Találatok a következő kifejezésre: Mi az annak, hogy evés (71 db)

Mi az oka annak, hogy evés közben hányingerem lesz?

16 éves lány vagyok és elég sovány.

Legjobb válasz: Én nagy valószínûséggel merem állítani, hogy pszichés oka lehet. Pl. van, aki fél, hogy túl sokat eszik, vagy hogy félrenyeli a kaját, és azért nem eszik. Lehet,hogy történt veled valami kisebb korodban, amire nem is emlékszel. Ha rájössz, hogy mitõl lehet, akkor utána biztos elmúlik.

Én nagy valószínûséggel merem állítani, hogy pszichés oka lehet. Pl. van, aki fél, hogy túl sokat eszik, vagy hogy félrenyeli a kaját, és azért nem eszik. Lehet, hogy történt veled valami kisebb korodban, amire nem is emlékszel. Ha rájössz, hogy mitõl lehet, akkor utána biztos elmúlik.
hát hányingered lehet attól is h allergiás vagy..de inkább menj el egy belgyógyászhoz és nézesd meg magad..de lehet hormonális is..egy kivizsgáltatást megérne

Mi az oka, hogy egy 30 eves ferfi a lanytestverevel es annak a ferjevel megy varosnapra?

Legjobb válasz: Talán mert van olyan jó kapcsolata velük, hogy rájuk is úgy tekint, mint haverokra??

Talán mert van olyan jó kapcsolata velük, hogy rájuk is úgy tekint, mint haverokra??
Mert mondjuk õ a lánytestvére? Miért, mondjuk belép a 30 éves korba a pasi akkor köteles lenne minden CSALÁD tagjával megszakítani a kapcsolatot, és nem járni el velük sehova, mert az pár olyan embernek ciki, akiknek amúgy is szegényes lehet a lelkiviláguk???!!? Ezt most nem értem, de ha Kamu (márpedig remélem az:-D)... Miért nem megy a barátnõjével? Miért? van neki barátnõje egyáltalán? Ráért akkor a barátnõje? Vagy miért olyan nagy bûnt elmennie a lánytestvérével és annak barátjával elmenni bárhova is?:-) Ezt magyarázd már el légyszi, mert nem értem. . .
Szerintem is te vagy az aki nem százas XD
Most ha valaki betöltötte a 30-at, akkor szakítson meg minden kapcsolatot a testvérével és annak családjával? Lehet, hogy többre becsüli a családját, mint a hülye haverjait. Különben is értékelni kéne az ilyesmit, mert az emberek egy idõ után alig törõdnek a családjukkal.
Foglalkozz inkább a saját életeddel szerintem.Ez már tényleg undorító hogy egyeseknek nincs jobb dolguk mint a másik életének elemzése...
"lóg"? Nekem inkább te vagy furcsa.
Miért ne lehetne közös programja a családtagjaival is? Miért kell valami okot keresni?
A kérdező hozzászólása: Egy szoval se mondtam azt, hogy bun lenne; csak nekem eleg furcsan jott le, hogy meglattam a sracot, es ott "log" a testveren meg a testverenek a ferjen... En nem tudok rola, hogy lenne baratnoje...
A kérdező hozzászólása: Miert nemnmegy a haverjaival vagy a baratnojevel?
EZ milyen kérdés már, atya világ XDXDXD Hülye kérdésre hülye válasz alapon: szerintem azért, mert szerelmes a lánytestvérébe:)

Mi az alapja annak, hogy evés közben ne olvassunk? Egyáltalán tényleg így van a jó tanács?

Legjobb válasz: Ez azért van, mert miközben olvasol, teljesen belemerülsz, de közbe eszel is. Nem tudod kontrolálni az étel mennyiségét így. Nem érzed, hogy jól laktál-e

Ez azért van, mert miközben olvasol, teljesen belemerülsz, de közbe eszel is. Nem tudod kontrolálni az étel mennyiségét így. Nem érzed, hogy jól laktál-e
És ha gyorsan olvasol, felveszed az ütemét evéssel, nem rágod meg rendesen az ételt, tehát nem termelõdik elég nyálad az emésztéshez!
A kérdező hozzászólása: nagyon jó, köszönöm.

Mi lehet annak az oka, hogy 20-25 éves fiúk náluk fiatalabb, kb.14-17 éves lányoknál próbálkoznak?

Legjobb válasz: Nekem az volt a tapasztalatom, ez is lehet egy ok, hogy az ilyen korú fiúk még annyira nem komolyak, mint a velük egy idõs lányok, így a náluk fiatalabb lányokkal kezdtek ki, mert azok még nem gondolkoztak összeköltözésen, esetleg házasságon vagy gyereken, illetve sokkal felszabadultabbak, mint némelyik velük egy korú lány. De persze ezzel nem általánosítanék, csak akikkel én találkoztam ebben a (14-17) éves korban, akkor így tapasztaltam. Az ilyen idõs pasik azon része, aki ilyen fiatal lányokkal kezd, azok még fiatalok, buliznának, nem igazán a komoly élet a céljuk, nem akarnak még annyira megállapodni vagy lekötni magukat valaki mellett és egy ilyen kapcsolatra tökéletes egy ilyen korú lány.

Nekem az volt a tapasztalatom, ez is lehet egy ok, hogy az ilyen korú fiúk még annyira nem komolyak, mint a velük egy idõs lányok, így a náluk fiatalabb lányokkal kezdtek ki, mert azok még nem gondolkoztak összeköltözésen, esetleg házasságon vagy gyereken, illetve sokkal felszabadultabbak, mint némelyik velük egy korú lány. De persze ezzel nem általánosítanék, csak akikkel én találkoztam ebben a (14-17) éves korban, akkor így tapasztaltam. Az ilyen idõs pasik azon része, aki ilyen fiatal lányokkal kezd, azok még fiatalok, buliznának, nem igazán a komoly élet a céljuk, nem akarnak még annyira megállapodni vagy lekötni magukat valaki mellett és egy ilyen kapcsolatra tökéletes egy ilyen korú lány.
friss hús
statisztikailag a lányok átlagosan a 4 évvel idõsebb férfiakat preferálják, minden korban
Azért egy 20-16/17 párosítás még egyáltalán nem a világ vége...
szerintem egy 14 évest sokkal nehezebb ágyba vinni, mint egy 20 évest. Azon kívül a 02 felettieket leszarják a szülei kapcsolati téren, a 14 éves lány huszonéves megfektetõjét meg valszeg apuci kiherélné.
Bepótolják azt ami gyerekkorukban kimaradt vagy pedo hajlamúak
Mert könnyebb õket ágyba vinni.
Talán még szüzek és be szeretnék pótolni a kimaradt éveket, az se kizárt hogy van valami félelmük pl gyorstüzelõk vagy kicsi a farkuk. Ezek a kissé már zavaros elmék abban bíznak ha már egy tapasztalt nõ kinevetnék õket inkább összeszednek egy 14 évest akik még nem láttak f.szt és nincs viszonyítási alapjuk.
Szerintem 2 okból: 1) Mert ebben a korban a lányok érettebbek a koruknál, szóval kb így vannak egy szinten a fiúkkal 2) Mert könnyebb õket felszedni, mert még kevesebb elvárásuk van, mint egy 20 éves lánynak.
Mert a huszonéves lányok már 30 éves fickókkal vannak.
Vagy õk szédítenek meg. Elsül az fordítva is.
hamar meglehet öket széditeni
Van az 14 év is! 1) Régen is jóval idõsebb férfihez adták feleségül a lányukat az emberek, ma meg a média nyomja! 2) Az összes 12-14 éves a közel 30 éves Pattinsonra van rákattanva. 3) A lányok már egészen fiatal korban a férfias jegyekre vannak rákattanva, amit egy tizenéves lányos arcú kis nyomi nem tud felmutatni.

Mi vagy ki az oka annak, hogy 50 éves kor felett nem akarnak alkalmazni, csak szerződéses munkát kapok. Még 10 évem van a nyugdíjig. Mit tegyek?

Jobban teljesítek , mint a fiatalabbak. Soha sem hiányzok, mégis kinevetnek, ha azt kérem, hogy alkalmazzanak, miközben a kezdőket felveszik.

Legjobb válasz: Ez diszkrimináció.Keresd azokat az egyesületeket, egyéb intézményeket, ahol az ilyen fajta negatív diszkriminációval foglalkoznak és jelentsd az esetet. A nyomorék, sznob munkáltatók hibája, akik ugyebár már jó dolgukban azt sem tudják, mit akarjanak!Legyen támogatható, pályakezdõ gyakorlattal, diplomával, de ne legyen túlképzett, ne legyen kövér, ne legyen gyenge,egyszóval legyen tökéletes külsejû, elégedjen meg maximum minimálbérrel de azért írjon az önéletrajzba fizetési megjelölést,25 évnél ne legyen idõsebb, de elõny, ha rokkantnyugdíjas mert akkor támogatható.Ja és persze ne legyen gyereke.Soroljam még?Elmehetnek ezek a jó k-ába! Szerintem ez is egy hungarikum.Állítólag külföldön megbecsülik a tapasztalatot , az számít, nem pedig az, hogy hány éves az illetõ és milyen a családi állapota.

Ez diszkrimináció.Keresd azokat az egyesületeket, egyéb intézményeket, ahol az ilyen fajta negatív diszkriminációval foglalkoznak és jelentsd az esetet. A nyomorék, sznob munkáltatók hibája, akik ugyebár már jó dolgukban azt sem tudják, mit akarjanak!Legyen támogatható, pályakezdõ gyakorlattal, diplomával, de ne legyen túlképzett, ne legyen kövér, ne legyen gyenge, egyszóval legyen tökéletes külsejû, elégedjen meg maximum minimálbérrel de azért írjon az önéletrajzba fizetési megjelölést, 25 évnél ne legyen idõsebb, de elõny, ha rokkantnyugdíjas mert akkor támogatható.Ja és persze ne legyen gyereke.Soroljam még?Elmehetnek ezek a jó k-ába! Szerintem ez is egy hungarikum.Állítólag külföldön megbecsülik a tapasztalatot , az számít, nem pedig az, hogy hány éves az illetõ és milyen a családi állapota.
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem, hogy nem látnak már bennem fantáziát. Az alkalmazottakat munkaidõben nyelv- és szakmai tanfolyamokra küldik. Nekem viszont a drága tanfolyamokat saját pénzbõl kell kifizetnem, hogy lépést tartsak a szakmával. A jószándékú törvények sem segítenek, amelyek védik az idõsebb dolgozókat. Félnek, hogy védett korba kerülök és nem tudnak megszabadulni tõlem. Hogy miért nem jelentem fel õket. Örülök, hogy van munkám.
Sajnos ez mai szemlélet. Nem kellünk sehova. Egy évem kellene még a negy év szolgálati idõhöz és kirugtak.Még támadni sem tudtam mert átszervezés volt az indok. Hiába dolgoztam évek óta ugyanazon a területen meg volt miden papirom de nem kellettem. Most meg 58 évesen elmentem közmunkára, képzeld el hogy kihasználnak azért a kétszázforintos órabérért. Szemtelenek mindent akarnak. De ugy döntötten már nem is próbálkozok egy életet ledolgoztam és ki vagyok rekesztve, adóztam nekik elég becsületesen és most ezzel a negyvehétezerrel verik a mellüket.De ha ott hagyom akkor meg semmit nem kapok. Hát ez lett nekünk.Kilencven napos álláskeresét adtak hát ez mire elég azt sem a fizetéshez igazitják hanem a minimálbérhez és alamizsna pénzt adnak. Eddig az én adómból éltek, de munkát azt adni nem tudnak. Ugyhogy ez van semmi jóra nem számithatunk.

Mi lehet az oka annak, hogy egy jóképű 30 éves férfi egy szép 18 éves csajt próbál felszedni?

Legjobb válasz: Az a szép 18 éves lehet vonzóbb mint bármelyik nála idõsebb nõ.. Attól hogy fiatal, még lehet intelligens,kultúrált,széles látókörû és érett felfogású.

Az a szép 18 éves lehet vonzóbb mint bármelyik nála idõsebb nõ.. Attól hogy fiatal, még lehet intelligens, kultúrált, széles látókörû és érett felfogású.
Szerintem ti mind nõk vagytok és irigyek. :D
Az hogy szép 18 éves!
Annyi utolsó.
16:38-as vagyok, nem nõ, de irigy :) Mégpedig azért, mert aki jól néz ki, az mindent megtehet a csajokkal, és mindent elhisznek neki, míg aki csúnya, azt le se szarják.
Friss húst akar ebédre!!
jaja frisset
Valszeg dugni akar egyet.
Szex, a szex...
mert a fiatal tiniket marha könnyû felszedni, annyira buták.
Az az oka, hogy áll a farka.
En no vagyok es kicsit tobb, mint 18. Ugy latom, hogy a pasik azert akarnak 18 20 eves csajokat mert az meg fiatal es szep, hamvas, nincs "elhasznalva", es meg egy dolog. Egy 18 eves csajt jobban lehet iranyitani, egy 28 evest mar nem biztos, annak mar tobb tapasztalata van az eletrol. Egy 18 eves lany FERFIkent fog tekinteni a 30 eves pasira, es mert a pasik ezt szeretnek (ertheto modon) szerintem ez is resze a dolognak. Az a gond, hogy az idosebb nok mar nem igazan tudjak ereztetni, hogy ferfinak tartjak a masikat. Ezek persze altalanositasok, es en no vagyok, de hirtelen ez jutott eszembe.
19 éves vagyok, tartsatok ribancnak de simán lefeküdnék egy 30 éves pasival ha bejön.ennyi
Apa komlexus.
Akarom mondani komplexus.xd
legjobb! gondolom szép lány :) jobb esetben 18 évesen még nincsenek kiégve és reggelig sorolhatnám még az okokat...
Utolsó, kivétel erõsíti a szabályt :)
ja és még annyit hogy ennyire senki nem támogatott és senki nem állt mellettem ennyire..
nem tudom miért gondolja mindenki hogy csak meg akarja dugni.én is 30 éves vagyok és 20 éves barátnõm van 6 hónapja vagyunk együtt és még nem feküdtünk le csak petting volt és mondhatom azt hogy ennyire még senkit nem szerettem...
Meg akarja nunázni.
Ja és akkor is érettebbek legyetek, mikor átbassz-ák az agyatokat!
JA érettebb a koránál de akkor is csak egy 18 éves lány marad.Már olyan unalmas ez a szöveg, mindenki ezt szajkózza érettebb a koránál!
17 éves vagyok, remek kapcsolatban vagyok az édesapámmal.Mégis az idõsebb férfiakhoz vonzódom. Apakomplexus netán?! :D

Mi lehet az oka annak, hogy 19 évesen még nem volt komoly kapcsolatom? Hamar kiábrándulok a fiúkból! Miért?

Jah és még sexuális kapcsolatom sem volt, pedig rengeteg alkalmam lett volna de nekem szerelem nélkül nem menne!

Legjobb válasz: Egyik barátnõm 22 éves, gyönyörû csaj, akár modellkedni is elmehetne, és szûz, még sosem volt pár hétnél tovább pasija. Kérdezgettük, hogy miért, mert mi sem, sõt õ maga sem tudja rá a választ. Sajnos szerintem biztosat nálad sem fog tudni senki sem mondani, csak találgatni a sablonos szövegeket. Inkább lépj! Erre magadnak kell rájönnöd, mélyedj magadba, gyakorolj egy kis önismeretet, és ha megvan a hiba(?) forrása, kezdj el változtatni.

Egyik barátnõm 22 éves, gyönyörû csaj, akár modellkedni is elmehetne, és szûz, még sosem volt pár hétnél tovább pasija. Kérdezgettük, hogy miért, mert mi sem, sõt õ maga sem tudja rá a választ. Sajnos szerintem biztosat nálad sem fog tudni senki sem mondani, csak találgatni a sablonos szövegeket. Inkább lépj! Erre magadnak kell rájönnöd, mélyedj magadba, gyakorolj egy kis önismeretet, és ha megvan a hiba(?) forrása, kezdj el változtatni.
Én is igy voltam, de már nem vagyok ebben a helyzetben én is azt hittem eddig, hogy velem van baj, de ugylátszik hogy csak ido kellett, nyugi te is megtalálod majd az igazit...
Szerintem túl sok sráccal akarsz járni...És ha 2x látod már azthiszed h szerelmes vagy.Nem fontos h mindig legyen pasid.És ne úgy kezdjétek h jártok.Elõtte ismerkedj meg jobban a pasival és akkor talán nem unod meg olyan hamar ha már tudod h milyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, viszont az utolsó kommentelõnek még annyit, hogy olyan is volt, hogy 1 évig nem volt barátom.Nagyon ritkán pasizok :P

Mi lehet az oka annak, hogy a 9 éves keverék tacskóféle kutyánk egy ideje körbe-körbe forog? Olyan mintha kicsit bekattant volna.

Legjobb válasz: Ennek nemcsak a lefárasztás hiánya,hanem inkább komoly szervi oka lehet,pl.ilyen az agyvérzés. Azt gondolod,hogy a 9 éves kutyának,akinek eddig konkrétan semmi baja nem volt,most eszébe jutott,hogy õ nincs lefárasztva és forgásba kezdett?Gondolkozz már egy kicsit!Mindenképp idegrendszeri problémára kell ilyenkor gyanakodni.Én is ismertem ilyen kutyát,de azt elvitték orvoshoz és kiderült,hogy "csak"agydaganata van.Nem azt mondom,hogy biztos hogy beteg ez a kutya,de az esély igencsak megvan rá.Szerinted a több mozgatás meggyógyítja?Ha elviszik az orvoshoz,a doki legfeljebb azt mondja,nincs semmi baja és akkor megnyugodhatnak.De ha beteg és nem viszik,belehalhat.

Ennek nemcsak a lefárasztás hiánya, hanem inkább komoly szervi oka lehet, pl.ilyen az agyvérzés. Azt gondolod, hogy a 9 éves kutyának, akinek eddig konkrétan semmi baja nem volt, most eszébe jutott, hogy õ nincs lefárasztva és forgásba kezdett?Gondolkozz már egy kicsit!Mindenképp idegrendszeri problémára kell ilyenkor gyanakodni.Én is ismertem ilyen kutyát, de azt elvitték orvoshoz és kiderült, hogy "csak"agydaganata van.Nem azt mondom, hogy biztos hogy beteg ez a kutya, de az esély igencsak megvan rá.Szerinted a több mozgatás meggyógyítja?Ha elviszik az orvoshoz, a doki legfeljebb azt mondja, nincs semmi baja és akkor megnyugodhatnak.De ha beteg és nem viszik, belehalhat.
Mert beteg. El kellene vinni neurológiai vizsgálatra egy állatorvoshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=H9hEv3HlCtk 0.25 De ez csak egy, a lehetséges okok közül.
Mi lehet az oka annak, hogy nem vitted még orvoshoz, hanem itt kérdezõsködsz?
én úgy tudom, kutyáknál a szorongás jele ez a körbe körbe forgás. fáraszd le hullára egy parkban, játszon más kutyákkal kinyúlásig sétánál érd el hogy rád figyeljen, lelazuljon. ez jutott eszembe hirtelen. az én kutyám 4-5-6 óra aktív kinntléttõl fárad le kellemesen, szerintem ez ilyen átlag szükséglet lehet.
Ha a te kutyád nincs eléggé lefárasztva, akkor orvoshoz viszed? :D
Ezt a problémát nem a lemozgatás fogja orvosolni.Orvoshoz kell vinni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat, mindenképpen orvoshoz fordulok vele ez esetben.

12 éves fiam egy idegrendszeri betegségben szenved - dystonia - és rettentő nehezen ír. Mindenféle orvosi papírunk van erről. Mi a módja annak, hogy a gyereket felmentsék az írásbeli beszámolés alól az iskolában?

Legjobb válasz: Hát, várjátok meg a suli kezdést, és beszéljetek az osztályfõnökkel, õ eltudja mondani hova kell menni, de ha már megmutatjátok azokat a papírokat a magyar tanárnak, vagy akárkinek, ahol nem akar a fiú írni, annak is.. mondjátok hogy már folyamatban van a felmentés készítése.. és ennyi:)

Hát, várjátok meg a suli kezdést, és beszéljetek az osztályfõnökkel, õ eltudja mondani hova kell menni, de ha már megmutatjátok azokat a papírokat a magyar tanárnak, vagy akárkinek, ahol nem akar a fiú írni, annak is.. mondjátok hogy már folyamatban van a felmentés készítése.. és ennyi:)
Elmentek a helyi nevelési tanácsadóba és ott kértek egy vizsgálatot. A bejelentkezéskor elmondod a panaszodat, és majd õk rendezik a továbbiakat.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Köszönöm a jótanácsokat. elmegyünk akkor a nevelési tanácsadóba és aztán majd ott megbeszéljük, hogy hogyan tovább. Üdv. Józsi

Mi az oka annak, hogy 2 éves kisfiam nem eszi meg a felnőttes ételt?

Kb. három hónapja valamiért nem eszi meg a leveseket, a f?tt ételeket - a f?zelékek kivételével anno mindent megevett. Most megint ott tartok hogy a 6 hónapos babáknak való bébiételt fogadja el. Mivel nem eszik semmit, muszáj valamit "beletömnöm", hogy ne maradjon üres a pocija, legalább eszik valami kalóriatartalmút, de már hüledezem nagyokat, itt van 2éves a fiam, és "ló@art se eszik", más gyereke meg olyan rendesen étkezik.

Legjobb válasz: az elsõnek üzenném hogy azt nem gyerekre szokták mondani hanem kutyára. hogy kutya még nem halt úgy éhen hogy elõtte volt az étel a tálban! :D egyébként nem tudom miért nem eszi meg a rendes ételt. biztos nincs étvágya. ha semmit nem kíván adj neki vitamint de C vitamint mindenképp attól pikk pakk megjön az étvágya. egyébként egy bébi ételben nincs annyi tápanyag ami egy 2 éves kisgyereknek kell.

az elsõnek üzenném hogy azt nem gyerekre szokták mondani hanem kutyára. hogy kutya még nem halt úgy éhen hogy elõtte volt az étel a tálban! :D egyébként nem tudom miért nem eszi meg a rendes ételt. biztos nincs étvágya. ha semmit nem kíván adj neki vitamint de C vitamint mindenképp attól pikk pakk megjön az étvágya. egyébként egy bébi ételben nincs annyi tápanyag ami egy 2 éves kisgyereknek kell.
Az enyém is alig evett napokig, de azért odáig nálam tuti nem fajulna a dolog, hogy bébiételt vegyek neki! 20 hónaposnak nem veszek bébiételt. Ha nincs étvágya, valószínûleg a fiam azt se enné meg. Megkínálom azzal, ami van + választhat joghurtot, vagy tej+gabona, keksz+gyümölcs, ha nem eszik, nem eszik. Azt szokták mondani, gyerek még kaja mellett éhen nem halt... Na meg olyan energikus, le se lehet lõni. Fenn van az összes bútoron, órákat bír rohanni megállás nálkül, nem beteges. Csak nem nagy evõ :D
igya a te kölyköd a vizezett tejet az enyém nem fogja
Tudod kedves magabiztos leszóló, amíg nem volt gyerekem hasonlóan gondolkodtam, de egy embercsemetével közel sem olyan egyszerû bánni, mint ahogy gondolod. Az nagyon jó és szép, hogy sok mindent eltervezel te hogy fogod csinálni, de az élet majd közbeszól és ne adja az Isten, hogy olyan gyereked legyen, aki semmit nem fog menni és még annak is örülnél, ha legalább tejet inna rendesen!!!
de buták vagytok istenem! nincs 20 gyerekem de lehet hogy jobban fogom nevelni a gyerekem ha lesz mint ti. hónapokig nem normális dolog vizezett szar tejet adni neki. attól fejlõdik? okosok vagytok....
Jön a foga nem olvastad? Átmeneti helyzet dráa 04 03 és 00 50 Gondolom vagy 20 gyereked lehet és nagyon nagy a szakértelmed. Képzeld én meg tejet nem adok a gyerekemnek... És mielõtt engem is megszólnál ennek is oka van... no comment
nem járok ide savazni a népet de az elég gáz ha csak tejet ad neki. de ha õ a tejbõl biztosítani tudja a fontos vitaminokat akkor adjon neki tejet!
04:03 gondolom idejár savazni a népet. Barom!!!
Utolsó! Hogy mersz látatlanban így beszélni egy másik ember gyerekérõl? Nem szégyenled magad?
utolsó jól alultáplált lehet a kölyköd büszke lehetsz magadra. hónapokig csak tejet ISZIK!?
Szerintem a fog a gond. az enyém 2.5 éves és még 6 fog van hátra. mondja is , hogy fáj a fogam anya, itt hátul és ennek megfelelõen nem is eszik szilárdat már hetek óta. Tejen él... Egész nap max. 2-3 sültkrumpli, 2-3 szál tészta, amúgy meg tej. ennyi. ezt hónapokig képes csinálni mikor hátsó fog jön...
Ne adj neki bébikaját. Kínáld meg normális étellel, ha nem kéri, nem eszi meg, maximum éhes lesz következõ étkezésig. Viszont az fontos, ha rendszert akarsz, és nem eszik mondjuk fél tízkor tízórait, mert nem kell, akkor tizenegykor már ne adj neki - max. 1-2 kexet -, mert akkor meg ebédelni sem fog (ha mondjuk fél 12-12 körül van ebéd), és borul az egész napirend. Kész, ha nem kéri, akkor megvárja a kövi étkezést. Persze, ha nagyon éhes, keveset (de tényleg keveset, ami arra a kis idõre elég) adj neki, mert akkor meg úgy fájhat a hasa, h azért nem fog enni. A bébiételt meg felejtsd el. Oviba mi lesz? Ott is Hipp-et fog kapni? Nem-nem, már nagy gyerek (érvelhetsz neki ezzel is akár), a baba ennivaló kicsiknek való.
Nincs kistesó mert lehet féltékeny. Amúgy a legrosszab módszer tömni a gyereket hid el nem fog éhen halni, ha nem eszik vedd el a tányért elöbb utobb enni fog.
Utolsóval értek egyet. Persze, nehéz lesz, de (mint a gyerekorvosunk mondta), ahol van ennivaló, nem halt még éhen gyerek.
Azért nem eszi meg a normális kaját, mert tudja hogy helyette úgyis kap bébiételt.. Kináld meg normális kajával, ha nem kell neki akkor nem kell ved el elõle, éhenhalni nem fog nem kell erõltetni, majd kinövi. De ne kinálgasd 1000 féle kajával, mert így nagyon válogatós lesz, ha éhes lesz úgyis eszik valamit, fõzelék, gyümölcs, leves stb
Nem lehet, hogy az utolsó fogacskái kínozzák? Ilyenkor inkább pépesített ételt esznek és nem darabosat, amit meg is értek, hiszen borzalmas, ha az embernek fáj a foga. Kb. 2 éves korban jönnek ki a hátsó rágófogak.
Én simán vettem 1, 5-2 éves korában üveges kaját, a Müllerben van kimondottam 1, 5+-os elg nagy üvegs HIPP.
Köszi, de az én "kölyköm" eszik rendesen, pedig voltak nehéz idõk nálunk is a foga miatt. Egyébként szerintem menj át valami kiskamasz topicba, mert láthatóan értelmes és idevágó választ nem tudsz adni, csak egy begyakorolt mondatot tudsz hajtogatni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!