Találatok a következő kifejezésre: Mi az az embernek Mihez (4300 db)

Mire számíthat az ember? Mire gondolhat az ember?

Van egy lány akivel ismerkedem. A lány arra hivatkozva mondta le a talit, mert lelkileg padlón van és meglepte a felvetésem. De azt mondta, hogy jó lenne talizni.

Legjobb válasz: A lányoknál ez bonyolult. Ha azt mondta, hogy lelkileg padlón van, inkább ajánld fel neki, hogy még beszélgessetek. Ismerjétek meg egymást jobban és ha úgy érzi felkészül a találkozásra, majd szóljon. Ezzel éreztetnéd vele, hogy valóban figyelsz rá.

A lányoknál ez bonyolult. Ha azt mondta, hogy lelkileg padlón van, inkább ajánld fel neki, hogy még beszélgessetek. Ismerjétek meg egymást jobban és ha úgy érzi felkészül a találkozásra, majd szóljon. Ezzel éreztetnéd vele, hogy valóban figyelsz rá.
Hagyd a fenébe, szép lassan rádtolja a problémás életét, kell az neked?
Írd meg neki, ha jobban lesz és lesz kedve talizni, akkor jelentkezzen.Közbe ismerkedj másokkal is.

Mire gondoljon az ember? Mire számíthat az ember?

Van egy lány akivel ismerkedünk. Most a találkozó előtt lemondta a dolgokat, munkára hivatkozva.

Legjobb válasz: -.- pff...

-.- pff...

Mit gondoltok hogyha a földön eltűnne a földművelés, akkor mit ennének az emberek? Mit ennének a rágcsálók amikor már az utolsó szem gabonát is felélték? Füvet? Ja és gondolom macskák is ugyanaddig bírnák mint a patkányok

ezt most úgy képzeljétek el hogy olyan lenne az éghajlat mint az északi sarkon, nagyon hideg. nem is tudom, talán a föld alatt termeszthetnének mesterséges fény segítségével növényeket, de a mai technológia talán még nem tart ott :/ ha ilyesmi bekövetezne ,minden bizonnyal éhezés ütné fel a fejét mindenütt. sok rossz ember kannibállá válna-ők biztos h meghalnak. a rágcsálók és természetes ellenségeik(macskák, kutyák) lennének az utolsó túlélők, ez nem kérdés. nyilván sok önző ember elrejtené mások elől az élelmiszereket-de az ilyen rejtekhelyekre könnyen rá lehetne bukkanni a rágcsálók miatt :] és ha ezek a készletek is kifogynának , akkor mihez kezdenének ezek az apró állatok? érdekes ugye? :P

Legjobb válasz: lehet hogy fakérget is ennének ezek az apróságok :) jaj nem említettem h az óceánok is a medrükig befagynának onnan nem tudnának halászni :).

A kérdező hozzászólása: lehet hogy fakérget is ennének ezek az apróságok :) jaj nem említettem h az óceánok is a medrükig befagynának onnan nem tudnának halászni :) .
Csak a tengeri állatok maradnának - egy ideig, mert az egész bioszférára komoly hatása lenne.
"a rágcsálók és természetes ellenségeik(macskák, kutyák) lennének az utolsó túlélõk, ez nem kérdés" Nem. A csótányok lesznek az utolsók. Sõt, õk valószínûleg túl is élik.
A kérdező hozzászólása: ha nem fagynak meg a -30C fokban és ha nem nyirják ki õket a hangyák :) elvégre azok a csótányt is megeszik ...jut eszembe vannak olyan rovarok amik képesek elviselni az ilyen hideget, ugy h valami magas cukortartalmú anyagot tudnak elõállítani a testükben :/
A kérdező hozzászólása: a tengeri állatokkal most ne fogalakozzunk, õk amugyis több száz méter vastag jég alá kerülnek
"a tengeri állatokkal most ne fogalakozzunk" Oké, de azt kérdezted, mit ennének az emberek. ;)
A kérdező hozzászólása: igen azt kérdeztem. hát hogy õszinte legyek a halak pár nap alatt kipusztulnának, a vastag jégtakaró miatt nem jutna át elég fény a planktonoknak és ezért nem tudnának mivel táplálkozni :/ és egy ilyen világban alig sütne a nap, és akkor is csak keveset
Túlságosan is fontosnak látod az ember által teremtett környezetet. A természet az ember nélkül is él és virul, sõt! A rágcsálók igen, elkezdenének magokat, füveket gyûjteni, ahogy a természetben élõ rokonaik. Õk még nem civilizálódtak annyira, mint mi. Igaz, lennének más fajok, amelyek túl civilizáltak, de õk kipusztulnának. Patkányok, egerek is lennének, de elszaporodni nem tudnának úgy, mint most. A macskák pedig 1000 fajból zsákmányolnak.
A kérdező hozzászólása: ez is egy vélemény...csak nem eléggé komplex :/
leszopta a tõgyeit.
egy könyv fölött ült, és leírta, hogy a tehén emlõs állat, s mint olyan, tejet ad... ahogy a pocok, egér, kutya, macska, oroszlán, antilop, elefánt, bálna, ember....
Nagyot nézett. /Aztán nagyot hallott./

Mi azoknak az embereknek az ismérve, akik lopni mennek egy áruházba / boltba? Honnan lehet őket kiszúrni? Mik a módszereik?

Nem rasszista és beszólogató válaszokat várok, hanem normális válaszokat! A tesco-s könyvben olvastam pl. hogy piros lesz az ember füle, ha lopni megy az üzletbe / áruházba. Pl. ingujjba / pulóverbe rejthetnek apróságokat, amit a pénztárnál nem fizetnek ki.

Legjobb válasz: cigányok

cigányok
Valaki úgy szokja, hogy kabát, pulóver, nadrágba dugdossa a dolgokat. Valaki úgy is szokja, hogy betesz egy kis üveg pálinkát a kosárba és egy nagyot a kabátjába, stb.
A kérdező hozzászólása: Végre! Köszönöm, a 2. válaszoló normálisan írta le, amire gondoltam. Ilyen válaszokat várok még.

Ha valakinek trombózisa van/volt akkor azoknak az embereknek mit szabad illetve mit nem szabad enniük?

már mindenhol kerestem de nem adott ki semmit a net. kérlek titeket segítsetek.

Legjobb válasz: Nem függ össze. A trombózis vérrög miatt alakul ki, amit vérhígító injekciókkal lehet megelõzni.

Nem függ össze. A trombózis vérrög miatt alakul ki, amit vérhígító injekciókkal lehet megelõzni.
A kérdező hozzászólása: akkor ezért nem találtam neten köszönöm :)
Azért érdemes lehet hetente 2-3-szor halat enni és fokhagymát (de van halolaj és fokhagyma kapszula is). Remek hatással vannak a szív - és érrendszerre, a fokhagyma enyhén vérhígító hatású, ami a trombózis elkerülése érdekében hasznos lehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Péntek , vagyis a bennszülött :D
az hogy pénteken ment el/jött vissza nem mondtad mennyi idõ telt el:D
Most komolyan az a poén, hogy Csütörtöknek hívták a lovát?
Pénteknek hívták a tevét. Illetve azt a jármûvet, amin ment. Jelen esetben valószínûleg a teve lesz az.
Amúgy pedig hülyén tetted fel, 7 napon belüli intervallumot kellett volna megadnod, eképpen: Egy ember pénteken elment a sivatagba, majd 3 nap múlva, pénteken hazament.
A kérdező hozzászólása: Igen a jármût hívták tevének a teve neve Péntek :)

Mit tegyen az ember mikor semmihez nincs kedve egyáltalán?

Legjobb válasz: Elõszõr is miért nem érdekel semmi? Ezt kérdezd meg magadba,Mióta vagy ilyen?

Elõszõr is miért nem érdekel semmi? Ezt kérdezd meg magadba, Mióta vagy ilyen?
Evés közben jön meg az étvágy. Ásd fel a kertet. Csak a legelején lesz fura, aztán meg azon sértõdsz be, hogy hamar kész.
Ja, ha van ültetve valami, akkor ne.
semmihez nincs kedved, vagy semmi megtételére nem érzel vágyat? Ilyenkor a legjobb dolog az, ha olvas az ember. Gondolom az olvasáshoz sincs kedved, valószínûleg azért, mert értelmetlennek tartod a könyveket, mármint a tartalmukat. De ha egy olyan könyvet olvasnál, ami magyarázatot ad az élet kérdéseire, többek közt a te gondodra is, akkor talán kezedbe veszed, és belemélyedsz. Én megkockáztatom ezt. :) Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége http://terebess.hu/keletkultinfo/onvalo1.html üdv 25/F

Mi az az emberi étel amit semmikép nem ehet egy vadászgörény?

Természetesen nem maradékokkal akarom etetni, csak például most tudtam meg hogy a kutyáknál már pár szem sz?l? is mérgez? lehet. Az én görim pedig annak ellenére hogy ragadozó imádja a gyümölcsöket. Szóval nem akarok semmi olyat adni neki amit annak ellenére hogy szeret, nem szabadna.

Legjobb válasz: pl a só. ez nem pont étel de mérgezõ számukra.

pl a só. ez nem pont étel de mérgezõ számukra.
Itt fel van sorolva mi nem adható: http://gorenytartok.eu/#/etetes/4554919371

Mik azok az emberi értékek?

Mi számít annak?

Legjobb válasz: becsület, tisztelet, alázat

becsület, tisztelet, alázat
fiatalság/fiatalos kinézet szépség kedvesség tisztelet becsületesség intelligencia
Azt a kifejezést, hogy "emberi értékek", mûveletlen, naiv emberek szokták használni, és az általuk fontosnak tartott tulajdonságokat értik alatta. Egyébként nincs olyan, hogy "emberi érték", mert az emberiséget az értékrendek sokfélesége jellemzi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!