Találatok a következő kifejezésre: Mi az ana, mia és pro (2 db)

Mi az az ana, mia és pro ana?

Legjobb válasz: Az "ana" az anorexia nervosa. A "mia" a bulimia nervosa.

Az "ana" az anorexia nervosa. A "mia" a bulimia nervosa.
Ana: Az anorexia rövidítése, az anorexiások így hívják, vannak akik úgy néznek fel "Anára" mint egy istennõre. Mia: Ugyanez csak bulimiás változatban Pro-ana: Az anorexiát támogató emberek a proanák.
pro-ana: azon eszementek gyülekezete, akik külön kiküzdik maguknak ezt a esetlegesen halálba vezetõ betegséget, ami másnak csak mezei módon kialakul, de ugyanúgy belehalhat bármelyik.
az ana az az anorexia(kóros soványság) a mia a bulimia(önhánytatás) a pro ana-t nem tudom sajnálom..:S
ana: anorexia nervosa (kóros soványság, ez a betegség nem vicc halálhoz is vezethet!!) mia: bulimia (az illetõ teli eszi magát, majd valamilyen módon megszabadul az ételtõl pl.: hánytatja magát vagy hashajtót vesz be) Pro-ana: közösségi oldal olyan lányoknak akik anorexiások vagy pedig nagyon sokat szeretnének fogyni.Valamint van Ana nevû anorexiás lány, és az összes Pro-ana-s lány felnéz rá, valamint példaképként tiszteli, szereti. Remélem segíthettem ;)

Mi a különbség a pro az ana és a mia között?

Még miel?tt valaki megjegyezné nem akarok aorexiás lenni csak kiváncsi vagyok!

Legjobb válasz: ana az anorexia, mia a bulimia rövidítése. Ezekkel a becézésekkel a pro-ana oldalakon( az anorexiát támoató siteok) lehet találkozni. Ha valakitõl ezt hallod akkor az tuti hogy ilyen oldalakon járkál(t):)

ana az anorexia, mia a bulimia rövidítése. Ezekkel a becézésekkel a pro-ana oldalakon( az anorexiát támoató siteok) lehet találkozni. Ha valakitõl ezt hallod akkor az tuti hogy ilyen oldalakon járkál(t):)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Nem mondjátok komolyan, hogy a b*zik után már az anorexiások is a mentális betegségükkel kampányolnak? Úristen...
utolsó: mielõtt ilyen kijelentéseket teszel kicsit olvass utánna a témának. ezeken az oldalakon NEM kampány folyik..
"Ezekkel a becézésekkel a pro-ana oldalakon( az anorexiát támoató siteok) lehet találkozni." Mondd már, ezt hogyan lehet még értelmezni, mint hogy támogatnak egy mentális betegséget? :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!