kivettem a nemiszervemet a hüvelybõl, s rögtön utánna barnás váladék folyt ki a hüvelybõl az én spermámmal együtt. Mi az oka?

Nagyon megijedtem és rá következõ nap elmentem a budira és önkielégitést csináltam, hogy meg gyõzödjek, hogy nem-e belõlem jön ki,de nem.

Legjobb válasz: Vagy épp megjövõben volt a lánynak, vagy pedig egy vadállat voltál, és sikeresen felsértetted õt belül.

Vagy épp megjövõben volt a lánynak, vagy pedig egy vadállat voltál, és sikeresen felsértetted õt belül.
Nem tudom, de elég undorítóan hangzik.
A kérdező hozzászólása: remélem hogy nem lesz semmi bajj belõle !! még nem szolt arról hogy viszkedet volna neki vagy valami !! meg nem is kellemetlen szagu a váladék !! ( meg lehet hogy egy kicsit roszul fogalmaztam meg !! de ez csak akkor van neki amikor együt vagyunk, és csak addig van neki amig ki folyik az ondó belöle !! utána meg abszulult semmi nincsen neki !! nem jön ki neki semmi belöle !!
[link] de itt a lényeg:"Orvoshoz kell vele fordulni ugyanúgy, mint a sárgásfehér, sárgászöld vagy világos barna, rossz szagot árasztó folyás és hüvelyviszketés esetén. Ez esetben felmerül az elõbbi kiváltó okokon kívül a trichomonas-fertõzés vagy a tripper (gonorrhoea) lehetõsége is. A szexuális úton terjedõ baktériumok vagy egyéb kórokozók esetén a partnert is meg kell vizsgálni és szükség esetén kezelni kell õt is."
A kérdező hozzászólása: minden esetre köszönöm a tippeket !!!
[link]
A kérdező hozzászólása: értem !!! azt még el felejtettem mondani hogy csak akkor van ez a váladék vagy mi ? amikor abba hadjunk a szeretkezést !! közben nincsen semmi !!
Csak akkor van baj, ha fáj neki... akkor nyilván el kell menni orvoshoz, vagy ha többször elõfordul.
Nahhh, ma sem vacsorázom...
DrVera majd megmondja a frankót xd
A kérdező hozzászólása: T. Veronika : És abból baj lehet?
Alvadt vér. Vagy a menzesz utolsó napja, vagy méhszájseb, vagy hámsérülés.
A kérdező hozzászólása: Nem panaszkodott, arra hogy fáj neki. Meg megjönni se jöhetne meg neki mert 1-én van az ideje.
Pecsételõs vérzése volt a barátnõdnek. Lehet éppen menstruáció elõtt közvetlen, vagy után szeretkeztetek... nincs semmi baj.
És mindig ? Vagy csak 1-1 ilyen eset volt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!