Találatok a következő kifejezésre: Mi az annak, ha az (853 db)

Kénytelenek energiaitalt inni , mikor veled vannak:)
Szerintem menekülnek elõled társaságban, koptatnak, leráznak. Én egy ilyen lányt tudok a barátom társaságában, mindenki frászt kap tõle, ha látják, hogy valakivel már legalább fél órája "beszélget", akkor mutogatják egymásnak, hogy nézd, szegényt elkapta.. A beszélgetést azért tettem idézõjelbe, mert a lány csak magáról mesél folyamatosan, hogy õ mennyire elismert, nélkülözhetetlen, mekkora karriert csinál éppen, mennyire sokoldalú, stb, közben pedig egy darab kérdést nem tesz föl neked, annyira kellesz, hogy bólogass.
szerintem észre kéne, hogy vegyed magadról az vagy e vagy nem...

Mi számít annak, ha a baba átalussza az éjszakát?

Az én 12 hetes fiam este elaludt fél 8.-kor, és 4:10.-kor kelt fel csak enni. Gyors szopi, majd újra alvás, és most reggel pedig fél 7.-kor kelt fel! :-))

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy 6 óra átalvása egy huzamban már annak számít! Az én kisfiam is úgy kezdte, hogy 3 körül kelt fel, ezt pár hétig csinálta és 2 napja 6-7 körül kel fel :)

Én úgy tudom, hogy 6 óra átalvása egy huzamban már annak számít! Az én kisfiam is úgy kezdte, hogy 3 körül kelt fel, ezt pár hétig csinálta és 2 napja 6-7 körül kel fel :)
De jóóó nektek! :)
Az én fiam három hónapos. Õ alszik este 8-tól 3-4-ig, majd 10 perc kaja után visszaalszik 7-fél8-ig. De én azt szoktam mondani, hogy més egyszer kel éjjel, mert végülis felkel, nem?
Elsõ vagyok: azt nem írtam, hogy 1 hét híjján 5 hónaposak vagyunk, eddig én is legalább 5x keltem fel éjjel úgyhogy kitartás, egyszer eljön a Te idõd :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szia! Szerintem ha már reggel 6 ig alszanak az már annak számít! Ha egyszer kel(és örülj hogy csak egyszer) az is kelésnek számít én úgy gondolom:) Az én lányom a hazajöveteltõl kezdve éjjel 3 kor kelt enni, és aludt kb.8is utána. 6 hetes korától pedig este 9-10 -tõl, reggel 7 ig szunyál:D Elõbb -utóbb a te babád is végigalussza, addig is ne öregítsd:) ))) Jó babázást:)
Az én fiam másfél hósan végigaludta. Este 21-kor alvás, reggel 9-10- vagy akár 11 -ig is! Jó alvókája volt! Most 8 hónaposan este 21-tõl alszik reggel 8-ig. Szerencsére már nem alszik délig.:) DE most már jóval többet van ébren is. Ennek ellenére délben még le tudom fektetni 2 óra hosszára és délutáni alvás is mûködik egy órán át..:) Szerintem a te babód is simán végigalussza az éjszakát!
Mi 3 hetesek vagyunk!Hu ilyen koran fekszenek a babak?Nalunk a delutani alvas(6-9) miatt, a furdetes 9 orakor van, mire elalszunk 22ora es reggel 5-6kor kelunk!!!Mar szuletesekor is ejjel 4-5 orat aludt majd mar egy het utan a 6-7-8 orakat vegig alussza!!!
6 óra egyfolytában alvás már átaludt éjszakának számít azt mondják! A védõnõm szerint a legjobb, ha arra rá tudja valahogy szoktatni az ember, hogy ez az idõszak 11 és éjfél közöttõl kezdõdik, mert a baba is akkor alszik nyugodtabban és a szülõ is. Nálunk most már kezd beállni hogy 10 körül eszik este, és 5-6 között kel fel csak enni. 6 és fél hós!
Az én babám este 8 körül alszik el és hajnal 2 körül eszik és rögtön visszaalszunk kb 7 ig.. Én is azt mondom, hogy éjjel egyszer eszik, szerintem ha átalusza az tényleges átalvást jelent (mondjuk 20-6 ig)nem 6 óra egyhuzamban alvást. Úgyhogy a te babád már átalussza az éjszakát :) Boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát még én is úgy mondom, hogy 1x kelt fel. :-)) Bár a cicim is készen állt már rá... De azt sem bánnám, ha csak reggel 6 óra felé kelne.
Érdekes, h milyen sokunknak kel(t) fel pont hajnali 3-kor a gyereke! Nekem is akkor ébredt egy idõben! :) Most 8 körül, de legkésõbb 9-kor alszik, jó esetben reggel fél 7-7-ig. Ha éjfél körül nagyon nyugtalan, cuppog, megébred, forgatja a fejét, akkor megetetem, ilyenkor viszont fél 8-fél 9 között ébred csak. Nekem az az átaludt éjszaka, amikor 10 körül alszik már a gyerek és 6 körül ébred csak. Ez ugyan 8 óra hossza, de szerintem ezt mki másképp értelmezi, attól függõen, h ki milyen szakban alszik (hánytól hányig). Én 11-éjfél között alszom el, és reggel 6-ig nem is szeretek felkelni!

Mik az előnyei, ha a lakásban egyedül vagyok és kutyát tartok, és mik annak, ha többen lakunk ott?

Elég furcsán fogalmaztam meg a kérdést. Szóval ilyesmikre gondolok, hogy ha többen vagyunk és az egyik nem ér rá, a másik meg tudja etetni stb...

Legjobb válasz: Vagyis, ha nem érsz rá, átpasszolod a kutyát?

Vagyis, ha nem érsz rá, átpasszolod a kutyát?
Ha egyedül vagy, akkor minden munka a tiéd, többen megoszthatjátok, van helyettesítés, ha beteg vagy elutazik valaki. Egyedül sokat segít egy kutya, hogy ne legyél olyan magányos, többen is jó persze, de nem annyira életbevágó. Egyedül csak a te nevelésed lesz, ha többen vagytok, valaki rászoktathatja a rosszra, hiába igyekszel.
Ha egyedül vagy te neveled, ha meg többen vagytok más is beleszól vagy jót mondd vagy helytelent.
Ha el kell menned otthonról mondd meg annak aki a kutyával fog foglalkozni mindent úgy csináljon ahogy te. Példa: ugyanazokat a vezényszavakat használja amit te. Amit te nem engedtél meg a kutyának azt õ sem engedje meg. Etetésnél azt adják amit te adtál neki. Ha nem adtál neki csirke combcsontot akkor más se adjon neki......stb.
Mi négyen lakunk együtt, és nagyon ritka, hogy a kutyusom több órát egyedül legyen. Ha mégis úgy jön össze, akkor az öcsém ér haza elsõnek a suliból, és akkor 6-7 órát van egyedül a kuty. Addig is szunyál:) Ez kb. kéthetente egyszer fordul elõ. Igazából annyi, hogy néha oda tud bújni valakihez, ha én nem vagyok otthon, és akkor délbe is leviszik sétálni. Enni úgysem szokott napközben. De ha én itthon vagyok, akkor fütyül a többiekre:)
Képtelenség értelmezni a kérdést. Te lenni magyar ???
Miként akarsz kutyát tartani, ha magyar létedre még egy mondatot sem tudsz kérdésként értelmesen leírni. Elõször fogalmazd meg a szürkeállományodban, aztán írd le piszkozatként, majd azt követõen próbáld meg bemásolni ide. Ülj le gyermekem, egyes volt a feleleted, holnapra 1000x írd le: -buta vagyok nem magyar!!! :D
A kérdező hozzászólása: Na, mégiscsak van valaki, aki értelmezni tudta a kérdést:) Köszönöm, 3. válaszoló. Elsõ, ha nem jut el az agyadig, ne írogass... Ennyire azért nem bonyolult mondat. Összetett mondatokról nem tanultál az iskolában? Megértem, ha nem fogod fel, de akkor maradj inkább csöndben. 2. válaszoló, errõl pedig abszolút nem volt szó. Egyébként elméleti kérdés, családban élek kutyával, és az én kutyám, én foglalkozom vele a legtöbbet. De néha jól jön, ha megetetik helyettem, hogy ne kelljen ezért hazajönnöm, vagy 1-2 havonta elviszik sétálni, hogy el tudjak menni valahova (amúgy minden nap van séta, és én viszem egyedül. Egyébként kertes házban lakunk), de az meg zavar, amikor "elrontják" a kutyát... És olyankor jobb lenne, ha csak én nevelném.
A kérdező hozzászólása: Az a te magánproblémád, hogy buta vagy és nem tudsz értelmezni egy kérdést. Érdekes, hogy másoknak sikerült, de neked nem... Ez egy kicsit elgondolkodtató, nem? És egyébként tartok kutyát, jól van tartva és nevelve, és azzal sem volt soha problémám, hogy megértessem magam másokkal. Neked viszont láthatóan vannak. Egy összetett mondatot már nem is bírsz felfogni? Többieknek köszönöm:)

Mi a büntetési fajtája, tétele annak, ha az üzlethelységen belül elfogyasztok valami ételt?

Szóval pontosan arról is van szó, hogy bemegyek egy tömött hipermarketba, és anyagi okból, azaz pénztelenség miatt megeszek egy ott árult szendvicset, bármit. Nem többet, nem kevesebbet. Nem viszek ki semmit. Csak kimondottan a létfenntartáshoz mérten fogyasztok. Mi a normaszegési formája ennek, és szankciója? Nem érzelmi, hanem hiteles jogi alapú reflektálásokat várnék.

Legjobb válasz: Egyszerûen: lopás a minõsítése, a tétele az értéktõl függ.

Egyszerûen: lopás a minõsítése, a tétele az értéktõl függ.
Mivel a hatóság sem érzelmi alapon fog dönteni, így igen: lopás.
Most elképzeltem ahogy a hipermarketek tele vannak reggelizõ hajléktalanokkal. Csak a létfenntartáshoz kell, úgyhogy...
Tulajdon elleni szabálysértés (lopás) miatt fognak bíróság elé állítani. Ha nem voltál még büntetve és fiatalkorú vagy, akkor a szankció lehet, hogy csak figyelmeztetés lenne + ugye az okozott kár megtérítése. Ha már nagykorú vagy, akkor pénzbírság + kár megtérítése. Elzárást max csak "háromcsapás" miatt szabnának ki emiatt.

Ha vibrátort rendelek a netről, annak a dobozára rá lesz írva, hogy mi az? Tehát ha kihozza a postás, akkor rögtön lehet látni, hogy honnan és mit rendeltem?

Legjobb válasz: attól függ, honnan rendeled. a komoly szexwebshopok diszkrét csomagban küldik. a vateráról vett már nem biztos...

attól függ, honnan rendeled. a komoly szexwebshopok diszkrét csomagban küldik. a vateráról vett már nem biztos...
én postás vagyok, egyszer megszakadt a csomagolás és egy szõrös bilincs volt benne :) idõs nénike vette át
vatera XD használt elemes vibri tölthetõ elemekkel akciosan :D
Nem, pedig nem ártana.
ha a doboz okéis , de a feladó sexshopmindenkiert KFT. na akkor feltünõ.
Ityöp válasza ) nem írják rá és kérd " a postán marad " módot de ne feledd megadni a posta címét. kiértesítenek, és ott miután kifizetted kiadják, de....ne ott próbáld ki !
Pontosan tudjuk mit rendeltél! ~egy postás~
A kérdező hozzászólása: nem az zavar, hogy a postás megtudja-e, hanem az, hogy a szüleim ne tudják meg
Sex-shop nincs a kornyeken?
A kérdező hozzászólása: ez a gond, hogy nincs, mindenképp rendelnem kell
Nem lesz rá írva, sõt még kitapintani sem lehet majd!
Erre nincs garancia. És arra se, hogy kihozzák idõpontra. Ha nem vagy otthon, akkor a szomszéddal próbálkoznak majd, És ha õ átveszi, akkor tudni fogja miért zárkózol be esténként!
Hat altalaban tudjak mi van benne mivel, gyors-posta szolgalat hozza ki de lehet, hogy szerencsed lesz, nem tudom. Miert nem keresel inkabb egy hus-ver "vibratort"?
minek vibrátor? itt vagyok én
A kérdező hozzászólása: és melyik az a hely, ahol idõpontra tudom rendelni?
gusztusos.. ha normális szexshopból rendeled akkor jelöletlen dobozban érkezik abban lesz benne maga a vibri a saját eredeti dobozában. minden értelmes webshop így csinálja nem csak a szexshop témakörben ügyködõk.
Rendelt olyan helyrõl ahol kiviszik pikkpakk pontra. Egyébként nem lesz ráírva.
Utazz el a baratnoidel egy kozeli nagyvarosba es ott vasarolsz magadnak, senki se fog semmirol tudni.

3-an vagyunk örököse 2 kertes háznak és egy ház nélküli teleknek. Mi történik akkor ha az egyik örökös az államra hagyja a részét? Minket ki fizet az állam? Vagy hogyan megy ez?

Övé a 1/2 rész mindenb?l és a haszonélvezet, ha ? meghalna, utána az ? része is ránk szállna, de ? azt mondja utál minket, idézem: "Nem akarom, hogy még egy ingyen él? éljen itt, így inkább az államra hagyok mindent".

Legjobb válasz: Ha ilyen rossz a kapcsolat köztetek, valószínûleg megteszi amirõl beszél. A lehetõséged az, hogy napi forgalmi áron megveszed a másik részt.

Ha ilyen rossz a kapcsolat köztetek, valószínûleg megteszi amirõl beszél. A lehetõséged az, hogy napi forgalmi áron megveszed a másik részt.
A kérdező hozzászólása: Nem fogja eladni. Neki elsõsorban nem az a célja, hogy minket kidobjon, hanem hogy a párjaink ne legyenek ingyenélõk. Õ attól fél, hogy párom vagy testvérem párja, majd ahogy õ mondja "csupasz p*csáva, beül a házamba, a jóba". Ezt akarja elkerülni úgy, hogy kvázi minket is kidob. Nagyon félek, sok még dédnagyim korában épült az egyik ház, a másikat anyukámnak építették, az üres telken anyukám és apukám épített volna nekünk házat, de sajnos anyum nagyon korán meghalt, apukám belebetegedett, alkoholista lett. Ez az utolsó "ajándék" anyukámtól, a családi házunk, nagyon félek, hogy elvesztem.
A kérdező hozzászólása: *-sok * p*csával Egy szó mint száz nem fogja eladni a részét, neki nem kell a pénz.
Ha nincs végrendelet akkor az õ része vagy rátok szállna vagy ha vannak vagy lesznek gyerekei akkor övéké lesz a tulajdon része. Én valahogy meg egyeznék vele hogy akkor mi legyen kapjon meg egy telket teljes egészében és csináljon vele amit jónak lát aztán õ meg lemond a másik 2 rõl, vagy valami más megoldást kitaláltok.
Vagy még elõtte gyámság alá helyezitek, vagy majd közös erõvel megtámadjátok a végrendeletet, mi szerint az ok, ami miatt kitagadott benneteket az örökségbõl, nem volt valós ok. Vagy ahogy írta itt valaki, meg kell tõle venni, és utána már nem lesz beleszólása. Vagy eltartási szerzõdést kötni vele, az ingatlanok fejében. Minden bíróságon hetente egy nap a nyílt nap = olyankor ingyenes tanácsadás van. Kérdezzétek meg, hogy mivel lehetne ezt megakadályozni, ill. ha mégis bekövetkezik, akkor utólag mit tudtok majd tenni.
Attól függ milyen rokona vagy. Ha testvére vagy, akkor nem jár kötelesrész se és még csak ki se kell tagadnia érvényesen a végrendeletben. Ha az állam örököl, akkor valószínûleg megindítja a közös tulajdon megszüntetését, mint tulajdonostársaknak erre elõvásárlási jogotok van.
Nem derült ki milyen rokoni viszonyban vagytok a hölggyel. Ha jól veszem ki, akkor nagymamátok testvére lehet. Ez azért kellemetlen, mert olyankor nincs kötelesrész, így minden indok nélkül ténylegesen kizárhat titeket az öröklésbõl. A végrendelet megtámadására csak nem beszámíthatóságra hivatkozva lenne lehetõség, vagy alaki hibára. Ha tényleg komolyan gondolja, akkor apukád ráfordítását a házra megpróbálhatod valahogy kifizettetni vele, vagy arra hivatkozva tulajdoni hányadot kérni, de ha apukád nem tette meg, az utólag nehéz lesz. Hogy az állam mit tesz a nyakába szakadt ingatlanokkal? Jó kérdés. Mivel a ti fél tulajdonotok megmarad, így elõvásárlási jogotok van, aztán majd megegyeztek valahogy a vagyonkezelõvel. OFF: "még egy ingyen élõ éljen itt, így inkább az államra hagyok mindent". Mert az állam ugye el tudja tartani önmagát. FACEPALM.
Téged az érdekel hogy visszamenjen, nem az hogy el?
nem a luxus ******-s kérdezõ vagy???
még se :D az más... :D
A kérdező hozzászólása: Természetesen, úgy gondolom a azt hogy "visszamenjen" hogy máskor is elmenjen ugyan azért a szolgáltatásért.

Mi a programkódja annak ha az a feladat hogy prímszámkeresés, lapozással? Webprogramozás php.

úgy kell a lapfüleket megcsinálni mint a képnézegetőnél, az elsőbe 1-100ig a másodikba 100-200ig vannak a prímszámok! ezek linkek ha kattintok akkor megmondja h az adott szám melyik részben van benne! segítsetek plíz!! köszi

Legjobb válasz: Melyik része nem megy? Házit nem fog senki megoldani helyetted, de ha elmondod h mi a gond akkor abban tudunk segíteni.

Melyik része nem megy? Házit nem fog senki megoldani helyetted, de ha elmondod h mi a gond akkor abban tudunk segíteni.
A kérdező hozzászólása: nem megoldatni akartam, csak ha látom a programkódot akkor abból tudok visszafelé gondolkodni... hogy késõbb az ilyen jellegû feladat menjen.
A kérdező hozzászólása: de a prímszámkeresés az ami nem megy, tudom egy fv. csak nem mûködik a többire rájöttem már.

Kedves Szombathelyiek! Ha a városotokban újra járna (a) villamos, mi legyen annak (azoknak) az útvonala, illetve milyen pontokat érintsen?

Legjobb válasz: Én nem vagyok szombathelyi, de ismerem és nagyon szeretem azt a villamost, ezért remélem, nem baj, ha válaszolok. Én úgy gondolom - ismerve a várost - hogy nagyjából az eredeti útvonalon kellene a villamosnak járnia. Többször bejártam a vonalát, és úgy láttam, hogy át lehet építeni az utakat úgy, hogy elférjen. Szükséges is lenne, hiszen - Nyíregyházához hasonlóan - ok nélkül illetve mondva csinált okkal szûnt meg. Valaki tartozik azzal a villamossal a városnak.

Én nem vagyok szombathelyi, de ismerem és nagyon szeretem azt a villamost, ezért remélem, nem baj, ha válaszolok. Én úgy gondolom - ismerve a várost - hogy nagyjából az eredeti útvonalon kellene a villamosnak járnia. Többször bejártam a vonalát, és úgy láttam, hogy át lehet építeni az utakat úgy, hogy elférjen. Szükséges is lenne, hiszen - Nyíregyházához hasonlóan - ok nélkül illetve mondva csinált okkal szûnt meg. Valaki tartozik azzal a villamossal a városnak.
A kérdező hozzászólása: Dehogy baj! Sõt - és közben köszönöm a megtisztelõ figyelmet és a hozzászólást -, válaszod a kérdésem feltevésének létjogosultságát bizonyítja, tehát, hogy az óhajom nem egy túlbuzgó lokálpatrióta Don Quijote-harca, hanem a viszonylag kívülálló is egy kegyetlen döntésnek tartja a 38 évvel ezelõtti megszüntetést. Gyermekkoromból érzelmi szálak is kötnek a szombathelyi villamoshoz, így - hozzád hasonlóan - útvonal elképzeléseim is vannak. Azok egyike tökéletesen egybevág azzal, hogy a rehabilitálandó villamosnak nagyjából az eredeti útvonalon /mentén, közelében/ kell majd járnia. A nyíregyházi villamoshoz - sajnos - nem tudok hozzászólni, soha sem utaz/hat/tam rajta, a történetét, történelmét tulajdonképpen csak az Internetrõl ismerem. Ugyanígy sajnálom az 52 éve megszûnt pécsi villamost, valamint a Miskolcon, Szegeden és Debrecenben már nem üzemelõ, nem létezõ vonalakat is, a budapestiekrõl (5-ös, 8-as, 10-es, 15-ös - bár azt valamelyest pótolja a trolibusz - 40-es, 41-es budaörsi szakasza, 43-as, 44-es, /az eredeti/ 51-es, 58-as, 64-es - az útvonalán a 82-es troli jár - 65-ös, 67-es, a Rákosszentmihály Csömöri útig járó, eredeti 69-es és azok, amelyek kapásból nem jutnak eszembe, vagy fentiekkel egy-egy közös szakaszon is jártak, illetve a 3-as metró Üllõi út, illetve Váci út alatt futó szakasza felett döcögtek.)
A kérdező hozzászólása: Most látom, hogy a zárójel utánra szánt mondanivalóm lemaradt, tehát: ... a budapestiekrõl (.. itt volt a felsorolás ..) nem is beszélve!

Mit lehet az oka annak, ha az elvetett és növekedni kezdett vajreteknek nem fejlődtek gömböcskéi a gyökérzeten?

Legjobb válasz: Szerintem nem kapott elég tápanyagot. Igazából az én vajretekjeimen is alig voltak "gömböcskék". Hiába locsoltam naponta. Szerintem nem volt elég esõ. Ugyanis én azt tapasztaltam, hogy a locsolás nem olyan jó, mint az esõ. Ha jött egykis esõ, a növénykéim mind hirtelen megindultak a növekedésben.

Szerintem nem kapott elég tápanyagot. Igazából az én vajretekjeimen is alig voltak "gömböcskék". Hiába locsoltam naponta. Szerintem nem volt elég esõ. Ugyanis én azt tapasztaltam, hogy a locsolás nem olyan jó, mint az esõ. Ha jött egykis esõ, a növénykéim mind hirtelen megindultak a növekedésben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!