Találatok a következő kifejezésre: Mi az annak hogy terhes vagyok (16 db)

Csinálj terhességi tesztet, minden lehetséges ha jól vagy.
Szia! Nekem tavaly októberben volt cystaeltávolításom, és 3 hete szültem :-))) Februárban teherbe estem, de csak azért, mert decemberben fogamzásgátlót kezdtek el velem szedetni. Abbahagytam 1 hó után. Az a lényeg, hogy van rá esély. Csinálj tesztet. Üdv: 3 hetes baby anyukája
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm, és remélem, h ez az oka az elmaradásnak:) (ma már az 5.nap..huh..)Lehet, h csak generálom magamnak, de maró érzés van a torkomtól a hasamig, a derekam is fáj, most is rohanok pisilni, kivagyok a cigifüsttõl, és a mai ebéd elkészítése is okozott pár kellemetlen percet-a szaga miatt..Szóval..:) Egyébként gratulálok a babához, és sok egészséget nektek:)

Mekkora az esélye annak hogy terhes vagyok, ha megjött? Mikor érdemes tesztet csinálnom?

Legjobb válasz: szerintem sem kell félned, ha minden tekintetben normálisan jött meg, de azt javaslom, azért vegyél egy tesztet, az biztosan meg fog nyugtatni, és pár száz forintot megér az ember lányának lelki békéje :) aztán ha megnyugodtál, akkor igyekezz úgy csinálni a dolgokat, hogy többé ne kelljen ezen aggódni ;)

szerintem sem kell félned, ha minden tekintetben normálisan jött meg, de azt javaslom, azért vegyél egy tesztet, az biztosan meg fog nyugtatni, és pár száz forintot megér az ember lányának lelki békéje :) aztán ha megnyugodtál, akkor igyekezz úgy csinálni a dolgokat, hogy többé ne kelljen ezen aggódni ;)
ne foglalkozz a tökfejekkel ;) akkor is nyugodtan megcsinálhatod, ha megvan, nem befolyásolja az eredményt, ha jól tudom a teszt a vizelet valamilyen hormontartalmát méri. csak érdemes reggeli pisivel, úh szerintem holnap reggel csináld meg, az a tuti. aztán majd szólj, minden rendben van-e.
Ha teljesen normálisan jött meg, tehát jó idõben, normális szín és mennyiség, normális minõség, akkor nem vagy terhes, de tesztet csinálhatsz megnyugtatásképp. Gyakorlatilag mostmár bármikor, de én a vérzés 5. napján csinálnám meg, vagyis én meg sem csinálnám, mert én nem félnék a helyedben :)
Akkor csinálj tesztet ha nem jött meg!
oké, a türelem rózsát terem :) aztán sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: 23:53nak: a kérdésemben benne van a válasz arra amit írtál... de azért köszi
A kérdező hozzászólása: 1napot késett csak. a szín jó:) a mennyiség... majd kiderül. csak ma jött meg. de azért köszi a választ
A kérdező hozzászólása: köszi, de szerintem azért megvárom hogy elteljen ez az 5 nap. ugyan olyan szarul vagyok mint máskor amikor megjön. csak nem lesz semmi baj...:)
A kérdező hozzászólása: délelõtt már megvettem a tesztet. megvárom amíg elmúlik a "bajom" aztán megcsinálom. remélem többet nem fog elõfordulni hogy ilyen dolog miatt kell aggódnom. húúú!!!ilyen ideges már nagyon régen voltam. és talán még soha nem vártam ennyire hogy megjöjjön:) pedig szenvedés ez az 5 nap... de nem baj. inkább ez mint egy terhesség...
A szex mikor volt? Ha még nem telt el két hét a szex óta akkor felesleges megcsinálnod a tesztet.Ne ezt az 5 napot számolgasd, hanem az együttlét óta eltelt napokat.A mensi jellege pedig sok mindent elárul, de a legbiztosabb a teszt.
A kérdező hozzászólása: szex majdnem minden nap van... de amit te kérdezel az 19én volt.
Okt. 19? óóó már simán mutatná délutáni vizeletbõl is :)
A kérdező hozzászólása: haha. azt tudom. de én november 19rõl beszélek.

Mi az esélye annak hogy terhes vagyok ha a párom nem élvezett belém csak az előnedvek voltak bennem?

Legjobb válasz: Megvan az esély, bár nem sok. Az elõnedvek is tartalmazhatnak spermiumot.

Megvan az esély, bár nem sok. Az elõnedvek is tartalmazhatnak spermiumot.
Kicsi a valószínûsége, de elõfordulhat, hogy terhes legyél, de ez több millió az egyhez. Attól is függ, hogy milyen termékenységi szakaszban vagy, mert ha a cilkusod közepén, akkor nagyobb az esély rá... de még így is igen csekély.
Szerintem meg 50%.
Hát igen meg van.Kb.50%.Ha nem akartok babát minek játszotok a tüzzel??
Hát, kedves Kérdezõ, én most a 4. gyermekemmel így estem teherbe. És nemsokára szülök.
50%
A kérdező hozzászólása: Ha a teszt jól sikerült akkor nem lettem terhes....de biztonság kedvéért késõbb pár nap mulva csinálok még egyet*-) köszönöm amugy a hozzászólásokat

Június 16-án volt meg utoljára, július 16-án kimaradt, de augusztus elejétől meg voltak duzzadva a melleim, azt hittem meg fog jönni, de megint kimaradt, majd augusztus végén kiderült, hogy terhes vagyok. Mikor lettem terhes?

Junius 16.án volt meg utoljára,juli.16.án kimaradt,de augusztus elejét?l meg voltak duzzadva a melleim,azt hittem meg fog jönni,de megint kimaradt,majd augusztus végén kiderült,h terhes vagyok.Ugyan akkor eshettem teherbe,mint ha mondjuk julius16.án is megjött volna?

Legjobb válasz: Hát ha nem tudod,hogy kb.mikor eshettél teherbe,akkor csak az orvos véleményére hagyatkozhatsz.Ö a méretekböl megtudja mondani mennyi idös a baba.Valószínü,hogy júni végén eshette´l teherbe.De attól is függ,hogy milyen hosszúak voltak a ciklusaid. 36hetes kismama.

Hát ha nem tudod, hogy kb.mikor eshettél teherbe, akkor csak az orvos véleményére hagyatkozhatsz.Ö a méretekböl megtudja mondani mennyi idös a baba.Valószínü, hogy júni végén eshette´l teherbe.De attól is függ, hogy milyen hosszúak voltak a ciklusaid. 36hetes kismama.
Ha már juli 16-án kimaradt, akkor kb. júl 2-3-án foganhatott. Amúgy nem értem a kérdést, az orvos már biztos megmondta neked hogy hány hetes terhes vagy (hány hónapos !!!) ! 6 hetes kismama

Dec6.-án volt meg. Rá 2 hétre ujra megjött, ami nem várt volt, a két vérzés között egyszer voltunk együtt megszakitásos modszerrel. Elvégeztem a tesztet és azt mutatta, hogy nem vagyok terhes. Akkor mi ez? Miért jött meg 2-szer egy honapban?

Legjobb válasz: Szia! Ha jól sejtem elég fiatal lehetsz még (15-17)nem mondom, hogy minden nõnek vannak ilyen problémáim, de úgy gondolom egyszer az életben legalább minden nõnél megzavarodik a ciklus. Nekem pl legutóbb 54 napra jött meg, minden elõzmény nélkül, amugy 33 nap körüliek a ciklusaim. De egyik barátnõm egy idõszakban, úgy 3 hónapig 2hetente menszeszelt. Úgy értem: vérzett 7-8 napot (sok volt) 2 hét szünet után pedig megint 7-8at. De aztán elmúlt neki. Sok oka lehet, szerintem nem kell aggódnod egy percig se. Persze ha kóros, érdemes elmenni orvoshoz de biztos vagyok benne hogy helyre jössz, ne aggódj emiatt. A tesztet pedig hiába használod ilyenkor esély sincs arra hogy ilyen hamar kimutassa a terhességet, de nyugodj meg biztos nem vagy terhes, mert azoknál a vérzéseknél ahol a kettõ között túl kevés vagy túl sok nap van, nincs teljes peteérés, vagyis nemzõképtelen vagy ilyenkor. Nyugodj meg nincs semmi bajod :)

Szia! Ha jól sejtem elég fiatal lehetsz még (15-17)nem mondom, hogy minden nõnek vannak ilyen problémáim, de úgy gondolom egyszer az életben legalább minden nõnél megzavarodik a ciklus. Nekem pl legutóbb 54 napra jött meg, minden elõzmény nélkül, amugy 33 nap körüliek a ciklusaim. De egyik barátnõm egy idõszakban, úgy 3 hónapig 2hetente menszeszelt. Úgy értem: vérzett 7-8 napot (sok volt) 2 hét szünet után pedig megint 7-8at. De aztán elmúlt neki. Sok oka lehet, szerintem nem kell aggódnod egy percig se. Persze ha kóros, érdemes elmenni orvoshoz de biztos vagyok benne hogy helyre jössz, ne aggódj emiatt. A tesztet pedig hiába használod ilyenkor esély sincs arra hogy ilyen hamar kimutassa a terhességet, de nyugodj meg biztos nem vagy terhes, mert azoknál a vérzéseknél ahol a kettõ között túl kevés vagy túl sok nap van, nincs teljes peteérés, vagyis nemzõképtelen vagy ilyenkor. Nyugodj meg nincs semmi bajod :)
Azért a megszakításos közösülés nem a legjobb. De gondolom Te ezt jól tudod. Ha a teszt 2-szer azt mutatta ki, h nem vagy terhes, akkor nem vagy az, ennek eléggé nagy a valószínûsége. De ha továbbra is rakoncátlankodik a menszeszed, menj el nõgyógyászhoz!
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod. de nem vagyok fiatal már 34 éves vagyok és 3 gyermekem van. De nem szeretnék gyermeket és meg vagyok ijedve. másodjára miko megjött véreztem de nem ugy ahogy rendes mensesnél szoktam. és még mindig van egy kicsi pecsételö.
A kérdező hozzászólása: ja és fog fájásra dalacint szedtem , fejfájásra meg advil ultrát és arra gondoltam hogy ez zavarta meg a hormonokat
Szia! A gyógyszereknek ehhez szerintem semmi közük. A korod ellenére azt javasolnám hogy várj egy kicsit, hidd el nekem helyre fog állni. Ha mégsem, akkor viszont érdemes lenne tényleg elmenni orvoshoz mert ilyen korban már nem beszélhetünk tini-változásokról amikor mindenféle hülyeség megtörténik a szervezetben! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: szia. 27.-én ujbol megcsináltam a tesztet és az is azt mutatta ki hogy nem vagyok terhes.a vérzés elmult. csak még nem fordult velem elö ijen hogy 2 szer jött meg egy honapba
A kérdező hozzászólása: remélem nem is vagyok az.de majd még egyszer megcsinálom a biztonság kedvéért
A kérdező hozzászólása: a mellem se feszül és nem érzem azt hogy terhes lennék.de azért örülök hogy van valaki aki meghallgat. köszönöm
Kérdezõ: szívesen, ha tudtam kicsit is segíteni már megérte írni. Elõttem válaszoló: igen mindnyájan tudjuk hogy a megszakított közösülés nem a legjobb megoldás. Bár azt kell mondjam hogy kellõ odafigyeléssel ellehet kerülni a bajt így is. Én a párommal 2, 5 éve így szeretkezünk, ahhoz hogy gyógyszert szedjek, nem éri meg mert ritkán van lehetõségünk egymással lenni (1 hónapban mondjuk 1-2 alkalom vagy ritkán több) és pl én kiszoktam számolni mikor érdemes szexelnünk. Leggyakrabban akkor csináljuk amikor pont vége lett a menszeszemnek, vagy amikor megfog jönni a menszeszem és érzem a görcsölést már pár napja, így 100%ig ki lehet szûrni a bajt. Ez nem védõ beszéd akart lenni mert amigy igazad van, nem ez a legjobb megoldás. Kérdezõ! Neked szurkolok, de úgy hiszem nekem lesz igazam és rendbe fog jönni ez a menszesz ingadozás nálad!

A peteeres ugyebar altalaba a 14. napon van. Es ha netalan akkor fekszek le eloszor a baratommal. Akkor ugye jol tudom hogy nagyobb az eselye annak, hogy terhes leszek? Mikor kisebb az eselye? Vagy ezt nem lehet tudni?

Legjobb válasz: Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!

Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. http://www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!
Szerintem te még ne szexelj.. Ennyi tudással.. Inkább menjetek ki a játszótérre.
http://www.a-ha.hu/lesson71.cfm Nézd meg ezt az oldalt! És ne siess el semmit mert egy életre megbánhatod! Annyira nem sürgõs. Elõbb járjatok utána a dolgoknak! Úgy jobb is lesz.
A kérdező hozzászólása: epp azert kerdeztem meg itt ezt a kerdest..latni akartam hogy ti mit irtok.. amugy lehet furcsan fogalmaztam meg es lehet eggyesek bunkoul viselkednek, de nem erdekel en csak tanacsot kertem, semmi mast enbbe mi olyan rossz?miert kell bunkoul viselkedni?
Szia! Tény, hogy a legtöbb nõnek a 14.napon van peteérése, de spontán peteérése BÁRMIKOR lehet az embernek ! Tehát elméletbe akkor nagyobb az esély, de arra alapozni, hogy x idõpontban tuti nincs, az nem jó megoldás ! A védekezés mindig fontos! Sok sikert:)
A havi vérzésed elõtti héten vagy a legtermékenyetlenebb. Amikor megjön, akkor is elég kevés az esélye a teherbeesésnek, de kevesen csinálják akkor. Utána légy óvatos. A menstruációt megelõzõ 1 hét a tuti! Nézz naptár módszert!
Ez csak olyan átlag. Amikor már biztosan elmúlt a peteérésed 4-5 napja, s a váladék meg a hõmérséklet is bizonytja ezt, akkor kisebb az esélye. De nem lehetetlen. Elõtte ugye nem tudhatjuk, mert talán ebben ahónapban lesz korábbi peteérés kivételesen. A menses után meg olyan váladék van, ami tovább életképesen tartja a spermiumokat. De , ha tényleg a 14. napon van peteérésed, akkor a 11-18 napon valószínûbb teherbe esni. Ez önmagában nem elég fogamzásgátlásra, de jó udni róla. Mindenképp alkalmazz még valamit, d efigyeld a termékenységet is! Regisztrálj a http://www.ciklus.hu-ra! Menj el a tinédzser-nõgyógyászatra, és kérj tanácsot! Vannak könnyû szerek direkt tiniknek! Olvasd el a :Bippan Norberg és Szil Péter könyve, a Természetes fogamzásszabályozás Sokat megtudhatsz belõle a testedrõl. http://teszvesz.hu/item1288953207_termeszetes_fogamzasszabal..

28-an kellene megjonnie a mensimnek, de az is elkepzelheto, hogy terhes vagyok, mert ugy fajtak par napja a melleim, mint meg soha. Most meg egy kicsit "barnas" lett a bugyim. Szerintetek ez mit jelent? Nalatok is elofordult ilyen?

Legjobb válasz: velem egyszer fordult ilyen elõ, a beágyazódáskor volt egy kis barna folt a tisztasági betéten. aztán nem jött meg, és csináltam egy tesztet ami pozitív lett végre! 12hkm

velem egyszer fordult ilyen elõ, a beágyazódáskor volt egy kis barna folt a tisztasági betéten. aztán nem jött meg, és csináltam egy tesztet ami pozitív lett végre! 12hkm
Én is vártam mikor fog megjönni, esélytelennek láttam a hónapot
Bocsi elõbb véletlenül elküldtem. Szóval csak vártam csak vártam, de csak pár nap barnázás volt majd elmúlt. Utána csak rászántam magam a tesztre és pozitív lett egy hét késés után esti vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: Na, meg egy par napig biztosan "tukon" ulok....
Drukkolok!Majd írd meg mi lett. Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: Rendben!

Mi lehet az oka annak, hogy mióta tudom, hogy terhes vagyok, nem kívánom a szexet?

13 hetes terhes vagyok es a parommal mindig is jol megvoltunk szex teren.5 hetesen tudtam meg hogy terhes vagyok es azota nem kivantam a szexet csak kb 1x es kozben nem elveztem egyaltalan.Azota meg voltunk egyutt tobszor de semmit nem erzek.Elofordult ez mar kozuletek is valakivel?Koszonom a valaszaitokat.

Legjobb válasz: Szia. Szrintem az elsö idöszakban sokan nem kívánják a szexet.A fárade´konysa´g,valakinél rosszullétek.Másna´l pedig azért,mert bara´tkozik a gondolattal,hogy fejlödik valaki a pocakban.Ezzel én is így voltam,de a férjem ezt mege´rtette.El fog múlni,hidd el,és hejre áll minden.

Szia. Szrintem az elsö idöszakban sokan nem kívánják a szexet.A fárade´konysa´g, valakinél rosszullétek.Másna´l pedig azért, mert bara´tkozik a gondolattal, hogy fejlödik valaki a pocakban.Ezzel én is így voltam, de a férjem ezt mege´rtette.El fog múlni, hidd el, és hejre áll minden.
Van aki "rákap"a szexre és van akinek egyáltalán nincs késztetése rá a hormonváltozás miatt.De az is lehet, hogy mióta megtudtad van"odabent"valaki, ösztönösen nem akarsz szexelni mert félted a babát.Ez természetes és el fog múlni akár az elsõ akár a második verzió az igaz!
Lehet, hogy csak a tudatalattid dolgozik és így próbálod óvni a babát. Nekem azt mondta az orvosom, hogy megengedett minden ami az anyukának jó, hiszen a boldogság hormonok a babának is jók!
Szia. Én is azt hallottam, hogy az elsõ három hónapban ez jellemzõ, mint a rosszullétek is. De magamon is tapasztalom, hogy mindenkinél más lehet. Ahogy van olyan hogy vki végig 9 hó alatt rosszul van, és biztos olyan is aki nem kívánja a partnerét. Már túl vagyok az elsõ trimeszteren és még néha bizony hányigerem van, sõt a szexet sem kívánom. Tehát változó, mindenkinél más lehet. Sok sikert, 18 hetes kismama.

8hetes terhes vagyok, es az a panaszom, hogy nagyon sokat böfögök . Már probáltam nem enni semmit, csak szénsavmentes vizet ittam, de hiába, annál jobban jot rám a böfi . Már olykor fáj a gyomrom. Mit tegyek hogy elmuljon?

Legjobb válasz: Nekem ugyanez a bajom,csak én még szellentek is sokat(csak levegõ jön).Nekem kerülnöm kell a nagyon rostos ételeket,hagymát és minden olyan ételt ami puffaszt.Bár én nem vagyok terhes,de ez mindegy...a tényen nem változtat.Mondd majd meg a dokidnak,és hidd el õ is fogja mondani mit ne egyél.

Nekem ugyanez a bajom, csak én még szellentek is sokat(csak levegõ jön).Nekem kerülnöm kell a nagyon rostos ételeket, hagymát és minden olyan ételt ami puffaszt.Bár én nem vagyok terhes, de ez mindegy...a tényen nem változtat.Mondd majd meg a dokidnak, és hidd el õ is fogja mondani mit ne egyél.

Oktober 20-án betegedtem meg utoljára, azota nem jött meg, hogy tudom kiszámolni ha terhes vagyok, hogy mikor lettem az?

Legjobb válasz: Mindenképpen menjél el orvoshoz! Ha nem vagy terhes, akkor sem normális, hogy már egy vérzésed kimaradt.

Mindenképpen menjél el orvoshoz! Ha nem vagy terhes, akkor sem normális, hogy már egy vérzésed kimaradt.
Okt ota nem volt meg???És még nem teszteltél?Ha + akkor csak az orvos fogja +mondani hogy hány hetes terhes vagy.De ha - akkor is irány az orvos mert 35 napnál hosszabb ciklusnál nem szokott pé lenni.És jó lenne kideriteni hogy mi a baj.Kívánom hogy ugy legyen ahogy te szeretnéd!
Mivel az orvos az utolsó menzesz elsõ napjától számolja, így pl így. Vagy elõveszed a memóriád, és kifilózod, mikor lehetett olyan alkalom. :)
Szia!http://www.kismama.hu/szuleteskalkulator/?calc_type=birth&bi..
Itt kitudod számolni! Elõzõ válaszoló!
Ha terhes vagy akkor már 8 hetes vagy! Ideje lenne orvoshoz menni, azt hogy mikor estél teherbe az attól függ hány naposak a ciklusaid. Félidõben a legvalószínûbb. Orvosok is innen számolják. Még nem tezsteltél????
Tesztelj! Az orvos az utolsó menstruációd elsõ napjától fogja számolni a terhességed korát! Ilyenkor nagyon hamar pozitív már a teszt! és az orvos úgyis rákérdez, hogy teszteltél-e. A fogantatás napját azonban nehezebb megmondani, pláne ha nem teljesen szabályosak a ciklusaid. Az általános módszer az, hogy a félidõben történt, az az ha 28 napos a ciklusod, a 14.napon. Azonban sokaknál nem így van, ezért is változik a terhesség ideje alatt a baba kora, meg mert nem egyformán nõnek... Vegyél egy tesztet, aztán eredménytõl függetlenül irány a doki! Mert ha mégis negatív, akkor meg kell keresni, mi az oka, hogy nem jött meg. Nekem sajnos pont tavaly ilyenkor volt ilyen problémám...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!